- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sefter #276333 üzenetére
Ha a Beállítások > Alkalmazás mentett adatainak kezelése > Rendszertárhelyen mentett adatok-nál csinálod, akkor profilonként kell elvégezni a kimentést. Viszont ha a Beállítások > Rendszer > Biztonsági másolat készítése és visszaállítás opcióval készítesz egy teljes mentést, akkor abban benne lesz minden. Ami egyébként is jó ötlet, mert csere után könnyen vissza tudsz állítani mindent.
(#276334) Marcsello31: Ez az átmásolós módszer nem működik...
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sefter #276333 üzenetére
Szia! Az a megoldás nem jó neked hogy a komplett vinyó tartalmát át másolod egy másoló segítségével egy másikra? Akkor elvileg minden átmásolódik és nem kel pendrive. De csak tipp, Szerintem lehet profilonként kell menteni, hisz nem egy userhez tartoznak, De ilyet én nem csináltam még, de nem lenne megoldás egy komplett lemez másolás egy másoló ketyerével? " ha nem jó amit írtam akkor bocsánat, csak tipp".
-
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
Sefter #272862 üzenetére
hát ez mx-2, ilyen volt csak itthon. ez nagyon szar? milyet ajánlasz hozzá? ha szét kell szedni akkor max szétszedem megint.
FollowTheORI: hát ps5 még odébb lesz, amilyen ritkán játszok én még évekig elvagyok ezzel is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sefter #221942 üzenetére
Nekem 100 vagy 120hz-es...a büdös életben nem volt rajta olyan tartalom. Ha futureproof tv kell akkor is elég a 4k@60hz vrr-el
Most felmentem az oldalra ahonnan én szoktam vásárolni és 330-360€ között 1darab Hisense van 55"4K,azon is van -20%. Szóval jó deal ez abban az árkategóriában
-
seniman
veterán
válasz
Sefter #205668 üzenetére
De még mindig jobban mint a digitális.Nem veszélyeztet account lopás,ha ezt valaki vinni akarja tőlem,akkor előtte pár év kondibérletet kiválthat,meg némi harcművészeti jártasság sem árt.
(#205670) Carlos Padre
A WP-t is szépen sírba tették pedig voltak benne jó ötletek.
-
-
válasz
Sefter #174352 üzenetére
Jaja, CUH-ZVR2 sorozat - ott van a leírásban. Amúgy ez nem alzás akció, fent van a Sony oldalán is, és elvileg december 2-ig tart. Itt legalábbis ezt írják.
-
penge111
addikt
-
tuki2200
senior tag
válasz
Sefter #141781 üzenetére
Etetni, itatni, de nincs eleg kaja a palyan direkt h "eletszeru legyen". 40-50% -os jollakotsag felett meg konkretan nem tudtam kuldetest kezdeni, mert hiaba viszed feljebb utkozben ha megtamadnak es harcolsz jobban fogy a kaja, ha lopakodsz es gugolsz akkor is... ezt ugy kell elkepzelni, hogy ha 80% alatt vagy folyamatosan csokken a damage-ed, 30% alatt meg random ossze esik a csavo meg elhomalyosul a kep... persze van krumpli farm de real life 3 ora mig megno egy termes es az is csak +15%-ot dob... ilyen foku, a storyhoz semmit nem ado szivatast jatekban meg nem tapasztaltam
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sefter #136685 üzenetére
Amióta megvan a PS olyanokat csinálok, amiket PC-n sose.
Akció keretein belül elba@sztam kb 40 ezret játékra (a korábbi lista mellé 1-2 játék még becsúszott ráadásként
), ezt PC-n eddig sose csináltam meg. Max 2-3 játék és cső, itt meg fogtam magam és betáraztam.
A másik pedig az előrendelés, eddig eszembe nem jutott, de most a Dragon Ball-t előrendeltem, mert annyira tetszik, hogy tudom hogy számomra meg fogja érni azt a pénzt, amit kiadok érte. A második előrendelt játékom a God of War lesz. A játékidőről ne is beszéljünk...két munkahelyen vagyok jelenleg, PC-n mindig szabadnapon játszottam, amikor éppen volt. Előfordult, hogy egy hétig rá se néztem a gépre, kb csak aludni jártam haza. De amióta megvan a PS, keresem a kiskaput, meg a lehetőségeket hogy mikor tudom benyomni és játszani egy kicsit. Nem tudom mi van ebben a gépben, de annyira szeretek vele játszani, hogy elképesztő. Lehet, hogy első bekapcsolásnál kifújt a rendszer magából valami port, amit beszívtam és azóta is hatása alatt vagyok.
-
retesz147
addikt
válasz
Sefter #135848 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos enyém nem nyitott, és nem is lehet nyitottá tenni.
Arra gondoltam, hogy beteszek hátra 1 v 2 PC ventit, amik előre fújják a levegőt, azaz a meleglevegő kifújják a térből.
Azok a szettek amiket linkeltem, azoknak van bármi értelmük?
Porszűrő, venti szett, vagy egyik se ér egy fabatkát sem?Még ezen a töltő álványon gondolkodom. Van valakinek velük tapasztalata?
@Moby: Sajnos igen, nekem hátul zárt....ha nyitott lenne, fel sem tettem volna a kérdést.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sefter #131806 üzenetére
Ugyan ezt éreztem a GT Sportnál.
Játszik itt valaki sima ps4el HDRes TVn?A HDRt támogató játékoknál nem fut gyengébben az adott játék sima ps4 alatt?Tehát van valami hátránya az egésznek, hogy csak ps4 slimen játszok HDRt támogató játékkal?
Reggel van, bocs a béna fogalmazásért... -
ribery22
tag
válasz
Sefter #131584 üzenetére
Szia,
USB-n felismeri a PS headsetként. A virtuális 7.1-et nem lehet bekapcsolni, csak a sztereo része megy.
Az egyetlen problémám vele, hogy van egy kis alapzaja, ami addig zavaró amíg nincs más hang, illetve a mikrofon saját fülbe visszhangját nem tudtam még kikapcsolni. A felhajtott mikrofon némítása működik.
Gamer létére azonban nagyon jó hangja van. Elvileg lehet hozzá jackes kábelt is kapni.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sefter #130304 üzenetére
VR headset 70.000
GT Sport 10.000
Vr Worlds 4.390
PS4 kamera 15.000 FtÖsszesen: 99.390 Ft
Ha ehhez 2 db GTS jár, akkor annyi a nyereség a bulin...
Nem ellenkezni akarok, mert én is innen rendeltem, 2 órája jött a posta értesítés, hogy hozzák. De az a 70.000 Ft-os ajánlat simán jó, egyből megvan, nincs posta, és ha nem kell a kamera (mert már van), vagy a GTS, akkor nem kell bajlódni az eladással.
-
marilllyo
veterán
-
zzola
titán
válasz
Sefter #127692 üzenetére
De miért nem! Nekem és sokan másoknak sem az ex. címekről szól. Most döbbentem rá, a PC gaming tényleg gáz, nagyon-nagyon hamar elévülnek a hardverek, állandó driver és rendszer problémák, csalók ect. A konzollal nincs ilyen baj, csak bekapcsolod és játszol rajta. Már spotify is futtatható, tehát zenét is tudok hallgatni játék közben és olcsó! Kell ennél több? AZ ex. cím nekem csak hab a tortán, mondjuk nem érdekelnek egyik konzolon sem...
(#127698) krx21
Feljebb írta már valaki, talán a szokásos ráncfelvarrás és/vagy olcsósítás állhat mögötte.
-
marilllyo
veterán
válasz
Sefter #127367 üzenetére
Csak azért nem rendelem elő, mert az első részt megjelenés után egy hónappal már féláron tolták...
Sose rendelj elő játékot.
Btw. vicc én az első részt anno pre order vettem lemezesen. Kiplatiztam és eladtam. Én azok közé tartozom akik nem bánták meg és szívesen játszottak vele. Nekem csak annyi bajom volt vele, hogy a dlc-ket egy az egybe külön játszhattad. Azért egy olyat illet volna belerakni, hogy pörögnek a mapok szépen sorban beleértve a DLC-seket is.
Ennél egyébként azt hiszem csak a 2015-ös Need For Speed volt ami nagyobbat zuhant. Megjelenés másnapján már volt aki 14E-ért akart megszabadulni tőle. Hozzáteszem úgy ahogy nekem az is tetszett.
Elő nem rendelek már semmit. Max a Horizon DLC-jét de azzal úgy vagyok, hogy ha sz*r ha nem akkor is azért csak letolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest