- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
F-ECT$ #283397 üzenetére
Végül is, annyiban mindegy, hogy PS4 és XSS sem pörög nálam. Legtöbbet a PC megy, az lett az ultimate játékgép, amire minden is megjelenik, mindkét oldalról. A nappaliban a TV-t amúgy is legtöbbször foglalja a család.
Szóval, ami érdekel a PS-oldalról, azt tudom játszani PC-n. Backlog-om hatalmas, tudok várni játékokra... -
perge666
veterán
válasz
F-ECT$ #283362 üzenetére
Nekem kb.200K volt a PC fejlesztése ami mai szemmel sem egy erőmű,de minden játék hibátlanul elindul rajta FHD-ban max grafikai beállításokkal,legtöbb még 2K-ban is.4K-ban is lehet játszani közepes beállitásokkal vígan és szerintem bőven veri a PS4-et meg az 5-öt ha nem is,de hozza a szintjét.
De nem is ez a lényeg számomra,hanem hogy a játékokhoz készült magyarításokat könnyen fel tudom rakni és mindent magyar felirattal játszok,sőt van 1-2 magyar szinkronos újabb játék is.Na nekem emiatt érte meg a befektetett pénz.
Mindenki saját maga érzi,tudja hogy neki mi éri meg,mi a jó.
Én a te álláspontodat is teljes mértékben megértem és elfogadom. -
perge666
veterán
válasz
F-ECT$ #283207 üzenetére
Én vagy 5-6 éve mikor a Slimet vettem,direkt a legolcsóbbra vadásztam és még alkudtam is belőle.
Ha jól rémlik 40-ért vettem gyári 1TB-osat dobozában nem gyári kontrollerrel. ( vagyis Sony de nem fekete hanem kék )
Azóta is hibátlanul működik,igaz már kb.1 éve leginkább csak a gyerkőc Robloxozik rajta.
A kontrollere azóta is jó,amit vettem hozzá pluszba na az már driftel…….. -
hito
nagyúr
válasz
F-ECT$ #283017 üzenetére
Most jutottam el oda, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot. Sajnos egy elég arrogáns, tört magyarsággal beszélő ügyintézőt fogtam ki, aki miután kiderült, hogy USA account-om van, semmi mást nem tudott ismételgetni, csak azt, hogy nem tud segíteni. Hiába tettem fel elméleti kérdéseket, emberünk teljesen bezárkózott.
Új problémával nézek szembe. Valószínűleg egy másik account-tal rendeltem meg a Plus Premium csomagot, aminek viszont elfelejtettem a jelszavát. Jelszó visszaállításnál kérte a születési dátumomat, mivel valami fals adatot adtam meg (fene a hülye fejembe is
), nem tudtam megváltoztatni a jelszavam, nem tudok belépni, így nem tudom lemondani a tetves szolgáltatást. Most tényleg emiatt vagyok kizárva a fiókomból? Legutoljára tavaly szeptemberében változtattam jelszót, akkor nem kért ilyet. És ha az e-mail fiókomba érkező linkre kattintva tudom csak megváltoztatni a jelszót, akkor mi a fészkes fenéért kér még a megváltoztatásnál születési dátumot?? Kicsit túltolta a Sony a biztonságot és ezt most alaposan megszívom
Van erre valami megoldás, vagy most már tényleg nemet és személyazonosságot kell váltsak, hogy megszabaduljak ettől a rohadt előfizetéstől? Bocs a stílusért, de már nagyon kivagyok miatta
-
perge666
veterán
válasz
F-ECT$ #283146 üzenetére
Nekem a PS4 már csak a gyerkőc szórakoztatására van,csak Robloxozik rajta.
Tudom erre nem ez a legjobb megoldás,de ha már olyan régóta meg van a gép és sajnálom eladni akkor had menjen amíg bír.
1TB belső tárhely telepakolva játékokkal+1TB külső HDD felén is játékok,de egy ideje csak PC-n játszok magyar felirattal,így nekem sokkal élvezetesebb.
Van egy régi gépem I7 6700+GTX1060,ezzel szerintem vígan tudtam hozni a PS4 képességeit csak magyarul játszottam,nemrégiben viszont teljesen megújítottam a gépemet,nem a legújabb perifériákra természetesen,de így már látványvilágban is tudom magam kényeztetni.
Ebből a pénzből amit PC-re költöttem nagyon vígan tudtam volna venni PS5-öt is,de a magyar felirat vagy akár a szinkron nekem többet ért.Online egyáltalán nem játszok.
Megértem ha sokan ragaszkodnak a PS4-hez,szuper konzol,nem vagyunk egyformák.
-
icemad
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282996 üzenetére
Rengetegen nézik YouTubeon meg twitchen ahogy más játszik. Én sem igazán értem, de van piaca.
Fiam is csinál youtubera videókat játékokról, hogy milyen build ajánlott meg ilyenek, azt is nézik. Attól még szerintem az is jobb, ha a család ül melletted és közben dumáltok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282996 üzenetére
Évekig néztem az egyik haveromat/lakótársamat ahogy Heroes3-al meg AOE-vel játszik, a másikat meg ugyanezt Red Alerttel.
Közben kérdeztem, beszélgettünk, jó volt, most sajnos a fiam Minecraftozása nem köt így le, pedig igényelné.Ez is egy szórakozási forma, mára már iparág.
Az U4-et pedig besűrítették 2 órába
[link]
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282994 üzenetére
Úgy, hogy ül mellettem és nézi
Sajnos már kinőtt ebből a korból...
De feleségem a mai napig így "játszik": nézi amit játszok, mintha sorozatot nézne. Mondjuk tény, hogy leginkább story driven játékokkal játszom, szóval lehet így is élvezni. Most épp az Alan Wake 2 van terítéken... -
válasz
F-ECT$ #282475 üzenetére
Jó a harmadik GoW, ne hagyd ki. Nekem PS3-on volt meg, szerintem a legbrutálisabb rész, igazi badass benne Kratos
Fenyx Rising nekem kicsit eh volt, akkor már az AC Odyssey mint görög téma jobban bejött. Az FR-t cheap zelda copynak éreztem, a zelda meg azért zelda, körzelébe nem ér ez az ubi csoda.
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
F-ECT$ #282345 üzenetére
Ilyen játékokhoz ötletek kellenek. A zenében is az iparosodás fejlődése, és a véletlenszerűség kiküszöbölése a haszonmaximalizáció érdekében, a sorozatgyártott kiszámítható produktumhoz vezetett.
A játékoknál is ez lezajlott, a kezdeti tobzódást az ötletekben, szépen iparosították, és most ebben a pontban vagyunk, hogy néznek egymásra az okosak , dagadó pénztárcával, hogy mi lesz, feléltük a készletet. Vesznek rajta marketinget, majd újabb marketinget. Mondjuk én az eddig kitalált játékfélékkel is elvagyok. -
A Zéé
addikt
válasz
F-ECT$ #282321 üzenetére
Spider-Man első részét nemrég pörgettem ki. Tetszett a sztorija, a humora, meg a fizikája is, volt benne sok látványos jelenet, de valahogy nekem túl repetitív volt. A mellékküldetések közül az összes, meg sokszor a főküldetések, ezért annyira nem kívántam meg sem a Miles Moralest, sem a 2-t, szóval csak ezért nem vennék.
Amit kicsit hiányolok a PS4-ről az a Horizon Forbidden West DLC-je, meg a Rachet & Clank: Rift Apart, de annyira egyiket sem, hogy akár a használt PS5-öket is elkezdjem nézegetni.
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282321 üzenetére
Nekem nem hiányzik az Astro, nem az én játékom
Ugyan ez van a szuperhősös játékokkal is, így kimaradt a 2 Spiderman is. Multit meg egyáltalán nem játszom
Nekem új Last of us, Uncharted, vagy Horizon játék kellene, hogy komolyan elgondolkozzak a PS5-re váltáson, de az meg szerintem ebben a generációban nem lesz, egyik sem... A Forbidden West DLC-je volt az egyetlen, ami miatt fájt a szívem. -
Dinomano
őstag
válasz
F-ECT$ #282295 üzenetére
Azt tudom, hogy nekem a játékok és a technikai rajongás valószínű azért maradt meg felnőtt korban, mert nem lehetett anno normális gépem. ..Mindegy is... Nem cigizem, nem iszom (néha kávét és gyógyteát max.
), ez maradt mint "káros" szenvedély, a filmnézés és olvasás mellett.
-
balintka
addikt
válasz
F-ECT$ #281851 üzenetére
Nagyon egyszerűen, kivettem a vinyót és rádugtam PC-re külső USB-s HDD kábelével és HDSentinel-lel ránéztem. A használtan vett One X-ek vinyóit is így csekkoltam le. Azoknál ráadásul nem lehet vinyót kiszedni, cserélni a gép megbontása nélkül.
134 nap 15 óra az üzemideje, rosszul emlékeztem, de lényegileg nem számít. -
interstate76
addikt
válasz
F-ECT$ #281767 üzenetére
Igaz, hogy a készlethiánynak rég vége, de pont annyival tolta el a PS5 életciklusát és árának alakulását, ameddig tartott. Sőt! Az elején felfelé tolta az árakat, ugyanis 180 helyett 250-300 ezerről indultak az árak, amikor már lehetett itt-ott kapni, és ez az egész folyamatra kihat. Ezzel együtt lehet, hogy igazad van, csak a szempontjaimat írtam le, amik alapján kalkuláltam.
-
Payphone
tag
válasz
F-ECT$ #281767 üzenetére
Ha nem veszek végül PS5-öt pár év múlva újr akkor szerintem simán jól járok. Nem tudom elképzelni hogy lenne olyan játék ami érdekelne. Szó ami szó mostmár tényleg nem fognak jönni ps4-re játékok. A nagyobb multiplatform címek az új konzolokra fognak jöni de az a baj hogy ezeket nem tudom ki veszi meg
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
F-ECT$ #281606 üzenetére
Most találtam meg a második "fejegységet" nem rég.
Összességében ahhoz képest, hogy ingyen van és hogy fanmade cucc, nagyon ötletes, és kifejezetten jó minőségű, tetszik.
Amiben elmarad az 1-2 résztől, az a dramaturgia, kicsit meh érzés wheatley után az első AI fej, akivel találkozol, illetve érződik, hogy az elején nagy volt a lendület, van egy csomó easter egg, váratlanul nyitva hagyott iroda, stb, ez mostanra elkopott.
A vizuális megvalósítás szerintem nagyon jó lett, ötletes a pályadesign, többször éreztem azt, hogy nagyon jók a puzzlek, és jó a zene is.
Nekem még nem fogyott el a játék, várom, hogy folytathassam.
-
Rusher
őstag
válasz
F-ECT$ #281161 üzenetére
De azt írja, hogy vehetsz ha akció van, hogy ne maradj le, tehát hozzáadódik a jelenlegi időhöz, mint pl. egy MS365. Nekem pont az van, ami Beretvás is ír, a full áron lehet megvenni, mindent megnéztem már....vagy lehet a lejárat előtti pl. 5 nappal már lehet? Elvileg 27-ig megy az akció, 28-án jár le, egy nappal előtte csak engedi majd.....ha meg nem akkor sz......lovat
Így is drága, de 50 ezerért elengedem az biztos...köszi a válaszokat, majd minden nap ránézek, hátha feloldódik.
BloodRay, Nálad 22-én járna le, tehát az 5 nap lehet a kulcs vagy nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 játékok, árak a leírásban
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest