- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
saelin #272106 üzenetére
Kendek:
Csakis kizárólag használtban gondolkozom!
Az egyik hozzám közeli Konzolboltban bevennék a Slim-et, és 40000 ráfizetéssel adnának egy PRO-t.A kérdés, hogy ár/értékben mennyire érné meg??
A PS5 még nagyon távoli, egyrészt mert még 4-re is megjelennek ugyanazok, másrészt meg nem lehet kapni.
A bannerek zsebét meg elvből nem fogom tömni.. -
válasz
saelin #272106 üzenetére
Egyetlen probléma ebben a gondolatmenetben, hogy nem lehet venni PS5 Digital Edition-t, ugyanis jelenleg nem kapható, mert hiánytermék! Ha gond nélkül be lehetne szerezni azonnal, akkor viszont tényleg jobban megéri mint egy bolti-új Pro-ra váltás. De itt is benne van az, hogy Pro-ból használtat is lehet szerezni, alacsonyabb áron.
-
válasz
saelin #271903 üzenetére
Itt főleg az szokott lenni a probléma, hogy sokan egy jelszót használnak mindenhez. Aztán valamelyik szolgáltatást feltörik, és hozzá jutnak az email címekhez meg a jelszavakhoz. Ezekkel pedig végigpróbálnak egy sor másik szolgáltatást, hogy be tudnak-e jelentkezni.
A kétlépcsős azonosítás is segít, de amúgy elégséges egy egyedi erős jelszó használata is. Úgy amennyiben nem törik fel a Sony rendszerét, akkor sosem lesz vele ilyen probléma. -
Bad Pritt
félisten
válasz
saelin #271194 üzenetére
Pont ez a baj, hogy a selling point az élő, lélegző Night City volt, az egészet erre építették fel, aztán pont az élő, lélegző Night City hiányzik.
Ilyenkor értékelem a Ubisoftot kicsit, ők is elcsúsztak párszor, de azért csak összeraktak pár rendesen felépített open worldöt, még ha a játék körülötte nem is volt csúcsszuper.
Szvsz ha csak ebből a szempontból nézzük, akkor a Valhalla szebb, jobban fut és overall egy jobb élményt ad jelenleg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
saelin #271186 üzenetére
Odaát volt már róla szó, hogy még így is tömve van hibákkal meg gondokkal. Szerintem nem lesz ez a játék normálisan (tehát minimum Witcher 3 szinten) összefoltozva soha, csak ígérgetik, hogy majd jó lesz, jó lesz, jönnek a patchek, aztán valahogy továbbra is bajok vannak, amint belép az ember, kutakodni se kell hozzá.
-
consono
nagyúr
válasz
saelin #270966 üzenetére
Simán lehet ez is. Nekem ilyen jelszó reset javaslatos emailt akkor küldött csak a Netflix, ha új eszközt adtam hozzá, de akkor sem változtatták meg ők a jelszavamat, hanem ha akartam én tudtam lecserélni. Az is lehet, hogy valaki a "családból" bénázott és resetelte a jelszót egy ilyen biztonsági figyelmeztetés után...
-
Mezcal
addikt
válasz
saelin #270930 üzenetére
Nem én kaptam az emilt, hanem az, akitől megkaptam az egyik helyet a négyből. Az emilben az állt, hogy túl sok eszközben vagyunk bejelentkezve. Resetelték a jelszavunkat és dobnunk kellett a telós alkalmazást, csak a tévék maradtak. Tehát automatikusan kijelentkeztettek az összes helyről a jelszó resettel.
-
Moby
veterán
válasz
saelin #270932 üzenetére
tehát az oké, hogy a ubisoft (mint oly sokan) ingyen adja a felhőmentés szolgáltatást egy accountért cserébe, ez a sonynak viszont nem fér bele, csak a fizetős szolgáltatásba. Úgy, hogy PS5-ön már pendriveba sem tehető ki a mentések. És ez nem várható el? Attól, akinek fizettél a gépért, és veszed a játékot tőle?
Rly?
Ennek olyan szinten alapnak és magátólérteődőnek kellene lennie, hogy ilyen meg se történhessen, hogy fel kelljen rakni a PS4 ÉS a PS5 változatot ugyanabból a játékból, hogy át tudjam tenni a mentésem. És a legszebb, hogy mivel ez nem magától értetődő (mert fizetni kell érte) így nem is indulnak ki a játékok ebből, a NIOH Collectionnél úgy is fel kellett tennem a PS4 verzát is, hogy közben a felhőben fent volt a mentésem, de ezt a játék már nem is feltételezi. LOL. -
Neoteric
addikt
válasz
saelin #270901 üzenetére
Netflix más tészta. Ott kb külön iparág van arra, hogy pl aliexpressen veheted a fullos account egyik fiókját töredék áron, és eladják a négy hozzáférést a világon random helyekre, és leginkább ez ellen akarnak fellépni. Aki rendeltetés szerūen használja, annak nem lesz semmi változás. PS esetében is legfeljebb a neten árult accountokat érintheti, ha érinteni fogja egyáltalán.
@Meczal: ott nálad akkor valami nem kerek.
-
saelin
veterán
-
válasz
saelin #270654 üzenetére
Én az Exodus-t játszottam végig először (+DLC-k) és annak alapján kaptam kedvet, most játszom a 2033 redux-szal. Persze majdnem a legkönnyebb fokozaton (és orosz hanggal). Nekem ez is elég a "chalenge accepted"-hez
(Lehet az is megdobta az egészet, hogy az exodus közben váltottam Pro-ra, látványosan javítva a UE-t) -
FunPro
őstag
válasz
saelin #270485 üzenetére
Igazából ez a melyik rontja jobban a hallásod nehéz kérdés.
Biztos megvan magyarázva tudományosan, de szerintem mindegyik fajta lehet jó meg rossz is.
Itt igazából azt kéne tisztázni, hogy maga a "fülbedugás" mennyire káros. Mert onnantól már elég sok tényező jön.
Én például a bedugós fülest szerintem halkabban hallgatom mint a simát, mert a fülbedugással jobban szigetelem a zajt, míg a hagyományos fülesemnek elég szar a hangszigetelése, így azt akarva-akaratlan hangosabban hallgatom.
Egy nagyon tuti füles mellett meg elméletileg zene nélkül sem kéne nagyon meghallanod a csettintgetést, mert ha azt hallod, már nem szigetel rendesen. Az sem biztos, hogy aki mellett ülve hallod, hogy az illető "üvölteti" a zenét, az tényleg üvölteti. Lehet egy jobban szigetelő fülesben kevésbé hallod meg kívülről a dolgot, az illető mégis hangosabban hallgatja a zenét, mint az, aki elméletileg "üvöltette".
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
saelin #270287 üzenetére
Pont odaát érdeklődtem, hogy van-e valaki, akit meggyőzött a demo, hátha csak én nem találtam meg azt a részletet, amiben villant egyet a játék.
Gagyi világépítés, hihetetlen ócska dizájn, gyenge karakterek és színészek, az egész gameplay eszetlen lövöldözésből és skill gomb nyomkodásból áll mindenféle taktikai érzék nélkül. Ez különösen azért volt szembetűnő számomra, mert épp a Gears of War 3-at játszom a demo próbálgatása mellett, ami papíron ugyanezt tudja, de ég és föld a különbség a két rendszer között.
Ez érzésre egy B csapat free to play játéka lehetne, nem egy top kiadó AAA kategóriás 60 dolláros produktuma, ezerszer jobb, kiforrottabb játékok vannak zsáneren belül. -
headhunter86
senior tag
válasz
saelin #269580 üzenetére
Errős a kínai AAA-s játék témáról pont most csinált a magyar IGN videót: A kínai stúdiók felemelkedése: 5 játék, ami nemzetközi sikert arathat
-
Bad Pritt
félisten
-
Mr Chapel
tag
válasz
saelin #269517 üzenetére
Ja hát a story nem az erősségük. Pedíg ezzel a jelenkori szállal akár még érdekes is lehetne. Mármint nem ezzel a sz*rral amit idehánytak, élen ezzel a totál jellegtelen Hassan leánnyal. Nekem pl a Desmond szál, még az elején tetszett. Szerettem mikor vele is kellett mászkálni napjainkban, ügyességi/logikai feladatokat csinálgatni vele. Aztán ezt is telibekaksizták. De ha ennyire csak nyűg vele nekik foglalkozni, akkor oldják meg úgy mint ahogy a Syndicateben. Csak ilyen kvázi cutscene formában volt benne a jelen szál. Mondjuk nem mintha bármit is jelent már a játék címében hogy Assassin's Creed. Csak egy eladható név, de vajmi köze van hozzá ezeknek az újkori AC játékoknak. Ennyi erővel akár hívhatnánk Pulóver Odysseynek is. Nem értem miért nem lehet valami új IP-t csinálni velük, mint egy spin-offként vagy ilyesmi. Csak ilyen történelmi korszakokról szólnának. Az animusos dolgot full ki is lehetne hagyni akkor.
-
nemorino
tag
válasz
saelin #269303 üzenetére
Az ESO harcrendszere endgame szinten bontakozik ki igazán, alacsony szinten minden könnyű, mert a játék felszintezi a játékosokat. A dlc-s dungeonök hard mode-ban, vagy az arénák veterán szinten már rejtenek kihívásokat. A skillek szerintem nem érdektelenek, sajnos a grafikai megvalósítás elég fapados, ez tényleg levesz az élményből.
-
ldave
félisten
válasz
saelin #269303 üzenetére
Mivel heti 1-2 este játszom vele, így nem mondhatom, hogy egyelőre unalmas lenne. Még bőven fejlődés alatt van a karakterem, próbálgatom a képességeket, fegyvereket. Persze, ha most netről beállítanék egy buildet és csak azzal játszanék level1 óta, biztos hamarabb néznék más után.
-
stilo18
addikt
válasz
saelin #269015 üzenetére
Néha ha eszembe jut ez a "mennyit költök a játékra" téma, simán azzal nyugtatom magam, hogy pl AC Valhalla, 54 óránál járok..
17k-ért vettem ha jól emlékszem, "300valahány" Ft/ óra eddig.
Miles Morales, tettem bele kb 12 órát, az kicsit drágább játék volt, ott 1700 körül fizettem óránként a hobbimra..Nem érzem ezt soknak.
-
C4mp3r
addikt
válasz
saelin #268975 üzenetére
uj gamek ha jonnek nem valoszinu, hogy megveszem oket 4-re, az 5 lenne a fo cel de amig lehetetlen beszerezni elvagyok ezzel. 100 korul mennek a prok apron, ilyen-olyan garival ez most teljesen uj 2 ev garival es egy jatekkal 125-ert. egyetlen bajom, hogy a 144hz g sync pc utan ez a 30 fps eleg mellbevago, kell neki ido amig a szemem alkalmazkodik, de ez az ara a konzolnak, mindig is tudhato volt.
-
nemorino
tag
válasz
saelin #268910 üzenetére
Keresztfiamnak volt egy gyenge hallástesztje és sógornőm ragaszkodik hozzá, hogy fejhallgatóban csak a party szólhat, hogy ne romoljon a hallása. Nem vagyok biztos benne, hogy van értelme, de mivel a walkman korszakban nőttünk fel és akkor mindenki arról beszélt, hogy aki fülhallgatót hord az meg fog süketülni, őszintén hisz a dologban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
saelin #268837 üzenetére
Én nagyon örülök, hogy egy normális körökre osztott taktikai játékot csináltak és nem egy újabb akció rpg-t. Az eddigi videók alapján nagyon ígéretes lett pár érdekes ötlettel, pont eléggé tér el az XCOM-tól, Phoenix Pointtól, Gears Tactics-tól meg a többi hasonlót játéktól ahhoz, hogy ne tűnjön ripoffnak.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #268684 üzenetére
"és talán ez eddig legrosszabb "looter-shooter" amit próbáltam loot téren."
Mivel ez nem looter-shooter játék, sima coop akció.
Nincs szintje a tárgyaknak, nem kell farmolni a kék/lila/arany fegyvereket.
Minden fegyvert és mod-ot pontosan egyszer megtalálsz, majd te szereled össze magadnak és mehetsz is. (legalábbis a Wildlands ilyen volt, és nem hallottam, hogy váltottak volna)"Itt meg egy fejlövés, max kettő, ha hord valami sisakot."
Ismételten, mivel nem looter-shooter, így nincsenek bulletsponge enemy-k.
-
-
Frod
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
saelin #268586 üzenetére
Én ebbe a szinkronnélküliségbe az Okaminál futottam bele először.
Sok gameboy játékkal játszottam, így nem rettent/rettentett meg, ha csak szövegbuborék van/volt, szöveg nélkül. Megszoktam. Viszont az Okami volt az első olyan játékom, ami azért nagy ugrás volt a gameboy-hoz képest és még sem volt benne szinkron.
Mondjuk ha jól emlékszem, a final fantasy-k alatt sem volt szinkron, de ebben nem vagyok biztos.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #267766 üzenetére
Nem, én fizikait rendeltem elő, majd néztem a videókat róla (pl. DF) és nem vettem át.
Nem vagyok az a palimadár aki azzal nyugtatja magát, hogy "majd eláll a polcon amíg be nem fejezik", jó lesz nekem ez majd ha valóban elkészül, féláron. Bár az is lehet, hogy már akkor sem, mert nálam teljesen megölte a játékot ez az egész ahogy hülyének néztek, kb alig érdekel már.
Így volt fölös pénzmag játékra. -
saelin
veterán
válasz
saelin #267600 üzenetére
Ejj, egy baj van csak a Save the world-el. Elvileg már nem free to play, mert dobták az eredeti terveket erre vonatkozóan. Letöltöm és megnézem mi a helyzet vele, mert ha így is vannak a lobby-ban játékosok akkor talán még megéri. Már csak az árát kellene kiderítenem, mert én nem látom a founder pack miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest