- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Na úgy fest én búcsúzom, pénteken eladom a PS-t. Találkozunk majd a PS5 topikban vagy valakivel az Xbox topikban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kill_switch #262874 üzenetére
Nem, olcsóbb volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #262872 üzenetére
Dobjuk össze a story-t és küldjük be a Sony-nak.
-
30z.Samu
félisten
-De hát Lackooo84, ilyet nem lehet csinálni. Az élő fába is beleköttél a topikban.
-Nem tehetek róla, Maúnika, idegállapotba vótam. -
30z.Samu
félisten
válasz
marilllyo #262739 üzenetére
Amit mindenképpen szeretnék, az a Last of Us 2, de azon is gondolkodtam hogy PS5-ön kellene újrakezdeni natív 4k-ban.
Viszont nekem nem megjelenéskor lesz PS5-öm és azon gondolkodtam hogy miután végigvittem a Last of Us 2-t eladom a PS4-et és amíg nem veszek 5-öt Xbox-on játszom. Szóval szerintem marad az első verzió és végigviszem még a 4-en.
-
30z.Samu
félisten
válasz
bayarena #262646 üzenetére
Gondolom, hogy belerázódj, legyen sikerélményed és legyen kedved játszani vele.
Ha pik pak lelőnek, akkor az tuti nem BOT volt.Viccen kívül szerintem idővel meg tudod figyelni, hogy valós személlyel vagy BOT-tal találkoztál. Pl a Fortnite-ban a BOT lőni lő, egész jól is céloz, de nem erőssége az építés. Viszont ha rálősz és három másodperc alatt felhúzza a Mátyás Templomot, akkor az tuti player.
-
30z.Samu
félisten
válasz
serioussam #262624 üzenetére
Support-ot próbáltad hívni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
serioussam #262615 üzenetére
Próbáltad USB-ről?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Steven King #262608 üzenetére
Én feltettem, nem vettem észre semmit. Bár olyan sokat nem használtam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kendek #262128 üzenetére
Nem helyettesíti, csak az már a következő generáció kb azonos áron, mint a PS. Legalábbis az SS tuti, persze ha valakinek fontosak az exkluzív játékok, akkor a PS-t fogja megvenni, csak ez így elég nagy lehúzás.
(#262129) ProEvoFan: Csodát nem várok tőle, amire Nekem fog kelleni, arra valószínűleg elég lesz. Ha esetleg mégsem, akkor majd lecserélem egy SX-re, mellette ugyanúgy marad a PS, mint fő platform.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kendek #262124 üzenetére
Hát igen, csak ki az a hülye, aki ennyiért nem vesz inkább egy Series S-t vagy kicsit hozzárakva egy Series X-et?
Legalább jóárasítana addig a Sony egy kicsit, hogy pörögjön a PS4 eladás. Bár emiatt már nem nagyon kell aggódniuk.
(#262125) Steve1207: A Heat-et az irányítás miatt dobtam félre kb egy óra után. Egyszerűen borzasztó szerintem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #262072 üzenetére
Nyilván tettek bele energiát, pénzt, meg időt, csak valahogy a kreativitás hiányzott vagy nem tudom. Nézd meg most hol tart a PUBG, meg nézd meg a többieket.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #261356 üzenetére
Mondjuk amíg tetszik, addig nem izgat hogy milyen hosszú a game.
Eddig nagyon bejön.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #261354 üzenetére
Mármint utolsó végigjátszásom? Annyira hosszú? Annyira szar?
-
30z.Samu
félisten
Folytattam ma a Last of Us 2-t, eddig 6,5 órám van benne. Nagyon bejön, bár egy érzelmi hullámvasút.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tboy93 #261259 üzenetére
Én ezen a héten vagyok szabin és arra gondoltam hogy valamennyit lefaragok én is backlog-ból, persze nem az a fő terv erre a hétre.
Az a terv, hogy november 10-ig lefaragok valamennyit, aztán a többit átviszem a PS5-re, amit tervek szerint majd csak jövőre veszek meg valamikor. Kb a God of War megjelenésekor (remélem lesz valami limitált gép
), akkor kb csak az az egy játékom lesz PS5-re, aztán folytatom a backlog-ot, ahol abbahagytam,. God of War-ig pedig az Xbox-on darálom a címeket.
GoT-t meg se vettem, azt is PS5-ön szeretném majd játszani.
Ez a terv, aztán meglátjuk. -
30z.Samu
félisten
Tudom én vagyok most itt egyedül, de én még nem játszottam végig a Last of Us 2-t, volt egy kis kihagyás a játék terén, úgy egy nyárnyi.
Szóval most jutottam el oda, hogy folytassam, kicsit nehezen is vettem fel a fonalat. Remélhetőleg nem hagyok ki újabb 2-3 hónapot és kicsit folyamatosabban tudok majd játszani vele.
-
30z.Samu
félisten
Ez a nextgen árazás kérem szépen, tessék hozzászokni.
-
30z.Samu
félisten
Erről beszéltem. érdekes lesz ez a generáció.
-
30z.Samu
félisten
Egy kis off, talán pár hete, hogy ejtettünk pár szót Schumi-ról, talán az új F1 megjelenés kapcsán. Tegnap olvastam, hogy a svájci orvosok kijelentették kerek-perec, hogy már sosem fog felépülni, vegetatív állapotban van.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
tothjozsi96 #260346 üzenetére
Én le se adtam még az igényemet a PS5-re, őszintén szólva arról sem tudtam a minapig, hogy lehetett előleget fizetni és előbb leadni a rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest