- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lackooo84 #283333 üzenetére
100% hogy a bontatlan dobozban benne volt a kábel. Mondom ezt úgy,hogy láttam már új ps4/ps5-t pár darabot.
Minden jóindulat mellett,csak akkor hinném ezt a történetet el a vevő részéről,ha videót küld amiben kinyitja a dobozt.Meg pláne,hogy neki csak a megadott, alig fellelhető kábel kellett, jobb nem.
Picit ennek ilyen trükközés szaga van szerintem.
Örülök, hogy megoldódott.
-
vargalex
félisten
válasz
Lackooo84 #281643 üzenetére
Az online játék az más. De ő böngészőből akarja elérni...
Egyébként is az otthoni hálózata szinte mindenkinek NAT-ol egyet. Ráadásul a legtöbb mobil szolgáltató is NAT-olt IP címet ad, mégis megy.Szerk.: A PSN akkor nem megy, ha kifejezetten ezen portok valamelyike blokkolt kifelé. Márpedig kifelé nem nagyon szoktak a szolgáltatók és a SoHo routerek szűrni. Ha pedig direktbe kapcsolódnál más PS4-hez, akkor ott ezeket be is kell engedni (vagy engedélyezni kell az UPnP port forwardot, amit én biztos nem tennék).
-
Dinomano
őstag
válasz
Lackooo84 #280547 üzenetére
Anno PS2 érában nagyon szerettem, ha kitolták egy gép élettartalmát (Ugye anno PS2 esetén PSP és Wii is kitolta, onnan portolgattak át pár címet.).
De most már el kellene engedni PS4-et, X One-t. (Igaz, anno azt ígérték 2013-ban, hogy 10 évig kint tartják 4-est és X One-t. Ezt végül is teljesítették...)
Igaz, könnyű a portolás, csak leveszik a grafikát. :-) -
czanga
őstag
válasz
Lackooo84 #280349 üzenetére
Igen. Bár nem akarom kelteni a flame-et (eskü), de véleményem szerint bele gondolva, ez nem lehet egyszeri alkalmak egyike, mert zokszó nélkül cserélték ki nekem, és mutatta az amúgy nagyon kedves srác, hogy itt van a fóliázó gépük. Egyet kiraknak mutiba, azt megértem, mert valóban lenyúlhatják a lemezt de az a sejtésem, hogy ez lehet álltalános képlet is pl bindzsizve a használt lemezekkel.
Minden esetre az én esetem megoldódott. Figyelni kell az fix. Fene se gondolt volna ilyesmire.
-
Beretvás
veterán
válasz
Lackooo84 #280256 üzenetére
A szitu az ,hogy a gép néma. Bloodborne megy rajta napi 4-5 órát.. ma néztem elég melegnek tűnik a teteje meg hátul is a levegő. odatettem a digitális hőmérőt hátul ahol kijön a levegő max 45 fok volt. Ismerős telefonjával hőkamerával hátul a legmelegebb 59 fok volt, mindez 23 fokos szobában.. Az zavar ,hogy ha ez meleg mért nem pörgeti jobban a ventit? vagy mi számít melegnek?
-
Elims
veterán
válasz
Lackooo84 #279882 üzenetére
O.K.,bocs,magamból indultam ki. :-) Én megnézek szinte minden sarkot.
Fects: De a 6 óra meg nagyon kevésnek tűnik egy átlag játékos számára.
Frod: "Általában amit a sajtó nyilatkozik, azt érdemes osztani kettővel..."Nálam inkább szorozni kettővel,de persze O.K.,kevesen játszanak úgy ahogy én,de mégkevesebben úgy ahogy sok youtube videón nyomják a speedrun-osok.
-
törölt tag
-
interstate76
addikt
válasz
Lackooo84 #278601 üzenetére
Én úgy látom, hogy össze-vissza működik. Beléptem mindkét lányom accountjával: az egyiküknél többféle kedvezmény is van (pl. 50% az éves Essential esetén), a másikuknál pedig semmilyen akció nem jelenik meg, holott egyiküknek sincs élő PS Plus előfizetése, és nem is volt még nekik (maximum a 14 napos próba).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Lackooo84 #278140 üzenetére
ha csak egyet vennék, melyiket érdemes beszerezni?
nem játszottam még konzolon FPS-sel, teljesen tapasztalatlan vagyok ebben, FPS-eknél a belemenős darálást annyira nem szeretem, inkább strafelve/messziről/fedezékből szalámizom le az ellent.
A WE ezt mennyire támogatja? Trailerekben nyilván nem ezen van a hangsúly, mert nem látványos.
-
Elims
veterán
válasz
Lackooo84 #277766 üzenetére
Úgy emlékszem,hogy ledobja a másik gépről az account-ot.Vmikor kipróbáltam. (Nem mondom 100%-ra..)
"Happy Birthday..."
😂Prannk: Ez O.K.,de te vetted rá a játékokat. Ezért nem akartam soha,hogy akivel megosztottam az account-om vegyen rá bármit is,persze felesbe,de akkor sem.
-
interstate76
addikt
válasz
Lackooo84 #277698 üzenetére
Ez jó, és megértem, hogy nagyon idegesített, ugyanakkor ez is egy olyan elképesztően kidolgozott részlet, ami mutatja, mennyire odafigyeltek a játékra a készítők. Szerintem.
Days Gone-ban jártam egyszer úgy, hogy a végén voltam egy küldetésnek, amikor megtámadott egy puma... arra gondoltam, hogy ha megöl, akkor szétverem a konzolt, de jött egy medve, ami elijesztette - így lett maradandó játékélmény egy (majdnem) óriási szívásból. Csak hüledeztem, hogy ez mekkora volt már, miközben elmotoroztam a helyszínről.
-
malystryx
senior tag
-
Alarikman
senior tag
válasz
Lackooo84 #276616 üzenetére
Nem a kapacitás a lényeg. Tőlem lehet rá írva 10000mah, csak közel gyári értékeket hozzon. Olcsó volt, jó vélemények voltak róla. Ezt vették a legtöbben Ali-n.
Amit nem értek, hogy miért alvó módban van(lassan pulzáló narancssárga), a helyett, hogy kikapcsolt állapotban lenne mint a másik (eredeti akkus)? Vagy ez normális? Azért cseréltem, mert már kábelről sem ment és így kettő működő van. -
frankdelgado
őstag
válasz
Lackooo84 #276033 üzenetére
Mindíg röhögök ezen a " véglegesen felfüggesztett" kategórián
Egy igazi nyelvművelő volt, aki megalkotta. Nem vagyok egy Grétsy László, de az én értelmezésemben a felfüggesztés a míndíg valami ideiglenes állapotra utal. Az ilyen fogalmazásra mondják az , h bikkfanyelv, jellemzően a hivatalos - főleg rendőrségi - eljárásokban használják előszeretettel. Szerintem véglegesen felfüggeszteni a hóhér szokása/feladata (volt).
-
perge666
veterán
válasz
Lackooo84 #274532 üzenetére
Köszönöm az infót,
de nekem nem adta be azt a fegyvert Körbejártam az egész területet ameddig engedett,mindenkit kinyírtam kivéve a piros pólósat ( többször is újra kezdtem mert volt hogy őt is ),felszedtem mindent,fészkeket is leégettem a fárol,minden fegyverrel próbáltam. Majdcsak 2 óra hosszát elszenvedtem vele az este,akkor lehet bug volt. Ha a gyerkőc ma engedi újra neki látok,csak már itt mesézik.
-
-
-
nemorino
tag
válasz
Lackooo84 #273335 üzenetére
Nem vagyok jó lövöldözős játékokban, de az U3 szerintem nem volt nehéz, igaz, csak crushingon toltam végig a sorozatot a platináért. Számomra a teljes sorozat legnehezebb részei crushing nehézségen az U2 végső bossharca, az U4 20. fejezete és a Lost Legacy helikopteres harca. Ez utóbbi kettőnél cheatelnem kellett (végtelen lőszer), mert nem tudtam volna megcsinálni. Az érdekes az első Uncharted volt, ami nem lett volna olyan nehéz, ha nem lett volna rendszeresen olyan, hogy a cutscene végén fedezék nélküli helyen állt Nate miközben legalább öten rohantak rá folyamatosan tüzelve végtelen lőszerrel. Szerintem ez a játék nem nehéz, csak unfair.
-
vepe
őstag
válasz
Lackooo84 #273118 üzenetére
Fene gondolta, hogy egyik kábel sem jó neki (pedig elméletileg nem vacak kábel egyik sem, Samsung, Asus,stb cuccokhoz valók). Hajnalig keresgéltem mi lehet a baj és már úgy voltam vele, lehet elcsesztem valamit a resetnél?, na mondom..f@ca...de azért keresek még egy kábelt és megnézem...
Tegla80
nem vagyok egy kábel szakértő, szimpla felhasználó, de, ha ilyen eltérés van 1-1 kábel között, akkor a Sony felhívhatná a vásárlók figyelmét, hogy hülye gyerek ilyen esetben csak is ezt és ezt a kábelt használd, mert nem fog menni a kommunikáció. -
Tegla80
addikt
-
vepe
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
Lackooo84 #271912 üzenetére
Igazából lehet a bankkal kapcsolatban is én értettem valamit félre.
Igazából még soha nem néztem utána, hogy mit miért mennyit von a bankom.
Én úgy tudom, hogy a banktól kapott sms minden esetben pénzbe kerül. Tehát, ha belépek a netbankba, azért is levonnak a hitelesítés miatt, meg ha vásárolok valamit neten, és az miatt kéri a hitelesítő kódot, az miatt is levonnak.
És tényleg lehet én értettem félre, és csak a tranzakciók utáni egyenlegközlő sms után vonnak pénzt.
És mivel nagyjából ilyen megerősítő kódot csak a banktól kapok, már rögzült a fejemben, hogy hitelesítő sms = levonás.
-
válasz
Lackooo84 #271914 üzenetére
Oké. De másoknál meg előfordult, hogy egyáltalán nem, vagy időnként nem, vagy túl későn érkezett meg. Volt téma itt róla annak idején, nem is egyszer. Volt aki a szolgáltatóját is megkereste, és szerintük ők nem kaptak SMS-t, a Sony szerint pedig ők elküldték. Mások meg rutinosan rá szoktak nyomni többször is, mert rendszerint elsőre semmi sem szokott törtenni.
-
válasz
Lackooo84 #271632 üzenetére
Még mindig nem olvastál utána, hogy a vezetékes kommunikáció itt pont lassabb? De hát mindenki ezt mondja, az összes teszt és mérés ezt igazolja...
Azzal persze nincsen gond, hogy interferencia esetén a vezeték van javasolva, mert úgy is elhanyagolható a késleltetés. De ha egyszer direkt azt kérdezi, hogy ebből a szempontból melyik a jobb, akkor ne vezessük félre. -
válasz
Lackooo84 #271600 üzenetére
Pusztán csak elmélkedve a dolgon, azt gondolnád, hogy vezetékkel a gyorsabb. De otthoni környezetben nem ez a helyzet, Bluetooth kapcsolattal alacsonyabb a késleltetés. Ezért van az, hogy az alapbeállítás az az, hogy vezetékkel csatlakoztatva is vezeték nélkül kommunikál a kontroller.
Hogy kompetitív bajnokságokon mégis vezetékkel összekötve játszanak, annak az az oka, hogy így tudják elkerülni az interferenciát. Ha mindenki vezeték nélkül tolná, akkor viszont megnőne a késleltetés, mert zavarnák egymás jelét. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest