- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
Dvix
senior tag
Ez a Golden Joystick Awards annyira releváns mint egy krumpli aki megpróbál újraéleszteni egy embert... semennyire. Nem valós kritika alapján történik hanem ott a pénz. Ennél a játéknál nagyobb örömöt lelek a nagymamám levágott lábujjkörmeinek spangliba tekert elszívásában. A többi elrejtem saját felelősségre olvashatjátok:
Annyi abúzust amit ez a stúdió nyomott a dolgozóira, az igazi rajongóira, és a kisebb YouTube channel tulajdonosokra azt nem lehet szavakban kifejezni. De ez a jó kis PC/feminista irányzat amit ebben a játékban képviseltek a story szintjén az az h pusztíts el mindent ami jó volt, és "subvert expectations" ahogy Neil mondaná. Gyerekek elmondom a nyugati PC és feminizmus nem akar békét csak pusztít és ráerőltet olyan gondoltatokat a társadalomra ami úgyse lesz nekik jó. A teljes nyugati politikának itt az egyik eredménye ha beköltözik a játékokba. Ez a kis zsidó(tényleg az ne nézzetek) adott nektek a saját elképzeléséből miszerint ölni rossz(legyaksz mindenkit), túlszexualizálni rossz játékkaraktereket(tádáám Abby ) és hazudott a reklámokban miszerint Joel mindvégig velünk lesz. Ha ez nem mozdít valakinek görgőt az agyába, akkor az full casual. Ezeket a cégek meg vidáman evickélnek a fanboyok pénzeivel tovább. Szégyen...
Ja a casualt nem érdekli a fanboy meg tapsol örömében. -
headhunter86
senior tag
Én pár nap pihenővel kétszer pörgettem ki egymás után. Nekem óriási kedvencem. Örülök, hogy mindent vitt. Remélem ebből tanulnak a stúdiók és minőségi játékok születnek.
Örülök, hogy nem Tsushima vitte az év játékát, én 15 óra után eladtam, nem bírtam végigjátszani annyira önismétlődő lett. Dizájn jó volt, meg harcrendszer. Már nagyon elegem van ezekből az open-world ismétlődő játékokból, Valhalla is ezért bukik ki nálam. Akármilyen lehet a játék, nem vagyok hajlandó 35 toronyba felmászni, stb. Erőltessék meg magukat könyörgöm.#265221marilllyo:
Ugyanez nálam is a Tsushima. Dramaturgia nálam sokat nyom a lantba és abban gyenge volt a játék nagyon.Visual Design: Háát nem tudom, persze kitűnik a Tsuhima, de szerintem TLOU2 is profin van felépítve. Tsuhima azért olyan szembeötlő, mert ilyen téma még nem nagyon volt és furcsa a szemnek. De szerintem ahogy meg vannak alkotva a városok, terek TLOU2-ben az profibb. Mennyire valósághűen hat az egész, mennyire aprólékos. Egy Tsushimára nem tudnám azt mondani, hogy aprólékos.
-
kIsDe`
tag
-
FollowTheORI
nagyúr
Jaja... előtte egy 60-as volt, mivel az felszabadult még sok éve rendszervinyóból, az most "usb pendrive" üzemmódban van használva, mivel már nem volt elég szinte semmi komoly dolgot letölteni rá... 50-80GB-os UHD filmek, sorozatok
. Aztán váltotta a 240-es, mikor azt sem volt már mire használni, de még azért ráfér pár film letöltve még.
Eladni ezeket nem éri meg mert fillért se adnak már értük.
Erre meg még egész jók.Épp most néztem hogy már 25TB-nál jár, ami azért 25000GB...
asszem pár játékletöltés belefér... és ez 240-es, szóval a wear leveling sokkal rosszabb (100x már teli lett írva
), mint egy 825GB-os vagy 1TB-os SSD-n lesz/lenne.
Node valszeg nem azért mert "elhasználódott" ugye, amitől most mindenki ráparázott, hogy jajj mi lesz... 3 év alatt bármi elromolhat egy konzolban, az SoC is, GDDR6 is, akármi ami picit is gyengébb gyártmány... ennyire SSD-re kihegyezni felesleges. Ennyierővel a Sony hülye hogy a memória meg a proci meg az SSD sem "socket"-es, pedig ha bármelyik rossz, mennnyivel egyszerűbb lenne szervizelni nem? Csak hát lehet még ígyis olcsóbb lesz cserélni a gépet, mint ezekkel vacakolni, főleg tervezett élettartamra vetítve ami 7-10 év minimum kb.
Egyébként nálam még egy SSD se hasalt el szerencsére, még a legelső 64GB-os Kingston is megvan és vígan üzemel... szerintem "normál" használattal, amibe a torrent is belefér emberi mértékkel, szinte semelyik SSD nem nyűhető el házi keretek között.
Még NAS-ba sem. -
Moby
veterán
A befeketetőknek az lesz bemutatva, hogy mennyi a pénzügyi eredmény, mert más nem fontos. Az MS évek óta nem közöl darabszámokat konzolra. Az XSS-meg nyilvánvalóan azért dobta piacra, mert azt látta, hogy a ones-re nagyobb volt az igény, mint a onex-re. Nemtudom milyen fanboiökörésgeket lehet ebbe beleképzelni, de ahogy látom szabadon szárnyal a fantázia, ha a szekértáborokból kell óbégatni
-
marilllyo
veterán
Ez jó hír...
Star Wars meg a Need for Speed nekem olyan, mint a pizza...vagy a sex. Ha sz*r, akkor is kell.Felesbe 7k volt... Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy 7.000 Forintnyi tartalom / játékélmény ne legyen benne....
Bár egyébként, mivel előrendeltem szívhatjátok a fogatokat. Amit én előrendelek, az szinte rendre bukta.
Moby: De te nem party/multizol. -
-
saelin
veterán
Amúgy megnéznék egy statisztikát nagyobb játék megjelenések körül, hogy mennyivel nőtt meg a szabadságok aránya a szokásoshoz képest. Én viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a szabadságom 80-90%-ával (decemberi ünnepek közé megy el a többi) rendelkezem, és a munkáltatónak csak annyi beleszólása van, hogy megjegyzi a sok szabin én meg bólogatok rá.
Peace
Ha karanténba kerültél azt a szabit visszatéríti az állam, nem? Legalábbis nekem valami hasonló dereng. Nekem is volt egy munkatársam, hogy a külföldön tartózkodó rokona hazajött és emiatt piros matricás lett az ajtajuk.A szomszéd barátja ment nekik boltba meg ilyenek. Picit komikus helyzet volt, de érthető is persze.
-
Gáboromm
tag
Nos tehát mégegyszer.
magyar felirat sokat dob a staton!
DE:
Érdekességek:
- japánban szinte mindegyik népszerű játék utolsó helyen vagy helyeken áll!Hiába ott dolgoznak, nem játszanak!
- Horizon Zero Dawn-nál nem volt magyar felirat mégis 5.-ek vagyunk az összes országhoz képest!
- Star Wars: Jedi - Fallen Order -
Kimagasló első hely a magyar, pedig nem is volt lokalizáció. A többi 4-5 hely is érdekes, ahol főleg angolul beszélnek hivatalosan. Nem oroszokkal, vagy dél-koreaiakkal "kellett versenyezni", mint más játékoknál. Közel-keletiek, dél amerikaiak nagyjából a sereghajtó. Ott ezekszerint nem hatotta meg az embereket a star wars feeling. De miért minket magyarokat? Talán mert a magyarok nagy elnyomást éltek meg sokáig? És küzdünk-küzdünk? Érdekes felvetés.
- The Witcher 3: Wild Hunt - csak ennél láttam a lengyeleket az élbolyban. Persze ők "győztek"!
De mi is ott vagyunk az oroszok-ukránok...stb mögött.
- GTA V - Az első 10 országban döntő többségben dél amerikai országok nyertek.
Ez se véletlen, hogy miért ott a legnépszerűbb! (nem vagyok előítéletes... ja, de. ) Japán, Kína sehol nincs itt. Utolsók! Hiába ott dolgoznak, nem lopnak!
Érdekes újfent!
- FIFA 20 - Az első 20-ból (1-2 kivétellel) nagyjából VB képes országok vannak. Az utolsó 20 ország (1-2 kivétellel) szerintem 40 éve nem szerepelt VB-n. Igen, mi sem vagyunk túl jó helyen. Pont közeptengely.
- Call of Duty: Modern Warfare [2019]
Oroszok, kínaiknál a legnépszerűtlenebb. Nem véletlen! Közel-keleti országokban se, de annyira nem vészes.Szerintetek lehet következtetni országok (bennük élő emberek) jellemvonására ebből?
-
NyMRooD
őstag
Valószínűleg azért ennyire népszerű, mert ezt mindenki magyar account-al vette meg, hogy meglegyen a magyar felirat is, nem pedig UK vagy USA accal.
(#248668) wesder: Én sem értem, hogy hogy van bőr a képükön, hogy jobban szeretnek a saját anyanyelvükön játszani amikor van rá lehetőség
(Egyébként attól, hogy valaki magyar store-ból veszi meg, nem biztos, hogy magyar felirattal is játszik, de azért cserébe, hogy a Sony Magyarország fordít rá pénzt, megtiszteljük őket azzal, hogy nem a Sony Tadzsikisztán statisztikáit javítjuk)
-
Moby
veterán
Ha nagyon tippelnem kéne, a folyamatosan változó sztoriból én arra tipellnék, hogy nem volt itt semmilyen konzolboltos. Bárki megvenne egy kéthónapos gépet, papírok és gari nélkül százezerért? Majd ülne rajta két és fél évet, tudva, hogy átverték? Nyilván nem...
Igazából mindegy, mert úgy sem lehet mit csinálni, de eddig nekem csak annyi jött le, hogy ebből a sztoriból nagyjából semmi sem volt igaz. De tonképp teljesen mindegy ez a része. -
-
S e t h
nagyúr
Így van.
Az utóbbi idők egyik legmegosztóbb játéka, csak a zombik nem fogják ezt fel.
Az én ízlésem meg sosem volt mindenek felett álló, megrágok én is olyat, amit más kiköp.Én csak örülök ha minél több oldalról van kritizálva egy alkotás, rávilágíthat olyan dolgokra, amelyek elkerülték a figyelmemet.
-
Deck
titán
Kapcsolódik ide..
Tudom vicvelődtél.. De..
Nekem van babzsák, gamer szék, ágy..
Én a gamer székre szavazok de vettem hozzá külön memóriahabos ülőpárnát is, volt hozzá alapból derék és fejtámasz azokkal is így már nagyon kényelmes is és nem öli meg a hátam/gerincem. + pohártartót akarok még hozzá majd, hogy rakhassam mibe a sörömet
Ágyból és babzsákból játszás nekem nem megy és nem kényelmes. -
Sordoran
addikt
Jogos kritika lehet az, hogy a játék eleje lassú, de az, hogy nem játssza végig és úgy mond ítéletet eléggé zárójelbe teszi, és inkább csak egy vélemény lesz.
Amúgy én várom, ezek után is. Úgyis a sztori a fontos nekem, és szeretek is előre tervezni, készülni feladatokra. Szóval lehet nálam telitalálat lesz. Hosszú gameplay-t nem néztem meg.
Már csak várom a jövő hét pénteken.
Remélem konzolbirodalom nem hagy cserben. Kicsit vicc kategória, hogy a weboldalukon nem lehet megnézni rendeléseimet, erősen rezeg a léc, hogy azért az 1.000 ft-ért amennyivel olcsóbb nem kéne kockáztatni, és megrendelem máshonnan. -
S e t h
nagyúr
Erről van szó, nem teszt, vélemény, mint ahogyan egy héten belül itt is lesz pár és ki-ki vérmérséklete szerint fogja szavakba önteni, illetőleg ugyanígy mások elfogadni.
Ha vki képes összetett mondatok hegesztésére helyesírási hibák nélkül és nem önismétlő paneleket hány egymásra, akkor akár érdemes is lehet a figyelemre automatikus skippelés nélkül.
Egyébként itt sem írtak hülyeséget.
[link]
Amúgy a kirohanást nem értem, mivel az nagyjából tényként kezelendő, hogy elég megosztó játék lesz, lett és a cikk írója azok táborát erősíti, aki felült a hypenak és nem azt kapta amit várt. -
törölt tag
Ahh, egy-két szót azért elejthetett volna hogy hasonlóan jól vagy rosszabbul fut sima gépeken.
Amúgy aki nyomta már, mennyire nehéz játék?
Kap majd vajon DLC-t? Kellene a magyar felirat, de UK-ban digitálisan gondolom nem lesz. Szóval dobozost vennék, de eltér a két régió CUSA száma, így a DLC-k nem mennének később.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest