- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt meg a PS3-ast. De mind működik a mai napig, semmi bajuk.
Fülhallgató volt amit földhöz vágtam, és elszállt az egyik oldala. Meg mikor olyan szar fülest vettem hogy le akartam cserélni, de meg akartam indokolni magamnak miért kell új mikor működik az előző, úgyhogy szétvertem egy ház falán
-
FunPro
őstag
Meg.
Vicces szituáció volt, mert éppen vittem volna eladni konzol boltba. Felkaptam a tokot, azt hallottam, hogy zörög a lemez.
Kinyitottam, erre látom, hogy a lemez félbe van törve, ellenben meg van ragasztva szigszallaggal.
Soha nem derült volna ki, ha nem akarom eladni.
-
FunPro
őstag
Komoly válaszként az a rossz hírem, hogy az ínhüvelygyuszit csak egy módon lehet gyógyítani: pihentetés.
Rásegítésként fásli/kesztyű = melegítés, meg valami gyulladáscsökkentő krém. Én ropogtatni is szoktam, de azt állítólag nem szabad ilyenkor.
Jobb esetben fél - egy hét alatt rendbe jön. Ha nem pihenteted, akkor több.
-
RangerFox
veterán
Ha be tudsz lépni a PSN-re, akkor azzal igazolod, hogy nem bannolt. Aztán egy gyorsformázás (pár perc), és viheti is. Lemezmeghajtót meg kontrollert ellenőrizheti, mást igazából nem tudsz mutatni/nézni. Játékot elindítasz, hamar hallható lesz a venti hangja is. Másra nem tudok gondolni, amire figyelni kell.
-
Tegla80
addikt
Mint nekem sem a gyari kabelt bedugva es azota hasznalva..... viszont teny,h ps3 ota surun kerul elo ezen dolog.Nem azert mert xar a konti vagy a gyari kabel,hanem mert a gazda mashova keveri es a ps melle tarsit egy nem oda illot,de toltesre alkalmassat.Hibat nem eszlel mig lenyeges lenne,h a kabel adatra is jo legyen ne csak toltesre.
Ha ugy erted,h bantom ezzel a ps-t akkor tevedsz,ez user error es nem gep,konti hiba. -
-
Frod
addikt
-
-
Frod
addikt
Ne keverjük egy lapra az Ubit az Insomniac-kal, vagy most tényleg úgy csinálunk, mintha nem előbbi stúdió hatására terjedt volna el a downgrade kifejezés a köztudatban?
(a Division 1 trélere a mai napig kísért)
Btw semennyire nem tud lázba hozni az Avatar játék, a film is csak technikai oldalról volt anno kiemelkedő, de simán mint film teljesen feledhető. Számomra legalábbis.
De a közvetlen környezetemből sem tudok olyat aki lázasan vár bármilyen Avatar folytatást. -
zkxdn
őstag
-
balazs025
senior tag
-
saelin
veterán
Okosba kell használni.
Nekem a fizetésem alá van belőle a havi elhasználható egyenleg, így azon sosem megyek túl. Mobil appon keresztül szépen követni is lehet. Erre a kártyára én nem is hitelként gondolok, hanem egy alternatív fizetési módként. A kártya éves díja pedig nekem mindig ingyen van a jóváírások miatt. -
highness
tag
PH Crew létezik, de a PH session amikor nézem üres. Az eladásokat egyedül is tudom csinálni. A Backstreet Driver, Crew Cut, Full Refund lenne jó ismerőssel, és a Numero Uno is könnyebb lenne baráttal. Amúgy a kommunikáció mikrofonnal történik PS-4-en? PC-n chat írogatás a gyakoribb, de már egy ideje nem játszom PC-n.
-
-
Steve1207
veterán
Ezzel egyetértek (amúgy a cookie elfogadó cseszi szét a szélességet, mert utána visszaáll...) Nevezzük bétának és ne foglalkozzunk vele egy-két hónapig még
(#263258) Mauzes: tavaly úgy emlékszem 95e-re ki lehetett hozni átlagosan a jobb ajánlatokkal a Pro-t (egy NHL bundle volt ilyesmi árban vagy a sima, Fortnite változat). Kuponra nem emlékszem, ha volt akkor azzal is csak nagy mákkal lehetett más bundle-ket kifogni hasonló áron pár napig/óráig és ott se jöttél ki 90e alá, elenyésző volt a különbség.
-
Nyilván a gyengélkedő forintot kompenzálják vele. Az általános árnövekedés az nem hat ki visszamenőleg a régi játékokra. Ami még eztán fog megjelenni, abba beleszámítják az új árazást és az átváltást is.
Amúgy pl. az angol Store-ban nem nőttek az árak ha megnézitek a psprices.com oldalon. Ott a £15.99-es Hits árazásból nem lett £18.9. -
-
vargalex
félisten
Mondjuk a tokon lévő műanyag fólia (ami alatt a borító van és jellemzően erre a fóliára vannak ragasztva a cimkék) lehet, hogy kisebb hőmérsékleten elkezd zsugorodni, mint a cimke ragasztása engedni... Kirakat/autó üveget/karosszéria elemeket nyilván jobban melegíthetsz.
-
saelin
veterán
Támogatásnak szántam a cég felé , de ha előbb is játszhatok miatta akkor már megérte.
Egy bazinagy timesink az egész játék és ha lehet akkor 100%-ra meg is csinálom, mert nagyon tetszik az eddig látottak alapján. Vannak félelmeim, főleg a performance oldalát nézve, de bízom benne hogy idővel kikupálják vagy legrosszabb esetben a Ps5 verzió ezektől teljesen mentes lesz.Az meg külön öröm az ürömben, hogy free to play játék lévén hátha sokmindenkit behúz és a jövőbeli content patchek igazán tartalmasak lesznek ennek köszönhetően. Úgy olvastam hogy új városokat és a hozzájuk tartozó régiókat fogják majd szépen apránként kitolni, amikhez társulnak questek, új gameplay elemek (housing, esetleg mountok vagy petek). Azért eléggé ígéretes openworld animu játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest