- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #283218 üzenetére
Nemrég vettem másik házat. Február 28.-án költöztünk, mai napig dobozban van a ps5 meg xsx. Nincs is igazán időm rá, meg valahogy nem is hiányzik. Fiaim meg átálltak PC-re.
Nálunk tök jó idő van, kint lehet ezer dolgot csinálni. Meg kell is. (egy komplett állatkert szakadt a nyakamba) Majd játszok télen, amikor nem igazán kell a kerttel foglalkozni. -
icemad
nagyúr
### **1. Automatikus hosszabbítás kikapcsolása (PS4/PS5 konzolon):**
1. **Lépj be a PlayStation Network (PSN) fiókodba** a konzolon.
2. Menj a **Beállítások** (Settings) → **Felhasználók és Fiókok** (Users and Accounts) → **Fiók** (Account) → **Fizetés és Előfizetések** (Payment and Subscriptions).
3. Válaszd ki az **Előfizetések** (Subscriptions) lehetőséget.
4. Kattints a **PlayStation Plus** előfizetésedre.
5. Válaszd az **Automatikus Hosszabbítás Kikapcsolása** (Turn Off Auto-Renew) opciót.
6. Erősítsd meg a választásod.---
### **2. Automatikus hosszabbítás kikapcsolása webböngészőn:**
1. Látogass el a **PlayStation Store hivatalos oldalára**: [store.playstation.com](https://store.playstation.com/).
2. Jelentkezz be a **PSN fiókodba**.
3. Kattints a profilod ikonjára (jobbra fent) → **Fiókbeállítások** (Account Settings).
4. Válaszd az **Előfizetések** (Subscriptions) fület.
5. Keress rá a **PlayStation Plus** előfizetésedre, és válaszd a **Kezelés** (Manage) opciót.
6. Kattints az **Automatikus Hosszabbítás Kikapcsolása** (Turn Off Auto-Renew) gombra.---
### **3. Fontos megjegyzések:**
- **A lemondás nem vonja vissza a már kifizetett időszakot!** Ha lemondod az automatikus hosszabbítást, az előfizetésed **a jelenlegi időszak végéig aktív marad** (pl. ha márciusig fizettél, addig használhatod a PS Plus szolgáltatásokat).
- **Ha azonnali lemondást szeretnél**, és **visszatérítést kérsz**, lépj kapcsolatba a **PlayStation Ügyfélszolgálattal** ([https://www.playstation.com/hu-hu/support/](https://www.playstation.com/hu-hu/support/)).
⚠️ A visszatérítés csak **14 napon belül** lehetséges, ha nem használtad a szolgáltatást.
- **Ha harmadik féllel (pl. kódos vásárlás) vásároltad a PS Plus-t**, az automatikus hosszabbítás alapból **ki van kapcsolva**. Ellenőrizd azért a fenti lépésekkel!---
### **4. Mi történik, ha lemondod?**
- **Online játék** és a **havi ingyen játékok** elérése megszűnik az előfizetés lejártával.
- A **PS Plus felhőtároló** adataid **6 hónapig** elérhetők maradnak, de újra elő kell fizetned a visszaállításhoz.
- A PS Plus előfizetéseddel kapcsolatos játékok (pl. PS Plus Collection) **nem játszhatók** lemondás után.---
### **5. Összefoglaló:**
1. **Automatikus hosszabbítás kikapcsolása** → Megakadályozod a jövőbeli terheléseket.
2. **Azonnali lemondás + visszatérítés** → Csak ügyfélszolgálaton keresztül, korlátozott feltételekkel.
3. **PSN fiókban mindig ellenőrizd** az előfizetésed állapotát! -
icemad
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282996 üzenetére
Rengetegen nézik YouTubeon meg twitchen ahogy más játszik. Én sem igazán értem, de van piaca.
Fiam is csinál youtubera videókat játékokról, hogy milyen build ajánlott meg ilyenek, azt is nézik. Attól még szerintem az is jobb, ha a család ül melletted és közben dumáltok.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dinomano #282920 üzenetére
Nekem is ez a három a kedvencem.
Ami még tetszett, az a Far Cry 5 Gold kiadáshoz járó Vietnam dlc. A zombis és Marsos is jó volt, de a Vietnam-os sokkal nehezebb. Ezért jobban élveztem.1-2 lövéstől már fekszünk is.
Ami nem tetszik a Far Cry játékokban, az a sérülés model. Mert az szinte nincs is. Rakétavetővel telibe találom az ellenfelet, és arrébb gurul pár métert. Semmi vér, sehol semmi leszakadt testrész. Egy ócska fakunyhóval sem történik semmi ilyen találattól.
Remélem a 7. részhez visszahozzák a második rész legendás megoldásait. Ahol pl egy faágat is eltudsz lőni. Vagy, ha valamelyik ellenfél megsérül, akkor a társa megpróbálja elvonszolni a tűzvonalból (mai AI megoldásokkal ezt oldják már meg valahogy, ha x éve megtudták.) , stb. Ezek nagyon hiányoznak. -
icemad
nagyúr
válasz
Atesz8 #282871 üzenetére
Nekem van. Főleg just dance ment rajta szilveszterkor. (amíg volt unlimited előfizetés, ubi ezt is megszűntette
) Just dance-hez mi a fagyit használtuk. Ugye vagy telefon, vagy move kontroller vagy kamera kell hozzá. Sport játékokat nem próbáltam.
(ilyesmire egyébként én is inkább 360+kinect vagy Nintendo wii-t ajánlanék. Attól függően, hogy mennyi a keret. 360-on sokkal jobb a grafika, wii-re meg több az ilyen "mozgásos" játék. Hivatalos store már egyikhez sincs, szóval vagy marad a lemez, vagy "okosított" gépet kell venni. ) -
icemad
nagyúr
válasz
Djuree #282869 üzenetére
Úgy tudom nem kell. Ha mégis véletlenül az online-t indítod, akkor átdob az áruházba, hogy vegyél pluszt, de onnan vissza tudsz lépni. Biztos vannak még ingyenes online játékok, én ezt a kettőt ismerem. Meg úgy tudom, hogy a Fortnite-ot egy gépen is lehet játszani ketten, osztott képernyőn. A rocket League-t pedig akár négyen is. Természetesen ilyen esetben kell ennyi kontroller is és mindenkinek saját profil. Rocket League egyébként remek családi játék is, lényegében focizni kell benne, csak kocsikkal.
(tutorialt érdemes megcsinálni benne először.)
-
icemad
nagyúr
válasz
laskr99 #282858 üzenetére
Xbox kontrollerről írt valaki a Logout-on. Abba rakott hall szenzorost. Nem találom így hirtelen...
Úgy emlékszem azóta csinált már ps kontrollert is. Hátha valaki tudja, vagy emlékszik a nevére. De esküszöm már én is felírom valahová, mert én is gondolkodok ilyesmi dolgon, a régebbi kontrollereken.
(vagy, ha megvan a Logout cikk, akkor az összefoglalóba is belehetne rakni)
-
icemad
nagyúr
válasz
DeFranco #282810 üzenetére
Én négyszer futottam neki nulláról, engem nem húzott be. Nem tudom miért. Pedig akartam szeretni, mert tényleg zseniális játék. De sok idő kell hozzá. Én ugyanazt éreztem, amit az utolsó előtti bekezdésedben írtál. De várj még meg pár véleményt. Akcióban szokott lenni pár ezer forintért, annyiért megéri kipróbálni.
-
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #282724 üzenetére
Szerintem az más, mert aki erre kíváncsi, az teszteket olvas, és teszt videókat néz. Esetleg összehasonlító videókat. Pl ps4 vs ps5 vs ps5 pro. Ilyeneket néztem már én is. De sokan néznek olyan videót élőben, hogy valaki csak játszik órákon keresztül. Mittudomén Fortnite-ot, ami egy tök jó játék, technikailag is nagyon rendben van, de ingyenes, ráadásul a multi is ingyenes. Akkor miért nem inkább játszik vele, ahelyett, hogy nézné? Én ezt nem értem.
-
icemad
nagyúr
Szerintem én tartom a negatív rekordot. Pedig szeretnék játszani, csak időt nem tudok venni...
-
icemad
nagyúr
válasz
Tasunkó #282635 üzenetére
Igazából már a kérdésed is rossz. Hogyhogy melyik a jobb? Miben? Grafikában? Zenében? Én azt mondom, hogy nem ugyanabban jók. Kb mintha az Arma-t hasonlítanád a Fortnitehoz. Vagy az Ace Combatot az Ms flight simulator-hoz. Nekem az egyik a jobb, másoknak meg a másik.
-
icemad
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #282574 üzenetére
Alá lőni? Finoman fogalmaztál...
Pár éve laptopot áraztattam be, mondtak rá 30-35k-t. De olyan gép volt, amit kb ma tudsz annyiért használtan venni.
-
icemad
nagyúr
válasz
csabi98 #282538 üzenetére
Kezdőnek én mindenképp a 3. részt ajánlanám, az Exploration-t. Könnyebb egy kicsit, mint az első kettő.
Mudrunner nagyon nehéz, mert borzasztó technikás vezetést igényel. Nem is igazán a szállításon van a hangsúly, hanem, hogy eljuss egyik helyről a másikra. Inkább off-road szimulátornak mondanám. -
icemad
nagyúr
válasz
szakalistvan #282530 üzenetére
Én is hdd hibát mondanék. Nincs valami ismerős, ahol asztali PC-n megtudnátok nézni, pl hdd sentinel programmal?
-
-
-
-
icemad
nagyúr
E92P-28D4-DKN8
Last of Us avatarok. -
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #282179 üzenetére
Ha van hozzá eszközöd, akkor szedd szét. Tippre nem is nyúlt hozzá. Egyrészt, ha az r2 l2 akad egy kicsit, a javításhoz nem kell forrasztani semmit. Mert ezt általában 3 dolog okozhatja...
1. Kosz került a gomb köré vagy alá. Ezt takarítással meglehet oldani.
2. Kicsit elmozdult a helyéről vagy eltört. Ezt szétszereléssel/cserével lehet orvosolni.
3. A kis rugó szerű fém dolog eltört, elgyengült, ezt is lehet cserélni. (haverom pl 50 centes hajcsattot tört szét, kivette ezt a "rugót" és azzal pótolta az eredetit. Kókány megoldás, de működik.)Ha tényleg forrasztott az inas, akkor valószínűleg az alaplap is kuka, max a borítás (ha szép még) , aksi érhet valamit. De sokat nem adnak érte. Esetleg egy másik szervizben, alkatrészár feléért átveszik.
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #282026 üzenetére
Már majdnem beírtam a Trepang2-t, de most látom, hogy csak ps5-re jött ki. Azt még tudom ajánlani esetleg, ha van ps5 konzolod is. Meglepően jó játék egy kisebb stúdiótól. Szívüket lelküket beleadták. És nagyon nagyon jól sikerült. Vannak benne hibák, mint kb mindenben, amit ember készít. Ha ismered a Fear szériát, na ez nagyon hasonló hozzá.
Pár youtube videót nézz meg róla, hátha emiatt veszel majd ps5 konzolt.Egyébként a Titanfall 2 tényleg jó játék, azt ajánlom én is.
-
icemad
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #281937 üzenetére
Valamelyik topikban írt valaki, hogy Hall Effect-es megoldásra cserélte. Már nem emlékszem, hogy ps vagy xbox topik volt. Még az is lehet, hogy logout cikk volt. Hátha valakinek eszébe jut, vagy olvassa a tag és jelentkezik. Az elméletileg sokkal tartósabb és pontosabb megoldás. De macerásabb a beszerelése és a kalibrálása.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dinomano #281931 üzenetére
Szerencsére engem ezek nem érdekeltek sosem. Valami 2000 forint volt, ahhoz képest jó. 25k-s játékot is kukáztam, pár óra után, mert nem tetszett. Nem halok bele. Annak idején a Dungeon Keeper első része is ilyen volt. Mindenki azt mondta, hogy ezt nem lehet megcsinálni, sosem lesz kész. De mégis kész lett, és én még sosem vertem szét annyi csirkét, mint akkoriban. Pedig egy command and conquer-be oltott Quake volt. Akkori grafikával.
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #281589 üzenetére
Ha a Rage 2 bonyolult, akkor az Elite Dangerous-t kerüld el messziről.
Annak az irányítása még agyhalál.
Indie címekből tényleg sok jó van. Én pl most a Kingdoms Two Crowns-t kezdtem el. Na ezt a játékot besorolni is nehéz. Talán rogue like stratégia? Az irányítása viszont egyszerű. Bal, jobb, meg 2 gomb. -
-
icemad
nagyúr
válasz
csabi98 #281283 üzenetére
Ha szereted a sztori alapú játékokat, akkor a Detroit Become Human-t ne hagyd ki. Mai napig zseniális játék. Többféle befejezése is lehet, és magyar fordítás is van benne. A fordítás is profi módon van megcsinálva.
Másik, ami még jó lehet és akcióban olcsó is, az a Witcher 3.
Meg persze a The Last of us sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest