- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
#42308056 #274873 üzenetére
A sztori szempontjából nincs értelme a progress átvitelnek, csak azért jó mert pl kioldasz kezdési pontokat, pályára előre telepített eszközöket meg ilyesmiket, illetve az xp mennyiség a fiókhoz. Első két játék kijátszása a harmadik rész starter packjában még nem okozott semmi gondot, akkor megmaradt minden. A lemezes harmadik rész kevert be.
bAtt001
Nekem azért hiányozni fog a progress a fentebb, erahurkának leírtak miatt. Így részben elveszettnek érzem az eddig belerakott időt.
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
Hitman 3-nál belefutottam egy érdekes és kellemetlen jelenségbe.
Először begyűjtöttem a Hitman 1-2 játékokat és minden kiegészítőjüket, de ezeket is már az ingyenes Hitman 3 starter pack-ban kezdtem pár hete az engine upgrade miatt.
Így játszottam ki az első két játékot, majd most vettem meg a Hitman 3-at és kezdtem el ennek a sztoriját. Már az indításnál furcsa volt, hogy mért kell újra elfogadni a policy-t meg beállítani 1-2 dolgot, mintha most indítanám először. Aztán felajánlotta csak a Hitman 2 progress áthúzását. Bejelentkeztem az IOI fiókba, elvileg áthúztam a progress-t, bár nem volt egyértelmű. Majd tegnap elkezdtem a 3 sztoriját, megcsináltam az első pályát és kiléptem. Ma szintén policy elfogadással meg beállítgatással indított a játék, de a Hitman 2 progress áthúzására nem kérdezett rá. Ezután vettem észre, hogy nem mentette el azt, hogy tegnap megcsináltam a Hitman 3 első pályáját. Ma megcsináltam újra az elsőt és utána a másodikat is. Ezután pedig azt vettem észre, hogy nincs meg a Hitman 1 és 2 progress, mintha nem játszottam volna azokkal.....
Találkozott más is ilyesmivel?
-
ImACeltic
őstag
válasz
tboy93 #273029 üzenetére
Én a teniszesre kíváncsi vagyok. Régebben sokat néztem teniszt a TV-ben, máig Federer fan vagyok csak az a baj, hogy elég régen jött már jó játék erről a sportól. Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam. De így ingyen teljesen jó lesz.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Jakesz #271614 üzenetére
Azért jönni fognak olyan játékok - third party is -, amik elérik és átlépik bizonyos aspektusokban a Part 2-őt. Pl az első rész 2013 végén jött ugye PS3-ra. 2015-ben pedig már jött például a Batman Arkham Knight és a Witcher 3, amik eléggé ott voltak a szeren sok szempontból. Persze ezután mindig jön az ND új bombája, ebben az esetben 2016-ban az Uncharted 4 amit performance capture-ben meg úgy összességében technikai oldalról a Part 2 veri meg, aztán RDR2 meg a Death Stranding pedig csak megközelíti.
-
ImACeltic
őstag
Moby, RangerFox, Bad Pritt
A megvalósítás valóban nem jött össze - a fentebb linkelt videóban átbeszélt körülmények és okok miatt -, de ettől még bele van pakolva az elképzelés, csak nem átgondoltan, rosszul implementálva és optimalizálva. A Valhalla is egy jó játék, 125 órám van benne, de tartom, hogy komplexebb a Cyberpunk. -
ImACeltic
őstag
Nem vagyok fejlesztő, de az AC Valhalla szerintem egy sokkal egyszerűbb játék, nem olyan komplex, mint a Cyberpunk.
Túl nagyot álmodott a CDPR, ráadásul gyenge gépekre. Vagy korábban kellett volna kiadni egy kevésbé grandiózus játékot, ami így jól futott volna PS4-en és Xbox One-on is, vagy később, de akkor meg már csak next-gen gépekre.
Ha még nem láttad volna, akkor nézd meg ezt az Otherside epizódot, ahol egy veterán fejlsztő beszél a játékről az Ő meglátása alapján. [Next-gen és a Cyberpunk - #Otherside #36]
cyberkind
Ha meglehet ilyet lépni, akkor talán a nextgen patch-el javítanak egy nagyobbat ezen a téren is. -
ImACeltic
őstag
Azért nem árt, ha megismerjük a körülményeket meg a folyamatot. Vakon szarozni nem túl jó dolog.
Megjelenéskor vettem meg a játékot, PS5-ön toltam ki, sok buggal találkoztam, crashelt a játék kb 20x, de összességében nekem bejött. Nagyon erős az egyedi atmoszféra, a világ és karakter design, nagyon jó a soundtrack és a sztori meg a szinkronhangok, valamint a játékmenettel sem voltak nagy gondjaim a glitchek mellett eltekintve. Amikor pedig ki lesz polírozva a játék, legkorábban év végére, de talán jövő év első felében, egy kibaszott jó játék lesz.
Persze a brutális hype-hoz talán sosem fog felérni, mert azt eléggé túltolták.
-
ImACeltic
őstag
A CDPR-nek 7 év alatt sikerült egy technikailag roncs játékot lerakni az asztalra.
Olyan hírek mennek, hogy a Cyberpunkot csak a Blood and Wine DLC után kezdték el ténylegesen fejleszteni, addig csak a koncepciók voltak meg. Blood and Wine pedig 2016.06.30-án jelent meg. -
-
ImACeltic
őstag
Mért nem hiszitek? Eléggé deja vu a helyzet.
-
ImACeltic
őstag
válasz
ProEvoFan #267010 üzenetére
Én valószínűbbnek tartom az újrakiadást PS5-re ahogy ez az első résznél is volt. Neil tweetelt egy olyat pár napja, hogy kellemes ünnepeket és alig várják, hogy megosszák milyen új dolgokon dolgoznak. Szerintem ez a multi lesz és a Remaster. Új játék bejelentéshez még korán van náluk.
-
ImACeltic
őstag
válasz
#42308056 #266075 üzenetére
Nem minden csak a grafika. Sok fizika használata is eszi a teljesítményt. DF PC-s bekukkantásos videóban is mondta John, hogy nagyon sok minden történik a képernyőn.
vargalex
Persze, a megjelenése óta tuti patchelték amennyire lehet, de a DF mutatott belőle olyan részeket ahol kb 25 fps volt az átlag. -
ImACeltic
őstag
válasz
saelin #266054 üzenetére
DF-esek írták twitteren, hogy a high-en PC és a konzolok között hatalmas különbség van. Szerintük alapkonzolokra ki se kellett volna adni a játékot. Rajta vannak a teszteken, de nyilván idő kell hozzá. A next-gen patch egyikük szerint nagy javulást hozhat a konzoloknak.
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
válasz
oriic #265931 üzenetére
Én nem értem ezt a Ghost of Tsushima szerelmet a játékosok felől. Nekem egy jó játék volt, de semmi több. A vizualitása kitűnt és érdekesek voltak a melléktevékenységek és ennyi. Persze engem alapból nem vonzanak annyira az ázsiai termékek, így a szamuráj setting-től sem voltam elájulva.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Carlos Padre #265208 üzenetére
Van aki még nem játszotta és tervezi.
Nem volt jobb Sandra Saad náluk.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Carlos Padre #265203 üzenetére
Marvel Avengers-ből a Kamala Khan alias Ms. Marvel. Amúgy amellett, hogy néha idegesítő volt a karakter, nem tolta rosszul a színésznő. De azért na, egy Ellie és egy
mellett labdába nem rúghat.Abby -
ImACeltic
őstag
válasz
Carlos Padre #265201 üzenetére
Eddig az a meglepetés, hogy Sandra Saad elhozta a best performer díjat Ashley Johnson vagy
elől.Laura Bailey -
ImACeltic
őstag
válasz
james001 #265053 üzenetére
Én is nagyobb esélyt látok egy Marvel's Spider-Man 2-re.
KÍváncsi leszek mi lesz a Harry-Venom párosból és, hogy kit "támad" meg a szimbióta, Petert vagy Miles-t. Ráadásul felbukkant most Dr. Curt Connors is, szóval van alapanyag a sütőben rendesen. A RAFT-ban lévőkről ne is beszéljünk. Na meg a Yuri szál is érdekes lesz. Holy shit, ennek a folytatásnak hatalmasnak kell lennie. De legyen benne 1-2 Avengers cameo is pls, ha már ott az a torony meg Strange "háza" is.
Továbbá én is azt remélem, hogy a folytatás már nem jön PS4-re. Oké, hogy 120 milliós játékos bázis, de 2022-be használjuk már ki a kibaszott PS5-öt rendesen.
-
ImACeltic
őstag
válasz
FunPro #264722 üzenetére
Hát, a helyzet az, hogy a The Last of Us Part 2 kb mindenben minden játék felett áll.
Nem a PC miatt fog kapni 10 jelölésből legalább 5 díjat, hanem azért mert megérdemli. Nekem ez a véleményem. Vitát nem akarok elkezdeni újra, mivel a megjelenése után itt és a spoileres topikba hetekig ment róla a dumcsizás.
-
ImACeltic
őstag
Pótoltam egy - mint a játék közben kiderült - nagy hiányosságomat, az Inside-ot. Hát ez érdekes volt.
Nagyon egyedinek éreztem, mivel én nem szoktam ilyen játékokkal játszani. Bejött a nyomasztó hangulata és art dizájnja meg a rejtvény és fizika alapú játékmenete is. Biztos van valami mondani valója is a játéknak, de a játék közben nem esett le, viszont mindjárt utána olvasok.
Jelenleg 1.6K a PS Store-ban, ennyit bőven megér ez a 4-5 óra egyedi élmény. -
ImACeltic
őstag
Vásárolt már valaki a GamerTech bolttól?
-
ImACeltic
őstag
válasz
kill_switch #263490 üzenetére
Van ahol 30 és van ahol 60 fps-el megy a menü, de többel szerintem nem.
-
ImACeltic
őstag
Hát nem tudom, én egy percig sem éreztem szorosabb párhuzamot a Days Gone és a The Last of Us játékok között. Mindkettő poszt-apokaliptikus, mindkettőben vannak zomb....khm...korcsok és fertőzöttek, valamint van lootolás. De a feeling teljesen más és nekem ezért nem hasonlóak. Viszont félreértés ne essék, ahogy azt korábban írtam, a Days Gone egy kicsit alul értékelt játék, nekem is nagyon bejött.
-
ImACeltic
őstag
válasz
#42308056 #262941 üzenetére
Azzal nem toltam, de így, hogy a két Batman-t lenyomtam, most pedig a Walking Dead 2. évadjában vagyok, már kíváncsi vagyok minden Telltale játékra mert a sztori nagyon erős mindegyik játékban. A gameplay persze nem nagy eresztés, de itt nem is az a lényeg. Nálam frissítőként hat a sok AAA játék között.
-
ImACeltic
őstag
válasz
30z.Samu #262864 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy lesz új Uncharted, de az is szinte biztos, hogy nem a Naughty Dog fogja készíteni. Viszont ez nem kicsit fogja érdekesség tenni a dolgokat. Ugyanis igencsak nehéz lesz még PS5-re is letenni egy olyan minőségű Uncharted-et, mint amilyet a Naughty Dog letett PS4-re.
Gery9112
Azért na, még ma is vannak olyan törzsek elbújva erdőkben vagy szigeteken amiket még nem fedeztünk fel vagy csak minimálisan és íjjal lőnek a helikopterre.
-
ImACeltic
őstag
Van itt olyan, aki platinázta az RDR2-őt? Gondolom a gyűjtögetést nem önerőből oldottátok meg, hanem guide segítségével.
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
Elkezdtem PS4 Pro-n a Mafia Remake-et és eddig azt mondom, hogy jó a teljesítmény. Talán kétszer vettem észre, hogy beesik 30 fps alá a játék. A távolban vannak betöltő tárgyak, textúrák - nagyon sebességnél a fű szinte mellettünk tölt be -, a nagyon távoli gyalogosok mozgásán látszik, hogy spóroltak és kevesebb fps-el mozognak. Mimika és az arcok kinézete többnyire jól néz ki, de a száj mozgás és a szöveg mintha nem mindig lenne szinkronban. Továbbá a karakter mozgása sem érződik teljesen fluidnak.
Ez most így sok negatívumnak tűnhet, de engem ezek nem zavarnak túlzottan mert enyhén vannak jelen, nem full fapadra kell gondolni. Talán a fű közeli betöltése zavar jobban nagy sebességnél.
Amúgy nagyon hangulatos, az autók irányítása fasza, ahogy a szinkronhangok is, főleg Tommy-é. -
ImACeltic
őstag
válasz
marilllyo #260998 üzenetére
Amúgy ugye vágjátok, hogy nem a fűrészmalomnál lévő horda a legnagyobb. Van egy a térkép szélén valahol, ha jól emlékszem egy vasút alagútban. Én mintha ott számoltam volna a legtöbb fület. Viszont sokkal könnyebb, mint a fűrészmalmos horda, mivel
feltudtok menni az alagút tetejére és ott keskeny sávban tudnak felétek menni, aztán a lóbaszó gép pityuval szépen lehet belőlük darálthúst csinálni miután a kezdeti kicsalogatást követően közéjük lett baszva pár nagy molotov. -
ImACeltic
őstag
Ezt a tweetet én is láttam. Legalább nem mondhatják a DF-ről, hogy elfogultak lennének, mivel a Crytek meg is hívta Őket a stúdiójukba exkluzív tartalmat gyártani a játékról pár hete.
-
ImACeltic
őstag
Megvette valaki Pro-ra a Crysis Remastert? Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan fut.
-
ImACeltic
őstag
Nem tudom volt-e már, de akit érdekel a Crysis Remastered az szoktassa magát ahhoz a tudathoz, hogy Pro-n dinamikus 1080p-ben fog futni a szoftveres ray-tracing miatt. Alapkonzolon nem lesz ray-tracing. Akit jobban érdekel ez, nézze meg a Digital Foundry videóját erről.
-
ImACeltic
őstag
válasz
#42308056 #259199 üzenetére
A becsicskulást nem nézem ki belőle, legalább ennyi pozitívum van az emberben. De amúgy meg sikerült letiltatnia a kritikát azzal, hogy hiába zengett tőle az internet - meg gondolom a Sony is nagybetűkkel leírta minden kiadott tesztpéldány mellé, hogy az első két napból mutathatnak jeleneteket -, Ő csak azért is vágott bele későbbi jeleneteket aztán kapott egy strike-ot amivel kapcsolatban játssza a hülyét, hogy nem tudja pontosan miért kaphatta...
-
ImACeltic
őstag
válasz
mettek #259190 üzenetére
A The Last of Us Part 2-őt végül nem húzta le. Előtte csinált egy foshullám meglovagló videót a leak-ek miatt.
BTW:
Amúgy én sem érzem katasztrófának ezt az Avengers játékot. Már írtam róla egy hosszabb véleményt és azt továbbra is tartom.
Jobban örültem volna, ha teljesen sztori központúra csinálják, de én így is jól elvagyok vele. PS4 Pro-n nagy gond nincs a teljesítménnyel sem. Ráadásul egyre jobban bejön már a Vasemberrel való harc is miután kioldottam a lézeres heavy támadást. Látványos és hatékony.
-
ImACeltic
őstag
válasz
saelin #259035 üzenetére
Én nyomtam a bétát is és most a teljes játékba is beleraktam kb 3 órát. A bétában is bejött a cinematic A-Day első pálya, de a teljes játékban hosszabb, ki van bővítve és így még jobb, szerintem a hangulatot eltalálták és benne van az MCU feeling is a harcoknál amikor az egész Avengers csapat nyomja. Poénkodnak akik a filmekben is szoktak, valamint az olyan jelenetek is nagyon jók amikor pl Fekete Özvegy harcol Taskmasterrel, közben meglát egy buszt ami esik le a hídról, aztán szól, hogy "Tony, a busz!", Tony egyből válaszol "Megvan!" és látod a képernyőn, hogy elkapja a buszt, stb, nekem ezek nagyon adták. Persze spoiler nélkül tudjuk, hogy ilyen nem sok lesz, legalábbis jó ideig biztos nem, a játék vége felé viszont gondolom igen.
A harc szintén bejön. Thor-al keveset vagyunk az A-Day-en, de nagyon jó a Mjölnirrel csapkodni, jók a hangok és a kontroller rezgése is súlyt ad neki. Eldobás-visszahívás is jó, bár nem annyira, mint a God of War-ban. Hulk-al való zúzás is bejön, főleg, hogy eléggé rombolható a környezet, repkednek a törmelékek szépen és az ellen is ahogy csapkodom őket. Fekete Özvegy és Amcsi Kapcsi hasonlóak, de Kapcsi jobb a pajzs miatt, annak is nagyon jó érzést adtak. Vasembert sikerült talán a legkevésbé eltalálni ami a harcot illeti, bár vele sem voltam még sokat, de a bétában azért nyomtam vele 1 órát tuti. Nem azt mondom, hogy szar vele lenni, de a többiekkel eddig jobb. Kamala pedig hasonló, mint Hulk, zúzunk vele szépen.
Szinkronhangok a színészek miatt top kategória, Kamala színészét külön kiemelném mert elég jól hozza a karaktert.
Látvány szerintem teljesen korrekt. Nem egy PS exkluzív szint, de így a generáció csúcsán sem mondanám rondának. Rombolhatóság dob rajta szépen. A teljesítménnyel sincs nagy baj. PS4 Pro-n ritkán lassul be.
A Destiny féle loot-skin-gear-skill rendszerrel eddig elvagyok, bár jobban szeretem azt a féle megoldást amikor látható is, hogy erősebb cuccot rakok a karakterre, de itt csak a menüben látod, hogy erősebb a cucc, kinézetre nem változik, arra külön vannak a skinek.
Én nagy MCU fan vagyok, de nekem eddig bejön a játék. Pedig sokan mondják, hogy az MCU-hoz képest egy B kategóriás valaminek tűnik a játék. Szerintem nem.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Yodamest #258951 üzenetére
viszont magukon az effekteken, textúrán, magán a növényeken, a tengeren, az arcjátékon, látszik egyből, hogy ez azért nem 2019-es játék.
Ajaj, na itt már tényleg gondok vannak.Figyelj, szerintem is nagyon szép a Days Gone és egy kicsit alul értékelt a játék, de az Uncharted 4 kb mindenben a Days Gone felett áll amiben össze lehet őket hasonlítani. Arcjátékban egyedül a The Last of Us Part 2 múlja felül, az Uncharted: The Lost Legacy egy szinten van vele, a Death Stranding pedig megközelíti ebben az aspektusban, de ennyi.
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
Rangsoroltam a saját megítélésem alapján a generáció PS exkluzív játékait. Amik nem szerepelnek a listán, azokkal nem játszottam, illetve vannak olyanok, amiket nem játszottam végig, azok mellé odaírom, hogy mennyit játszottam. Remastereket nem rangsoroltam.
1. God of War
2. The Last of Us Part 2
3. Uncharted 4
4. Marvel's Spider-Man
5. Horizon Zero Dawn
6. Detroit: Become Human
7. Days Gone
8. Uncharted: The Lost Legacy
9. Death Stranding
10. Until Dawn
11. Ghost of Tsushima
12. Shadow of the Colossus Remake
13. Driveclub
14. Gran Turismo Sport
15. Infamous Second Son (kb 10-15 órát játszottam vele)
16. The Last Guardian
17. The Order: 1886
18. Killzone Shadow Fall (ma délelőtt pótoltam, kb 2 órát játszottam vele)
19. Bloodborne (nem az én műfajom, kb 3 órát játszottam vele) -
ImACeltic
őstag
válasz
marilllyo #258754 üzenetére
Még PS4-re:
Marvel's Avengers
Crysis Remasterd ( nem 100, hogy egyből megveszem)
Mafia Definitive Edition (ja jól sikerül a konzol port)
Mass Effect Trilogy Remaster (ezt is lehet későbbre hagyom)Már PS5-re:
Cyberpunk 2077
Assassin's Creed Valhalla (valószínűleg csúsztatva a Cyberpunk miatt)
Spider-Man Miles Morales
NBA 2K21 next-genNem tudom mire fog megjelenni a Battlefield 3 Remaster, de ha nagyon baszó lesz, akkor az is esélyes. Na meg kérdés, hogy mit tartogat még a Sony launch-ra.
-
ImACeltic
őstag
Days Gone-nál én úgy gondolom nagyjából reális a user score mivel nem volt semmilyen botrány a játékkal kapcsolatban ami miatt hiteltelen bombázás érte volna, mint pl a Part 2-őt.
Az RDR2-nél meg sokaknak nem jött be a lassú játékmenet, illetve történetmesélés, azért "csak" 8 valamennyi a user score. Amúgy szerintem vitathatatlanul mestermű vagy aközeli game.
-
ImACeltic
őstag
-
ImACeltic
őstag
Közben a játék topikján kívül itt is megkérdezem, hátha előbb kapok választ.
Megvan a Dirt Rally 2.0, de böki a szemem, hogy van még pl 6 megvásárolható rally helyszín amit pluszba kell megvenni. (Bazdmeg Codemasters) Game of the year edition létezik a játékból, de ugye ebben benne van az alapjáték is. Olyan verziót meg nem találok, ami csak az összes plusz tartalom az alapjáték nélkül. Vak vagyok vagy tényleg nincs ilyen?
-
ImACeltic
őstag
Sikerült elkerülni a spoilereket amúgy a 2-vel kapcsolatban?
Amúgy jó az a tipp amit kaptál itt mástól, hogy majd a spoileres csopiba írd a véleményed a játékról, csak oda azután lépj be, hogy végeztél a játékkal mert ott nyilván szarásig van sztori részletekkel minden. Játékstílustól függően 16-40 óra a játék amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest