- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovsol #277028 üzenetére
Jó de PC-re tényleg gombokért lehet játékokat venni digitálisan, az indie címek nagy része nem jön ki dobozosan, és a dobozos játékok sem lemezen vannak hanem aktiváló kódot kapsz hozzá.
Ha a konzolos lemezes játékokat is lehetne digitálisan aktiválni (a lemez deaktiválása mellett persze), több digit gép fogyna szerintem.
-
interstate76
addikt
válasz
kovsol #276863 üzenetére
Az ideális nézési távolság az nem egy intervallum, hanem egy pontos érték. Ha adottnak veszel egy képátlót és egy felbontást, akkor ezekhez tartozik 1, azaz egy ideális nézési távolság.
Ha lejjebb veszed a felbontást, akkor az ideális nézési távolság megnő.
A 2 között valóban van egy intervallum, amikor még van értelme a nagyobb felbontásnak, de ez a távolság növelésével egyre messzebb van az ideálistól.
-
interstate76
addikt
válasz
kovsol #276854 üzenetére
Túlzásba estem volna? Az ábrádon lévő, ideális nézési távolságokat ábrázoló vonalak 55" képátló esetén épp akkora értékeket mutatnak, mint amekkorákat írtam.
(#276853) Kendek Nem mondtam, hogy nem lehet látni a különbséget 1080p és 4K között, 55" képátló esetén, 2 méterről. Akinek jó a szeme, az látja. Ideális nézési távolságokról írtam, amiket kovsol ábráján a különböző színű sávok alján húzódó, vastag vonalak jelölnek, és amiknél SOKKAL MESSZEBBRŐL nincs értelme az adott felbontásnak. Ergo 220 cm-es vagy nagyobb nézési táv és 55" képátló mellett az emberi szem nem képes megkülönböztetni egymástól az fhd és a 4K tartalmakat, feltéve, hogy minden egyéb tényező azonos. Akinek pedig kicsit is rossz a szeme, annál ezek az ún. ideális távolságok még kisebbek.
Képfrissítés külön történet, de ezt írtam is. Számomra fontosabb, hogy csendes legyen a konzol. Akinek nem, az nyugodtan vegyen Pro-t. Peace.
-
Mike
veterán
válasz
kovsol #272554 üzenetére
maradjunk annyiban hogy azért van amit szabad. ott volt a Kingdom Hearts 3 a square enixtől, fantasztikus élmény volt éjfélkor elindítani, vagy rdr2-vel sem fogtam mellé. mit vettem még: Tsushima, 2020 egyik legjobb játéka, final fantasy 7 remake hozta amit várt tőle az ember, Plague Tale, na ez nem jött be, de ez nem a játék hibája
-
syler123
veterán
válasz
kovsol #269722 üzenetére
Sajnos befejezési kényszerem van. Igyekszem olyan játékokat elkezdeni, amik látszólag tetszenek, Control-ról is ezt gondoltam, de eléggé felemásak az érzéseim...
Volt olyan sorozat, ami az elején tetszett, de a végére majdnem kicsináltPersze van amit félbehagyok, de eléggé ritka, annak már tényleg valami borzalomnak kell lennie...
-
FunPro
őstag
válasz
kovsol #269604 üzenetére
Ez így azért lesz nehéz, mert én inkább a "réteg" tömegjátékokat szeretem. Vagy a "programozós" logikaiakat, amik nincsenek ps-re. Réteg tömegjátéknak mondanám pl. az Ori-t, a Hollow Knight-ot, a Nier Automa-t, souls típusú játékokat.
Az utóbbi pár évben amik annyira nincsenek szem előtt de jók voltak: supraland, messenger.Újabb AAA címek közül elég nehezen találok olyat, ami tetszik. A 18-as God of War például kifejezetten tetszett, mert ott szerintem sikerült egy szinttel feljebb emelni az "alap" játékokat. A hellblade nem tudom mennyire számít újnak. Azt mint játék unalmasnak találtam, viszont az nem volt hosszú, így arra is azt mondanám, hogy egy kifejezetten jó program.
-
balazs025
senior tag
válasz
kovsol #269002 üzenetére
Nem akarok túlságosan offolni, de azt ugye tudod, hogy nem azért fogyott kevesebb xbox, mert annyira nincs igény rá? Külföldön, pl Németországban ugyan úgy nem igazán lehet kapni, mint ps-t. Szóval nem azért kapható nálunk több xbox, mert van felesleg, amit ide küldhetnek. (Ĺehet kompetensebb volt az xbox magyar képviselete, mint a playstationé.)
-
oliwire
őstag
válasz
kovsol #268153 üzenetére
Sokszor én is így vagyok vele, ha nem a kihívás érdekel, hanem a story meg egy kis lazítás. Ha nagyon bejön a dolog, van, hogy 2x is végigviszek egy játékot, akkor jöhet a normál fokozat vagy esetleg a nehezebb, ha annyira profi lettem belőle
pl az Arkham Knight New Game+-ban csak Knightmare fokozatban játszható, a legnehezebben, de úgy is megcsináltam anno. Most már nem hiszem h menne, újra kellene gyakorolni előtte kicsit -
laci1117
tag
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz
kovsol #267986 üzenetére
Idővel minden olcsóbb lesz, ezt el kell fogadni, és nem szabad utólag nézegetni a játékok árát, pláne ha játszottál is vele, amikor megvetted.
Ha csak betárazol, és hónapokig / évekig ül a backlogban az adott játék, az már sokkal fájdalmasabb, mert akkor tényleg csak pénzkidobás volt megvenni, ráadásul drágábban, mint később tudtad volna. -
nanorambo
őstag
válasz
kovsol #267981 üzenetére
AC Valhallát a cyberpunk refundból vettem meg. Illetve remélem tényleg visszautalják majd a pénzt
Az odysseyből én is az ultimate editiont vettem meg. 8700 FT és minden benne van + ac 3 remastered, ez így önmagában baromi jó vétel. Vártam hogy le legyen végre árazva. Ahogy az ezio collectiont is vártam, hogy beessen 5ezer alá. Most így hogy hozzáadtak még egy csomó játékokt, elég ütős lett szerintem a january sale. -
nanorambo
őstag
válasz
kovsol #267839 üzenetére
Cod modern warfare/warzone menüje nagyon brutális. Játék alatt normális hangja van a gépnek, amint kilépek a menübe nagyon durván felpörög. Nincs fps limit.
A másik ilyen az nba volt. Azt töröltem is mert ha csak pause menüt nyomtam, úgy felpörgött a gép hogy frankón megijedtem. Szerencsére ps plushoz járt így nem pénzkidobás. -
saelin
veterán
válasz
kovsol #267839 üzenetére
Meg ha nem is fps unlock, akkor a menü felépítése terheli le a gépet. Pl egy world map, 3D item előnézetek vagy csak simán az, hogy nem pause-olja le a játékot és közben számolja a háttérben a dolgokat. A lényeg az hogy már ez lassan a múlté, mert mehet mindenki az új konzolokra ahol ez nem jön elő.
-
saelin
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
kovsol #266829 üzenetére
Igen, fölösleges ezen vitatkozni, mindenkinek a saját szokásaihoz mérten kell választani. Mert valóban lehet iszonyat pénzt költeni a konzolra is, ha valakinek minden day1, digitálisan kell, és ki lehet hozni viszonylag emberi áron a pc-t is, ha nem a 4k@144 fps a cél.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
kovsol #266731 üzenetére
+saelin
+Deck
Ps4 pro és ps5 volt a kiinduló pont. Tegnap megnéztem több videót is és a ps4 és a pro között hatalmas a különbség, a pro verzió meg ps5ön ugyanaz. A különbség a framerate, a felbontás és a töltési idő, de ezt a ps5 izomból teszi nem a program érdeme. A textúrák, a lod, a details, az npc-k, a grafikai hibák és a glitchek is mind ugyanazok. A fagyás nyilván ritkább a több ram miatt, de menetrendszerűen bekövetkezik másfél óránként. Nem is lehet másként, hisz egyelőre kompatibilis módban fut a játék a ps5ön, nincs natív portja. -
-
Bogyi007
veterán
-
saelin
veterán
válasz
kovsol #139596 üzenetére
Áh, ne is mond... Noti híján én mobilon netflixezek minden leállásnál.
Igazán megoldhatnák, hogy az eredeti netflix accounttal is lehessen használni, ne csak ezzel a csatolt psn fiókkal. A baj ha jól láttam ott van, hogy az összes "Tv app" előbb psn-re próbál bejelentkezni, ha ez nem megy, akkor el sem indíthatóak. -
Bogyi007
veterán
válasz
kovsol #131695 üzenetére
Nekem mindegy hogy mivel játszok éppen, mivel van Ps4-em és One is itthon, de akkora orbitális marhaságot írtál, hogy muszáj lesz reagálnom...
"Xbox One esetében is azok az Xbox360 játékok amik támogatottak, nem úgy működik, hogy a régi lemezes játékot beteszed, hanem meg kell venned újra digitálisan. Meló helyről az angol store tölt be, de próba szerüen rányomva pár játékra 15 fontot kérnek egy régi AAA címért."
Nemhogy a 360-as támogatott lemezeidet használhatod a One konzolon INGYENESEN digitális kópia formájában letöltve hanem már egyes Xbox Classic lemezeket is. Mindegy milyen Store tartalma töltődik be, mivel itt ugyanazzal a profillal is meg lehet oldani különböző régiókban a vásárlást csak az adott régióval megegyező vagy kompatibilis kártya (pl Revolutos MasterCard) kell hozzá.
Az árakról meg csak annyit, hogy Black Fridaykor félárban vettem többek között Tomb Raider Underworld-öt 449 forintért ami 50%-os kezdevzménnyel jött ki. Ergo 900 forint volt a játék ára s ez a játék anno finoman is szólva AAA volt...Ha valaki PS3 játékokkal akar játszani miért PS4-t vesz? - Bár Remaster címekről van szó, de gondolom kihagytad a Last of Us, Heavy Rain, Beyond, Resident Evil (és még sorolhatnám) játékokat Ps4-en ugye egytől egyig?!
Köszi hogy elolvastad!
-
-
adalbert1
veterán
válasz
kovsol #131695 üzenetére
Ha jól tudom, Xbox One-on megy úgy a kompatibilitás, hogy csak beteszed a 360-as lemezt, a gép ugyan nem onnan installál, hanem letölti a digitális változatát annak a játéknak, és utána játszhatsz vele, viszont itt az autentikáció miatt mindig bent kell, hogy legyen a lemez, mikor azzal a játékkal játszanál (és ugye nem is minden 360 játék van bent a BC-be).
A 1216B-hez (tehát utolsó fat sorozat) képest mennyire halk a slim? Van valaki, akinek volt esetleg mind a kettő? Vagy az Xbox One-hoz képest (az a fat PS4-hez képest szinte teljesen hangtalan)?
-
Neck
veterán
-
válasz
kovsol #131290 üzenetére
Playroom VR-ban sok többjátékos játék is van! Pl. VR Headset-et viselő a szörny, a többiek meg a DS4-gyel irányíthatják a menekülő / harcoló robotokat. Vagy a VR-t viselő a sheriff, a többieknek meg segíteni kell leírni szavakkal ki a bűnöző. Vagy szellemírtó vagy, de te nem látod a szellemeket, a többiek mondják hol bújik.
De ott van a Keep Talking and Nobody Explodes, szintén hasonló koncepcióval, ahol a sisakot nem viselők egy leírás segítségével segítenek a VR-sisakot viselőnek hatástalanítani a bombát. Idővel persze lehet cserélni, és mindig más viseli a sisakot.
De ha csak egyjátékos épp az adott VR játék van, akkor is önmagában már az is vicces, hogy nézed a másikat VR-ozni, és látod a TV-n mit csinál illetve hogy reagál arra. Aztán lehet cserélni.
Szóval lehet azoknak nehéz elképzelni hogy mi jó ebben, akik egyedül szoktak játszani, de tuti van itt pár ős-PS-es aki visszasírja a couch co-op játékokat!
Múltkor pl. négyen Rocket League-eztünk, és rég szórakoztam ilyen jól PS-ezés közben. Vagy ott a Sportsfriends, a Push Me Pull You. Illetve hamarosan jön a Gang Beasts is!
-
törölt tag
válasz
kovsol #131293 üzenetére
Nekem nem, én régóta vr-ezgetek(még a DK1-el kezdtem). Viszont ennyire intenzíven csak most pár hete. Én egyébként is eléggé alacsony a motionsickness érzékenységem, régebben sem volt evvel gondom. Párom viszont most használt ilyet először, ő is eléggé rákattant, nála sem volt jelen, a kezdetekkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest