Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Az idővel akadozós felületet nem lehet egy rendszerkarbantartással megszüntetni?
#283866 haromegesz14
Ugyan a csatlakozó SATA, de az adatátvitel egy USB interfészen keresztül történik, szóval annak az átviteli keresztmetszete a meghatározó. Eszembe jutott, ezért ajánlottátok anno, hogy SSD-t inkább külső keretben, USB3-as csatival kössünk a gépre! -
AxBattler
félisten
Szerintetek számottevő különbség van sebességben a kettő között egy Slim-ben?
Melyiket éri meg jobban belepattintani a gyári 500GB-os helyett?1TB Seagate Mobile SSHD ST1000LM014
2TB Seagate Mobile HDD ST2000LM007 -
AxBattler
félisten
Üdv!
Venom PS5 Thumb Grips gondolom ugyanolyan jó DS4 kontikhoz is?
Illetve élőben kb. semmi különbséget nem láttam az Xbox-os változathoz képest...
-
AxBattler
félisten
Rumor: PlayStation 6 and next Xbox launching in 2027
Mindjárt 2026, tényleg kihagyható lesz a PS5. -
AxBattler
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
2. Kicsit drágállom az árakat a PS storeban
Aprón tudsz venni kb. 15%-os kedvezménnyel wallet feltöltőkártyákat, annak az összege nem veszik el aktiválás után, bármikor felhasználható, így minden pénzköltésre (játék, DLC, skin, PSN előfizetés, etc.) alapból rámegy a -15%!#283628 Csokishurka
Áhh hálistennek benne van mindenben.

Bocs, de ez nem AZ a topik.
-
AxBattler
félisten
Köszi az infókat, ez a kedd nem volt meg!
-
AxBattler
félisten
Üdv!
A júniusi PS Plus Essential csomag mikor élesedik, illetve a májusira gondolom már nem lehet előfizetni? -
AxBattler
félisten
Nem úgy volt, hogy a W1-ből érkezik egy Remake?
Én azt már megvárnám, ha eddig még nem sikerült elkezdeni... W2-re meg mehetnek a modok. -
AxBattler
félisten
Diablo III esetleg? Co-Optimus a barátod.

Ja, és ha az RPG-kre buktok, akkor...
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition
Divinity: Original Sin 2 - Definitive EditionJa, és még...
Dragon's Crown Pro, Streets of Rage 4, Borderlands sorozat, Rayman Legends, Overcooked 1-2, Salt and Sanctuary, stb. -
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
Üdv! Vajon ez jó lehet PS4-hez is?
Venom Thumb Grips 4x for PS5 (VS5003) -
-
AxBattler
félisten
válasz
Pataki Noé
üzenetére
Topikja, parancsolj.
-
AxBattler
félisten
Én anno sok cserebere után vettem egy szép Slim-et, amibe SSD-t pattintottam.
Addig fogom használni, amíg nincs olyan cím 1-2db legalábbis, ami miatt mindenképpen kellene a PS5. Nem ma lesz, de akkor sem fogom eladni a PS4-et, csak visszapakolom a dobozába... bele van kalkulálva az értékvesztés, de egyáltalán nem bukok akkorát, mint PC-vel. -
AxBattler
félisten
Üdv!
Apróról vettem egy Back Button Attachement-et, amit csatlakoztattam a kontrollerhez, de nem kapcsol be a kijelzője, és a gombjai sem reagálnak, nyomogassam bárhol is!
Van valamilyen külön opció a Beállítások között, amivel engedélyezhetném a használatát?
-
AxBattler
félisten
válasz
I02S3F
üzenetére
PS Store-on le van tiltva a reklámblokkoló, erre odafigyeltem.
#281642 vargalex
Store megvan, csak a bejelentkezés gomb nincs.
Saját router, átlagos szigorral, nem az általam írt IP-t mutatja, setup-ban mindenhol így néz ki: 100.65.xxx.xx#281644 vargalex
Linkelt pont szerint teszteltem PS4 Slim-emen az internetkapcsolatot, és rendben találta, csak NAT-ra írt 2. típust, azaz...A rendszer egy útválasztó segítségével kapcsolódik az Internethez.
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Okké, most már biztosan az internet szolgáltatómmal (Digi) van a gond, ugyanis csináltam egy egyszerű tesztet:
- 4G kapcsolatot kizárólagosan használva, a mobilom böngészőjében elnavigáltam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban megjelent a kék "SIGN IN" gomb.
- az otthoni wifi hálózatot használva, a mobilom böngészőjében újra ellátogattam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban nem volt látható semmi.Kendek tanácsát követve ellenőriztem az IPv4 címem, és hát nagyon nem azt írta ki, ami a router setupjában látható (furcsa is, ilyennek írja: 92.24x.xxx.xx).
Más támpontom nincs, publikus IP cím kérése segíthet szerintetek? -
AxBattler
félisten
Üdv!
A probléma továbbra is fennáll, nem látom az account-omat store-on, illetve azt sem, hogy tudnék bejelentkezni.
Talán a Firefox böngésző beállításaimban lehet valami gond?
Vagy a PS4 Slim-emben állítottam be valami felügyeleti dolgot?
Esetleg az internet szolgáltatómnál lehet valami gubanc (DigiNet)? -
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Kijelentkezni sem enged...

A kapcsolat a kiszolgálóval időtúllépés miatt megszakadt.
My Sony-n keresztül be tudtam lépni, ott a Playstation menüpont továbbdob a PS Store-ra, de ott megint nincs semmi. Ha ránézek egy játékra, amit digitálisan már megvettem, ott ugyanúgy írja az árat, nem írja, hogy az meglenne nekem.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Régóta nem jártam a webes account felületen, és most hogy beléptem a Sony Ent. Network felületre, látom hogy már kábé semmire sem jó... a Transaction History-ra nyomva is átirányít a store felületre, wallet-et megnézni meg már esélytelen.
Store felületen meg nem is találom az account-om adatait, csak tolja az arcomba az akciókat.Melyik lenne az a bejelentkezős felület, ahol normálisan tudom menedzselni a fiókomat: vásárlások, pénzfeltöltés, stb.??
-
AxBattler
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Csak edukálni kell az embereket.
Igaz, de akkor miért nem neki írod az okosságokat, ahelyett hogy nekem magyarázol arról, hogyan edukáljam az embereket?
-
AxBattler
félisten
válasz
Olyasmi
üzenetére
SSD-ből pl. Crucial MX500, WD Blue, vagy Samsung EVO (ne QLC típusú NAND legyen!).
HDD iránt itt érdeklődj, én valamilyen Seagate-et vennék.#281514 Speeedfire
Nem ez volt a kérdés. Ennyi erővel neki is segíthettél volna, és megírod, hogy cserélje inkább a belső HDD-t egy 2TB-osra, vagy ugyanekkora SSD-re, de szájat húzni könnyebb.De igen, PS4 esetében könnyű a HDD csere... attól függ, hogy Ő mit akar.
Lehet nem akar telepítéssel foglalkozni, vagy hordozni akarja a tárolót. -
AxBattler
félisten
válasz
Olyasmi
üzenetére
Inkább vegyél egy külső tokot, és pakolj bele akármilyen 2.5"-os meghajtót:
ICY BOX IB-AC703-U3, IB-235-U3, IB-254-U3, IB-AC603B-U3, -
AxBattler
félisten
válasz
Pöttön
üzenetére
PS3/4-hez ezt ajánlották: Retro Fighters Defender Bluetooth Edition
-
AxBattler
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Szuper, nekem jól jöhet az elkövetkezőkben, főleg hogy PS3 címek nem futtathatóak PS5-ön natívan.
Az összefoglaló(k)ba ugye be fognak kerülni ezek a bejegyzések, útmutatók?#280994 Guitar14
Ja, a fizikai adathordozó problémája is ott van, ti. hiába gyűjtöm össze Ebay-ről a régi címeket, ha idővel tönkremegy a lemez, vagy feladja az olvasó! -
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
Jaja, ha már úgyis jön a PS5 Pro, akkor azzal párhuzamosan kiadhatnának egy katcsúbb alapgépet... azt venném!
-
AxBattler
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igazad lehet.
-
AxBattler
félisten
válasz
wolf13
üzenetére
Nekem most 18k HUF-ot ír, meglévő előfizetés nélkül, szóval egyedi deal lesz az.
-
AxBattler
félisten
válasz
gangstagergo
üzenetére
Oké, engem annyira nem mozgat a téma, csak hirtelen rácsodálkoztam... de ha a Sony-nak jó, akkor nekem is.
-
AxBattler
félisten
Ezt a csávót hogyhogy nem nyomták már föl?
-
AxBattler
félisten
Amatőr kérdés: tudja valaki, hogyan tudnék Mo-ra rendelni PS Direct-ről? Köszi!
-
AxBattler
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
Igen. Köszönöm.
Valahogy a Venom-on is megoldották, hogy ne pirosan világítson tovább a LED, ha feltöltött a kontroller, hanem kéken, azaz érzékeli a töltöttséget... de a kakaót biztosan nyomja tovább, csak azért, hogy a júzerek aksiját tönkretegye.

#279323 Talala
Tudod, a keresőbe beírod, hogy "töltő", aztán ENTER, és már csak végig kell mazsoláznod a hirdetéseket, amíg nem találsz egy megfelelőt, pl. itt.
-
AxBattler
félisten
válasz
Tasunkó
üzenetére
Semmi nem törik le, mágnes sincsen: PS4 TWIN DOCKING STATION
4db minőségi, vagy Ikeás kábel áráért még most is kapható boltokban. -
AxBattler
félisten
Szerintem pár ezer JMF-ot simán megér a Venom csatimentes töltője, nem érdemes kábelekkel szórakozni.
-
AxBattler
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ez hogy lehetséges? Nem úgy volt, hogy megszüntetik a forgalmazását?
140k HUF-ért lehetne 2TB-os háttértára is...
PS Direct-en is ugyanennyibe kerül, de ott 1TB-os HDD-vel.
-
AxBattler
félisten
válasz
petne
üzenetére
Blu-ray meghajtó PS4 Slim CUH-2XXX szériás konzolokhoz (SKU: 30377) = 15.5k HUF
+ PlayStation 4 Slim Disk Drive Replacement Guide
Az eltérő modellek eltérő mennyiségű alaplapi csavarral rendelkeznek, ezt vedd figyelembe.
Szükséged lesz TR8 biztonsági torx bitre, ezt be kell előtte szerezned.YT-on fenn van még pluszban jópár teardown videó, van lehetőség művelődni.

Pro tipp: minden egyéb cuccot pakolj el az asztalról, én a végén 2db csavart hagytam ki, és még kétszer szereltem szét a konzolt, hogy megtaláljam a helyüket, holott nem is abba valók voltak.
-
AxBattler
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Hű, tényleg, most akciós az első 12 hónap PS Plus Extra: 30k HUF helyett ugyanannyiba kerül, mint az Essential, azaz 18k HUF. Új beszállóknak ez tökéletes kapudrog!
Ja, mótvá'.
Egyébként előfordul, hogy az Essential-t is akciózzák?
Emlékeim szerint korábban a sima Plus kapott évente 1-2x 50%-os leárazást.És mi történik, ha még aktív Extra előfizumra ráaktiválok 12 hó Essential-t?
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ja. Xbox-ról nincs infóm, de ott a backward compatibilitynek köszönhetően akár még többen is tolhatják.
Itt 2:35-nél látszódik, hogy Metro szerveren 22 fő van fenn random, ami nem rossz, 9:52-nél meg 12v12 látszódik a meccs statisztikákból. -
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Nézegetve a táblát talán mégsem volt akkora, viszont 1995. áprilisában kb. 120 HUF/USD volt a középárfolyam, a PSX indulóára pedig $299.
Jó matekozást mindenkinek, én itt abbahagyom.
Mindenesetre a következtetésem fenntartom (magamnak): nextgen konzol nem drága, viszont nekem még nem éri meg, majd talán egy slim modell.
-
AxBattler
félisten
válasz
Alarikman
üzenetére
Már miért lennél megkövezve?
PS4 Slim + Xbox Series S szerintem a legjobb budget kombó jelenleg.
PS5 árához annyit tennék hozzá, hogy 250k+ HUF egyben nagyon sok, meg dehogy költök én a hobbira ennyit, meg pofám leszakad, deeee...
... 1995. márciusában egy legálisan importált, vámáfázott, belvárosi konzolüzletben polcra helyezett, első generációs PSX-ért 150k HUF-ot kértek el anno (1db gamepaddel, Ridge Racerrel). Azóta már párszor lehúzták a WC-n a Jó Magyar Forintot, szóval ha kicsit utánaszámol az ember, akkor rájön, hogy jelenleg olcsóbb egy nextgen gépbe beruházni, még a mostani elszállt piaci környezetben is. -
AxBattler
félisten
válasz
Lenry
üzenetére
Pedig a TPS-ek még istenesek, majd FPS-ekkel leszel igazán bajban.
Viccet félretéve: próbálj kontrollerrel olyan játékot, amit egyszer PC-n már végigvittél, és szereted... vagy olyat, ami egy kicsit nyugisabb tempójú. Nekem a Splinter Cell volt az, amivel - még PC-n - megszoktam a célzást, bár FPS-ek még mindig nem mennek. -
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).