- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #265063 üzenetére
Az első békával én is úgy voltam (egy barlangba van, talán egy miniboss?), hogy kaszaboltam mint állat+dodge. Tudtam, hogy lehet parryzni. De nem fogok, lekaszabolom. Aztán amikor már sokadjára kellett visszasétálnom hozzá, akkor úgy voltam vele, jó akkor parryzek. Ha így se megy, akkor delete.
Aztán nyilván ment. Már meguntam a sétálgatást. Nekem a harccal nincs bajom, elfogadom olyannak, amilyen. Nekem ez a checkpoint rendszer nem tetszik. Elfogadom ezt is, de eskü csak az jár a fejembe, hogy szánalmas souls próbálkozás. És ennek nem kell souls játéknak lennie.
-
.LnB
titán
válasz
kIsDe` #264999 üzenetére
Én is a Mafia Def fele húzok, ha választani kellene. Mert a THPS pályái elég lehangolóan üresek. Kicsit már a videók alapján is zavar. Nem tudom, hogy meddig fog kitartani a Fallen Order. Dec 10-ig, szerintem egy játék még bele fog férni, azon kívül. Akkor lehet a Mafia lesz.
-
.LnB
titán
Marha jó ez az akció. Mafia: Definitive Edition és a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 is jó áron van. De a hónapban annyi kiadásom volt...
Pedig meg kellene venni őket. Érdekes is, hogy a THPS nem ment nagyot a topikban, ennyire kevesen próbáltátok ki?
Viszont most elkezdtem a Fallen Order-t. Hát.. majdnem feladtam az első békánál.
De nem rossz. Az animációk szánalmasak ugyan, meg van amikor a karakter karja könyökékbe törik, meg T testartásban lebeg a föld fölött... de nem rossz.
-
.LnB
titán
Írtam a Miles Morales -ről. Ha érdekel valakit..
(A PS5 topikba, mert említettem a PS5-ös feature-öket.) -
.LnB
titán
Miles Morales-ben nagyon állat a ruha, amit az összes kihívás teljesítése után kapunk! Nem tudom kell e legmagasabb értékelésre csinálni a ruhához, én mindet arra csináltam.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #264858 üzenetére
Huri, ezt neked csináltam: Marvel's Spider-Man: Miles Morales Traversal Challenge 3.0
Mert tudom, hogy ha ide jutsz, tiszta ideg lesze. De nem kell idegeskedni, meg lehet csinálni lvl 3-as szintű karakterrel is. -
.LnB
titán
válasz
ldave #264706 üzenetére
The Last of Us Part 2
Ha a God of War olyan elsöprő sikert aratott amilyet, akkor ez a játék még Xbox-ra is megkapja majd a GOTY díjat.
És nem is megalapozatlanul.#264730 RangerFox
Nem sok értelmét látom (igazából semmi értelmét) ennek az összehasonlításnak. Főleg úgy nem, hogy ha tényleg csak ezt a két jelenetet nézzük!
Mert mindkét esetben a körítés indokolja, vagy magyarázza ezeket az előadási módokat. A TLOU2 egy hatásvadász, mély, nyugati dráma. Az egész játéknak az a célja, hogy lelkileg kifacsarjon, erre eszköz az a jelenet is. Míg a FFVII Remake, egy japán játék. A japán játékok minden jellegzetességével és bájával. Nem is jellemző rájuk a mély dráma. Sok benne az elnagyolt, olykor túlzott jelenet. Az egész történet nem az érzéseinkre van alapozva, hanem a világra, a misztikumra. Rengeteg sci-fi, fantasy elemmel. Így nem is fontos, hogy szívbemarkoló legyen az a jelenet. A TLOU2-nél viszont muszáj, mert nem működne a játék onnantól kezdve. -
.LnB
titán
841 új akció van a store-ban. Indie akciók, AAA címet nem is találtam köztük.
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #263351 üzenetére
Az biztos, az Ubi híres a szenzációs sztorikról. Némelyik "annyira jó", hogy előadják több, különböző játékban is.
Az a játék, ami azzal volt reklámozva, hogy lehet benne a "nagyit" is irányítani, annak biztos pont a sztori az erőssége. Tudom, tudom, nem akartak spoilerezni. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #263135 üzenetére
Nem kell olyan messzire menni a Kinder tojástól. A következő ilyen a Turbo rágó volt.
Mekkora sz*pás volt, amikor a mamámmal megvetettem egy egész doboznyi rágót. És az egész dobozba, csak 4-6 fajta kocsi ismétlődött.Szhörnyűű.
Ez az Auchan-os akció pedig tisztára olyan mint a Lidl-s stickies. Fiam gyűjti mindig. És van amikor csak azért megyünk Lidl-be, de nem nagyobb táv. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #262948 üzenetére
Fura helyzet lehet ez a fejlesztő brigádnak.
-Előbb kaptak egy "parancsot", hogy csináljanak egy olyan játékot mint a Zelda: BotW.
-Aztán a fejlesztés alatt felüti a fejét a "botrány", hogy az embereknek elegük lett, a tipikus Ubisoft féle lehúzós receptből.
-Stoppolják a koncepciót, kiadják a játék felülvizsgálatát és átalakítását, az új igényeknek megfelelően.
-Majd bejelentik nagy mellénnyel a Zelda másolatot. De olyan dátumra teszik a megjelenést, ahol nem fog nagy port kavarni a játék haláltusája, mert mindenki más játékkal lesz elfoglalva.Nem tudom kell e ennél több intő jel, hogy a közönség távol maradjon tőle.
Hamar lesz free-weekend, majd akkor megnézzük. -
.LnB
titán
válasz
Steven King #262899 üzenetére
Itt egy leírás a témában: [link]
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #262848 üzenetére
The Crew 2 jobb.
(kivéve a tuning-ot, az tényleg zsír az NFS-ben: csak az RWB!) -
-
.LnB
titán
Sikerült a megjelenés napjára Playstation 5-öt rendelned?
SzavazásPS5-ös topikból hozom. Azok szavazzanak, akik akartak is maguknak most PS5-öt. Sikerült e, vagy sem?!
-
.LnB
titán
válasz
ldave #262480 üzenetére
Így van. Sajnos ezek a sajtóorgánumok (youtubereket is ideértve) ma már legtöbben, napról-napra élnek. És ezt a kiadók/stúdiók ki is használják. Szó sincs itt arról, hogy bárki le lenne fizetve. Viszont így is megvan az ára annak, hogy ki kap exkluzív anyagokat, interjúkat, próbaverziókat. És ezzel mindkét fél tisztában van kimondva, vagy kimondatlanul is.
-
.LnB
titán
Azt utálom, hogy az egész (magyar) gamer "sajtó" közösség erről szól ma már. Megkapják előre a játékokat, és a jó kapcsolatok ápolása miatt, képtelenek kritikusak lenni. Egy kibaszott negatívumot se képes mondani a 14 perc alatt. Pedig azért lehetne. A fura animációkról, a dinamikátlan, ötlettelen harcról, a kopottas grafikáról. A Youtube-os "inluenzásoktól" kezdve, az online sajtóig mindenhol ez megy itthon. Minden játék esetében, minden szép és jó. Egészen addig, amíg a közösség másként nem reagál. Lásd Avengers játék, Fifa, Madden..
Magyarországon nincs kritikus tömeg. Külföldi oldalak se sokkal jobbak.
A másik oldalról meg ott vannak az indokolatlan túlreagálások, a túlórákkal kapcsolatban, a Tlou2-vel kapcsolatban stb stb. -
.LnB
titán
A Gamestar annyira izgalomba jött, hogy Magyarországon egyedül ők próbálhatták ki, 8 órán keresztül az új AC Valhallát. Hogy a nagy izgalomban annyira szépen körbeszopkodták, mint ha ez lenne a munkájuk.
Még jó, hogy van egy God of War és Hellblade, mert ez a viking mitológia sokkal többet érdemel annál, amilyen ez a Valhalla lesz.
Viking Rap Battle minijáték. Oké.
-
.LnB
titán
Ez az Avengers játék, szépen földbe állt. Úgy látszik, a Marvel név nem elég mindig.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #262350 üzenetére
De hányadik kirohanásod már ez?!
Én végignyomtam a Payback-et. Egy fos. De eskü nem jut eszembe semmi ötlet, amit neked írhatnék. Adja magát a játék, pofon egyszerű. Igazából pont ezért nem tudom, hogy mit írhatnék. Most arra mit írjunk, hogy nem tudsz egyenesen menni? Ha van nehézségi szint, akkor állítsd a legkönnyebbre.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #262347 üzenetére
A prémium árából inkább vegyél nyugtatót.
Most őszintén. Egy szaros NFS-en is rage-elsz?! Felfogtad te ezt? Gondolkozzál már el azon, hogy kell e neked erőltetned ezt a játszósdit?! Mert persze, játsszál játékokkal, szíved joga. De ezektől a kirohanásoktól mit vársz? Őszintén! Szerinted mi értelme állandóan itt rinyálni?! Ha ilyen pitiáner játékok is ennyire felcsesznek, akkor nem gondolod, hogy ez nem neked való?
Kényszerképzeteid vannak, hogy a játékok csakis téged szivatnak.. Ez szerinted okés?
Csináld, nem zavar. Semmi jogom megmondani, hogy ki mit csináljon. De ha egyszer megállnál, és átgondolnád ezt az egészet...És ezt nem geciségből írom, mert tényleg semmi bajom veled. Jókat mosolygok sokszor azon, amiket írsz. De ne te legyél már megsértődve.
-
.LnB
titán
185 új akció van a store-ban.
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
válasz
penge111 #262197 üzenetére
Elütöm az időt.
NBA döntő lefoglalt eddig rendesen, nagyon élvezem (Megy az MLB playoff is, NFL szezon is). De van néha játék így is. Nyomjuk a fiammal PC-n az Euro Truck Simulator 2-t. Hát srácok, sokan sírnak itt a fix 60fps-ért.(i5-6600) IGP van csak a gépben, kb meg tudom számolni az fps-eket. Néztem is VGA árakat, de azért nem fogok 40-60 ezret kifizetni, hogy egy hónapig használjam.
Nincs gáz, de azért fejből tudom, hogy hány hét/nap van még november 19-ig.
Nincs jele annak, hogy ne kapnék a megjelenéskor konzolt. Elutaltam a 20ezer előleget a Sony Központi Szalon-nak. Aztán ha így se kapok, akkor se esek pánikba, de azért nem örülnék neki.
Ami jobban megvisel, hogy film nincs a COVID miatt. Nekünk nincs kábeltv, csak Netflix és a "letöltögetés". Már kb. mindent megnéztünk. Esténként befekszünk általában az ágyba, és filmezünk. De egyszerűen már lassan nincs mit. Már olyanokat néztünk mint a "Rövidzárlat" "Johhny 5 kutat, fúrja a lukat". Ez jobban zavar mint, hogy nincs konzol. -
.LnB
titán
válasz
S e t h #262191 üzenetére
Na igen. Ne tudd meg mekkorát ütött az a játék akkoriban. Unikum volt az a narratíva, az a sztori, sőt az a kor amikor játszódik. Ha meglesz a PS5, tervezem, hogy megveszem a Def Edition-t. Csak az a baj, hogy azt fogom tőle várni, amit 2002-ben kaptam az eredeti résztől.
-
.LnB
titán
Mafia Def Edition kapott a mostani patch-csel, Noir mode-ot. [link] Nem is tűnik rossznak. Nem egy Kurasawa mode, de nem rossz.
-
.LnB
titán
válasz
hyperspace #261954 üzenetére
Mondjuk, kezdek kicsit aggódni, hogy előbb mutatják meg, hogyan kell szétszedni, mint a menüt.
Remélem az első szériákat nem kell majd házilag szerelgetnünk.
-
.LnB
titán
válasz
hyperspace #261954 üzenetére
Nahoppá! Ezer év után, végre valami érdemi történés! Az az oldallap nagyon könnyen lejön. Tuti lesznek egyediek. Hol lehet CP77-eset rendelni rá?
-
.LnB
titán
válasz
Madwe #261934 üzenetére
Azt írják az IGN.hu-n:
"Több olvasónk is beszámolt róla, hogy a különböző PS+ akciók során nem tudtak plusz előfizetést vásásrolni a már meglévő mellé, hibaüzenetet dobott a rendszer. Különböző fórumokon is hasonlóra panaszkodtak a felhasználók: akik teljes áron szerették volna meghosszabbítani az előfizetésüket akár újabb 12 hónappal, azt hiba nélkül meg tudták tenni, de azok, akik akciósan próbálták volna meg ezt megtenni, falakba ütköztek. A történetekben van egy közös szál: a legtöbbeknek november, december környékén járt volna le az aktuális előfizetése (vagyis a PS5 megjelenésének környékéig). Sokan arra következtetnek, hogy ennek az oka is az esetleges áremelés lehet, de persze amíg a Sony nem ad ki hivatalos magyarázatot, addig lehet, hogy csak egyszerű rendszerhibáról van szó."
Csak ott olvastam, nem tudom mi a helyzet.
-
.LnB
titán
Bloodborne figura @ Ali: [link]
A vevői visszajelzések alapján nem rossz. -
.LnB
titán
Reggel óta vannak újak? Én nem látom.
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #261446 üzenetére
Én ugyan nem voltam jelen az előző Playstation-ök indulásánál, de több helyen is azt olvastam, hogy még ilyen játékok sem voltak eddig.
Másrészt jobb ha akkor jönnek a rendes ex címek, amikor a fejlesztőknek már valóban van tapasztalatuk az új hw-rel, nem így kutyafuttában gyors összerakni valami játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest