- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Biza, PS4 vagy akár pro miatt venni ssd-t a gépbe rohadtul nem éri meg. Redditen volt anno egy (igazándiból több) mérési eredmény és ott is hasonlók jöttek ki. Egyáltalán nem tudja kihasználni a konzol az SSD adottságait. Anno ezért is mentem rá inkább a nagyobb tárhelyre és vettem a gépbe egy 2-2.5 TB-os sshd-t. Meg akkor még az SSD árak eléggé magasak voltak.
-
saelin
veterán
Egyszerűbb kivitelezni.
-
saelin
veterán
válasz
Eliott #271246 üzenetére
A Legion nagyon jó! Az eredeti promó videók nem adják vissza mennyire jó a gameplay és a story benne. Én kifogtam magamnak egy ázsiai nőt sport autóval és úgy játszom kb csak vele. Néha váltok karit ha olyanom van, de ő a main.
Az online módra leszek majd kíváncsi, hogy az mennyire tud majd lekötni. Rdr2 és a GTA online része talán ha 10 órát tartott bent annyira semmilyen volt, pedig szeretem a coop játékokat.
-
-
saelin
veterán
Tény, de ettől függetlenül várom továbbra is a tőlük készülő játékokat. Hack and Slash-ben azért tudnak nagyon jó játékot készíteni, meg azért mégis ők voltak azok akik a multiplayer fps játékokba bevonzottak az Overwatch-al. Igaz hogy azóta a content hiánya miatt dobtam a játékot, de a Overwatch 2-őt igyekszem majd minél előbb behúzni. Most speciel az Ubisoft által készített Rainbow Six Siege-et játszogatom, mert egy-egy meccs annyival változatosabb, hogy nem lehet ráunni. Általában nem is tetszenek annyira az Ubisoft játékokat, de most ezzel és a Legion-al szépen betaláltak. A Legion pl videók alapján nem is tetszett... annyira nyomtatták a sandbox/themepark dolgokat a játékban, meg hogy a nagyival is lehet keménykedni... Én viszont teljesen másképpen játszom és így azért van egy futurisztikus GTA vagy akár Cyberpunk beütése neki, csak augmentek nélkül.
-
saelin
veterán
Hazafelé jövet nem bírtam a végére érni a patch note-nak olyan hosszú... ráadásul 25 perc az út!
Esküszöm nem értem miért kellett kiadni alfa állapotban a játékot. Ezzel semmit nem nyertek, csak vesztettek. Nálam is a megbízhatatlan stúdiók közé kerültek fejben, mert a konzol változatokról szemrebbenés nélkül hazudtak, többször is! Ha egyszer tényleg kikupápják akkor OK, de ettől még egy hatalmas szégyenfolt maradt náluk ez a cím mindörökre. A jövőben inkább "when it's done" alapon készítsenek játékot ahogy a Blizzard vagy a Bethesda is csinálja. Nekik és nekünk sincs szükségünk arra amit egy ilyen rossz döntés magával hoz.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #271148 üzenetére
Rettenet hangos a pro. Ez volt az első dolog amit megjegyzett a barátom akinek oda adtam a gépet. Pedig direkt kitakarítottam és újra pásztáztam neki, hogy legalább annyival jobb állapotban kerüljön hozzá. Nálam is a késő esti játék emiatt anno sokszor problémás volt, mert zárt ajtó mögött is zavarta a lakótársam szunya idejét. Ehhez képest a ps5... Néma!
-
-
saelin
veterán
Én inkább arra gondoltam, hogy ami van az ubi játékokban az a saját megoldásuk, saját pénzből, aminek fő célja az ő ökoszisztémájukba való csalogatás (ubi store, connect). Más fejlesztőktől ez nem várható el és itt nem a Sony-ra gondoltam, hanem rajtuk kívül mindenki másra. Nincs mit nyerniük vele. Ezt a PS4 és ps5 külön mentés dolgot én sem értem. Miért nincs egy converter erre a Sony részéről? Ez is valami olyasmi hülyeség lehet kód szinten, mint amikor az alap kiadás mentése nem megy egy goty stb edition-ével, csak ez jóval kellemetlenebb. Mondjuk engem a mentéseim 90%-a nem érdekel, mert úgyis egyszer játszom ki mindent. Amihez meg rendszeresen visszatérek az Online játék beépített cloud save-el.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Inkább a Dragon's Crown Pro-t próbáld ki. Review alapján nem rossz játék ez a Dead or School, de eléggé kis gagyinak néz ki grafikailag. Legalábbis a harcolós gameplay része, mert a VN jelenetek jól néznek ki, van benne egy csomó fegyver és upgrade is hozzá. Maximum nagyon akciósan ajánlanám.
Vagy nem gondoltad komolyan a kérdést?
-
saelin
veterán
válasz
Boti80 #270718 üzenetére
Egy Cloud Alpha volt. Hogy melyik szól jobban az jó kérdést. Az Alpha-nak jobbak voltak a mélyei mint a Arctis 9-nek, de ezt sem merem 100%-ra kijelenti, mert eléggé komoly equalizer van a Steelseries fejese mellé pc-re, amihez különféle profilokat lehet neki beállítani. Netről néztem párat és azt lőttem be amivel a legjobbnak hallottam a zenéimet spotify-on. Nem fogok mindenkinek ilyen drága fejest ajánlgatni, de azért eléggé jó extrákat tud ezért az árért.
Az Alpha helyett én a wireless Flight-ot ajánlanám inkább. Én legalábbis el nem tudom képzelni hogy vezetékesen játszak itthon. A macska is és én is állandóan beleakadna a zsinórbat.
-
saelin
veterán
válasz
Boti80 #270711 üzenetére
Oké volt a hangja, de semmi extra. Most egy Steelseries arctis 9-et használok a fenti ok miatt. Azért így már van összehasonlítási alapom vele bőven. Szerintem amennyibe kerül lehet más fejest kellene venned... Már csak az anyaghasználat miatt is. Nagyon gyenge műanyagból van és a rajta lévő párnák le fognak róla szó szerint málani. Az arctis 9 előtt volt egy hyperx fejesem is kb hasonló árban (kölcsönbe) és az sooookal jobban szólt mint a Sony. Annyi baj volt vele hogy vezetékes. Ha érdekel melyik headset volt az megkérdezem a barátomat és privátban (vagy akár ide) megírom.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
Lackooo84 #270699 üzenetére
Úgy csináltam én is, de forrasztás közben pár helyen szépen megsütöttem a lapot a remegő kezemnek hála. Gond nélkül ment utána, de szerintem sokszor nem tudnám ugyan ezt a műveletet elvégezni rajta. Plusz nem mindenhonnan jött ki csak melegítéssel az ón és ezekre a részekre a forrasztóval rá kellett melegíteni... Van amelyik kormolódást szépen le tudtam utána takarítani, de olyan is volt ami biza szépen beleégett a lapba. Én nem ajánlom hogy ezzel bárki olyan próbálkozzon akinek semmiféle forrasztási tapasztalata nincsen. Utoljára én is diák koromban forrasztottam, és úgy jöttem rá hogy a kezem már nem a régi.
-
saelin
veterán
válasz
KaitouP #270601 üzenetére
A hülye Metro Exodus-t hónapok óta tolom a listán hátra. Ki akarom játszani az elődöket, de gameplay-ben annyira elévültek már hogy sosem jutok pár chapteren túl bennük. Valszeg mostmár hagyom is őket és nézek egy youtube videót a story-ról, aztán ugrok rá az Exodus-ra. Csak azért jó lett volna tényleg átélni a dolgokat...
-
saelin
veterán
válasz
WhiteWalker #270585 üzenetére
Attól hogy valami "kid's game" még nem kell hogy lapos legyen. Engem ez a játék a bénább Cartoon network mesékre emlékeztet. Megpróbál valami komoly témát bemutatni, de úgy igazándiból semmi értelmeset nem akar kihozni belőle. Simán lehet úgy is Everyone besorolású valami, hogy ha kicsit összetettebb, netán izgalmasabb. Szerintem a Slime Rancher és az Outer Wilds is ilyen, csak ha szigorúan a singleplayer játékokat veszem. Mindegy is, mert nem olyan hosszú játék és így nem kár rászánni az időt, de azért jobb ha tudja az ember, hogy kb semmit nem szabad várni tőle. Stílusosan szép és ennyi.
-
saelin
veterán
válasz
WhiteWalker #270580 üzenetére
Simán lehet. Csak így utána olvasás nélkül én többet vártam tőle. Pl egy jó story-t vagy érdekes gameplay-t. Ebből egyik sem jött be, mert faék egyszerű mind a kettő.
-
saelin
veterán
Ez a Concrete Genie jó gyenge játék lett. Talán ha a végén látható mechanikákat előbb behozzák valamennyivel élvezetesebb lett volna. Még nem vittem végig mert kifutottam ma a játékidőmből, de eddig tiszta csalódás az egész.
-
saelin
veterán
Most hogy a Control vége felé járok elkezdtem böngészgetni a backlogom hogy mit kellene utána játszanom. Először a God of War-ra gondoltam, de aztán rájöttem hogy egy rpg-hez nincs most kedvem, így valószínűleg a Concrete Genie lesz a soros. HLTB szerint 5-6 óra az egész játék ami megint csak előny most, mert a sok meló mellett nem sok időm volt mostanság játszani. Aztán majd kitalálom mi legyen a következő játék. Valami olyat kellene elkezdeni ami stílusban eltér a mostanában játszottaktól. Kicsit sok volt a coop/online játék az elmúlt hónapokban... Izolálnom kell magam.
-
saelin
veterán
válasz
F-ECT$ #270484 üzenetére
Én max 30-40 percig bírom a fülemben az agybadugós fülest. Jártam úgy hogy nem volt más és azt használtam hosszabb gaming season-ökre, amitől szépen be is gyulladt a hallójáratom pár nap erejéig. Ezen felül én úgy tudom hogy a hallást is sokkal jobban károsítják az ilyen fülesek... Úgyhogy ajánlott úgy használni, hogy ha az ember pl a füle mellett csettinget azt hallja a füles használata mellett, mert akkor valószínűleg nem szuper hangosra van véve és nem lesz tőle az illető süket pár éven belül. Sajnos az én hallásom már nem 100-as, mert tini koromban a műhelyben nem hordtam fülvédőt amitől eléggé sokat romlott a fülem, cseng is rendesen azóta. Vigyázni kell a fülre nagyon, mert a romlása visszafordíthatatlan.
-
saelin
veterán
How Nacon cracked and pirated The Sinking City
Ha ez teljes mértékben igaz - már pedig az -, akkor ez egy nagyon durva story!
Mégis mi a halálért fajult idáig a Nacon? Meg hogy gondolták hogy ezt meg fogják úszni? A franc sem gondolta volna hogy az a cég ekkora egy digitális maffia...
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #270299 üzenetére
Barátaimnak sem tetszett.
Úgyhogy én biztos nem veszem meg, mert max randomokkal tudnék játszani. De legalább a demó úgymond őszintén bemutatja mit ad a játék és ez alapján eldöntheti mindenki kell e neki. Ezért jár nekik a pacsi. Szerintem konzolon simán lehetne minden játékhoz demó vagy trial X percen keresztül, csak ugye a legtöbb fejlesztő fél megmutatni milyen a játékuk élesben.
-
saelin
veterán
Engem ez az Outriders demó nem győzött meg. Borzasztó esetlen az egész gameplay és bőven vannak benne bugok is. Az irányítás, vagyis inkább a karakter mozgása és animációi nálam teljesen elrontják az egész játékot. A gunplay sem túl erős sajnos benne, plusz ps5-ön ki sem használja a kontroller új tulajdonságait, ami egy óriási ziccer megintcsak. Lehet élvezni is a játékot ha az ember nagyon akarja, de nagyon alacsonyra kell tenni hozzá azt a bizonyos lécet.
-
saelin
veterán
Outriders (ps5) demo beszámoló:
Az első gondolatom az volt hogy a látvány és a hangok teljesen rendben vannak benne. Egyedül az animációk gyengék, látszik hogy nem mocap, de efelett szemet lehet hunyni. Körülbelül 1-1,5 órám lehet benne, mert este lefekvés előtt jutott eszembe hogy a demó napja van...
Én egy technomancert kezdtem és eddig tetszik. Sokat nem tudok róla írni mert még kevés skillje van. Azon viszont néztem egyet hogy mekkora passzív skill fa van a játékban! Jó lesz rajta elbogarászni. A felvezető küldetések nagyon izgalmasra sikerültek, de vannak kétségeim azzal kapcsolatban hogy ez a színvonal a játék végéig ki fog tartani. A játék világa szépen kidolgozott, a lore és az ellenfelek is. Szerintem erre nem lehet panasz.
Az is feltűnt hogy bőven van kihívás a játékban az állítható world tier-eknek köszönhetően. Hétvégén valakit meggyőzök hogy coopban is ki tudjam próbálni, mert úgy jön ki a játék igazi formája. Főleg hogy az ellenfelek eléggé agresszíven nyomulnak előre, meg eléggé jól is céloznak, úgyhogy nem árt használni a fedezéket sem.Délután szerintem nyomulok vele még egy picit. Tényleg pár bug is előjött:
- csúszott a szinkron a karakter szájához mérten és néha levágta a játék a mondatok végét
- volt egy crash-em is amin jó sokat gondolkodott a PS. Ez nem tudom milyen gyakori lesz.Annyi biztos hogy nem veszem meg megjelenéskor, de egy esetleges akcióban talán. Vannak bőven érdekesebb játékaim amivel elleszek egy darabig.
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #269829 üzenetére
Nagyon jó játék. A story lassan bontakozik ki és elég nagy katyvasz is elsőre, de a gameplay ott van a szeren. Egy kicsit Rogue lite beütésű a játék. Vannak fejlesztések amik előre visznek a haladásban afféle metroidvania módszerrel, hogy kapsz xy skillt időnként amivel környezeti puzzle-öket, addig lehetetlen ugrásokat stb tudsz megcsinálni. A harcok, főleg a boss harcok piszok nehezek tudnak lenni. Nekem kedvencem ebben a kategóriában a Hollow Knight és a Sundered valahol mögötte helyezkedik el. Szerintem ha tetszik a stílus vagy már a trailerben halott Eldrich lény hangja, akkor már megéri megvenni. Jó pár órát bele lehet ölni.
-
saelin
veterán
válasz
Sanyi.mTs #269809 üzenetére
Csak meglepő volt hogy slimre írtad hogy hangos. A másik két típusú gép vagy 2-3x akkor hanggal bírt. Nekem party-ban néha megjegyzik hogy behallatszik a hajszárító hangja a mikin.
Nálam duplán gáz, mert a monitor alatt van a gép... szóval relatív közel és így headset nélkül nagyon gáz játszani vele. -
saelin
veterán
válasz
Sanyi.mTs #269708 üzenetére
Nekem 1 mm-es van, de szerintem a 1.5-ös is simán elfér, mert úgyis összenyomódik. Egyébként vicces hogy te a slim-ről panaszkodsz hogy hangos. Eddig a fat-re és a pro-ra volt inkább panasz. Nekem is pro-m van és biza tényleg hangos egy nehezebb játék alatt a hangja.
-
-
saelin
veterán
válasz
DefJamHUN #269691 üzenetére
Tavaly nyáron pásztátzam újra a gépet, cseréltem rajta hővezető lapokat is és most már megint úgy tud visítani mint egy Boeing 747-es. Black Desert Online alatt eléggé sűrűn hallom felvisítani. Engem speciel nem zavar, mert mindig fejhallgatóval játszom, de az tény, hogy aki egy szobában van a ps-el és netán aludna, tv-zne vagy olvasna egy könyvet azt kurvára fogja idegesíteni. A szoba akusztikájától is függ mennyire zavaró a hangja. Nálam parketta van és sok az üres takaratlan fal, ha hapcizol egyet olyan mintha egy barlangban lennél.
-
saelin
veterán
válasz
kispistax #269529 üzenetére
Mindig vannak olyanok mint te. Nekem is van olyan játékom amit szeretek, de más még bottal sem piszkálná meg. Pl most a Celeste. Sokan ránéznek, látják hogy 2D-s és már rá is vágják hogy gagyi. A Valhalla meg azért okoz sokaknál csalódást mert egy AAA középszerű cucc és a széria sokadik része, ami nem képes megtalálni a saját identitását. Én is megvettem, pedig vegyes volt már az Odyssey-ről is a véleményem. Mondjuk részben erről a Cyberpunk megjelenés utáni állapota is sokat tehetett, mert nem volt mivel játszani miután otthagytam a játékot. Kellett valami egyszer végigjátszós cím ami a Valhalla lett, csak beleuntam mint anno az Odyssey-be is. Azt is valami fél vagy egy év múlva a megjelenés után játszottam ki. Gondolom ez is olyan lesz.
-
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #269513 üzenetére
Szép élmények.
Én valami 10+ óra után inkább félre tettem. Sehogy sem tudott behúzni a játék mert semmi mélysége neki. Bíztam benne hogy a story jobb mint az Odyssey-é, ami részben tényleg jobb, de még így is egy érdektelen unalom tenger az egész. A színvonala valahol az MMO-kba erőltetett main quest-eket idézi fel bennem... Még mindig nem fér a fejembe hogy nem képesek ezekbe a korszakokba egy értelmes és izgalmas történetet összehozni az Ubisoft csapata(i). Mostanában a Ghost Recon Breakpoint-ot tudtam csak tőlük élvezni, mert a gameplay-t egész jól eltalálták benne. A lakótársamnak van igaza az Ubisoft játékaival kapcsolatban. "Azért fizetsz nekik hogy nagy világokban kóborolj 100+ órán keresztül és bamba quest-eket pipálj ki az utad során." ... És teljesen igaza van. Mi visz előre? Mert biztos nem a story érdekessége vagy a felfedezés öröme. Én csak akkor tudok az ilyen játékokkal játszani amikor már nagyon nincs mivel.
-
saelin
veterán
válasz
S e t h #269413 üzenetére
Engem csak az openworld játékokban és az MMO/multiplayer címekben idegesít a loading screen. Az előbbiben illúzió romboló és nem mellesleg megtöri a világ folytonosságát is. Az MMO/multi játékoknál meg tényleg csak idő rablás egy hosszabb töltőképernyő. Erről az Anthem jut eszembe, ahol ha ki akarták menni free roamolni vagy dungeon-ölni 2+ perces loading fogadott... Azért vannak olyan erősek a mai hardverek hogy az ilyen hosszú töltés ne legyen már átlagos. Kedvenc megoldásom pedig a Red Dead Redemption 2-ben van. A játék elején betölt mindent és szia. (A multiplayer az szarabbul van megoldva.)
-
saelin
veterán
válasz
Rdinhoo #269312 üzenetére
Nézd meg hogy néz ki a Black Desert Online konzolon... Azt fogod hinni hogy meghalt a GPU a gépben.
KD6-3.7
Én mar csak azért sem adnék pénzt az eredeti kontrollereken felül, mert azok is ugyan úgy meghalnának a kezem alatt. Azért nem mindegy hogy 1 év múlva egy 20k HUF-os vagy egy háromszor drágább kontroller kezd el driftelni. -
saelin
veterán
válasz
ldave #269301 üzenetére
A harcrendszert nem unjátok? Szerintem abban eddig a legrosszabb amivel valaha találkoztam. Csapkodás jobbra-balra, dög lassú dungeon run-ok és boss mechanikák, ötlettelen skillek stb. Mi haverokkal két hét után úgy otthagytuk mint a pinty. Nálam etalon a Final Fantasy XIV Online ha dungeon-ökről van szó, de most a Neverwinter-t is december óta nyomtuk mire az endgame-re ráuntunk. Egyszerűen elfogyott a content és ami maradt az mind a szintünk alatt van. A harcrendszere ennek a játéknak is jó. Valahol félúton van a wow (tab targeting) és egy action combat rendszerhez. A buildelés viszont kuka Neverwinter-ben. Minden kasztnak max 2 buildje van, de csak azért kettő mert lvl 30 után lehet tovább szakosodni. A Tera is jó combat-ot nézve, de azzal az MMO-val nem éri meg már foglalkozni. A fejlesztők több évvel ezelőtt kinyírták és semmi érdemleges tartalom nem készül hozzá. Vannak bugok amik a pc-s változatban évekkel ezelőtt benne voltak és ugyan azok jelen vannak a konzol verziókban is.
Most a Black Desert Online pörög nálunk. A harc, a farmolás addiktív, de a küldetések minősége nagyon amatőr szint. Most a BDO mellett tuti kitartunk jó ideig, mert a sandbox jellege miatt mindenki megtalálja azt benne ami neki kell. Szerintem nem is játszottam még sosem sandbox MMO-val.
-
saelin
veterán
válasz
Woodslave #269278 üzenetére
Nekem a szokásos 2000 óra jött össze tavaly is. Legtöbbet (100+ óra) játszott játékaim: Rainbow Six Siege, Dauntless, Nioh 2. Idén meg valószínűleg a Black Desert Online lesz a top-ban benne, mert azt most kezdtem el másodjára, de most haverokkal együtt. Borzasztó szarul néz ki ps4-en, de az vigasztal minket hogy Ps5-ön szebb, jobb, gyorsabb és a progress átmegy. Addig jó lesz újra beletanulni.
-
saelin
veterán
Pc-n játszottam most coop-ban a Deep Rock Galactic-al. Ez egy törpés aszteroida bányászós multiplayer játék. Nagyon jól el lehet vele szórakozni. Ps4-re sajnos nem valószínű hogy már jön, de egy ps5 verziót én szívesen látnék belőle, lévén hogy nincs pc-n amin játszam itthon és a coop haverjaim nagyrésze ps-en van. Olyan rossz amikor egy jó indie játék nem akar kijönni konzolra, mert a fejlesztőknek nincs elég erőforrásuk kettő vagy több platformra koncentrálni. A Stardew Valley-re is sokat kellett várni, amit addigra rongyosra játszottunk pc-n... Néha irigylem azokat akik csak az AAA játékokat piszkálják meg.
-
saelin
veterán
Stadián ma kezdtem el a Celeste-t. Az első chapter megvan és most küzdök a másodikkal. Már pusztán a játék elején látszik hogy miért zeng mindenki róla ódákat. Az irányítás egyszerű mint az egyszer egy, de olyan akadályokat tesznek a készítők a játékos elé hogy az valami hihetetlen. Csak az első chapterben 150x haltam meg, ami valószínűleg a legkönnyebb az egész játékban... Minden egyes szoba egy "environmental puzzle", amiket a különféle mechanikák fűszereznek be. Ezekről nem írok semmit, mert úgy a legjobb ha mindenki maga fedezi fel. Hatalmasat tudnak ütni a játék heureka pillanatai! Ami talán kiemeli a többi platformer közül, hogy a story meglehetősen sötétnek vagy mélynek tűnik elsőre. Én már csak ezért is ki fogok tartani mellette és kiderítem mi folyik ezen a hegyen, meg hogy mit is keresünk ott pontosan.
Az epreket meg csak amit könnyebb szedem össze, mert némelyikhez igazi cirkuszi akrobatának kell lenni hogy megszerezd.
-
saelin
veterán
Balan Wonderworld demó összefoglaló:
Wtf am I doing. -
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan #269014 üzenetére
Főleg ha az ember rááll valami multis játékra. Még ha egy mmo-t nézek ott is a havidíj max 4-5k és a kiegészítőket is csak évente egyszer kell megvenni. A free to play cuccokat inkább ne vegyük ide, mert ott ilyen-olyan mikrotranzakciókra simán többet el lehet szórni.
Szerintem a videojáték mint hobbi korántsem nevezhető drágának, mert okosban tolva viszonylag kevés költekezéssel lehet szerezni több tíz vagy száz óra szórakozást.
-
saelin
veterán
válasz
FIREBLADE78 #268986 üzenetére
Szsvsz lehet vele várni még bőven. Ha voltál olyan korán kelő hogy jutott valahonnan akkor jó, de a felárat aprókról nem éri meg. Rendelést szerintem meg már egyik bolt sem vesz fel aki garantálni tudja heteken, netán hónapokon belül a teljesítést.
-
saelin
veterán
válasz
F-ECT$ #268918 üzenetére
Füles nélkül én játszani sem tudok. A hangszóró vagy egy sok pont egy nekem kevés, mert nem tud kiszigetelni a valóságból eléggé. Én mikor leülök játszani nálam totál off a külvilág. Erről jut eszembe! Van egy ismerősöm akit pl egy tv/videó annyira be tud szívni, hogy azt sem hallja ha beszélnek hozzá. Ő speciel nem játszik videojátékokkal, de gondolom hasonló ha nem durvább lenne a végeredmény. Néha irigylem miatta, mert epic módon bele tudja magát élni egy filmbe, ami nekem még headsettel sem megy.
-
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #268839 üzenetére
Az arpg-k nagyon nem mentek nekik. A harcrendszert egyik játékban sem sikerült eltalálniuk, az Arthur-ban meg ha jók az animációk az már sokat segíthet rajta. Én a játék címén kívül eddig semmit nem tudtam a játékról és a cinematic trailer is azt sugallta, hogy itt valami Dark Souls szerű arpg lesz, amit én jobban szerettem volna mint ezt.
-
saelin
veterán
Ejj, most láttam a Neocore Games új játékáról gameplay-t. Bíztam benne hogy nem valami felül nézetes rpg-t csinálnak... Gyakorlatilag egy kicsit kipofozták a saját motorjukat amit eddig a Van Helsing alatt használtak, csináltak egy körökre osztott harcrendszert és kész is lett a King Arthur! Én ebben a csapatban évek óta csak csalódom. Ennek ellenére egy akcióban megveszem a játékukat, mert azért mégis csak magyarok, és szeretném ha egyszer megtalálnák a tuti receptet amivel globálisan betudnának futni. Mi magyarok olyan jelentéktelenek vagyunk a videojáték fejlesztésben, pedig óriási pénzek vannak benne éves szinten.
-
saelin
veterán
válasz
tboy93 #268755 üzenetére
Breakpoint-ban jártam úgy tegnap, hogy motorral mentem ezerrel az úton és egyszer csak elém jó egy méterre spawnolt egy autó... Akkorát tanyáltam miatta mint egy állat!
Amúgy a coop feelingje miatt megvettem az alapot 2k valamennyiért. Jó benne bóklászni és pucolgatni az ellenfeleket, de az AI társak miatt akár soloban is nyújthat jó pár óra szórakozást. A story az trash, a mellékküldetések is, úgyhogy tényleg csak az openworld bóklászás az egyetlen dolog ami jól sikerült benne. Eléggé jól testre is lehet szabni a játékélményt amihez foghatót nem láttam eddig. Az akciós árát megéri bőven, de jelen állapotában többet biztos nem!
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #268742 üzenetére
Nekem is tetszett, de sajnos én sem vittem végig... Valószínűleg a picit gyengécske megvalósítás vette el tőle a kedvem. Már ott lefagyott a mosoly az arcomról, amikor láttam milyen kicsi egy pálya és hogy mennyire sűrűn van televágva töltőképernyővel. Tudtam én hogy nem AAA játék, de arra nem számítottam hogy ennyire zárt a pálya design.
-
saelin
veterán
Két mód van. Az egyik amivel megjelent és abban van gear lvl, míg a másik nemrég megjelent módban nincs és minden ugyanolyan fegyver egyforma statban. A gear lvl-es módban simán viszi a headshot a +100 szinttel feletted lévőket is. Ez így nagyon jó! Én még most is vakarkatom a fejem, hogy melyik módban lenne jó játszani a játékot. GL 70-es vagyok, de ha bemegyek public-ba ott mintha többségben lennének a gear lvl off-osok, de úgy meg semmi progression nincs a karin a perkeken és passzívokon kívül...
F-ECT$
Vedd meg valamelyik viszonteladótól. Nekem is egy konzol boltból lett rendelve pár éve. -
saelin
veterán
Egy haverral beleszaladt most a Breakpoint-ba egy egész délután. Coopban azért van egy feelingje. Szerintem ilyen taktikai shootert én meg nem is játszottam multiban mint ez. Haver ment előre pisztollyal én meg távolról fedeztem marksman vagy sniper rifle-vel, így nagyon hangulatos volt. Sajnos kezdem látni hogy mi a baja sok embernek ezzel a játékkal. Egyszerűen nem elég változatos, és talán ez eddig legrosszabb "looter-shooter" amit próbáltam loot téren. Komolyan, tiszta szar az összes fegyó és egy csomószor duplikáltakat is adnak a chestek. Meg ez is... Mi a fenéért csak ládákat lehet lootolni? Tiszta gagyi amikor bemész egy épületbe és egy oda nem illő fém láda van bebaszva a sarokba. Az ellenfelek sem túl változatosak, plusz alig történik valami az openworld-ben. Ami kifejezetten fura, hogy a járművek hangjai olyanok mintha 15 évvel ezelőtt vették volna fel őket. Nagyon rossz.
Nem igazán tudom eldönteni hogy tetszik e vagy sem a játék, mert néha vannak jó pillanatai, de nagyon önismétlő az egész. Talán úgy 8 óra lehet a játékban és már úgy érzem hogy mindent láttam benne. Annyi menti meg nálam hogy a harcok azok jók. Próbáltam anno a Division-t, de ott nagyon idegesített hogy több tár kellett egy ellenfélbe. Itt meg egy fejlövés, max kettő, ha hord valami sisakot. Talán, de nagyon talán megéri a most akciós árát az alap játék. Simán lehet benne annyi játékidő hogy legalább a küldetéseket letolja az ember. Coopban vagy egyedül is ok lehet, mert egész jó AI társaink vannak. Ha az Ubisoft nem dobja a kukába a játékot akár egész jó cím is lehet belőle. Csak kell mögé egy kis tartalom.
-
saelin
veterán
válasz
S e t h #268662 üzenetére
Amúgy nem rossz játék, csak annyira középszerű hogy az már fáj kategória. Mikor kikerültem az openworld-be és végig pásztátzam a térképet jót nevettem rajta. Le sem tagadhatná hogy egy Ubisoft játékról van szó!
Egy tonna kérdőjel van (megint) a mappon elszórva minimum.
Kicsit még nyüstölöm és megnézem mik a játék határai, aztán majd lesz vele valami.
-
-
saelin
veterán
Ma délután kipróbálom a Breakpoint-ot. Nekem a Wildlands kimaradt, így viszonyítási alapom nem lesz. A Division eggyel játszottam pár órácskát, de azt is soloban... Kíváncsi vagyok milyen lesz. Eléggé ritkán kerül elém TPS játék.
-
-
saelin
veterán
válasz
tboy93 #268620 üzenetére
Én a DualShock-al tolom néha a pro játékokat rajta és teljesen olyan mintha gépen játszanám. Egyszerűen nem érzik hogy az egy stream. A képminőség az már más kérdés... Bizonyos játékoknál nem olyan tiszta a kép mintha natívan futna, de ez már nagyon sávszélesség kérdése. Nálam általában 200 mbps szokott meglenni aminek elégnek kellene lennie egy normálisabb bitrátához.
Gondolom terhelés függvénye is a szerverek felé.
-
saelin
veterán
válasz
AssAssynn #268612 üzenetére
Szerintem Magyarországról felejtős a Now ha a streaming részéről van szó. Stadiához mérten nagyon inputlagos. A PS4-es játékok már elvileg letölthetőek a gépre mintha megvetted volna őket, ami azért már eléggé gamepass-os. Ha tényleg előfizetéses rendszert keresel, akkor az Xbox ökoszisztéma sokkal jobb választás lenne neked. Veszel egy Xbox Series S-t vagy X-et és már mehet is vele a móka. Rengeteg jó játék van a gamepass-ban és a Microsoft exkluzívjai a jövőben egyből bekerülnek majd.
-
saelin
veterán
Ezt a Ghost Recon Breakpoint free weekend-et a "try free demo"-val lehet igénybe venni? Storeban nem találtam külön trial-t vagy hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest