- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rage47 #283262 üzenetére
A PS4-es Part 2 nem néz ki annyira jól, mint a Part 1. Gondolom a PS5-ös Part 2 már igen, de ahhoz még nem volt szerencsém. Amúgy persze, mivel a Part 2 motorjára épül a Part 1, ezért megtehette volna a Sony, hogy kiadja PS4-re is, és valószínűleg agyon lehetett volna annyira optimalizálni, hogy úgy is fusson, de gondolom úgy volt vele a cég, hogy a limitált vásárlóbázis miatt nem éri meg beleölni az időt és az energiát az elkészítésbe.
-
válasz
Dinomano #282972 üzenetére
Ahogy írtam, PS3-on nekem kimaradt a Skyrim, de a Fallout New Vegas megvolt, és ha jól tudom, ugyanaz a motor futott alatta. Nem az alap sebesség volt a gond, hanem az, hogy minél többet játszottál, annál nagyobbra hízott a ram követelmény, amiből a PS3-on csak 256 mega volt. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy néhány tíz óra után egyre hosszabbak lettek a töltési idők, mindenféle grafikai glitch és engine bug jött elő, egyre többször omlott össze a játék, míg végül teljesen használhatatlan lett a save file. A New Vegast két végigjátszásban kellett platináznom anno, mert az alap sztori befejezése után azzal a mentésemmel már játszhatatlanul futottak a DLC-k. Nem lepődnék meg, ha a Skyrim is szenvedne hasonló hibáktól, mégha nem is ennyire durváktól.
-
válasz
Dinomano #282963 üzenetére
PS4-en csak VR-ban játszottam, de egy gyors kereséssel az jön le, hogy azon a gépen csak 30 FPS-t tud a játék, ami kicsit fura.
Ebben az összehasonlító videóban ugyan nincs benne a PS4, de az XSS és a PC-s változat között marginális csak a különbség, rosszul egyikkel sem jársz.
-
válasz
I02S3F #282929 üzenetére
Pedig a Far Cry-ok nem a bonyolultságról híresek. Ha megy az angol (legalább annyira, hogy megértsd a tutorial képernyők szövegét), akkor érdemes ránézni, főleg ha van valaki, akivel kooperatívban tudod játszani. A Ubisoft játékokról nagy általánosságban elmondható, hogy nagyok és látványosak, de mechanikailag nem annyira mélyek, pár óra alatt kézre áll minden bennük.
-
válasz
M@trixfan #282926 üzenetére
Anno én szebbnek találtam, mint a Crysist, bár tény és való, hogy nagyon más környezetben játszódnak, ezért nehéz is összehasonlítani. Viszont tök jó modok vannak hozzá PC-n, amik kijavítják a játék hibáit, pl. a gomba módra visszanövő outpostokat, illetve autóval járőröző szövetségeseket is kapunk.
-
válasz
T0mBd1gg3R #282574 üzenetére
Persze, mert ez a topik aktív, tele fiatalos életenergiával, amabban meg csak egy kiégett öreg temetőcsősz próbálja rendben tartani a sírokat.
A beárazós téma egyébként egy érdekes topik. Én elsődlegesen a Hardveraprós kínálat alapján dolgozok, ha csak nem valami különleges dolognak kell belőni az értékét, akkor a meghirdetett cuccok nagy átlagát fogom nézni. Ez egy sima PS4 esetén ez egyszerű, egy Kojima fürdővizébe mártott, és a pápa által felszentelt kontroller esetén pedig nehéz.
Azt, hogy mi a maximális ár, gyakorlatilag lehetetlen belőni. Ahogy fentebb is írták, az árak azért lehetnek becsapósak, mert simán lehet, hogy a kínálat tetején lévő cuccokat csak árulja a gazdája egy jó ideje, de senki nem veszi meg. Lehet, hogy adsz plusz két-három kontrollert a gépedhez, és simán kifizeti egy apuka a felárat, mert legalább nem kell tökölnie azzal, hogy extra DS4-eket vadásszon a gyerekeknek. Lehet, hogy valaki tök olcsón hirdet egy konzolt, de olyan stílusban, vagy olyan képekkel, hogy egyszerűen senki nem akarja megvenni tőle. Vagy az illető értékelése nincs arányban az árral (pl. friss regisztráció, nulla ponttal). Vagy nem tudja, hogy miért baj, hogy a DLC kódok fel vannak használva. Vagy... szóval van itt minden, ami módosít.
Úgyhogy senki ne vegye szent írásnak azt, amit mi betippelünk, hanem afféle base line-nak, ami alapján el lehet kezdeni. Ha szerintetek többet ér az adott cucc, és nem gond, ha esetleg hosszabb ideig kell árulni, nyugodtan rakjátok fel magasabb áron, és majd csökkentitek az árat menet közben. Ez különösen igaz a ritka, itthon alig kapható termékekre, ahol az Ebay és egyéb aukciós oldalak árai alapján próbálok egy vak majom pontosságával lőni valamit. Bár ilyenkor általában jelezni is szoktam ezt, csak hogy nyugodt lelkiismerettel térhessek
vissza véres szemmel Diablóz...nyugovóra.A végére pedig még annyit, hogy a türelmeteket kérem a beárazással. Mivel hozzászólásokat kell szerkesztenem, ezért csak a gépen tudom ezt megcsinálni (szerintem mindenki érdeke, hogy a virsli ujjaimmal ne az 5,4"-os kijelzőn próbálkozzak ezzel), ami elég nem minden nap tudok odaülni. Úgyhogy csak nyugi, türelem, látom, jövök... pont mint Gandalf, mindig időben.
-
válasz
szakalistvan #282528 üzenetére
A játékokban nem tapasztaltál lassú töltést? Amikor öcsém HDD-je haldoklott, akkor olyan volt, hogy a The Witcher 3-ban a párbeszédek során, ha az egyik fél elmondta a mondandóját, akkor a kamera átváltott a másik félre, de az nem instant mondta a szövegét, hanem akár 1 perc után is, addig a "stock" arcmimikát nézhettük.
-
Én pont a rendőrök miatt hagytam abba. Egyszerűen sehogy sem bírtam velük.
-
válasz
Exelsior24 #282266 üzenetére
Kivéve, ha mindketten a másik fiókját állítják be elsődlegesnek a saját gépükön, és a másodlagosan játszanak. Ekkor elég az egyikőjüknek megvenni, mert a PS Plus netes játék lehetősége mindkét gépen meglesz.
-
Nem lebeszélni akarlak a PS4-es változatról, de szerintem az irányítás bénasága (a fagyin ugye nincs analóg stick) nekem nagyon sokat csökkentett az élvezeten, és abba is hagytam a játékot emiatt. Most Ps5-ön tolom, ég és föld a különbség, nagyrészt a normális mozgás miatt. Ha nem tervezel PS VR2-t, vagy más HMD-t, akkor persze nincs mese, nyugodtan told a Ps4-est, mert nem játszhatatlan, csak esetlen, de ha van esély arra, hogy a jövőben lesz jobb VR szemüveged, akkor a jobb élmény miatt inkább várnék a helyedben, és majd azon tolnám.
-
válasz
Guitar14 #281496 üzenetére
Jó kérdés. Egy kicsit driftelt, a videó alapján megtisztogattam, ami után úgy érzékelte, hogy teljes erőből nyomom balra. Akkor nem mentem
jobban bele, viszont mostanában kedvet kaptam az ismételt próbálkozáshoz. Vettem pár normálisabb eszközt (mágneses szilikon alátét, rendes szerszámkészet), és megcsaptam pár dolog pasztázását itthon, valamint kijavítottam pár kisebb dolgot, és egyelőre nem égett le a ház, úgyhogy a következő kihívás a forrasztás lesz. Alapanyag szerencsére van, mert jó pár driftelő kontrollerem akad még a fiókban. -
Köszi a tippeket mindkettőtöknek!
-
Az okos ember más hibájából tanul, én meg a sajátomból sem. Mivel már sikerült megölnöm egy DS4-et azzal, hogy megjavítom a driftelő joystickot, ezért újra belevágnék a dologba. Valaki (valamelyik konzolos topikban) említette, hogy van olyan analóg stick, ami fixen nem fog driftelni. Nem találtam meg ezt a hozzászólást, így megköszönném, ha tudnátok valami infót/technológia nevet vagy ilyesmit adni, ami alapján rá tudok keresni.
-
válasz
csabi98 #281437 üzenetére
Az első kérdésedre nem tudom a választ, de SSD-s tapasztalataim vannak. Szerintem, ha van otthon egy elfekvőben, akkor mehet bele, de ha nincs szükséged a cserére (szóval a mostani HDD nem haldoklik), és venni is kellene egy SSD-t, akkor maradnék a HDD-nél.
-
Én sem tudok több dologra teljes fókusszal figyelni, de a dungeon takarítás pont nem olyan dolog, ami ezt megköveteli. Olyankor igazából a podcast a fő tevékenység, a Diablo a mellék. De nagyon játéka válogatja.
-
válasz
DeFranco #280744 üzenetére
Anélkül, hogy eljátszanám a boomert, aki nem érti a mai dolgokat, ez tényleg elég zavarónak hangzik.
Egyébként semmi gond nincs szerintem sem az egyéb tevékenységgel, nyilván játéka válogatja. Egy erős sztorijú "odafigyelős" játék esetében szerintem is rontja az élményt, de például a Diablo 4 vagy az aktuális open world játékban felvehető biszbaszok vadászása közben nálam is sokszor megy a podcast a háttérben.
-
Fhu, amikor már visszasírjuk a remastereket, az tényleg kemény. Legalább 60 fps-sel fog futni, vagy marad a PS3 kinézet és sebesség?
-
Én mindenhol felettébb népszerű szoktam lenni azzal a véleményemmel, hogy az Amerika trilógia a legjobb, az 3 - Black Flag - Rogue kiegészítve a Freedom Cry-jal és a Liberationnel.
-
válasz
Elims #280159 üzenetére
Nem működik. Az én accomról el lehet indítani, de a feleségeméről licensz hibára fut (gondolom azért, mert még nem jelent meg a sima változat), úgyhogy couch coopban játszunk. Igazából annyit röhögünk (és újraéljük az Overcooked korszakot), hogy nem bánjuk, szerencsére nagyon jó a coop rendszere.
-
Arról van valakinek infója, hogyha én megveszem a Diablo 4-et a fiókomra, akkor a feleségemmel tudok coopban játszani úgy, hogy ő a PS5 előtt ül és futtatja a PS4-es változatát, vagy esetleg a Blizzard account be tud valahogy kavarni? Tippre azt mondom, hogy nem kellene, hogy probléma legyen ebből, mert a Blizzard pass "nem tudja", hogy most másik fiókról lett letöltve, vagy egy lemez lett berakva a PS-be, de gondoltam rákérdezek azért, mert mi csak a coop miatt vennénk meg a premierkor.
-
-
válasz
hitchins #279202 üzenetére
Az enyém így nézett ki. Megoldást nem találtam, fülpárnát majdnem 10 ezer körül tudtam volna rendelni, úgyhogy végül tavaly a költözéskor könnyes búcsúval a kukában landolt. Mondjuk már a hangzása sem volt az igazi, szakadozott, illetve többen panaszkodtak a mikrofonra, úgyhogy egy olcsó kontrollerbe dugós JBL füles váltotta.
-
válasz
Talala #278942 üzenetére
Próbáld meg offline játékkal is, de valszeg HDD baj. Az öcsémék gépében döglődött, és a Witcher 3 pl. olyan dolgokat produkált, hogy a párbeszédek közben nagyon sok időt (10 mp+) kellett várni, mielőtt a másik fél elkezdett beszélni. Emellett persze fagyások és lassú töltések is voltak.
Mentsd le a mentéseket (vagy felhőbe töltsd fel, vagy pen drive-ra másold ki), és nézd meg PC-n valamilyen diagnosztikai programmal, hogy milyen a HDD állapota. Viszont ezzel "bukod" a mostani tartalmat a HDD-n, azaz ha nincs semmi baja, akkor is újra kell telepítened a teljes rendszert, mert a PS nem fogja már felismerni, mint a sajátját (biztonsági okokból).
-
válasz
gangstagergo #278759 üzenetére
Ennyit simán. Soha nem játszottam sem a Destiny-vel, sem a Warframe-mel (vagy talán azzal 1 órát még amikor kijött Switchre), szóval nem tudom a többi live service cucchoz hasonlítani, de ha jól tudom, azokhoz mérte mindenki (teljesen joggal), és a nulla extra tartalom miatt bukott meg. A gameplay viszont jó, egyszer végigtolni a sztorit tökéletes. Én randomokkal nyomtam, úgy is élveztem, ha van egy baráti kör, úgy biztos jobb.
-
válasz
gangstagergo #278757 üzenetére
Áh szegény Anthem. Két éve megvettem valami kétezer forintért azért, hogy megnézzem, mégis mennyire katasztrófa. Rögtön kedvencem lett.
-
válasz
interstate76 #278622 üzenetére
A PS4 változat még szerencsére él és virul, a PS3-asat kb. két éve lelőtték.
-
válasz
RangerFox #278403 üzenetére
Ebben számomra az a legsokkolóbb, hogy van második része
Várom amúgy nagyon a szettet. A VR1-gyel jól elvoltam, de pár kivételtől eltekintve zavart a felbontás. A jobb minőségű kijelző már önmagában nagyon sokat fog dobni az élményen, a kamera miatti tracking bajok eliminálásáról nem is beszélve.
-
válasz
DeFranco #277970 üzenetére
Az Overcooked a nektek való cucc. Akciós, nagyon aranyos, és szerintem nem túl nehéz egy hét évesnek sem. Nálunk mindkét része nagy kedvenc. Esetleg a Moving Out, bár az nekem valamiért nem jött be, de még adni fogok neki esélyt. Illetve a LEGO játékokat szokták ajánlani, de azokat nem ismerem.
Az Unravel 2-t nem ajánlom. Szerintem nem is annyira jó játék, de vannak benne feszültebb részek, amikor menekülni kell.
-
-
válasz
nimfas #277799 üzenetére
A játékokat nem fogod tudni elindítani aktív előfizetés nélkül, de nem törli őket a fiókodról, szóval ha pár hónappal később újra előfizetsz, akkor megint el fogsz érni mindent. A felhőben tárolt mentéseket viszont azt hiszem, hogy csak fél évig tartja meg, utána törli.
-
Egy kis CoD segítségre lenne szükségem. A legutolsó rész, amit aktívan multiban toltam, az a United Offensive volt, így lehet, hogy az ismereteim már nem túl aktuálisak. Keresek valamilyen gőzkieresztős FPS multi lövöldét, és szimpatikus lett. Viszont a menyasszonyommal közösen tolnánk, az egyikünk PS4-en, a másik PS5-ön. Azt láttam, hogy a single player szépen fut PS4-en, de a multi is? Illetve gondolom igen, de azért rákérdezek, hogy a crossplay PS4 és PS5 között megy?
-
-
A Sony exek általában single cuccok, multi csak elvétve van bennük. Tekintve, hogy az UC4 PS5 változatában és tudtommal a TLoU remake-ben sincs, nem hiszem, hogy jönne PC-re bármelyik is.
Hirtelen csak a Killzone jut eszembe, amiben ezek mellett tisztán multi volt, de azt elengedték az előző genben, szóval nem hiszem, hogy valaha jön PC-re (vagy akár PS-re).
-
Nem csak arról van szó, hogy annyit telepített, amivel elkezdheted a játékot (menü + első pálya, ilyesmi szokott lenni jellemzően), és közben a háttérben még telepíti a többit? A frissítéseket rögtön a telepítés elején el szokta kezdeni leszedni.
-
Tudtommal mindenképp osztott képernyő lesz. A matchmakinget nem ismerem.
-
Ízlésekről kár vitatkozni, de ti mikor játszottátok a Force Unleashedet? Én tavaly(előtt?) végignyomtam mindkettőt, és attól függetlenül, hogy szeretem őket, szerintem rettentőn primitív elemekből állnak össze. Valami hasonlóra számítottam a Fallen Order esetében is, de a végére számomra az egyik legjobb Star Wars játék kerekedett belőle.
-
A múlt héten voltunk az Allee-ban lévő LEGO Store-ban, ott volt jó pár dobozzal a Talneck.
-
Köszi a tippeket mindenkinek. Elims, küldtem pm-et!
Egyébként mostanában valamiért elszállt a gaming kedvem, és már nem akarok annyi energiát bele fektetni a dologba, mint korábban.
-
Na, ahogy ígértem, íme az utángyártott kontroller beszámoló.
Végül egy "Playstation 4 (PS4) Wired Compact Kontroller Narancs (Nacon)" (Konzolvilág név) kontrollert szereztem be, mivel papíron mindent tudott, ami nekem kellett.
A fő eltérések a DS4-hez képest az alábbiak:
- vezetékes
- nincs lightbar
- nincs sixaxis
- nincs mikrofon
- a joystickok kisebbek, alacsonyabbak, állítólag a Kontrolfreak kupakjai nem mennek ráEz utóbbit YouTube alapján mondom, én nem élek ilyenekkel. A kontroller maga teljesen megfelel a célnak, problémamentesen tudtam játszani vele. Akit nem zavar a kábel, annak még ajánlhatnám is, azonban kb. 2 hete, laza egy hónap használat után már elkezdte a driftelést. Nem vészes még, de az Elden Ringben folyamatosan forog a karakterem körül a kamera, ha nem birizgálom a jobb joystickot, illetve most már az Uncharted 4-ben is szépen lassan megy balra a kép, ha a fedezék mögött nyugiban vagyok. Szóval ez zsákutca volt, ha legközelebb arra járok, viszem is vissza a Konzolvilágnak.
Tényleg nincs a piacon semmilyen olyan kontroller, ami garantáltan nem fog driftelni pár évig? Azért hihetetlen ez nekem, mert az egyik PS3 kontrollerem kb. 4 év aktív nyüstölés után sem driftel.
-
válasz
Persie12 #276834 üzenetére
A helyzeteden segítő tuti tanácsot nem tudok adni, mert se a FIFA-kat, se a többi EA sportjátékot nem ismerem, de nem lennék meglepve, ha nem lehetne eltávolítani. Mintha az EPIC/Fortnite accountokkal is lenne valami kavarás. Sajnos a Sony-nál szétesettebb, átgondolatlanabb szolgáltatásokat nyújtó cég nem sok van.
Amit megpróbálhatsz még, hogyha öcséddel egy gépen osztozkodtok, a Plus a te accountodhoz tartozik és ez a gép a primary, akkor szimplán létrehoztok öcsédnek egy új PS fiókot és az alól játszik. Ebben az esetben az ő fiókjához is kapcsolni kell EA/FIFA accountot, ami viszont lehet egy frissen létrehozott.
-
Ja ez nekem is egy tök új infó volt.
-
Nekem az IKEA-s Kallax polc egyik felső fakkjában van "belökve". Nem néz ki rosszul, de ami még fontosabb, a nyúl nem éri el.
-
válasz
Elims #276628 üzenetére
Mi pár hónapja vittük végig öcsémmel (ő játszott, én sikongattam) normal fokozaton. Alapjáraton nem volt nehéz játék, az egyik első boss fight-nál szenvedtünk egy kicsit, mert az autosave remekelt és az irányítás nem volt az igazi. Ezt leszámítva viszont nem volt nehéz, ellenben remek élmény. Nyugodtan told easy-n, nem kell az örökélet/lőszer.
Esetleg annyiban tudsz magadon segíteni, hogy a Store-ban lehet kapni DLC-ket hozzá. Vannak köztük tárgyak is, amiket ha az inventory-dban tartasz, akkor valamilyen szinten javítják a statjaidat. Nem tudom, hogy ténylegesen mennyit számítanak, de esetleg segíthetnek neked.
-
Volt egy kontrollerem, aminek a jobb analógja driftelt egy kicsit. Kicsit féltem nekifogni, tekintve hogy semmilyen szerelési érzékem nincs, de elég sok tippet kaptam itt a fórumban, aminek az lett a vége, hogy végül belevágtam otthoni javításba. Elment vele ugyan egy egész délutánom, de végül sikerült addig eljutnom, hogy az alig driftelő kontroller olyannyira elkezdett, hogy a menüben való navigálás sem ment vele, mert úgy érzékeli, hogy teljes erőből nyomom az egyik irányba. Szétszedtem megint, csak azért nem lett még rosszabb, mert nem tud hova romlani.
-
A kontrollerrel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Jelenleg két háztartásban élek, az egyikben ott egy PS5 két működő Dual Sense kontrollerrel, a másikban pedig egy PS4 egy nagyon (de nagyon!) driftelő Dual Shock 4-gyel.
Van rá bármilyen mód, hogy a Dual Sense-et a PS4-gyel használjam? Próbáltam utána nézni, de csak egy éves infókat találtam, ami alapján nem, viszont inkább rákérdezek, mert tudom, hogy volt frissítés a kontrollerre.
Ha nem, akkor szerintetek mi lenne a legértelmesebb (legkevésbé macerás, de mégis költséghatékony) megoldás arra, hogy tudjak PS4-en játszani? Létezik esetleg valamilyen normális, akár kábeles third party opció? Nagyon nem vagyok képben ezekkel. Eddig úgy voltam vele, hogy minden cuccomhoz csak eredeti kiegészítőket használok, de igazából kezdem kicsit unalmasnak tartoni, hogy folyamatosan DS4-gyeket vegyek baromi drágán, mert a Sony kritikán aluli minőségben gyártja őket.
Szerk:
Egy ilyen például jó lehet?
-
válasz
Marcsello31 #276370 üzenetére
Ha már itt tartasz, akkor szeretném ajánlani a radírokat, amik...
-
válasz
Arolotifar #276258 üzenetére
Ráadásul honnan tudjam azt, hogy tényleg működik-e a lemez olvasó, nincs-e bannolva a rendszer a PSN-ről stb.
-
Ismét Dragon Age kérdés. A The Bioware Bundle tényleg a GOTY edition-t tartalmazza? Fura, hogy külön 10k lenne, a Mass Effecttel együtt csomagolva pedig csak 3400 ft.
-
Arról van valakinek infója, hogy az EA Playben találhatóm Dragon Age tartalmazza-e a DLC-ket, vagy csak az alap játékot?
-
válasz
hattrickuser #275743 üzenetére
Én a telefonos appból szoktam vásárolni, a Store eléggé hektikusan működik.
-
Valaki belefutott esetleg olyan hibába a Life is Strange: True Colors esetében, hogy az utolsó fejezet legvégén, a végső videó során ugyanazon a pontos crash-el a játék? Konrkétan amikor
, akkor másodpercre pontosan ugyanott összeomlik. Próbáltam egy újratelepítést, nem segített.Gabe azt mondja, hogy "this town changed you as much as you changed it" Ahogy nézem, több felhasználónak is baja van ezzel a résszel, de "könnyű" megoldást nem írnak, csak olyasmiket, hogy telepítsük külső HDD-re a játékot és futtassuk onnan. Emiatt nem szeretnék venni egyet...
-
válasz
kuglinudli16 #274898 üzenetére
Persze, bejelentkezés után ugyanúgy hozzáférsz mindenhez, mint eddig, csak újra le kell töltened a játékokat, ha van Plusod, akkor a mentéseket (egyébként másold ki őket egy pen drive-ra). Egyébként én is HDD hibára tippelek, de lehet, hogy a törlés nem lesz elég, hanem egy újat kell beletenni.
-
-
válasz
Elims #274361 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ki fogom-e egyszer, de mindenképp
A Skyrim normál verziójában van TPS mód, de a VR-ból kiszedték. Egyébként a VR változatnak nagyon rossz a grafikája (sima PS4-en legalábbis), a 10 méterre lévő objektumokról már nem tudom megmondani, hogy micsodák. Nem ajánlanám kezdő Skyrim élménynek.
A Phasmophobia pedig egy PC only kooperatív indie horror játék. Nem AAA kategória, de legalább fél éve játszunk vele - pedig messze nincs benne annyi tartalom, de jó a társaság. Egyedül kizárt, hogy elindítanám.
-
válasz
Elims #274359 üzenetére
Itt van nálam a Resident Evil 7, játszadoztam a gondolattal, hogy elkezdem a VR-ban, de még nem vettem rá magam, mert a heti egy Phasmophobia a haverokkal mindig ráébreszt arra, hogy nem nekem való az ilyen. Na, most belekezdtem a Skyrim VR-ba, ezzel el is dőlt, hogy kimarad, mert az ottani tök alap barlangokban simán összecsinálom magam - pedig már sokszor végigjátszottam a játékot, és még csak nem is nehéz fokozaton játszom, hogy indokolt legyen a félelmem...
-
válasz
Elims #274326 üzenetére
Köszi az infót! Most körbenéztem az Aliexpressen (kb. 2 éve rendeltem utoljára), és találtam olyan opciót néhány terméknél, hogy kiválaszthatom azt, hogy honnan küldjék és vannak EU-n belüli országok is felsorolva.
Ugyanaz az alkatrész kell, mint az Xbox One-hoz? Az egyik terméknél a címben a Dual Shock 4 szerepel, a leírásban pedig az Xbox.
vargalex: az egyiknél lehet megpróbálom majd ezt a módszert. Korábban a takarítás semmit sem segített, a lemezhajlítást nem próbáltam.
-
Van itthon vagy 5 driftelő kontrollerem. Abból az egyik garanciás ugyan, de négy hónapon belül másodjára kellene visszaküldenem, így inkább nekiesnék én a javításnak.
Pontosan milyen analóg sticket kellene rendelnem? Anno olvastam sárga/zöld színűről, bár az lehet nem is erre vonatkozott. Illetve lehet Európán belülről rendelni, vagy maradna a kínai vámos történet?
-
válasz
seederking #274081 üzenetére
Pár hónapja cseréltem, túl nagy változás nem volt utána. Mondjuk nekem alapgépem van, lehet hogy a Pro jobban kihasználja.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest