- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Imilenni #274636 üzenetére
Egyik oldal sem rossz, eddig sem volt az. Továbbra is a Sony adja el a több konzolt, de már kisebb a különbség az MS-sel szemben, mint az előző generációban. Az MS pedig szolgáltatásban jobb. Pár év múlva ez utóbbi lesz a legfontosabb, szóval izgalmas generáció lesz ez is.
-
ImACeltic
őstag
-
válasz
Imilenni #261301 üzenetére
Van arra esély hogy a Last of Us 2 kap 60 fps módot PS5-ön, akár Day1?
Esély éppenséggel van rá, de nem sima BC-vel, hanem minimum egy patch kelleni fog hozzá. Viszont nem jelentettek be ezzel kapcsolatban még semmit, szóval egyelőre lutri. A legrosszabb esetben kitalálják, hogy remaster és 30 ezer. Amit önállóan meg sem lehet majd venni mert mégis lesz egy apró DLC amihez grátisz hozzácsapják és úgy már 36 lesz.
-
törölt tag
válasz
Imilenni #257580 üzenetére
Amúgy azt a modellt is a térképről szedi, hiszen vannak a térképeken kidolgozottabb 3D épületek hogy segítsék a tájékozódást.
Nem a játék generálja eleve a 3D épületeket, pontosan így néz ki Budapest ha Google térképekben bekapcsolod a 3D módot.
Tipikus 444 cikk tele baromságokkal. Nem tudom minek foglalkoznak politikán kívül mással, ha egyszer máshoz nem értenek. Folyton ez van ha másról írnak.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Imilenni #257092 üzenetére
most meglepōdsz, van benne lock on...csak automata, én pedig manuálisról beszéltem amihez társul egy mūködōképes dinamikus kamera.
engedjük el...nekem hiányzott,mert szeretem,ha van választási lehetōségem. itt pedig úgy gondolták,hogy "belekényszerítenek" az arkham style-ba. biztosan meg lehet pár óra alatt szokni(ami nem azt jelenti,hogy így jó), engem zavart így elsōre. fōleg azért,mert simán ki lehet mozogni a mobokat úgy,hogy egyesével sorba állnak a pofonért -
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #252641 üzenetére
1. Nem két nappal a játék megjelenése előtt/után teszi.
2. Az, hogy van benne egy szakácsnő, nem olyan spoiler mint utalni arra, hogy .valaki fontos karakter meghal
3. Nem trollkodásból tette, te meg igen, hiába voltál szépen kérve, le se sz*rtad, szóval ne csinálj úgy mintha áldozat lettél volna.u.i. mondjuk azért szvsz jó lenne az ilyen infókat is spoiler tag mögé rakni sting2 és wesder.
-
Neoteric
addikt
válasz
Imilenni #251512 üzenetére
Nem hiszem, hogy csak úgy bárkinek odaadnák megjelenés előtt, tuti megütnék a bokájukat vele. Szóval hacsak nincs valami közeli jó barátod, aki bizalmasan odaadná, sztem nincs rá lehetőséged. Hacsak nem csapsz fel sajtósnak és kaparintasz meg egy sajtós példányt még korábban.
Illetve ha digitálisan veszed, akkor a régiókkal is tudsz trükközni. Magyar accounttal pl éjféltől tudtál játszani, én viszont az amerikai acc miatt csak másnap reggel 6-tól, szóval nyugodtan aludtam.
De ha pl ausztrál accod van, akkor nyerhetsz magyarhoz képest 9 órát.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251364 üzenetére
Áruld már el, hogy neked miért jó az, hogy itt spoilerezgetsz meg, hogy utalgatsz a sztorira? Miért fáj, hogy megkértek arra (többször, szépen, ingerülten és csúnyán is) , hogy menj a játék topikjába kibeszélni vagy az utalgatásokra is használj spoiler taget (bár sokakat az is zavar, mármint a spoiler tag, mert telón, app-ban nem megy), mert itt ahogy nézem azon kívül, hogy a spoilerek miatt beléd állnak nem látom, hogy valaki is érdemben reagálna a sztorival kapcsolatos felvetéseidre, szóval csak trollkodsz. Amúgy vannak akik nem tehetik meg, hogy péntek 0:00-tól játszanak a játékkal, akár idő, akár pénz hiányában, akár más okból (pl én még nem vittem végig az elsőt mert nem volt időm).
Most komolyan egy hétvégét hasonlítasz évekhez? Többségében egy napig nem bírtátok visszafogni magatokat, sőt voltak akik már a játék megjelenése előtt, csatlakoztak ahhoz a szerintük elit klubhoz akik megnézték a kiszivárogtatott anyagot és már akkor is ezt csinálták. Egyébként nem kell évekig spoilerként kezelni, csak elég lenne ha a sztorik fő részleteit nem ide írnátok be, hanem oda ahová egyértelműen azért megy valaki, hogy erről olvasson.
Az utalgatásoknak meg épp ez a lényege, pont ezért kellene berakni spoiler tagbe, nincs leírva de már tudom, hogy valaki megfog, mivel leírtad, hogy sokan ezért adnak 0/10-et, rögtön tudható, hogy fontos karakter, ez alapján meg már lehet tippelgetni és már tudom, hogy nem lesz happy end, nekem (és sokaknak) már ez is elég, hogy elvedd a játékélményt, ami nekünk rossz, neked meg az, hogy leírtad nem hiszem, hogy bármilyen örömöt is okozott volna.
Szvsz lehet megoldás lenne, ha a tLoUII topikot kineveznénk ps4 topiknak és mind oda mennénk más témákról beszélgetni, hogy ne zavarjuk azt a két embert aki a sztoriról mindenképpen itt akar beszélni, sokkal egyszerűbb lenne.
Nézd meg (#251366) .noxwill ezen hozzászólását, leírta véleményét a sztoriról, ha te végigjátszottad már akkor ez alapján értheted, hogy mi a szitu nála, ha még nem akkor meg nem lő le neked semmit, de hát mit is várok...
(#251375) RangerFox remek, akkor én is hanyagolom ezt a topikot.
-
Frod
addikt
válasz
Imilenni #251364 üzenetére
Tehát összegezve a mondandódat, aki nem tudta elkezdeni csütörtökön, vagy legkésőbb pénteken 0:00-kor, és esetleg a sztorit átélné, nem pedig elolvasná/összerakná az egy hiperérzékeny, csóró senki?
(az elsőt leírtad, a második következik belőle, a harmadiknál éltem a költői szabadságommal)Tényleg ekkora fizikai fájdalom a játék saját topicjában beszélgetni róla?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251359 üzenetére
Már ez is spoiler: #251352 mert ez alapján simán kitalálom, hogy ki az aki meghal, úgy, hogy csak trailereket láttam és az első résszel még csak most játszok.
Hála nektek, az olyan hozzászólások miatt ami "szerintetek" nem spoileres már tudok vagy sejtek egy sor dolgot a sztorival kapcsolatban, mert ezek nagy részét az ilyen kis utalásokból is kilehet találni, de hát megértem, hogy sokatoknak a spoilerezésre áll fel a pöcörője, szóval kezdem elfogadni, tisztelet a kivételnek.
u.i. Amúgy topikgazdákat kérdem, hogy trollkodásért nem jár bünti? Mert van itt 1-2 emberke aki láthatóan csak mások idegesítése miatt kommentel be utalásokat a tLoUII-ről és szvsz ez kimeríti a trollkodás fogalmát.
-
sting2
addikt
válasz
Imilenni #251224 üzenetére
Én meg a " bocsi " emberektől mászom falra, az utóbbi 5- 6 évben lett ez is marha fancy szó, (kb mint a : kontextus, engedd el, stb vagy a sok kényszeres angol szó beszúrása a magyar mondatokban is ide sorolható.)
Mert, a ne haragudj vagy az elnézést már túl hosszú.... -
válasz
Imilenni #251282 üzenetére
Átjött, értem, meglátjuk mit érzek, ha a végére érek
Bocsánat, akit zavart véleménycserénk.#PS4gép: Nekem egyébként nem zúg TLOU2 közben a fat PS4-em, pedig biztos poros belülről, nincs újrapasztázva és még le is fektettem és radírt sem tettem alá.
Darth Vader se kopott le rajta, ez a jó hír
(ezeket se kérdezte senki)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251245 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, csak ne itt tegyétek, hanem a játék topikjában, amint érdekelni fog a játékról mások véleménye majd ott fogom keresni, itt max az érdekel, hogy hogy fut, mennyire bugos meg ilyen apróságok, de pl rajtad kívül más nem is használja a spoiler taget.
-
sp8787
addikt
válasz
Imilenni #251212 üzenetére
Vszinu azert latom ugy a dolgokat ahogy mert en meg eltem feligmeddig zart tarsadalomban es vhogy nem tudom megerteni egyesek miert vagyakoznak a Szaudi iranyba.
Ebbe beletartozik az is ,hogy bar nem ertelek elfogadom ,hogy ez a velemenyed.Nem erint a jatek egyebkent, nem az en vonalam.
De nem is fogok rola a "PS4 jatekok vegignezese " topicba se irni rola mert a tortenete se erdekel. -
S e t h
nagyúr
válasz
Próbálok óvatosan fogalmazni.
Nem tudom mi a játék befejezése, sőt azt sem tudom nyitva hagyják-e a sztorit, vagy lezárják.
Erre jössz te és vastagon, feketével kiemeled, hogy lesz folytatása.
Mert neked megvolt az élmény és nem tudod értelmezni napok óta, hogy mi a faxról ugatnak itt többen, amikor a másik topikba terelik az értetleneket.
Örülök, hogy neked megvolt, de annak nem, hogy itt kell ezt bizonygatnod. Nem tennéd meg ezt a dedikált a topikjában, ha már nem megy a spoiler gomb használata?
Vagy esetleg a topikgazda és szólhatna egy-két jó szót ennek érdekében, mert most vagy játsszak már gyorsabban, vagy én barom ne járogassak fel olvasgatni. -
Tuomas
addikt
válasz
Az ilyenekkel nem lehetne átmenni a játék topikjába?
Mielőtt még valamelyikőtök bedob egy orbitális spoilert "véletlenül".
Attól, hogy van(nak) aki(k)nek nem tetszett, valaki(k) még végig szeretné(k) játszani, és maga akarja átélni a történetet, nem itt elolvasni.
Köszi. -
sp8787
addikt
válasz
Imilenni #251200 üzenetére
Szal azert 2/10 mert batrak voltak de ha gyava kutyak lettek volna mint azok akik nem merik a fobias velemenyuket nyiltan leirni/felvalllani hanem ilyen "en nem vagyok ez meg az DE..."", akkor 10/10 lenne?
Ezt a politika fssagot sem ertem minek hozza fel itt mindenki.
Mintha az ellenkezo vonulat nem politika/divat lenne.
Igenis divatos 10en, 20on eveseknek jatszani a billantyuzet mogul a kemeny ferfit amikor meg az eletben semmit nem ertek el, semmi komoly krizisen nem mentek keresztul.... -
válasz
Imilenni #251200 üzenetére
Remélem, nem csak a magam nevében kérdezem: he?
..."vegyétek és játszátok végig. Must have játék. Ilyen a piacon nincs még egy..
...
Számomra a legjobb legrosszabb (koncsik: ja így már értem, komolyan) játék az egész generációban, ami PS4-re megjelent.
Lemaradt, max akcióban vegyétek, ha engem kérdeztek. -
felixo
őstag
válasz
Imilenni #251012 üzenetére
Nem tudom mire akarsz kilyukadni !?
Én csak leírtam a saját véleményem.
Lemezesen akartam megvenni amúgy, hogy ha nem tetszik, akkor el tudom adni némi bukóval ... de aztán mégis digitálisan vettem meg ( életem első pre-order vásárlása volt), de már most kijelenthetem, hogy nem bántam meg.
Ezzel is támogatva a magyar feliratos játékokat. -
cyberkind
félisten
válasz
Imilenni #250618 üzenetére
Akkor meg a szarért erre kezdték el fejleszteni, vagy ha időközben túl nagyra, szépre meg minden ilyenre nőtt a projekt, ne adják ki a régi gépekre, és ennyi, ha ennyire nehéz már megoldani a mostan gent, akkor hagyják, ennél jobb minden oldali system seller nem hiszem, hogy lenne ősszel.
-
eeXaa
addikt
válasz
Imilenni #249587 üzenetére
nem tartom valószínűnek hogy a konzolosok next gen váltás előtt azon gondolkoznak hogy az új xbox játék frankón fog futni a félmillás géming pécémen.
....exklúzivok azok, amik a legolcsóbban xbox-al lesznek elérhetőek... ps-re nem jönnek.
...sőt! 2 évig ki sem kell köhögni egy uj konzol árát, mivel minden jön még a régi FAT ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest