- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
icemad #283012 üzenetére
Köszönöm szépen! Ezt írja: "You don't have any subscriptions right now."
Mégis levonta. 5-én mondtam le, 10-én szerintem nagyon nem kellett volna terhelnieHavonta terhelte az összeget, tehát nem egy konkrét időszakra fizettem elő szerintem. Bár nem tudom pontosan hogy működik a dolog.
-
F-ECT$
titán
válasz
icemad #283001 üzenetére
A twitch érthető, főleg, hogy azokat általában olyanok nézik, akik játszanak is, és így tanulnak, tudnak meg tippeket.
De aki nem játszik, az mit élvez azon, ha van egy 20 perces lövöldözés, ahol mondjuk 2x meg is halsz, és elölről kell kezdeni? Főleg ha koncentrálnia is kell a játékosnak, így beszélgetni sem nagyon tud?
Én is szoktam pl játszani a lányommal, de akkor vagy felváltva játszunk, vagy valami coop cuccot.
Na mindegy, írtam, hogy én ezt nem tudom hova tenni, de biztos van, aki élvezi
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #282921 üzenetére
Nem hinném, hogy ebbe az irányba haladna a sorozat. Picit ifjúsági jellegű, leszakadó végtagok és túlzott komolyság nem várható. Oké, hogy valamennyire vannak benne komolyabb témák (Amerikai déli szekta, trópusi modern kalóz, dél-amerikai rezsim), de mindegyik inkább csak háttér a lövöldözéshez. A szokásos "el lehet lenni vele" élményt adja a Far Cry, mint a Ubi címek nagyja. (Vietnam DLC jó volt, a sci-fi paródiát már untam a felétől.)
-
-
vargalex
félisten
válasz
icemad #282887 üzenetére
Így van. Családilag (3 gyerek - 11, 13 és 16 évesek - + mi ketten és néha még a nagyi is) szoktuk játszani, mindig élvezzük. Jó néhány játék benne van már és azt kell, hogy mondjam, hogy nem igazán találkoztunk (emlékeim szerint egyáltalán nem, de ezt inkább nem akartam írni) azonos kérdéssel.
Persze nem biztos, hogy annyiért megvenném, pláne annak tudatában, hogy másik 3 játék társaságában (ezekből bőven a Knowledge is Power a legjobb) vettem anno 7390 Ft-ért.Egy ismerős egyébként most vett PS4-et és karácsony előtt kölcsönadtam neki a Chimparty-t. És ő belefutott abba a problémába, hogy Androidon a kliens már csak azoknál a google fiókoknál érhető el, amihez korábban már hozzáadták. Ott is áll az alkalmazások google play oldalán:
"2023. december 14-től – Fontos közlemény a következő PlayLink-játékokkal kapcsolatos társalkalmazásokkal kapcsolatban: Chimparty, Frantics, Hidden Agenda, Knowledge is Power, Knowledge is Power Decades és That's You.
[1}Android-felhasználók:{2][3] Ha már letöltötted a társalkalmazást a jelenlegi eszközödre, vagy hozzáadtad a könyvtáradhoz, továbbra is játszhatsz a megfelelő társalkalmazás segítségével.
A fenti játékokhoz tartozó társalkalmazások már nem érhetők el a Google Play Áruházban azon felhasználók számára, akiknek az eszközein a következő verzióknál újabb Android operációs rendszer fut."Ezt nem tudom, hogy miért kellett meglépni. IOS-en (egyelőre még) nincs ilyen probléma.
-
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #282878 üzenetére
Vagyok annyira old school, hogy vezetékesen használom általában a kontrollereket.
Unokatesók és barátnők miatt pár kinect-es játékot ismernek! Még közvéleménykutatok, hogy kell-e nekik, mert már csak valamelyikük szobájában fér el a cucc. (Meg minimum egy monitort is kell szereznem hozzá.)
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #282859 üzenetére
Jelen!
PS-be még nem raktam hall szenzort csak normál potit cseréltem de kb. ugyanaz.
Annyival cifrább a helyzet a Sony-nál, hogy nem ugyanúgy néz ki a belseje mindegyiknél mint az Xbox-nál hanem van vagy nem is tudom 4-5 féle kontrollerbelső.
laskr99: Csekkold amit írtam: Logout cikkem
(az a tesztkontroller azóta is hibátlanul üzemel) -
vargalex
félisten
válasz
icemad #282807 üzenetére
Azzal feleségem lepett meg (persze én választottam, rendeltem meg lemezesen karácsony előtti akcióban 6590 Ft-ért) karácsonyra... Azzal is játszom, de a SnowRunnert is behúznám és akkor már teljes lenne a kollekció. Ezeket a játékokat imádom, így nem valószínű, hogy megválnék tőlük, így a lemezes verzió nem előny.
Karácsonyra gondoltam, hogy esetleg egy lemezes SnowRunnerrel is megajándékozhat az Expeditions mellé, de 1300 Ft-al drágább, mint akcióban a digitális verzió, így inkább kivártam.Egyébként az Expeditions kicsit más jellegű feladatokat tartalmaz, de egyáltalán nem rossz.
Szóval, továbbra is él a kérdés: 7495 Ft-ért a SnowRunner alapjáték, vagy 12995 Ft-ért a SnowRunner - 2-Year Anniversary Edition?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
icemad #282736 üzenetére
@icemad @Tasunkó: köszönöm!
Division / Wildlandstól kicsit tartok, elkezdtem PC-n újra a MOH-ot, meg a COD-MW-t, de valahogy annyira meh ez a setting, valamiért nem fog meg a kortárs szituácio...
spoderman megvolt, persze, miles morales is, mindkettő kétszer, detroitot most nyúzom, de korlátozottan fog meg az a szenvelgés amiről az egész szól (nem azzal van a bajom, hogy története meg üzenete van, csak valahogy annyira álnaiv az egész).
zombis setting megint csak nem a világom.
megvettem viszont az arkham knight-ot, az egész jónak tűnik így az elején, felkészül a witcher 3
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #282612 üzenetére
Ugyanez igaz rám is. Az étvágy még megvan, veszek játékokat is; de idő az nagyon véges. Online játéknak azért nem állok neki, mert család miatt akármikor pause-znom kell(ene) a játékot. Valamint hasonló okokból rövidebb valamiknek állok csak neki. Vagy Ubi játékoknak, amik annyira terülnek, hogy fél vagy két órás időközökben érdemes játszani őket. Úgy nem unja meg az ember. A sztori is követhető, mert szellős.
-
vargalex
félisten
-
Cyborg
őstag
válasz
icemad #282034 üzenetére
Amitől félek, az a zaj, sistergés, satöbbi, ezért félek mindenféle átalakítástól, és mondjuk a linkelt típusról is olvastam negatív kommentet az árukeresőn.
Láttam gyári BT headsetet PS4-hez, de annyit nem szeretnék áldozni rá, akkor inkább marad a kontrollerbe dugott füles....ha valaki tud segíteni megköszönöm
-
Cyborg
őstag
válasz
icemad #282032 üzenetére
Tudsz olyan vezeték nélküli eszközt, amivel tuti működik a mikrofon is?
Te hogy használod, vagy csak kontrollerrel játszol?
...azt hittem az optikai kimenetből át lehet valamivel alakítani a jelet , hogy menjen a headset.
USB-sből valami ilyesmire gondoltam [usb hangkártya] , ezzel nem működne a headset?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
icemad #282011 üzenetére
Nekem az a bajom az általános kábelekkel, hogy hosszú a fejük és ha leteszem a kontrollert, akkor feszül a csatlakozó, mert nem a ravaszok alatti lábakon áll a kontroller, hanem a csatlakozó fején támaszkodik.
Addig még nem jutottam el, hogy valami állványt faragjak emiatt hozzá.
Update a gombakupakos kérdésemhez: pillanatragasztó és egyéb kendácsok biztos nem játszanak, most alaposan zsírtalanítottam, majd visszatettem, ha így sem működik, akkor kap valami érdes belső felületet, amivel nem cszúszkál a fogadó oldalon.
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #281930 üzenetére
Nem volt rossz, de jó sem. Kb. 10 pontból 6... Nekem valahogy a Half Life jutott róla eszembe, valahogy olyan feeling-et adott.
Picit erősnek éreztem, hogy Gears of War-franchise-nak szól be a főhős, de ez meg belefér a picit paródia jellegbe. Az is csoda, hogy megjelent; és lehet hogy csak azért, mert ingyen hype-ot generálhatott a szinte mémmé vált "soha meg nem jelenése". -
DeFranco
nagyúr
válasz
icemad #281288 üzenetére
Az nem zavar, hogy társadalmi problémákat feszeget, fontos, hogy egy játék mögött legyen gondolat, és nem baj, ha van benne társadalomkritika* csak számomra eddig félő, hogy ezt olyan blőd, direkt, szájbarágós módon teszi, ami miatt nekem van kellemetlen érzésem.
*Én még a spoderman-ben is el tudok filózni azon, hogy az állandóan felugró popup bűntények mennyiben vannak kapcsolatban azzal a spoderman lore-al hogy nem tudja összeegyeztetni a civil életét a hős életével, mert megeszi az utóbbi az elsőt a túlzásba vitt kötelességtudat miatt (ergo nem érsz oda a főküldetésre az életben sem, mert nem hagyod ott a szerencsétlen nénjét kirabolni).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
icemad #281284 üzenetére
még csak elkezdtem, de már most lábrázást kapok a direktbe tolt, "rósz ember rósz, szegíny droida tőb mint ami látszik szeme is milyen szomorú" érzékenyítéstől
nem tudom később mennyire lesz ez az agenda, de akkor nálam nem lesz hosszú életű (nem az üzenet miatt, hanem amilyen óvodás módon adják elő)
ott tartok amikor a lánydroidot hazaviszi autóval a rosszember (még eléggé az elején)
-
ezosgk
friss újonc
válasz
icemad #281141 üzenetére
Szia. Minden fel van töltve. Egyébként rájöttem hogy ha elindítom a Minecraftot Mikor betölt a főmenübe akkor a kontrollert leválasztom a konzolról visszalépek a minecraftba akkor kiírja a játék hogy megszakadt a kapcsolat a kontrollerrel bekapcsolom a kontrollert és máris jó minden. Vagyis a kontrollerrel működik a játék, de ha felveszem a szemüvege t és át akarom kapcsolni akkor kidob a játék egy hibakóddal. Ezt jeleztem a PlayStation nek gondolom úgyse fognak Válaszolni. Én még most is arra gyanakszom hogy a konzollal van valami vagy szoftveres vagy nemtom. Mert az hogy több játék nál is ugyanaz a hiba azért az feltűnő. A konzol és a játékok is a legfrissebbek.
-
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #281095 üzenetére
Volt WII-m, nekem a tölthető elemes "mókázás" vette el a kedvem a dologtól. Mondjuk ritkán játszottam, és volt hogy álltában lemerültek az aksik. Meg elég pici a nappalink, nagyon hely sem volt kihasználni. Pár játék érdekelne amúgy WII-n, pl. Mario galaxy 1-2 nagyon bejött. (Anno emulatorral próbálkoztam, de ott meg nehéz az irányítás.)
-
GabeZkp
csendes tag
válasz
icemad #281068 üzenetére
Szia!
Mutatom!
https://www.alza.hu/43-tcl-43c735-d7171247.htm?kampan=adw1_alza_dsa_all_all-products_televize_c_20416___440591132044_~78949630744~&gclid=CjwKCAjwnOipBhBQEiwACyGLunS7rf5VzVgS58HPZpqySJjJYCFyXetqr4mc4OS9NKjtNMwfFrTtexoCwecQAvD_BwEEz a tv az.
Lehet kamu csak mert nem olyan nagyszám tv.
-
Tasunkó
őstag
válasz
icemad #281022 üzenetére
Sok ember él ott, de arra gondoltam hogy pl. a PS5-ből eladtak Kínában 670 ezret, ez csak Angliában 2 millió. Mondjuk Kínában éppenséggel, nem túl jó pedigré lehet a birtoklása, de az Indiaiak is vannak 1 milliárdan, ott ez 1 millió PS5-t jelent. Valószínűleg más , nyugatEu, USA-ban megszokott tömegtermékek is így alakulnak, hogy a nagy létszámú ázsiai országokban csak a krém vásárlóértékére számíthatnak, ráadásul annak meg a létszáma stabilan bizonytalan.
-
válasz
icemad #281006 üzenetére
De amúgy nem is kellene, hogy legyen hivatalos magyar felirat, ami ugye rengeteg pénzbe kerül. A feliratokat és magyarításokat megoldják a közösség lelkes tagjai, amiért mi nagyon hálásak vagyunk nekik. Sőt, már minőségi magyar szinkronok is készülnek egyes játékokhoz. Csak éppen ezek telepítésére itt technikailag nincs más mód, mint a konzol rendszerének feltörése.
-
gabesszor1
tag
válasz
icemad #280769 üzenetére
Pontosan, röhögve mennie kéne. Azért is vettem meg miután pc-re kipróbáltam. Kényelmesebbnek tűnik. De tapasztalva ezeket, és a PS hozzáállását, szerintem az utolsó játék amire költöm náluk a pénzem. Inkább kiviszem a gépet a tv elé...
Amúgy játszható, de néha-néha van stutter, ami szerintem egyáltalán nem indokolt egy ilyen játéknál. Még az új god of warnál megértem a néha fennálló fps dropokat, ami nem szaggatás, csak látszik, hogy lejjebb megy a frame. De ez konkrétan stutterel.
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #280604 üzenetére
Az ilyennek pl. egy japó játéknál látom értelmét, ahol a menü kibogarászása sem egyszerű történet. Sajnos konzolon a csúnya w-vel kezdődő és "arez"-zel végződő lehetőség ad módot arra, hogy nem hivatalosan patchelve (fordítva) legyen egy játék.
Az AI fordítás arra jó, hogy pl. nagyjából felfogd a sztorit.Amúgy szerintem egy alap szintű angoltudással autós, fps játékban el lehet boldogulni. (RPG esetén már nem feltétlen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest