- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
FunPro #282897 üzenetére
Ahogy írtam, ennyi pénzt én sem adnék érte. De tényleg nagyon élvezetes játékok. Annyi, hogy nálunk egyelőre egyszerűbb a helyzet: a családban mindekinek iPhone van (nem az aktuális csúcsmodellek, iPhone 11, 12 és 12 Mini), nagyi telefonján és tabletjén pedig szerencsére működik (azok sem mai példányok).
Pont az lenne szerintem a lényege (és annyit áldozhatna rá a Sony, hogy emiatt az alkalmazásokat frissíti, hogy minden rendszeren menjen), hogy telefonja általában már mindenkinek van, így bármilyen baráti társaság tud játszani anélkül, hogy neked 4 kontrollert kellene otthon tartanod (igaz, a Knowledge Is Powert ráadásul 6-an is lehet játszani). Na, ezt lövi lábon a Sony. -
Tasunkó
őstag
válasz
FunPro #282823 üzenetére
Az 1-ben volt valami kutyás harc, addig nagyon kőkorszaki játék hatása volt, és ott nem volt könnyű túljutni. Aztán nagyot ugrott a grafika, történetszálak szereplők jelentek meg, és hangulatos lett. A questeket meg olyan ügyesen meg lehetett találni meg felvenni, nem volt olyan AC-s elrendezésű, hol itt hol ott botlottam bele, és vitt magával a mellékszálak, sztorik, szereplők. Meg ez hogy olyan sajátunk volt, olyan keleteurópai balladák, búzamezők milliő az ellenálhatatlan.
-
raziel01
veterán
válasz
FunPro #282823 üzenetére
Első rész nagyon gagyi volt a megjelenéskor. Az Enhanced Edition 2008 körül viszont teljesen beszippantott. Emlékszek rá, hogy heteket toltam mire a végére értem.
Witcher 2 elment, nem estem tőle hanyatt de voltak jó pillanatai.
Witcher 3 meg isten a DLC-kkel. Kb 180 órám volt benne meg 1 évig nyomtam. Szerintem a legegyszerűbb mind közül. Oké kb normalon toltam de nekem elég volt. Nem nagyon bajlódtam főzetekkel. -
F-ECT$
titán
válasz
FunPro #280948 üzenetére
Ez tökéletesen érthető, engem valamennyire szórakoztat az anyagi része is a dolognak, de sokaknak ez csak fölösleges macera. A lemezezés pont azért is jó, amit írsz: nem veszel fölöslegesen sok játékot, mert nem akarod tárolni. Digitálisan könnyebb fölöslegesen nagy backlogot építeni.
-
F-ECT$
titán
válasz
FunPro #280941 üzenetére
Persze, meg koncert jegyek se a koncert után. De nekem anyagilag nem mindegy hogy egy friss játékot 25-30e Ft-ért kell megvennem, vagy megveszem 20e Ft-ért és eladom 15-20e Ft között úgy, hogy az élmény megmarad, de az ára csak az ötöde-hatoda.
Olcsóbb játékokat már én is digitálisan veszek pár ezer forintért nem lemezezek. -
DeFranco
nagyúr
válasz
FunPro #280747 üzenetére
Ajánló persze de nem egy rendes ajánló, vagy egy szkeccs, aminek van eleje meg vége, hanem snitt, kivágva egy rész, snitt, tök más. Ez így egy olyan gyerektársadalomnak, ahol eleve mikro méretű a figyelemablak (lásd tiktok, már egy yt videó is elviselhetetlenül hosszú) baromi káros.
A hang pedig kábeltévén jön, az viszonylag standard és szűk keresztmetszet, nyilván arra optimalizálnak, nem a blu-ray sorozatra (mert az nyilván nincs), standard, ismert kodek, sima sztereó. Konkrétan nem foglalkoznak vele. Ha a kodin nem jó a hang, akkor nyilván a kodekben, lejátszóban keresem a hibát, de ez full standard cső, minden más esetben full standard outputtal.
@Wlac: anno lakótársam is Hofira játszott Heroes 3-mat (sok éven keresztül, mindig, minden nap) mert már a hátán jött ki a zene meg az effektek, de a játékot szerette.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FunPro #280740 üzenetére
Én sem tudom szeretni a zero dawn-t, pedig általában nem zavar, ha egy játék valamennyire repetitív, itt viszont azt érzem, hogy amellett hogy ötlépésenként ugyanazokat a mob csoportokat kell újra és újra likvidálni, maga a játék és a világ töküres, az npc-k tök érdektelenek (még a sztori szerves részét képezők is), a harcoknál meg hiába értem, hogy lehetne variálni hogy kit és hogyan szedek le, valahogy nem érdekel az egész.
Lehet, hogy velem van a baj, mert ha nem is ennyire, de hasonlóak az érzéseim az Uncharteddel is. Minden encounter egy meh...
-
Tasunkó
őstag
válasz
FunPro #278694 üzenetére
Hogy kell kimondani a you-t? Úgyhogy megértse. Dolgoztam egy koreai cégben, de senkinek nem tudtuk kiejteni a nevét, ezért mindenki Mr. John volt amit ők úgy hallottak hogy Mr. Csan és rendben is volt. Volt hajas Mr.John a goromba...stb. A legfontosabb szó ezután a handyman volt és a not my mistake-t már koreaiaktól tanultam, a my mistake-re saját magam jöttem rá.
-
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #278680 üzenetére
Én sem vagyok perfekt egyik nyelvből sem. Sőt! Van egy angol kollégám, akit nagyon nehezen értek meg, mert elég durva akcentussal beszél. Texasi amerikaiakról ne is beszéljünk. Nekem nem azzal van most itt problémám, hogy valaki nem ért pár szót, mondatot vagy kifejezést. Vagy csak az alapszavakat tudja.
Nekem azzal van problémám, hogy valaki bevágja a durcit és "csakazértsem" tanul meg (még alapszinten sem) semmilyen idegen nyelvet. De veri az asztalt, hogy márpedig neki kell a magyar felirat. -
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #278668 üzenetére
Teljesen más szintű nyelvtudás kell mondjuk egy öltönyös üzleti tárgyaláshoz meg egy zombi ölős játékhoz. Angolul soha egyetlen egy szót sem tanultam angoltanártól. Oroszt igen, de azt el is felejtettem év végére. Doulingoval meg wc-n ülve is meglehet tanulni az alapokat. Itt most arról van szó, hogy egy játékban a feliratokat kell megérteni. Ehhez nem kell sok diploma, de még érettségi sem. Írni olvasni magyarul, egy 50 ezres mobiltelefon, meg rászánni azt a pár percet naponta.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FunPro #278668 üzenetére
Aztán ha szerencséd van, eljuthatsz arra a szintre, ahol én tartok. Megértem amit mondanak, elolvasom ami le van írva, angolul tanulok szakkönyvekből, videókból. De hogy egy fia értelmes mondatot nem tudok kiköpni magamtól vagy leírni hiba nélkül, az is biztos.
Nekem az a saját tapasztalatom, hogy ez a lépcső néhány nap alatt összejön, ha valamiért kikerülsz éles környezetbe, és képes vagy átlépni a gátlásaidon. Nehéznek tűnik, de nagyon nem az, ha képes vagy átlépni az első néhány elkerülhetetlen kudarcon.
-
Dreimus
senior tag
válasz
FunPro #278645 üzenetére
Egyszerű a válasz miért nincs extra telepíthető nyelv, mint pc-n. Jogilag sok buktatója van plusz tesztelni is kell újra az adott játékot, hogy a fordítás nem okoz bugokat, pc-n sem napok, hanem hetek, hónapok vagy akár évek is volt egy magyarítás és ott is illegális volt, mert a játék tulajdonosa nem engedélyez semmi módosítást, de ugye a PC-s ipar ettől is volt kedveltebb, mint a konzolok
-
válasz
FunPro #278568 üzenetére
Tudod ez úgy működik, hogy év elején a fejlesztés azon szakaszában még simán lehet, hogy reálisnak tűnt belerakni a kellő fejlesztési időt az optimalizációba. Aztán ahogy teltek múltak a hónapok és esetleg csúsztak ezzel azzal, azon kapták magukat hogy nincs idő kellően jól megcsinálni a DLC-t prevgen-re, így "egyszerűbb" elengedni inkább.
Sajnos nem lehet mindent előre megtervezni.
-
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #278239 üzenetére
Nekem első dolgom kibaszni a kukába mindennek a dobozát, ha lejárt a visszaküldési lehetőség. Minek őrizgessem? Hűtő, fagyasztóláda, tv, stb doboza akkora, hogy bújócskázni lehet benne. Garanciális ügyintézéshez nem is kérhetik, mert a garancia a termékre szól, nem a dobozra /nejlonra /kispicsafüst vezetékre, amivel a kábeleket szokták tekercsben tartani. 2 szoba tele lenne ilyen szemetekkel, ha 5-7 évig őrizgetném a dobozokat. Azért ennyire ne hülyüljünk már meg.
-
laskr99
addikt
válasz
FunPro #278239 üzenetére
Akkor egy példa:
Anno webshopnál dolgoztam, ott azért kértünk dobozt, mert úgy a nagykerhez rendes csomiban tudtuk küldeni a cuccot és nem bacták szét szállítás közben, ha nem volt meg tudtuk oldani, de na. Ellenben pl oem cpu-t a nagyker sokszor egy szaros nejlonba/szivacsba csavarva küldte és a lábai így hajlottak lettek.. -
Elims
veterán
válasz
FunPro #277688 üzenetére
Ezért "tisztítja" a lemezt minden kivételnél/berakásnál.
A lemezt csak első percekig tekeri.
Vmint gépet tudsz cserélni,a játékod akkor is megmarad.
De a digitálisat x év után kiveszik alólad azaz lehúznak,elveszik azt amiért fizettél.Ps3-on tavaly már meglebbentették.
Igen,megvan még a gépem és nem akarom,hogy levegyenek x Ft-tal. -
Tasunkó
őstag
válasz
FunPro #277509 üzenetére
Nagyon jó a bunyó benne, elsőrangúan játszható emiatt nem olyan zavaró a monotonitás. Mivel sok rész van ezért a mellékszálakból csak kb.20-at csináltam meg, majd a 2-ben, egyébként ismerősek volt japán filmekből a melléküldik, míg a főszál jórészt nyugati import hatás. Egyik jellemzője a japánoknak hogy a harcosra mint a gyilkolás eszközére tekintenek ezért se jó se rossz, de leginkább kiégett, mint pl.Takeshi Kitano filmjei követik ezt a tradicionális narratívát, ami a régi szamurájfilmekben is megvolt, míg a jólelkű bűnöző aki egyre nagyobb problémákba keveredik, és lényegében összeegyeztethetelen a valósággal a meseszerű működése, illetve az alternatív keresztapa feudális igazságos társadalom , ez a nyugati import. Egy időben az ázsiaiak zabálták ezt és a műfajban akár precízebben kimaxolt történeteket is csináltak mint nyugaton, így a főszál miatt a felétől már nem tudtam letenni, de pont ez az igazságos yakuza a feudális jellegű maffiaromantika csak annyiban japán hogy nekik is megvolt a saját robin hood mítoszuk ahol a szegénynek mindig akad egy névtelen vak masszőre aki segít rajta, de a japán yakuza filmekben általában arra lyukadnak ki hogy ugyanolyan mocskos a yakuza mint az államrendszer.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #276895 üzenetére
Régebben is voltak bőven 200hz-es tévék. Nekem pl volt Nokia monitorom a 90-es évek végén, az is tudott, ha jól emlékszem 240 Hz-et. Ki akartam dobni, a szomszéd gyerek meg elkunyizta, azt mondta neki jó Fortniteozni.
Mondjuk az apja vitte el, mert volt vagy 25 kg a jó öreg crt.
-
F-ECT$
titán
válasz
FunPro #276866 üzenetére
Hasonlóan gondolom én is. Nem egy olyan játékot hagytam abba, aminek a grafikájától letették az emberek a hajukat (PC-n is volt ilyen, de itt a PS-en is), mert ez nekem pár óra után önmagában kevés. De nem vagyunk egyformák, van akit kielégít a szép körítés és nem zavarja, hogy közben a játékélmény meg csak közepes. De volt olyan játék is (pl BB), amit a 30 fps miatt hagytam ott 1 óra után, mert iszonyatosan zavart, pedig pl a DeS-t platináztam, tehát valószínűleg a BB is tetszene.
-
válasz
FunPro #276543 üzenetére
Én kb 3 éve mobilnettel töltöttem le itthon mindent, havi 100-200 gigákat forgalmaztam, volt hogy napi 50-et is, ha kijött valami jó játék. Egyedül annyi volt a kikötés, hogy 3g modembe nem lehetett tenni a sim kártyát, de usb mobilinternet megosztással használtam a gépet. Ez a korlátlan telenoros csomag volt (ma már nem lehet ilyet kötni), havi 5.500Ft-ért.
Most céges korlátlan Telekom van, azzal is töltöttem már le 20 giga felett, ott se vettem észre semmilyen korlátozást.
De azóta már megjött itthonra a gigás optika -
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #276543 üzenetére
Szerintem ez szolgáltató és csomag függő. Nekem itt Hollandiában "korlátlan 5g" csomagom van, de napi 8gb letöltés után szólnak, hogy csökkentik a sebességet. Ilyenkor egy smst kell küldeni, amivel 1 GB-ot megint letölthetek teljes sebességgel. És ezt csinalhatom a végtelenségig. De ugye ez mobilhoz van, általában nem használom el a felét sem. Azért van így megoldva, hogy mindenkinek tudják biztosítani a normális sebességet és ne ezt használja mindenki orrba szájba letöltésre. Én is gondolkodtam rajta, hogy a piszok drága vezetékes netet ezzel váltom ki, de pont emiatt nem tettem. Túl sok itthon a net fogyasztó eszköz. Magyarországon nem tudom mi a helyzet a mobilnettel jelenleg.
-
icemad
nagyúr
válasz
FunPro #276402 üzenetére
Egyébként nekem a souls játék nem attól souls, mert nehéz.
Ezzel így vagyok én is. Cuphead is egy "kicsit" nehéz, mégsem mondja rá senki, hogy souls like.Fallen Ordert meg előrendeltem a hülye fejemmel, asszem a második pályán hagytam abba. A vonatos rész tök jó volt, utána meg jött valami sziklás /füves terület egy ásítozó gyíkkal, olyan sivár terepet még játékban nem láttam. Akkor ment az uninstall....
-
Frod
addikt
válasz
FunPro #276398 üzenetére
Ha nem a tingli-tangli nehézségen megy az ember (tehát mondjuk a felső kettő), akkor bizony az új God of War tud hozni a harc kihívását illetően egy souls-hangulatot.
(Nyilván persze totál más mechanika, de a megvan a nehéz harc utáni sikerélmény)A FO-ben meg az a kedvencem, amikor még ki is írja, hogy "shortcut unlocked".
Lakossági soulslike, az.
(Ettől függetlenül én szerettem, bár azt is a teljesen mazochista szint alatt eggyel lévőn játszottam, hogy legyen értelme is.) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FunPro #276398 üzenetére
A harc miatt mondják, olyan mint egy Souls Light Edition. Már ennyi is elég ahhoz, hogy a mai játékok 98%-nál érezhetően nehezebbnek érződjön. Szerintem ez egy jó kompromisszum volt abban, hogy legyen benne közelharcra fókuszáló kihívás, de ne legyen annyira rétegjáték, mint egy keményvonalas Souls.
Sokan egy SW: Jedi Knight szerű játékot vártak, attól viszont nagyon messze van. A harc szerintem tök jó volt benne, én inkább azt hiányoltam, hogy ha már az újkori Tomb Raider játékokat is megidézte, akkor a platformer elemek elnagyoltak voltak és tényleges fejtörést okozó puzzle sem sok volt.
-
Krystal_s
addikt
válasz
FunPro #276167 üzenetére
Nekem is a mobil (ultra méret) és PS4 együtt okozta. De most már minkét kezem h.ujjai fájnak. 😀 Pihentetni szinte képtelenség, hogy egyiket se használjam. Inkább valami hatékony krém kellene, vagy nem tudom.
Elims: Most szerintem az sem segítene, mert a kontroller kar használata még kellemes a gombokhoz képest pl az X, R1-2 gyors nyomogatás a legrosszabb. Olyat nem is nagyon csinálok, amikor úszni és futni kell. Haragszom arra a könnyítésre (amit sajnos mindenki csinál) Cayo Perico Hestben, hogy a végén nem csónakkal, hanem úszva menekülnek. Volt, hogy inkább kiléptem...
Az is rossz, hogy lövöldözés közben nem elég a gyorsaság, de erősen is kell nyomni a gombot, mert ha lazábban csinálom simán lelőnek.Frod: Hát volt olyan, amikor az egész alkaromba kisugárzott.
"kéztő-alagut vagy esetleg ganglion" Most így belegondolva azért megijedtem. 😯 Tényleg hasznos lenne egy kompressziós kesztyű. Rá is keresek... elég sokfélét lehet kapni. -
kill_switch
senior tag
válasz
FunPro #275618 üzenetére
A szőrtelenítést már az ókori egyiptomban is csinálták a nők, megoldották fegyverekkel, kagylókkal etc... Eszköz szinten mi lehet akadály egy alternatív világban, ahol a sarki tehén is gyakorlatilag egy fejlett technológiával készült gép?
A miértnek meg pont annyi oka lehet, mint a valóságban... elég sok.Feltételezem nem az van a fejedben, hogy a szőrtelenítés csak és kizárólag a másik nem elvarázsolására szolgál, mert az butaság lenne.
-
consono
nagyúr
válasz
FunPro #275114 üzenetére
Hát, nekem nem volt kérdés egy éve, hogy S-t veszek, nem X-et
Nyilván az árkülönbség is számított, meg jó ha heti 5-6 órát ha tudok játszani, csak 1080p-s TV-k és monitorok vannak itthon azóta is, teljesen felesleges lett volna az X. Arról nem is beszélve, hogy a Series S pici és teljesen hangtalan. Mire meg váltanék esetleg róla lesznek PS5 natív játékok, akkor majd arra "váltok".
Amúgy meg mióta megjött a cloud gaming konzolra is, sokkal hosszabb jövő látszik a Series S előtt: legrosszabb esetben is a Game Pass játékait lehet streamelve játszani rajta. És ez jól is működik. -
Spec
őstag
válasz
FunPro #275102 üzenetére
Hát kinek mi az igénye. Mások az ízlések. Én biztosra megyek. Nyilván nem feltétlenül egyezik a véleményem másokéval, de ha nagy számokban gondolkodunk, akkor azért a tömeges értékelések általában jó támpontot adnak. Ha egy játékot már 286.000-en kipróbáltak Steamen, és nagyon jó az értékelése, akkor azzal nagyon mellélőni valószínűleg nem lehet.
Ugyanígy ha már példaként filmeket említettél, ha egy filmnek mondjuk IMDB-n 9,3-as az értékelése 683.000 vélemény alapján, akkor az valószínűleg egy jó film.
Persze nyilván lehetnek kivételek, de az csak erősíti a szabályt, mint tudjuk -
NyMRooD
őstag
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
FunPro #274319 üzenetére
Abszolút érthető hozzáállás ez is. Viszont ha folytatásra kerül sor, az előd játéknak több befejezése lehet, és a fejlesztők megnevezték a kánon endinget, akkor borul az egész. Mert azt, amit te a "saját befejezésednek" tekintesz, ellentmondhat egy olyan folytatásban, ami a fejlesztők szerinti befejezést veszi alapul. (Bocs ha nyakatekert lett.
)
Ez viszont olyan játékoknál jól működik, ahol nincs folytatás, az egyik legjobb példa a Silent Hill 2, ott kifejezetten azt nyilatkozták, hogy nincs kánonnak vett befejezés.
-
ldave
félisten
válasz
FunPro #274319 üzenetére
Legutóbb a Detroitnál éreztem ezt. Vége lett a játéknak, minden szereplő története befejeződött valahogy. Utána másnap terveztem, hogy esetleg megnézek egy-egy helyzetet más megoldással, de végül nem volt hozzá kedvem, kaptam amit kaptam, számomra az lett a játék sztorija. Lehet egyszer majd előveszem újra és akkor másképp döntök bizonyos helyzetekben, de egyből az első vég után nagyon idegen lett volna újra átélni másképp.
-
mephi666
nagyúr
válasz
FunPro #274291 üzenetére
...amatőrön kell nyomni
nyomtam bemelegítésnek egy pl-szezont, hogy 20év kihagyás után belerázódjak és lett +330 feletti gólkülönbségem, firmino meg 159 góllal lett gólkirály
jöttek az ilyen 14-0 meg 17-0 eredmények is... (utána bl-szezonra inkább beraktam a 2 szalait meg szoboszlait, ami után a lomha ádámmal kezdtem sorban lőni a gólokat
) ...így nekem szórakoztató volt, nem idegölő
amúgy sokat változott a játék: 20éve billentyűvel ment és kb 8 gombbal lehetett irányítani, most meg a teljes kontroller ki van használva
-
válasz
FunPro #274267 üzenetére
Ha bekapcsolt konzolra rádugod a kikapcsolt kontrollert, és úgy nyomod meg a PS gombot, akkor átpárosodik arra. Függetlenül attól, hogy mi van beállítva kommunikációs prioritásnak. Ergo vagy tényleg a kábel a problémás, vagy az USB port, vagy pedig valami bug van, és kézzel kell párosítani.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FunPro #273803 üzenetére
PS4-re olcsóbban akarják adni, de amúgy tényleg jó nagy hülyeséget csináltak ezzel a módszerrel.
De mivel nem az első ilyen PS-re kiadott játék (Control, CoD-ok, Tsushima, stb.), így ez tuti valami "szabály" lehet náluk.Valaki kitalálta a PS4 játékok legyenek olcsóbbak, mint a PS5, és ezért kavarják a sz*rt.
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #273492 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy érvényesül ennek a hsz-em nek a középső pontja is.
https://24.hu/tech/2021/09/03/horizon-forbidden-west-playstation-4-5-upgrade/
Bár itt ugyan nem a dlc-vel csesznek ki az emberekkel, de akkor is kapja be a $ony.
-
Frod
addikt
válasz
FunPro #273786 üzenetére
Hát nem is volt
Bár az Evolve-nál nehéz meghatározni, hogy maga a játék nem ment igazán, vagy az üzleti modellje volt egy katasztrófa, és ez siklatta ki. (Ott ugye teljesárú játék árában mentek a szezonbérletek, ami nem kicsit kihúzta a gyufát a vásárlóknál, hogy a 60€-s alap mellé vehettél még 3*60-ért kiegészítőt, és ha jól rémlik itt nem csak kozmetikai dolgok voltak)
Friday the 13th /311/ szintén nem volt átütő, a Predator /67/ lényegében dead-on-arrival volt már kezdéskor is.Dead by Daylight /49914/ talán az egyedüli sikeres cím ebben a zsánerben.
*zárójelben a steamcharts szerinti egyedi játékosszám az elmúlt hónapból.
-
penge111
addikt
válasz
FunPro #273602 üzenetére
Nem tudom, nem vettem meg lemaradtam róla. Én a Divinity Original Sin 1-2 pörgettem végig, még anno Ps4-en. Hibátlan lett mindkettő, fantasztikusan jó irányítással. Meg ugye számomra a második rész kb. a legjobb crpg kategória, én minőségben mindig a Witcher III szintjén kezelem, de ugye más a két műfaj.
Mosta a Wasteland 3 pörög Ps5-ön, itt is tök jó az irányítás, inkább az zavar, hogy a kamera nem mindig követi a csapatot, nem marad középen, de ettől függetlenül szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest