- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Úgy, hogy nem lehet belopakodni csak úgy mindenhova, és leszúrni mindenkit, hanem fejleszteni kell a karaktert ebbe az irányba, figyelni a gear-re, és még akkor is jönnek az animációk, nem csak egy szúrás, és jónapot.
Alapból egy nagy ógörög kalandjátékként kell kezelni, szerintem annak is készült, csak AC név alatt jobban el tudták adni (szerintük)
Az Origins még bérgyilkolós volt, ez már inkább zsoldosos. -
VTom
veterán
Abban egyetértek, hogy az Ezio éra volt a csúcs, és a Juno vonal után a jelenkori szálnak semmi értelme sincs, azon kívül, hogy kizökkent a játék világából.
Nekem 165 órám van benne, és még mindig tud újat mutatni a játék. Minden területnek megvan a maga története, amibe vagy bekapcsolódsz, vagy nem (és semmivel nem maradnak el színvonalban bármelyik rpg mellékküldetéseitől) katonáskodhatsz, hajózhatsz, vadászhatod a legendás állatokat, mítikus lényeket, küzdhetsz az arénában, irthatod a kultistákat, stb. persze farmolhatod is az erődöket, táborokat, ha akarod, az a része niylván repetitív, mert megölöd, kifarmolod..
Unalmasnak egyáltalán nem mondanám.
De 8-10 óra alatt még semmit sem láttál a játékból.Mondom ezt úgy, hogy a Syndicate kivételével az összeset végijátszottam, és szerettem is, ill. az Odyssey-ben az első végigjátszás közben jött egy lejtmenet 30 órárnál, amikor abbahagytam. Aztán rájjöttem, hogy ezzel máshogy kell játszani, mint az előző részekkel, és hipp-hopp belement 165 óra, amit folytatok, amint megérkezik a PS5.
-
VTom
veterán
Ha elfelejtettem meghosszabbítani a ps+ előfizetés emelt, akkor buktam a cloud mentéseimet?
Vagy ha megint előfizetek, megvárnak? -
VTom
veterán
válasz
S e t h #257804 üzenetére
Én megint játszottam vele a hétvégén, szerintem nem rossz a megvalósítás, a harcokra, zúzásra van kihegyezve az egész, abban viszont egész jó. Sok a kombó, jól lehet haasználni az egyéni képességeket.
Nem rossz játék ez, csak a helyén kell kezelni. Én úgy vagyok vele, hogy ha egy érdekes sztorit rittyentenek mellé, akkor szénné akciózva lehet, hogy megveszem, amikor épp ölyan kedvem lesz, hogy zúznék egyet, mert ebben tök jó kikapcsolódást nyújt. -
VTom
veterán
válasz
CptAdamica #257610 üzenetére
Nem tudsz, majd csak 21.-től lesz megint online a hétvégére.
Nem rossz egyébként, nekem kellemes meglepetés volt. ízlés dolga, persze nem kell tőle az év játékát várni.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #257489 üzenetére
Az már valami lesz, ha valaha egyáltalán elkészül
-
VTom
veterán
válasz
Yodamest #257373 üzenetére
Ezt mondtam én is, hogy ezt gamer PC berkekben belépő kategóriának hívják, és erre is elversz 500 ezret, plusz mondjuk 3 évente cserélsz VGA-t 70 ezerért, akkor 150K vs 570K-ról beszélünk egy konzol életciklus alatt.
Anyagilag mindenképpen olcsóbb megoldás a konzol, nyilván ehhez mérten kompromisszumos is.
Égyébként nem vagyok PC ellenes, a mai napig PC-n tolnám, ha a) nem a tier 3 kártyák mennének a pár éve még top kategóriás árszegmensben, ill nem 150 ezer lenne egy top CPU b) nem lenne két kisgyerekem
Nekem így marad a konzol, tökéletesen elégedett vagyok vele, és tényleg anniyt költök a gamingre, amennyit nekem megér az a heti 6-8 óra játék. -
VTom
veterán
válasz
Yodamest #257359 üzenetére
Megépítesz egy PC-t, ami időtálló 5-6 évig, vagyis alsó hangon eltapsolsz 300 ezret a gépre.
A 2-3 évente 50-70 ezerért VGA csere és a TOP PC két külön kategória..
Nekem tényleg top PC-m volt (i7, 980Ti --> 1080 --> 1080Ti, 3440x1440 G-sync) tudom mennyibe kerül. Mondom ezt úgy, hogy rengeteget bizniszeltem aprón, így nagyságrendekkel kevesebbe volt, mintha mindent zsebből vettem volna, de még így is sokkal drágább a PC.
Amit Te írsz, az egy belépő gamer PC építés, ami egy konzol élettartamára kb. 400-450 ezer Ft-ba kerül, szembeállítva a konzolok árával, ha a játékokat, szolgáltatásokat nem nézem.
És mivel ide írsz, feltételezem, hogy a PC mellé még van egy konzolod is, akkor meg aztán végképp nem gazdaságos.Egyébként nem szerkesztek családi fotókat, nem photoshopolok (minek egy családi fotót photoshopolni?
)
Kb. mindent IS el lehet végezni egy android tabletről (torrent, NAS, vásárlás, közösségi média) minden másra ott a céges laptop. -
VTom
veterán
válasz
FunPro #257319 üzenetére
Nem tértem el a tárgytól, azt írta, hogy költséghatékonybb a PC.. Szerintem meg nem.
Meg lehet magyarázni azzal, hogy nem kell 600 ezres gépet építeni, meg nem kell fejleszteni, stb., de akinek volt már gamer PC-je, az tudja, hogy ez nem így működik, és minimum minden VGA generációban cserélni fogsz, mert nem fut el rajta ultrán az új AC, vagy az egyik generációban megveszed az aktuális csúcskártyát, ami jelenleg alsó hangon 300 ezer Ft, és kivársz egy generációt.
A meghibásodást felesleges szembeállítani egymással, mert szélsőséges szempont.Nekem a konzol kb. 130K Ft-ba került tavaly, azóta kb. 70-80 ezer Ft-ot költöttem el játékokra, PS+-ra, kerekítsük fel az egész elköltött pénzt 250 ezer Ft-ra egy év alatt.
Ebből kijött volna egy valamire való Gamer PC GPU nélkül, amire minimum elköltöttem volna egy 100-ast, és akkor még nem vettem egy darab játékot se. Tehát nekem egy év alatt 150-200 ezer Ft-tal gazdaságosabb, hogy konzolom van.Nyilván ha konzolon minden új játékot megveszel teljes áron day1, akkor az sem lesz gazdaságos, de a hobbik már csak ilyenek.
Nyilván vannak más szempontok, amik a PC felé billentik a mérleget, immerzívebb gaming élmény, magasabb fps, natív felbontás, szebb grafika, sokoldalú felhasználás, G-sync, stb. de ha pusztán az anyagi oldalát nézzük, akkor sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy gamer PC-t tartani manapság erősen luxuskategória.
-
-
VTom
veterán
Hát, megmondom őszintén, azért 6-8 ezer Ft-nál többet nem ér, ezt is sak azért, mert a PS5 megjelnésre számolok némi drágulással
De ha jó contentet gyártanak hozzá, meg új karaktereket vezetnek be, akkor szerintem jó lehet ez. Ill. én szeretem a Marvel filmeket, gyerekkoromban sokat olvastam a képregényeket, meg egy-egy fárasztó nap után a melóban, mikor sikerül elaltatni mindkét gyereket, szeretem kikapcsolni az agyam a PS előtt, szóval lehet, hogy valamilyen szinten célközönség vagyok. -
VTom
veterán
Én tegnap este felköptem a levegőbe, és aláálltam, mert meglepő módon tetszett az Avengers béta.
Egy zúzda csőjáték, repetitÍv ellenfelekkel, de lehet fejleszteni a karaktert amivel új kombókat lehet elsajátítani.
A grafikán remélem még csiszolnak, bár szerintem a PS4 ennyit tud, és ezt inkább már a következő generációra célozták be.
Én jól szórakoztam vele az alatt a 2-3 óra alatt.
Ha jó sztorit írnak mellé, akkor én megveszem majd valami all time lowest akcióban, PS5-re.szerk.: elfelejtettem, hogy javarészt a Hulk-kal csapatás tetszett, a guminő elég gagyi. Illetve hogy látványra elég jó a játék, kb. mintha egy interaktÍv Marvel film. Nem is vártam tőle sokat, kelemes meglepetés volt a hétvégére.
-
VTom
veterán
Küldeném tovább a The Order 1886-ot, de nem találok mango021 tagot a prhardveren.. nevet változtatott?
-
VTom
veterán
válasz
S e t h #256408 üzenetére
A folyamatos reboot inkább azért kellett, hogy végre megszüljenek egy normális Pókember karaktert. A Tom Hollandos telitalálat, az Andrew Garfield féle már alakult, a Tobey Maguire-t meg hagyjuk is.
Egyébként a hiszti azért megy, mert ennek a játéknak a fogadó közönsége pont a hisztis fajta.
Biztos, hogy Pókember be fog kerülni a többi platformon is előbb-utóbb. -
VTom
veterán
Hát, üssetek agyon, de nekem nagyon tetszett a The order 1886.
Jövő héten postázom tovább, köszönöm a lehetőséget. -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #256326 üzenetére
csak vicceltem, tudom, hogy nagy igény van rá. Nem csak magamfajta 40 éves gamerek vannak, kevés szabadidővel
-
VTom
veterán
Elvileg az a hír járta még tavaly, hogy legalább évente jön majd hozzá DLC, plusz történettel, a végén fő boss-szal. Így érdekes lehet a koncepció, de ha a játékmenet csak fix pályán darálás lesz amíg meg nem nyílik az átjáró a továbbjutáshoz, ahol aztán megint darálni kell, akkor elég érdektelen számomra is.
-
VTom
veterán
válasz
Digital #256065 üzenetére
Én a HZD-vel kezdtem tavaly, utáltam, inkább elbújkáltam a robotok elől, főleg mikor bejöttek atz óriási madarak, semmit sem tudtam velük kezdeni. Félbe is maradt.
Azóta lement pár játék, és egyszer unalmamban elindítottam megint. 3 madár jött rám, gyakorlatilag megsebezni sem tudtak, simán leszedtem őket, pedig legalább fél éve nem játszottam a játékkal.
Gyakorolni kell, és megszokod, csak így lehet. -
VTom
veterán
A kölcsönjáték nyilvántartóban valami nem oké.
Egy régi hsz szerint a következő a The order 1886 útja:
"
Nos tehát jelen állás szerint a The Order 1886 útja a következő lesz...
Vtom-nak fogom elküldeni.
Ezután kapja majd meg RangerFox
Tőle kerül majd tovább balazs025-höz.
És utána hhenry is már rá fog érni talán játszani vele.
Ez az üzenet is egyben szól a múltból s egyben a jövőnek is"Vagyis nekem RangerFox kollégának kell majd küldenem, ha végeztem (tegnap kezdtem el) viszont a nyilvántartóban nem szerepel. Ettől függetlenül neki küldjem?
-
VTom
veterán
válasz
marilllyo #254313 üzenetére
átjátszós napok... mesélj még
Ha minden este tudok egy órát játszani, akkor nagyon szuper hetem van. Éjfélkor meg szigorúan kikapcs van, mert a kisebbik éjszakánként ébred, a nagyobbik meg hétkor kelEgyébként én is egy játékkal játszom egyszerre, csak akkor csapongok, ha nem köt le semmi.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #254267 üzenetére
Nocsak. Ha ilyen magasságokba emelik, akkor nem lehet rossz azért.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #254147 üzenetére
Biztos fürtökben teremtek a hős viking harcos hölgyek anno.
Már várom, hogy mikor lesz opció az első nyíltan meleg karakter is a játékokban. -
-
VTom
veterán
válasz
Szabi® #253973 üzenetére
"játékok részleteit,kidolgozottságát,élettelteliségét illleti"
Ez pont az a terület, amiben hatalmasat fejlődött az AC széria. Ill. közel sem egyenlő az NPC-k száma a régi részekben és az újakban. Emlékszem, mikor kijött az Origins, követtem pár NPC-t, hogy mit csinálnak. Dolgoznak, kenyeret sütnek, beszélgetnek, köszönnek egymásnak, esznek, alszanak, pisilnek, stb. Azért ehhez képest a régi AC-k elég élettelenek, ráadásul az ellenfelekre is 2 skin volt összesen.Amiben visszaesett, az a sztori színvonala, de ez a Black Flagtől kezdve megfigyelhető, mert az már egy faék egyszerű sztori volt.
A Ubi a Wildlands óta a tájra és a világ felépítésére fordít több erőforrást. Történt náluk egy szemléletváltás, ők a sorozatgyártói a hatalmas nyílt világú, RPG elemekkel megtűzdelt kalandjátékoknak. Aztán hogy ez épp milyen környezetben játszódik, az az adott címtől függ, a recept ugyanaz, csak bagollyal, sassal vagy épp drónnal deríted fel a terepet.
Egyébként ízlésen kár vitatkozni, mert mindig szubjektív marad. Ugyanez a sztorik mélysége is, pl. az Odyssey-ben a fő sztori oké, hogy közepes, de a mellékküldetések nagyon jók, és eddig az első DLC is, az Atlantiszost még nem kezdtem el.
Van akinek tezszik ez, van akinek nem, én szeretek elveszni ezekben a nagy nyílt világokban, ahol tennivaló mindig akad, ugyanezt várom a Valhallától is, és nem is ad majd mást.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #253944 üzenetére
Én viszont igen, és osztom a véleményét.
Azért azt is lássuk be, hogy
1. Olyan méretű játékoknál, mint az Origins, Odyssey, Wildlands lehetetlen, hogy bugmentesen jöjjön ki egy játék (a Breakpointot nem veszem ide, mert az tényleg sz*r lett)
2. Nagy divat lett a haterkedés..Nekem nem unalmasak az új AC részek, anno PC-re, most PS-re is megvettem mindkettőt, ha befejezem az Odyssey két DLC-jét, elkezdem majd az Origins-t is előbb-utóbb.
Úgy látszik én vagyok a célközönség -
VTom
veterán
válasz
Szabi® #253042 üzenetére
Az odyssey-ben a mellékküldetés szálak és a két DLC többet d, mint az alap sztori. Nálam nagyon nehezen indult, harmadik nekifutásra szippantott be a világa, onnantól 140 óráig nem volt megállás, most kicsit félretettem a Plague Tale, meg pár Netlfix sorozat miatt, de folytatom még. Kellemes meglepetés tud lenni egy-két sziget, ahol 5-10 órás melléksztorik vannak, de ezekre csak akkor bukkansz rá, ha felfedezgetsz.
Igazából szerintem erre lett felépítve a játék, Odusszeusz módjára kalandozhatsz, harcolhatsz mítikus lényekkel, stb.
Persze kinek a pap, kinek a papné, és mondjuk én sem teljes áron vettem meg PS-re. -
VTom
veterán
válasz
oriic #252998 üzenetére
Ezen azért még lehet mit toldozni-foltozni, az animációk, karakterek arca, harc, lovaglás is nagyságrendekkel jobb volt az Origins-ben és az Odyssey-ben, ill. ami még feltűnt, az a víz animációja.
Ez így még nagyon félkész, remélem hogy régi a felvétel, mert ha így adják ki, abból Unity kaliberű botrány lehet.Egyébkénta hangulata nekem totál Witcher 3 Velen. Gameplay-ben, fejlődési rendszerben, meg gondolom a sztori mélységében meg nem szabad többet várni tőle, mint az Odyssey-től, úgy látom. Nekem mindenesetre jöhet a hideg téli éjszakákra.
-
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #252683 üzenetére
Ezért nem olvasom én sem a topikot egy hete, most benéztem de látom mindenki pont ugynaúgy lesz@rja a másikat, holott van saját topikja is a játéknak.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #248814 üzenetére
Látni, hogy mennyire megtolta volna a PS5 szekerét, ha már arra fejlesztik nyitó cÍmként.
Bár szerintem ezt nem merte volna meglépni a Sony. -
VTom
veterán
válasz
saelin #248739 üzenetére
Én nem mondanám, hogy rossz volt a főszál, de egy klisés történet, semmi extra. Az elején nekem nagyon tetszett, de túlságosan elnyújtották. Ugye a koncepció az volt, hogy a főhős egy óriási utazást tegyen, erre utal a címe is, csak ehhez írhattak volna egy fordulatokkal teli, bonyolultabb sztorit is, de nem tették (vagy nem tudtak)
Ami viszont nagyon jó a játékban, hogy rengeteg tartalmat pakoltak ebbe az óriási világba, ahogy penge is írta, millió dolgot lehet csinálni, és igazából semmi sem kötelező. A küldetések kipróbáltatják veled a dolgokat, de ha pl. nem érdekelnek a mítikus lények, akkor nem kell kergetni őket. Ugyanez az aréna, a hajózás, a csaták, a vadászat, kincskeresés, és nem említettem még a millió féle armort, fegyvert, karakterépítési lehetőséget.
Szerintem baromi nagyot vállalt a Ubisoft ezzel a játékkal, és persze, van benne hiba, de szerintem egy ekkora méretű játéknál ez érthető.
Én 140 óránál járok, lvl65, a Legacy DLC első fejezetével végeztem, és megszereztem Atlantis kulcsait, de még mindig van felfedezetlen terület, amin kalandozok. Néha leteszem egy-két hétre, legutóbb a Last of us miatt, de tegnap megint elővettem, és ugyanúgy leköt, én még nem unom. Egyszerűen el tudok veszni a világában, olyan helyekre jutok tök véletlenül, hogy az állam leesik. Látszik, hogy a világ kidolgozására sokkal több erőforrást fordítottak, mint a fő sztori megírására.
Warrior within kaliberű játékokból meg sajnos 10 évente egy jön, de ha kijönne remastered verzió a trillógiából, azonnal venném. A háromból ez volt a legjobb, a sötét hangulatával, a sztorijával, és a harcrendszerével, amihez hasonlót azóta sem láttam egy játékban sem.
-
VTom
veterán
válasz
Baltazár123 #248248 üzenetére
Szerintem nem. Ebben nincsenek DLC-k, semmi plusz tartalom, csak kiegészítők.
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #248230 üzenetére
Én most kicsit pihentetem egy ponton, mikor a gonosz embereket kellett lövöldözni, aztán
egyszer csak bejönnek a fertőzöttek, megölik a maradékot, utána meg őket kell lövöldözni. Ott mondtam, hogy na elmentek a pics@ba, és kiléptem. De ez már nagyon a DLC vége.
-
VTom
veterán
válasz
Madoc #248165 üzenetére
Én is ugyanígy voltam vele. A hangulata nagyon jó, és ha pár évvel korábban próbálom ki, nagyon nagy élmény maradt volna.
Mostanra viszont idegesített a sok fertőzött, meg hogy mindenkit le kell lőni, bár ez nagyrészt amiatt van, hogy egy éve van PS-em, de még mindig visszasírom az egeret, ha lövöldözni kell -
VTom
veterán
Érdemes végigtolni a Left behind DLC-t? Ad valami pluszt a sztorihoz?
-
VTom
veterán
válasz
saelin #247403 üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem, nagy AC fan vagyok, de a Syndicate-ben 13 órám van, az is 3 nekifutásra. Borzalmas.
A Unity-ban emlékszem, hogy mit mondasz, a küldetéseknél le vagy korlátozva az adott területre, amíg nem végzel, nem tudsz tovább menni. Ill. ott még nem dinamikus a napszakok változása, vannak éjszakai küldetések, és ennyi.
Viszont k*rva sok ideig töltött még PC-n is, ez igaz. -
VTom
veterán
Unity nekem nagyon tetszett, kétszer is végigtoltam még PC-n, akkoriban az állam leesett a grafikától.
Én is gondolkodom, hogy ennyiért behúzom, de a spring sale-nél eléggé bevásároltam, és még olyan címek vannak a listán, mint Gays Done, Plague Tale, God of War, Hellbalde (még egyszer), RDR2-t befejezni, HZD-t befejezni, Detroit...
Na, ezzel a hsz-szel le is beszéltem magam a felesleges pénzköltésről -
VTom
veterán
válasz
Lackooo84 #247164 üzenetére
Erre is van igény. A stÍlustól most tekintsünk el, ahogy a kolléga általában tálalja a véleményét.
Ha nem lenne családom, akkor én is offline tolnám, mert szeretek elidőzni, elveszni azoban a játékokban, amiknek egyedi hangulata van.
Így viszont csak a sztori kipörgetése maradt 40 óra alatt. -
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #246554 üzenetére
Ha a Boxra ctr+c, ctrl+v lesz a fejlesztés, akkor elképzelhető, viszont akkor boxon lehet, hogy szebb lesz, mint PS5-ön.
Bár PS5-re meg elvileg nagyon könnyű a fejlesztés..
Sok bennem a kétely -
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #246539 üzenetére
Alapból később jött a PC verzió a GTA 5-ből és a RDR2-ből is.
Biztos, hogy nem fogják exkluzivitásnak hívni, egyszerűen csak később adják ki, gondolom nem akarják a minőség rovására sürgetni. -
VTom
veterán
Én a fő sztorit vittem végig elsőként, itt-ott elkalandoztam a helyi mellékszálakon.
Utána elkezdtem trófeázni, megcsináltam az állatos küldetéssorozatot, arénát, lenyomtam pár mítikus lényt (ez a rész szerintem zseniális, ahogy véletlenül beléjük lehet botlani) és most kezdtem el a DLC-ket, a legacy első epizódja kész, most Atlantishoz kerestem meg a kulcsokat, aztán megyek majd oda is.
Én még élvezem, de nem játszok vele annyit, mint korábban, ill. most a TLoU-t is folytatom, azt be szeretném fejezni, mielőtt visszatérek Görögországba. -
VTom
veterán
Montonnak nem mondanám, a legváltozatosabb térkép, amit játékban láttam.
Az őszi erdős tájtól kezdve a fehér homokos tengerpartokon, a sziklás mediterrán fenyőerdőkön, kopár, sziklás vidéken át a havas hegycsúcsokig minden van benne.De az Odyssey-nek ez is volt a célja, hogy kalandozhass egy b@szott nagy világban, ezért van szinte levégtelenítve a fejlődési rendszer, és ezért van benne millió küldetés, amik között sok újra is generálódik.
-
VTom
veterán
Az Odyssey-t is sikerült. Tudom, hogy sokan fikázzák, de 140 óra után még mindig változatosnak találom a küldetéseket, egy-egy szigetnek van egy saját története, több összefüggő küldetésszállal, és mindegyik egyedi.
Persze mindegyikben meg kell ölni, vagy el kell lopni valamit, vagy A-ból B-be elvinni, de ezen kívül mégis mit kellene csinálni egy akció-kaland RPG-ben?Mondjuk a még nagyobb térkép gáz, mert az Odyssey mégiscsak hű kellett, hogy legyen a címéhez, ami sikerült is. De a vikinges témára bőven elég lett volna egy Origins méretű map.
-
-
VTom
veterán
válasz
saelin #246154 üzenetére
Nekem is tetszik, mondhatni megérkezett a sokak által várt japán assassin's creed.
Tetszik, hogy lehet lopakodni, és a harcrendszer is nagyon jónak tűnik, egy jó időzítéssel egy-egy vágás az ellenfél, végre nem kell 5 perces kombókat pakolni mindenkibe.Ha ehhez az atmoszférához egy jó sztori és jó zene társul, akkor engem biztosan megvettek.
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #246165 üzenetére
Én is most tolom. Most mentünk ki a városból a hídon, és a csatornában bóklászunk.
Ez az infó is kb. ugyanannyira érdekes mindenkinek
-
VTom
veterán
válasz
bagyulajuve #242316 üzenetére
Én is így voltam vele, sőt, PC-n 30 óra után le is tettem, és elő se vettem többet.
Aztán megvettem PS-re, 15 óra után megint pihi.
Egy szép napon aztán eszembe jutott, hogy kedvem lenne vele játszani kicsit.
Gyorsan belepattant még 110 óra, és azóta is tolom, még a 2 DLC van hátra, de egyelőre felfedezem a szigeteket, trófeázgatok.
Fura egy játék ez az Odyssey, nem gondoltam volna, hogy harmadik nekifutásra fog ennyire beszippantani. -
VTom
veterán
Nem alapművek vannak, hanem népszerű címek. Annakmeg, hogy ki mivel játszik, semmi köze műveltséghez, hogyan is lenne?
Ez csak az ügyeletes megmondójános bicskanyitogató stílusú indoka az önigazolása mellett.
Példa: Death Stranding. Neked is, nekem is egy meghatározó játékélmény, én hetekig kerestem az utat vissza a PS-hez, mert egyszerűen nem találtam semmit, ami a nyomába érhetne. De ettől még rétegjáték. Az, aki nem játszott elé, az kevésbé művelt? Nem hinném, egyszerűen csak nem tetszik neki valamiért. -
VTom
veterán
válasz
KaitouP #241900 üzenetére
Aztak@rva, ez nálam az év hozzászólása a sötétség kategóriában.
Én vállalom, hogy bunkó vagyok, mert fingom sincs miről szól a final fantasy, életemben összesen 2 órát játszottam a 15-tel, meg 10 percet a 7 remake-kel, mielőtt letöröltem.
De ezek szerint illendőségből végig kellett volna játszanom minden részt 2000 óra alatt, akkor is, ha utálom, mert igazából én azért játszom, mert egy szubkultúra része vagyok, és Illik minden játékról tudnom, hogy mi fán terem.
Eddig azt hittem, azért hobbi, mert érdekel.. -
VTom
veterán
válasz
korte73 #238541 üzenetére
110 óránál járok, még bőven visz a lendület. Alap sztori kész, a két DLC-be még bele sem kezdtem, mert érdekelnek a küldetés sorozatok, amiket találok kalandozás közben. Pl. elindultam, hogy megkeressem az arénát, persze napok óta az adott szigeten bóklászok, mert belecsöppentem pár helyi történetbe, ami totál beszippantott.
Szerintem érdemes a goldot venni, mert rengeteg időt lehet letölteni benne. Én februárban az ultimate-t vettem ennyiért. -
VTom
veterán
Egyébként ha ez igaz, akkor szerintem esélyes, hogy eladja a Konami, mert gyakorlatilag semmi sem történt a frachise-zal, mióta Kojima elment. Szerintem nem tudnak mit kezdeni vele. A Sony meg remélem nem lesz rest kinyitni a bukszát a jogokért, vastagon megtérülne nekik.
-
VTom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest