- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Digidroid #279023 üzenetére
Mitóta bevezették mindig gondolkodok rajta, hogy upgradelni kellenne de aztán rájövök nincs ennyi időm amiért megérné
Ghost of Thushima is egy ideig beszippantott aztán leültem Zeldázni Nintendo 2DS-n és már egy hónapja be se kapcsoltam a Ps-t
Teljesen változó mikor kerül be és ki egy-egy játék.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Digidroid #279020 üzenetére
Egyrészt kártyákat sose tartogass, hanem aktiváld be azonnal amikor megveszed, mert lejárhatnak, ha főleg évekig őrizgeted.
Másrészt mindig a különbözetet kell fizetni upgrade során, időarányosan. És igen, ha van rá akció, mint pl -30% most, akkor az a különbözetből jön le.
-
-
-
-
RangerFox
veterán
válasz
Digidroid #260292 üzenetére
Nem, ez csak az első része, reggel volt hír róla, hogy ingyenessé teszik. Ezzel az a probléma, hogy a Complete Season tartalmazza az első epizódot is, és mivel azt te már megvásároltad, így nem tudod megvenni. Így marad az, hogy egyesével letöltöd az epizódokat, ami amúgy drágább. Ki van ez találva rendesen
Vagy alternatívaként van egy bundle, ami tartalmazza a 2-5 epizódokat, de most azt valamiért nem jelzi nekem a store...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Sordoran
addikt
válasz
Digidroid #244323 üzenetére
Elég pofátlanság lenne ha most hirtelen változtatnának, engem kifejezetten érdekelnek ezek a címek. Ilyen az mikor egyesek nem tudják elfogadni amit kapnak, és rá akarják erőltetni másra az ízlésüket. Nem zavarna amúgy ha választani lehetne más címek közül is, vagy pluszba adnának valamit, de nehogy lecseréljék.
-
válasz
Digidroid #241657 üzenetére
Rettenet amugy ez a store. Komolyan a Sonynak van nehany olyan elavult, fos megoldasa, de ez a store visz mindent. Problemak a plussal, ea accessel es nekem a legfajobb, hogy a verbe lehet olyan online storet fenntartani amiben nincs lehetoseged kilistazni egy értelmes felületen a meglevo jatekaidat?!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Digidroid #233003 üzenetére
Nekem úgy adta be a rendszer hogy a beállításoknál a mentéseimnél azt választottam hogy nem külső tárolóra szeretnék másolni hanem online tárolóra. Ekkor kiírta hogy Ps Plus kell hozzá és itt felkínálta a 2 napos előfizetést.
Ezzel multizhatsz, olcsóbban vásárolhatsz és ofkorsz az aktuális Ps Plus tartalmakat is beszerezheted.
Javasolt aznap felhasználni amikor az előző havi játékok még épp elérhetőek, így másnap az új pakk is beszerezhető. Aztán később mikor aktiválod az éves előfizetést kapásból lesz két hónap játékcsomagja is a profilodhoz. -
F-ECT$
titán
válasz
Digidroid #232999 üzenetére
Csak addig játszhatsz velük, amíg él az előfizetés, szóval nem sokat buksz vele, ha elindítod az éveset.
Ha már Plus játékok: minél régebb óta vagy PS tulaj, annál kevésbé éri meg a játékok miatt, mert jórészt már úgyis megvetted őket ilyen-olyan akcióban. Nekem pl jól fognak jönni
-
NyMRooD
őstag
válasz
Digidroid #232999 üzenetére
Én is valami hasonlót csináltam anno, 14 napos teszt, hó végén aktiválva, 2 havi plus játék behúzása majd következő adag lejárta előtt éves plus, de én ezt pár hónappal a gép vásárlása előtt csináltam (talán 2-3 hónappal), így mire meglett a gép már volt mivel játszanom.
-
RangerFox
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Digidroid #224370 üzenetére
Nekem is ugyanezt írja jelenleg. Megszűnni nem fog. Én anno a PSN-es sárga gombra mentem a menüben és onnan csaltam elő (jobbra balra le föl, valamerre görgettem, de lehet a store-ból a gépen valamelyik fülön), amikor aktiváltam a trialt, baromi nehezen találtam meg, igaz én a webes részen nem néztem, annyira nem értettem hozzá. Van még jó 3 napod így is, vagy ha hiba miatt nincs senkinek akkor fölösleges agybajt kapni, aztán majd holnapra javítják úgyis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest