- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim74 #269560 üzenetére
Ha nem fogsz ki egy hackert aki rád van állva és mindenképpen vissza akarja fejteni a hdd-d tartalmát byte szinten, akkor nem valószínű hogy probléma lesz
A gyors inic. ugymond csak felülírhatóvá teszi az adott területet, tehát a rendszer számára úgy fog tűnni mintha nem lenne ott semmi. Azonban valójában az adat még ott van, visszafejtheto megfelelő tudassal es eszközökkel. Inicializalas utan minel tovabb van hasznalva a hdd, annal kisebb esellyel nyerheto ki belole adat. A teljes inic. konkrétan felulirja bit-rol bit-re, ezert tart sokaig. Viszont utana semmi nem marad rajta, az teny.
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Jim74 #267794 üzenetére
Ez nagyon hangos!
Az a baj hogy anno mikor rátaláltam a topikra akkor olvastam hogy egy újrapasztázás megoldja a gondot, majd egész hamar észleltem hogy ismét nagyon hangos. Most azt tanácsolták hogy Kryonaut, de te meg azt írod visszahangosodott úgy is.
Na mindegy, egy megoldás van, PS5!
Jó hogy lehet kapni. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Jim74 #267792 üzenetére
Én levideóztam, nálam a Tsushima alatt ilyen.
Ez MX-4 paszta, de akkor szavaidból ítélve nem biztos hogy érdemes Kryonaut-al szórakozni.Videó
Egy kis hangerőt adj rá légyszíves pluszban, eléggé leszabályozta a telefon, de +hangerővel ugyanaz mint élőben.Ennyire van hangos a tiéd?
-
KRoy19
őstag
válasz
Jim74 #267784 üzenetére
Nincs mit.
Egyébként ha van rá lehetőség érdemes állítva használni a konzolt padlóra/tv mellé rakva, az is sokat tud dobni a zajszinten.
Nekem is a Ps 4 Pro bent volt egy elöl teljesen nyitott polcban ahol jócskán volt mellette és mögötte is hely, mégis mocskos módon befűtött maga körül, aztán csak forgatta magának azt a meleg levegőt és üvöltött mint az állat. (7116)
Aztán kiraktam a TV állvány mellé a padlóra állítva és így klasszisokkal halkabb. -
válasz
Jim74 #267657 üzenetére
SW JFO elfogadhato sebesseggel fut, de sok technikai problemaval talalkoztam, tobbszor kifagyott, sok a texture popup, sokszor nem toltodtek be a texturak. Ami határozottan rosszat tesz neki, ha pihenobe rakod a ps-t es utana piheno modbol jatszol vele ujra. A teljes rendszer újraindítás tud valamennyit segiteni.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Jim74 #267192 üzenetére
Szerintem jópár videó van netszerte hogy lehet megcsinálni, de a lényeg, hogy elektromos shock-ot okozol nekik (hogy a "puttony" egyben maradjon) és gyorsan lootolod őket.
Lehetőleg rejtőzködve közelítsd meg őket és akkor nem védekeznek.
És minél gyorsabban végezz a dolgokkal, és akkor nem mászik mindenki a nyakadra még.Meg ilyesmi.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Jim74 #266858 üzenetére
azt vedd figyelembe, hogy az egesz traveler skill tree a dlc-vel jott be, amit becopyztam hsz-t csak a vanilla skillekre vonatkozik. a dlc a level capet is megemelte 60-ra, tehat ha nem akarsz belekezdeni a dlc-be akkor nem fogod tudni kimaxolni az osszes skillt, mert a dlc-sekre nem jut pont
-
válasz
Jim74 #266855 üzenetére
Azért nem tudod megvásárolni az összes skillt, mert a kieg.-ben jött az alaphoz pár új skill (talán a jobb oldali fa, de nincs előttem a skill-tree, csak emlékezetből nyomom). A plat akkor jár ha az összes alapjáték-beli skillt kioldod. Ha véletlen kioldottál kieg.-beli skillt, akkor csak a kieg.-et játszva (és ott skill pontot gyűjtve) lesz meg a plat.
szerk: itt a jobb oldali kék (frozen) rész tartalmazza a kiegészítőben bejött új skilleket
-
C4mp3r
addikt
válasz
Jim74 #266855 üzenetére
There are 84 skill points you can get. You only need 81 to get all the skills.
50 levels give 50 skill points.
17 of the 20 main missions give 1 skill point.
3 of the 22 side quests give 1 skill point.
4 of the 4 cauldrons give 1 skill point.
5 of the 5 Tallnecks give 1 skill point.
5 of the 5 Hunting Grounds give 1 skill point for getting Blazing Suns on all 3 trials.The 3 side quests giving a skill point are Redmaw, Acquired Taste, and Queen's Gambit.
The 3 main missions that don't give a skill point are The War-Chief's Trail, Into The Borderlands, and The Field of the Fallen.ps.s: a konzol multi penzerthez annyit tennek hossza, hogy a microsoft kezdte el nem a sony ok csak hulyek lettek volna nem utanozni ms-t latva, hogy mennyit kaszalnak rajta. az egyetlen ok a penz es mert megtehetik. pc-re is be akartak vezetni ha emlekeztek a games for windows hulyeseggel, de a backlash miatt letettek rola es meg is halt ez a szolgaltatas. ez az ara ha egy platform egy ceg kezeben van ilyen lehuzasokat is megengedhetnek maguknak. na most lehet ervelni, hogy milyen plusz szolgaltatasokat kapsz a havi dij elleneben, de ez inkabb porhintes egyszeruen ki kell fizetni, mert ez hozzatartozik az uzleti modelljukhoz
-
törölt tag
válasz
Jim74 #265756 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy amíg játszom valamivel, addig rest mode-ba teszem. Ha összeomlik vagy kifagy, akkor már úgyis kilépett a játékból, akkor újraindítom a gépet és kész. Ha meg végzek egy játékkal, akkor kikapcsolom.
A Darksiders 3-nál kaptam el egy igazi crash cunamit egyszer a rest mode miatt, azóta így csinálom.
-
malystryx
senior tag
válasz
Jim74 #265751 üzenetére
Egyszer nekem is megfagyott alatta, ezek szerint másoknál is előfordul.
Amúgy is szerettem volna kérdezni. Aki végigvitte az AC - Brotherhood-ot, annyiban tud nekem segíteni, hogy miután megvan a végigjátszás, lehet a Sequence-ket tetszőlegesen kiválasztani, és bármelyiket újra játszani, vagy újra kell kezdeni elölről New Game+ban??
-
-
válasz
Jim74 #265005 üzenetére
A PS account leválasztást már megtaláltam. Webes felületen be kell lépni az Ubisoft-os accountomba és ott lehet kezelni a kapcsolt fiókokat.
Már csak az a kérdés, hogy mivel az én PS fiókomra vásároltam az 1 hónapos előfizetést, akkor az vajon fog-e működni a lányom PS fiókján?Lehet, hogy egyszerűbb lenne csinálni a lányomnak is egy Ubi-s account-ot és következő előfizetést már az ő fiókjára megvásárolni?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Jim74 #264607 üzenetére
Van itt bug bőven. Ha csak az app lenne egy csomó játékomat nem tudnám használni, mert ha a "purchased" menüből rámegyek akkor az árát írja, meg, hogy vegyem meg... Böngészőnél is van olyan játékom, aminek nem nyílik meg az adatlapja, fehérség jön csak be, vagy ha be is jön akkor nincs ott se ár, se az, h megvettem. Kalap szar az egész.
-
-
headhunter86
senior tag
válasz
Jim74 #262517 üzenetére
Én is végigtoltam anno PC-n az összes Batman-t. De megvettem a három játokot 6k-ért akcióban. Azóta az Arkham Knightot nem tudom letenni. Minden este tolom. Utoljára Last Us 2 kettő kötött ennyire le, de az egy hét volt csak, ezzel most már nem is tudom mióta játszok, de lassan vége sajnos. Aztán ugrok neki az Arkham City-nek. B*szott addiktív
Ráadásul minden DLC benne van, amik PC-n nem voltak meg nekem, és nagyon jól bele van szőve a játékba először fel se tűnt, hogy azok DLC missziók -
Catman
aktív tag
válasz
Jim74 #262442 üzenetére
HZD-t én is csak ajánlani tudom. Sokan szidják itt a sztoriját, pedig szerintem az egyik legjobb, amivel eddig találkoztam. Nekem jobban bejött, mint pl. a Witcher3. Egyedül a legvége volt kicsit csalódás, de mindenképpen érdemes belevágni.
Akiknek a sztori nem jött be, azok valószínűleg nem olvasták végig a mindenfelé összegyűjthető kis történet morzsákat. Ebben az esetben érdemes a végén elolvasni pl. ezt: [link] (spoiler!)
-
Steve1207
veterán
válasz
Jim74 #260444 üzenetére
Annyit kaptak már a fejükre a hűtésért ebben a szériában, hogy az egyik fő szempontnak kellett lennie. Amúgy a lap nem hinném, hogy sokkal nagyobb, a táp hasonlóan helyezkedik el szintén, csak nem hiába ilyen széles.
Pont azon a két helyen ível kifelé a burkolat is, szóval valaminek kell lennie alatta -
-
saelin
veterán
válasz
Jim74 #257453 üzenetére
Én azért nem mondanám azt hogy elég amit a ps tud... Nálam a konzol gaming az első helyen áll, de szívesebben játszanék jobb minőségben is azért. Ps5-el talán most már elérünk oda, hogy a legtöbb játék támogatja majd a 60 fps-t, ami hatalmas kényelmi faktor a szemnek. Esetleg az RT is dob akkorát a Sony Exek látványán, hogy ismételten sokan a fejükhöz kapjanak a látványtól. A Last of Us 2 pl hogy néz már ki?
Oszt' tiszta elavult vasra fejlesztették, akkor simán el tudom képzelni hogy mit tudhat a Ps5.
-
Szabi®
addikt
válasz
Jim74 #257457 üzenetére
Pontosan,én is
Azt még valamelyik nvidia fantól majd megkérdezem ,hogy a 2015-ös witcher 3-ba,melyik nvidia kártyával lehet bekapcsolni a csodálatos "nvidia hairworks" feature-t,hogy ne zabáljon le a konstans fps végértékből,akár "50"-et is full hd felbontáson,ami ma már nem is a legacélosabb,de mégis .
Mi kell ehhez ? Két 2080Ti Sli-ba kötve ?
Az oké ,hogy az nvidia megcsinálja,de mivel jeleníted meg -
-
mettek
addikt
válasz
Jim74 #257358 üzenetére
Nem tudom ki milyen konfigon nyomta de én konkrétan le kellett tegyem ps4pron az Odysseyt mert annyira nem bírtam elviselni a 25fps-t ahova általában bezuhant. Ezután megvettem PC-te ahol öröm volt játszani vele.
Persze egy God OF Warnál, Spidermannél nem volt gond ezzel. Emelkett ha nem lett volna pluszba olyan hangja mint egy jumbo jetnek akkor talán egynél többször kapcsoltam volna be az utolsó egy évben. Katasztrófa volt még ujrapasztázás után is. Zárt Fejhallgatóban is hallottam a hangjátNagyon remélem hogy a ps5 átgondoltabb lesz. Mert ilyen szempontból ez nemhogy 130ezret de 50-ezt sem ért, mármint maga a ps4pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest