- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
hyggelig #261462 üzenetére
Megfordítom a kérdésed. Miért kéne hajtanom, ha a jelenlegi generációban van legalább 112 millió eladott gépem? Abszolút vezető helyzetben van és nem kell annyira reklámoznia magát, nekem legalábbis ez jött le.
Amúgy nekem mindegy mivel jön/mivel nem jön mert a folyamatos készlethiány miatt amúgy se terveztem beszerezni induláskor + hagyom, hogy mások leteszteljék mennyire lehet egy légtérben megmaradni a konzollal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hyggelig #256332 üzenetére
"Most az, hogy egy játékban csak PS-en lesz Pókember, eléggé semmilyen hír."
Annyiban hir, hogy a Marvel ezert kapott egy szep adag penzt, mivel a videojatekos Pokmanus jogok naluk vannak. Mas kerses hogy milyen karaktert kapunk, ugyanis az eddigi hirek szerint egy eddig nem latott Spidermanrol van szo. (Vagyis nem a PS4 jateknak a foszereploje erkezik)
-
Frod
addikt
válasz
hyggelig #256083 üzenetére
"pedig ott aztán tényleg nincs gond az eladásokkal."
TLOU2: 4+ millió vs GoT: 2,4 millió (amit egyelőre tudunk eladási számokból)
Érdekes megfogalmazás, az ott aztán tényleg nincs gond, mert ilyen alapon Ellie kalandjával pláne nincsen gond.Egyébként sima reklámfogás, most alakult/létrejött új hálózat, az Eredeti játékok OFF topicban ki is lett beszélve pár napja kik állnak mögötte.
(#256086) cyberkind: Touché.
-
Peace
nagyúr
válasz
hyggelig #254822 üzenetére
Kis 30nm alatti kutyaól volt a legénylakásom, ahol sajnos nagyon kényelmetlen volt ez. Ha bekapcsoltam a tv-t, a fénye már zavaró volt fenn a galérián. A billentyűzet és a controller hangja is. Márpedig én korán fenn vagyok, Ő pedig szeret csicsikálni 10-11-ig. Most már szerencsére elköltöztünk és van külön hálószoba ajtóval távol a nappalitól. De így se lennék hajlandó party chatelni, amikor alszik. Kiabálni meg végképp nem. Csak pihengessen.....JÓ SOKÁIG!!!!!
-
Carlos Padre
veterán
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hyggelig #253568 üzenetére
Ez az Uncanny Valley jelenség, a játék elért egy olyan szintű realizmust, ami már nyugtalanságot kelt a játékosokban. Néhány ember meg nem tudja feldolgozni az érzéseit amit a bemutatott teljesen normális és/vagy (sajnos) hétköznapi események okoznak benne, ezért agresszióval és projekcióval reagál.
-
FunPro
őstag
válasz
hyggelig #253568 üzenetére
Az ördög a részletekben lakozik.
Ha valami térben és időben odaillik, akkor nincs egy szavam se. Ha valami nem, akkor már kezd a dolog gyanús lenni.
Amúgy ha már fikcionális agymosoda:
Ajánlom figyelmetekbe a Tip és Oh című gyerek rajzfilmet.
Komolyan, ha abba belefut valaki, nem érdemes kihagyni. -
Bazsi1987
őstag
-
30z.Samu
félisten
-
Gery9112
őstag
válasz
hyggelig #252842 üzenetére
Utána volt rendes kritika is, amit a Sony leszedett mert nem sikerült betartani az NDA-t és abban nagyon dicsérte.
Angry Joe is kirakta azóta a nagyon spoileres kritikát és őszintén szólva talán ő fogalmazza meg legjobban, hogy miért lehet belekötni a sztoriba és nagyon jó képet ad a játék többi részéről is. (Szerintem) -
saelin
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz
hyggelig #234138 üzenetére
Itt az a gond, hogy HDR-nek tényleg csak akkor van értelme, ha megvan hozzá a panel is, amit nem kapsz 100k ért, nem azért emlegetik az oledet mert ott kezdődik a tv hanem mert ott van értelme a hdr nek...
autó is van 2 milkáért, de azzal eszedbe se jut nekiállni versenyezni, mert nem lenne értelme, ha meg versenyautó kell, akkor azt meg kell fizetni
-
nemorino
tag
válasz
hyggelig #233726 üzenetére
A tavalyi karácsonyi téma zenéje (Bach: Das wohltemperierte Klavier karácsonyi csengőszóval - egyébként megerősítette bennem az érzést, hogy száncsengővel bármit karácsonyi dallá lehet alakítani, idén várom a Highway to Hell karácsonyi verzióját) olyan hangos volt, hogy le kellett halkítanom a hangot és játékonként kellett a master volume-t felhúzni. És igen, bármennyire szeretem Bachot, a végére kegyetlenül irritált
-
GEIL
addikt
válasz
hyggelig #233188 üzenetére
Adnék nekik "Trust" , "Genius", "Hama" fejhallgatókat....hogy mennyire éreznének eltérést.
Mondjuk nem egyformák az emberi fülek....nekem ha zenéről van szó, akkor a mély az üsse a mellkasom (100%), a magas tiszta legyen és éles de ne "süvítsen bántóan" (90%)....a középtartomány pedig normál (max 50-60 %).
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hyggelig #232781 üzenetére
Képzelem, mert eddig csak psp-n, vita-n és emulatorral lehetett vele játszani. De nézd meg mekkora munka lehet benne, kb mintha pár programozó gyakornok vizsgamunkája lenne, amit kiadnak, hogy termeljen valami pénzt is azért. Egy új rész az más lenne azért, azon dolgozni is kell, nem csak átrajzolni egy régi játékot.
-
proly01
őstag
válasz
hyggelig #232060 üzenetére
Igen,köszönöm.
Csak az a probléma hofy míg tegnap előtt legalább a PS gomb megnyomására villogott strandkorlát kéken addig most már hiába nyomom a PS gombot vagy teszem töltőre bármi semmit sem csinál. Semmi kuka nem reagál semmire sehogyan. Csak kicsit furi egybe esés lenne ha éppen most romlott volna el. Mikor előtte semmi baja nem volt. -
sxxorp
őstag
válasz
hyggelig #231656 üzenetére
Nem, hála istennek a Dreamcast-en kimaradt, az Xbox amúgy sem bővelkedett JRPG-kben, és egyelőre annyi minden van, hogy szerintem lehetetlen beiktatni... szerinted?
Backlog roadmap (kb.):
Xbox360:
Mass Effect 3-> LANoire vége->GTA5
valamikor: Fallout3, Sleeping dogs, Far Cry4, Red Dead Redemption 1 vége, stb.
ma benyögted a Witcher 2-őt: ha valaki játszotta, érdemes, vagy elég a Witcher 3 GOTY? (remélem nem kell)
Local Co-op:
Borderlands 1-2-PrequelPS4 (meglévő, vagy előfizetett):
- interaktív regény: Heavy Rain befejezése -> Beyond 2 souls -> Detroit Becoming Human
- akció Spiderman befejezése, Far cry Primal -> HZD, Yakuza Zero
- cuki: Unravel1 befejezése, Journey
- (nyugati RPG): The Witcher 3 GOTY, Mass Effect Andromeda (Dragon age: Inqusition?)
- verseny: GT
Local Co-op:
Unravel2, Way out, OvercookedDE persze ma linkelt valaki féláras PS+-t, ami az amúgy is tervezett Nathan Drake Collection lejátszásához tökéletes lenne, akkor az prioritást élvezne 1 hónapra
100% tervezett még az eddig megjelentek közül: Uncharted 4, The last of Us, RDR2, stb., stb.
És most lássuk mit kellene előrendelniBad Pritt: köszi, az a baj, hogy fogalmam sincs miért maradt ki a Deus Ex HR, és szerintem tetszene... A Divinity valamikor lesz (persze, hogy ennek is van jó első része...) A 'varázslatos' az egyik tulajdonság, amit keresek.
-
sxxorp
őstag
válasz
hyggelig #231637 üzenetére
Ez egy szép gondolat, a mértéken múlik minden. Amint figyelembe veszem a vásárlóerő paritást, számomra bukik a dolog. Hányszorosa az átlagfizetésünknek mondjuk az USA-beli? Gyorsan ránéztem és kb. háromszoros. És mennyibe kerül a játék ott és itt? Nagyjából ugyanannyi. Így ott amit egy magyar 20eFt-nak érzékel, az ott 6-7eFtnyi. Ennyiért jóval szívesebben rendelgetnék elő. Beszállok, amint méltányosnak érzem. És akkor még ott a bug-ok. Plusz a rengeteg elmaradásunk, amik miatt naggggyon sürgősnek kellene lennie annak vételnek
(Az EA-téma is árnyaltabb: az EA Access egy egész jó ajánlat számomra (persze ez nem az előrendelős kérdés, de az anyagiassághoz azért kapcsolódik)) -
sxxorp
őstag
válasz
hyggelig #231589 üzenetére
Ha nem nyűglődés, vergődés miatt csúszik aCP2077, hanem valós érdemi fejlesztés, hibajavítás, optimalizálás történik, akkor nem hogy gáz, inkább csak támogatni tudom. Nincs elég infónk, de az a kevés, amit a alkotóról tudok, inkább a második opció felé mutat.
Erről ugrott be, hogy a Cyberpunk került a legközelebb ahhoz, hogy reális alternatívaként felmerüljön az előrendelés nálam. De számos megjegyzés azt tanúsítja, hogy az a tendencia, ami régebben felsejlett, csak romlott. A Dreamcast, Xbox Classic idejében alig találtam bug-ot (mondjuk az néhány többnyire úgy is maradt), aztán az X360-nal elkezdtek rendszeresen jönni a title update-ek... Nem PC-s patch szinten, de ezek szerint lassan ott tartunk. Így SZÁMOMRA még kevésbé igaz az, hogy az elég izmos teljes áron előrendelés/Day1 vásárlás bármilyen módon megérje. Nagyon nem az akciós megromló sör, a száradó kenyér a jó példa a későbbi játékvásárlásra, hanem egy kiérlelt, javított, optimalizált termék beszerzése (félkész és/vagy hibás termék elkerülése) akár jóval kedvezőbb áron. Elég nagy esély van rá, hogy nem friss, korai élvezetet vásárol valaki, hanem ezek szerint akár elhúzódó bosszúságot, amit elég nehezen tolerálnék 20e+Ft-ért. Mondjuk ez lehet, hogy egyéni, és valaki jobban bírja, ha beakad a karaktere, nem lehet megcsinálni a küldetést, stb., én nagyon nem bírom.
Ezt a hozzáállást csak segíti, hogy nekem is masszív backlog-om van, még x360-on is, mint neked. Azt sem tudom, hova nyúljak. Még a Witcher2 is megfontolandó?!
Rengeteg előzmény, vagy szimplán csak nagyon jó játék vár még pótlásra töredéknyi áron. Említetted a Mass Effect-et: tegnap befejeztem az összes DLC-s változatot, 47 óra tömény élmény. Az első is jó volt, elkezdte az egészet, de a 2. ugrott egy szintet. Ami jó, az jó is marad, hajrá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hyggelig #231136 üzenetére
De most ha ezt elfogadnám (végigjátszva az Origins szerintem nincs alapja), akkor ettől rossz lesz? Rosszabb, mint a Witcher 3, de nem lesz ettől még rossz játék, rengeteg jó ötlet van benne és olyanok is, amik pl a Witcher-ben nincsenek.
(#231135) .LnB: értem én, csak azt nem, hogy ettől miért lesz rossz. Most pl a Dark Souls 3 után álltam neki ugyanígy a Fallen Ordernek és rosszabbnak is tűnik, de még így is egy élvezetes, összelopkodott játék marad.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hyggelig #230066 üzenetére
Alapvetően az, csak alapvetően én emiatt akartam előrendelni a Collector-t, ami 65k. Annyiért meg kapnék egy ilyet...oké, tömeggyártás meg mit tudom én, de ez...
Ha nagyon kell valami szobor inkább nézek valami fan art-ot.
Kakarot-ból is szívesen megrendeltem volna a Collector-t, de ennél a szobornál konkrétan elkapott a röhögés.
És ezért elkérnek 85k-t.
-
VTom
veterán
válasz
hyggelig #229776 üzenetére
A demók alapján jelentős a látványbeli változás.
De persze a puding próbája az evés, meglátjuk, ha jönnek majd RT-s játékok.
Az biztos, hogy ez a jövő, mert PC fronton az nvidia tolja ezerrel a fejlesztéseket ebbe az irányba, a következő generációs konzolokban pedig hardware-es RT lesz.
Az biztos, hogy már a jelenlegi generációból is gyönyörű látványt lehet kipréselni (Uncharted 4, GoW, Detroit, Death Stranding, stb.) így én nagyon kíváncsian várom, hogy mit fognak kihozni RT-gel. -
30z.Samu
félisten
válasz
hyggelig #228091 üzenetére
Egyébként vicc, hogy van, aki még mindig nem érti meg, hogy jobban jár Ő is, ha még ha akciósan is, de tiszta úton szerzi be. Egyébként a RDR 2 ha nem is megy jól, az köszönhető lehet annak is, hogy
1, Steam-re várják sokan.
2, Az optimalizálás kicsit oda volt a startnál, volt, amikor maga a launcher is kifagyott. Azóta nem tudom mi a helyzet, utoljára mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy egy 10GB-s patch-et ígértek a fejlesztők.
3, Ja és sokan a startnál kértek refundot, mert egyszerűen játszhatatlan volt vagy el sem indult. Bennem még mindig megvan a PC-s gondolkodás (bár azt veszem észre magamon, hogy ha van egy friss cím, gondolkodás nélkül konzolra rendelem meg első körben), de elszomorító, hogy a player-eket használják fel beta tesztelőnek. -
wolf13
őstag
válasz
hyggelig #226729 üzenetére
Day1 csak a Death Stranding-et vettem idén , megjelenés után nem sokkal a Fallen ordert. Mindegyiket lemezesen , és játék végeztével el is adtam , így ezek 1000-1000 Ft-ba kerültek.Digitalisan gyereknek 5000 volt a concrete genie. Most 5000 ért vettem meg az ACO-t. Ez ha elmegy 3000 ért pár hónap múlva sem került sokba. Tavasszal tavalyi címek pörögtek + days gone. Ez 1200 ba került. Így ez nagyon minimál az itt leírtakhoz képest.
-
penge111
addikt
válasz
hyggelig #226112 üzenetére
Jól látod, lehet egy játék istenkirály, meg minden attól nem fog minden egyes embernek tetszeni. Nagyon egyszerű dolog ez, mindenkinek más az igénye, ízlése...
Zeladához is van egy példa, kolléganőm ős Zelda fanatikus, neki pl a Breath of the Wild ennek ellenére hatalmas nagy csalódás volt. A mostani Link's Awakening-et meg imádta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest