- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Forestgreen #282040 üzenetére
Nekem is volt ilyen, már nem 1x, ilyenkor ki kell húzni pár percre és visszadugni, és akkor sem lehet egyből visszakapcsolni, nyomni kell a bekapcs gombot és egyszercsak bekapcsol. Jobbesetben.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki meg tudja mondani, hogy a Sonic Superstars lemezes verzióval jár a PS5 upgrade? Mert usa meg japán tokos képeken rajta van ez a felirat, de pegisen nem látom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #281731 üzenetére
PS5 migrálásnál kiírta, h migráláskor a PS4 online progress törlődik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rénszarvas24 #281061 üzenetére
Régi lockos PS4? Na még ilyenről sem hallottam...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Gyuri27 #281015 üzenetére
Ja, a házi fordítások legalább rendesen meg vannak csinálva, nem ilyen gyászos tükör/gugli/szövegkörnyezet nélküli fordítás mint pl. a GOW ragnarök meg a Póki 2... az hagyján, hogy a fordítás eszeveszett gagyi, még tele is van helyesírási hibákkal. Ezeket egyáltalán megnézni/teszteli valaki?? Én mindig minden typot észreveszek és rengeteg van benne.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #280839 üzenetére
Ugyanez volt a baja az enyémnek is anno, gariba cserélnék. De ha nem lett volna garis, én úgy orvosoltam volna, hogy állítva használom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
laskr99 #280777 üzenetére
Ha megvan a regeléskor megadott születési dátum, akkor semmi gond, support mindent vissza fog állítani. Anélkül, hááát necces... elvileg hivatalosan ilyen esetben nem tehetnek semmit, de van akinek felsorolod mikor mit vettél utoljára akkor talán megcsinálja. (amúgy napi vásárlási limit a bankkártyákra csodákra képes...
)
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
bakelitlemez #280042 üzenetére
Szerencsére én bfkor bestockoltam 17 ezerért pár dualsense-t, és még a géphez kapott sem driftel szóval nemtudom mikor bonthatom ki a szép színeseket.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Elims #279879 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az összes átvezetővel mindennel együtt 2 óra...
Igazából csak bossfightokból áll az egész, mint egy rohadt rövid cuphead.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rigormortiis #279215 üzenetére
Igen. PC-n...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pandimakaay #279213 üzenetére
PS4 menüben ki kell kapcsolni a kontroller hangszórót és akkor igen.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rigormortiis #279054 üzenetére
Igazából főleg elvesz... sok sok sziklát.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
interstate76 #278370 üzenetére
Annak aki nem akar csalódni, idegeskedni egy játszhatatlan bughalmazzal, viszont nem ajánlom (anno premierkor megvettem)....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
DeFranco #278141 üzenetére
Hát, sztem érdemes sorban letolni, úgy adja a sztori magát. Old Blood - New Order - New Colossus - Youngblood (ez mondjuk elég tré). De ha csak egyet akarsz venni, akkor New Colossus, mivel az már id tech 6, szebb.
Hát nehéz fokozaton nem árt, ha nem rohansz be sehova, ott pontosan ez a taktika kell, különben hamar mcdöglesz. Sőt, sok helyen nem árt lopakodni, mert ha beriadóztatnak, akkor szopol. Letoltam Mein Leben-en, szóval tudom miről beszélek.
-
Lackooo84
nagyúr
A new order is, az is nagyon jó rész.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
prannk #277763 üzenetére
Ha egyikőtök PS4, másikótok PS5ön nyomja, akkor akár egyszerre is játszhattok ugyanazzal az accounttal, e téren külön cég a kettő, nem fogja zavarni egyik a másikat. De akár csinálhatsz új accountot is, amivel szintén játszhatod az eredeti accon levő játékokat, ha beaktiválod az accountot a gépen.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#42308056 #277696 üzenetére
Engem a nagyítóval észrevehető picirigók levadászása zabált le. Meg amikor 1 óra keresés után találtam egy nagy madarat, amit kerestem, majd az lelőve ráeesett a mocsárban a víz tetejére, és mikor odamentem volna érte lerabolta egy krokodil.... na azt az üvöltést hallotta volna valaki.....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #277600 üzenetére
Kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest