- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #283360 üzenetére
Nekem van PS5 meg Switch is, utóbbin játszottam tavaly a Dragons Dogma-t, hordozható módban. Egyrészt zseni élmény volt a nyaralás alatt tripla A játékkal kézben játszani, másrészt PS5-höz képest azok a töltési idők te jó ég...
Szóval megértem. Btw W3 is listán van, hogy újra kéne játszam, "közeleg" a 4. rész
Na meg be van lengetve az 1. rész remakeje is és tegnap olvastam valahol egy pletyit arra, hogy adnának még ki story contentet a 3.-hoz is.
-
válasz
Vladi #283354 üzenetére
QoL dolgok miatt jó, pl. szignifikánsan gyorsabb töltési idő. Egész más a Skyrim-el pl. 60 fps játszani, úgy hogy gyak. nincsenek töltési idők, annyi se, hogy elolvasd a loading screen-en a tippeket.
Telepítés szintén gyorsabb, ezsembe jut valami, letöltés telepítés 10 perc gigabites nettel. Ilyenek. De valóban, azzal egyetértek, hogy szerintem sincs feltétlenül olyan durva PS5 only játék felhozatal ami miatt mindenképp érdemes volt váltani next gen-re. Ezzel úgymond befürödtem én is, a PS4-be beleugrottam 2019, letettem a hajam a trillió minőségi single player játék láttán és azonnal ment a preorder a PS5-re kb, mondván hogy ha ilyen lesz a PS5 gen mint a PS4 volt, akkor én abból nem akarok kimaradni. Hát, nem lett olyan. Ennek ellenére bánni nagyon nem bánom, van pár előnye, de sokkal nem lennék hátrébb ha maradt volna a PS4 Pro. Btw ha lesz rendes PS4-PS5-PS6 BC, akkor én mondjuk váltani fogok PS6-ra is, de a PS5 Pro valószínűleg kimarad. Én azzal úgy ki tudnék békülni, ha megveszem a launch konzolt és az kitart 6-7 évig a köv. gen.-ig.
-
válasz
I02S3F #283348 üzenetére
Velemenyem szerint egyrészt még mindig nyogjuk a covidot, másrészt nem mernek ujitani, mocsok draga egy jatek lefejlesztese, probalnak biztosra menni. Aztan az se jon ossze sokszor.
Aztan ott van a PS4 visszafele kompatibilitás, az is huzza vissza a PS5 jatekokat. Nem konnyu azt mondani fejlesztokent, hogy nem adom ki a játékomat egy 100 millio felhasznalos PS4 piacra es csak a harmad ekkora PS5 piacra lovok. Ha meg mindket gepre ki van adva, az korlatoz sok mindent, egyszerűen masok a lehetőségek a PS5-on, pl a gyors hattertar miatt.
-
válasz
Vladi #283074 üzenetére
Van olyan játék ami aktív internet kapcsolatot igényel, de a többség nem. Tehát ja, letöltöd, utána meg nem kell hozzá net. Meg kell nézni, hogy ami érdekel, ahhoz kell-e aktív internetkapcsolat. 1 TB azonban PS4 esetén nem sok, simán 40-50GB-ot megzabál egy-egy játék, van ami 100-at is meg tud (COD).
-
válasz
Dinomano #283063 üzenetére
Tavaly vagy tavaly előtt nyomtam végig én is a killzone 2-3-at, meg a red dead 1-et, mai napig szórakoztató játékok. Infamous-ből nekem csak a ps4-es volt meg, végigjátszottam, de nem estem tőle hanyatt. Prototype megvolt nektek? Én azt anno PC-n nyomtam, de van PS3-ra is szerintem, az elég elborult volt, szerettem
-
válasz
Dinomano #282958 üzenetére
Van áthallás a fallout és a tes skyrim között, kis túlzással az egyik egy posztapokaliktikus lore környezetben játszódik, a másik meg fantasy, de elég sok hasonlóság van közöttük (pl. a játékmotor). Szerintem érdemes futni vele egyet, nekem nagy kedvencem volt anno. Ha beszippant, akkor könnyen belemegy 100-200 óra. Adni kell neki eg ykis időt, meg nem feltétlen a főküldetésekkel foglalkozni
-
válasz
Tasunkó #282915 üzenetére
Attól függ melyik előfizetésről beszélünk. Az essential előfizetéssel havonta 2-3 játékot adnak, amit ha beraksz a könyvtáradba, akkor azok örökre ott maradnak, de csak akkor játszhatóak, amikor éppen van (bármilyen) ps plus előfizetésed. Ergo itt játszik az 1 hónapra veszek plus-t, letöltöm, játszok vele, utána nem fizetek plust, aztán majd valamikor megint fizetek újra és folytatom a játékot. A ps plus extra (és 3. tier esetén is) szintén megvannak ezek az essential alatt kapott játékok, de itt van pluszban egy játék katalógus is, amiben cserélődnek a címek, ki-be kerülnek játékok. Az essentialban kapott játékokkal ellentétben itt nem kapod meg őket véglegesen, csak addig tudsz játszani velük, amíg benne vannak a szolgáltatásban és van hozzá aktív előfizetésed is. Tehát benne van a pakliban, hogy elkezdesz játszani egy játékkal és következő hónapban kikerül a katalógusból, így félbe kell hagynod. Természetesen szólnak előre, hogy melyik játék fog kikerülni.
-
Múltkor volt itt tema a knowledge is power, az iment lattam egy elado peldanyt 20.000Ft-ert Facebook csoportban, kb 5 perc alatt kelt el.
-
Nekem bejött még a Grid széria is, de az picit kötöttebb, pályaversenyzős, meg picit kevésbé arcade mint az NFS. (Mondjuk én a DiRT5-öt is szerettem)
-
válasz
DeFranco #282810 üzenetére
Witcher 1 engem sem kapott el anno, a 2. resz kimaradt, a 3. viszont ugy elkapott, hogy vagy 150 orat beleraktam anno. Boven ertheto sztorit kapsz az 1. es 2. resz nelkul is, a játékmenet kicsit nehez az elejen, de szokhato, utana pedig egyenesen addiktiv, nem birtam letenni, benne van a csak ezt meg felfedezem es megyek aludni faktor. Rendkívül valtozatos, reszletesen kidolgozott, nagyon egyedi side questek vannak benne, a dlc-k pedig külön jatekkent is megallnak a helyuket. En csak szuperlatívuszokban tudok a jatekrol beszelni, irigykedem hogy neked eddig kimaradt es most ezt atelheted elsore.
-
-
-
válasz
I02S3F #282599 üzenetére
Ilyen ez a felnőtt élet. Nekem is változó, hogy mennyi idő jut játékra. Vannak olyan rövid időszakok, amikor pár hétig heti 4-5 nap is leülök este játszani pár órát, aztán meg van hogy hetekig semmi. Olyan, hogy én 5-6-8 órát játszak egyben meg gyakorlatilag nem létezik. Ez a bajom az rpg-kkel, imádom őket, de nincs időm elmélyülni bennük.
-
En megvedenem oket, nekem sokszor segitettek. Fokepp konzol, jatekok, illetve telefonok bearazasaban is.
-
válasz
T0mBd1gg3R #282558 üzenetére
Múltkor nézegettem, már ilyen 50-60 környékén vannak eladó pro-k 1 kontrollerrel.
-
válasz
F-ECT$ #282475 üzenetére
Jó a harmadik GoW, ne hagyd ki. Nekem PS3-on volt meg, szerintem a legbrutálisabb rész, igazi badass benne Kratos
Fenyx Rising nekem kicsit eh volt, akkor már az AC Odyssey mint görög téma jobban bejött. Az FR-t cheap zelda copynak éreztem, a zelda meg azért zelda, körzelébe nem ér ez az ubi csoda.
-
válasz
DeFranco #282471 üzenetére
Á, alig lehet valamit kapni
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 1700Ft
DOOM 1500Ft
DOOM Eternal Standard Edition 3750Ft
Mass Effect™: Andromeda – Standard Recruit Edition 1870Ft
Borderlands 3 2600Ft
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ 1650Ft
Middle-earth™: Shadow of War™ 2250Ft
Mortal Kombat XL 2250Ft
Tiny Tina's Wonderlands: Next-Level Edition 5700Ft
Watch Dogs®2 2800Ft
Watch Dogs: Legion - Deluxe Edition 4200Ft
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 1500Ft
RESIDENT EVIL 2 3750Ft
RESIDENT EVIL 3 3750Ft
RESIDENT EVIL 5 1870Ft
Wolfenstein® II: The New Colossus™ 1900Ft
Immortals Fenyx Rising™ 3000Ft
Persona 5 3400Ft
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint 3500Ft
Fallout 4: Game of the Year Edition 3750Ft
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 3750Ft
BioShock: The Collection 4100FtEzek nagy része megvolt, kérdezni ér.
-
válasz
I02S3F #282452 üzenetére
*Payback
Hasonloan cringe, de nekem talan egy fokkal jobban bejott. A 2015-os reszt kifejezetten utaltam valamiert, a legujabb kimaradt, en igazából a regi NFS-eket szerettem, Underground 1-2, Most Wanted, Carbon. Azota nekem mar nem mozgatja kifejezetten a fantaziam a szeria, a Payback es Heat PS plusbol volt meg, azert nyomtam vegig oket. A Dirt 5 pl akkor mar jobban tetszett, meg a Grid Legends (bar ez utobbi sem nagy szam). Ha jo autos jatekot akarsz akkor Gran Turismo Sport vagy GT7.
-
válasz
fausto #281906 üzenetére
Megveszed es tud vele játszani azonnal. Ha online akar játszani masokkal akkor elotte egy frissites biztos kell, na meg ps plus. DLC-ket tud, de nem muszaj vasarolni hozza a storeban. Cross platform igen.
"Platforms that support crossplay include; Windows 10 & 11, Chromebook, Xbox One & Series X, Playstation 4 & 5, Nintendo Switch, Android, and iOS."
-
válasz
GabeZkp #281035 üzenetére
Persze hogy megy. A ps4 slim 1080p képet fog kiadni magából, amit a TV megjelenít a 4K kijelzőjén. Közelről nézve nem lesz olya szép a kép mintha natív 4K képet tolna ki magából a gép, de azt hozzáteszem hogy talán pár játék van amiből a ps5 natív 4K képet tud csinálni, ott is inkább az 1800p a max, az van felskálázva 2160p-re (4k).
Szóval nem kell parázni, én láttam már ps4 slimet 4k kijelzőn és szerintem teljesen kielégítő.
-
válasz
DeFranco #281020 üzenetére
Nekem az Origins kimaradt, csak az asylum, city, knight volt meg, de szerintem a knight magasan veri az előző kettőt. Nekem nagyon tetszett. A batmobile iranyitasat szokni kell, de amúgy rohadt menő vele teperni a varosban. Nekem a sztori is kellokeppen izgalmas volt.
-
válasz
interstate76 #280828 üzenetére
Én gyerkőcök miatt váltottam nemrég lite->oled-re, a fél-joycon tökre beleillik a kezükbe és aranyos, viszonylag agressziómentes, betanulós játékokból Dunát lehet rekeszteni switchen.
-
válasz
interstate76 #280823 üzenetére
Erdekes hogy ps-en mennyire visszaszorultak ezek a local coop jatekok. A nintendo ex cimek kozott meg "alig" van amiben nincs local coop.
-
válasz
nincsnév007 #280724 üzenetére
Jatszottam. Nem akadozott semmi.
-
válasz
Dinomano #280722 üzenetére
Sajnos ezzel így nem fogsz tudni játszani
Átb@sztak. Gondolom megtartotta a play discet, így ő tud vele játszani továbbra is, egészen addig amíg le nem törli a gépről. Persze lehet véletlen is, hogy bent maradt a gépében, de ez mindenképp szívás. Play discet önmagában nem ad majd el neked senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest