- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Másik topicban felmerült egy kérdés, amire remélem innen valaki tud választ adni.
A gta vc ps4 verziójából kiszedték a billie jeant?
-
FunPro
őstag
válasz
A Zéé #283351 üzenetére
Annak fényében, hogy ezek az AAA címek hány évik készülnek, nem gondolnám, hogy a ps5 eladási számai meghatároznák, mi jelenjen meg csak ps5-re.
Én azt mondanám, a sony teljesen elkalkulálta a célközönséget és magát a konzolt is. Lehet az volt az alap felvetés, hogy az emberek vérszemet kapnak és vágyni fogják a jobb teljesítményt. Bedobták egyfajta techdemónak a ps4 verziókat, hogy majd mindenki nagyobb felbontással és fps-el szeretné játszani a címeket, csak az embereknek nem volt akkora igénye, mint várták.
Aztán berobbant az ai és vele együtt a frame gen. Natívban már senki nem szeret és valószínüleg nem is tud fejleszteni, így a ps5 rohadt gyorsan elavult. Gondolom az első egy-két év után el is engedték a konzolt és úgy voltak vele, hogy majd ráfekszenek a ps6-ra. Addig behozzák a pénzt a pc-s eladásokból.
-
FunPro
őstag
válasz
raziel01 #283282 üzenetére
Azért szürke oldalaknál (cd keys, eneba, kinguin, stb.) mindig érdemes kerülni a "megbízható" jelzőt. Maradjunk annyiban, hogy működik.
Az a probléma, hogy nem tudunk a másik fejével gondolkozni. Én is vásároltam ezeken a helyeken, a cdkeys-t mondjuk úgy, szeretem is, de ehhez kell a szerencse is. Jártam már náluk úgy, hogy érvénytelen kulcsot adtak. Igaz pc-s közegben, de voltak kimondottan olyan kulcsok, amiket később vissza is vontak. Ezek után lehet levelezni a supportal, akik remélhetőleg készségesen reagálnak és segítenek. Vagy nem. Ki tudja, hogy tudnak-e további sufnikulcsot szerezni, vagy az előző sufnikulcs honnan volt.
Ha az ember hajlandó olyan mentalitásal nekiugrani, hogy amit ott elkölt azt akár be is bukhatja, ha valalmi nem működik, akkor abból lehet egy hosszab levelezési, pénzvisszaszerzési procedúra angol nyelven, akkor valóban megbízható.
Persze, aki alapjáraton us accal nyomja a ps-t (vagy bármilyen konzolt bármilyen nem idevaló régióval), az kénytelen lesz kockáztatni.
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #283098 üzenetére
Én azért néha visszasírom a covidot.
Nálam úgy zajlott le a dolog, hogy szerda reggel kapart a torkom, estére belázasodtam. Olyan 38,7-el feküdtem három napig (ez rossz volt), kivéve pénteken, amikor elmentem teszteltetni. Vasárnapra konkrétan nem volt semmi bajom! Mivel pénteken teszteltek, hétfőre kaptam meg az utasítást, hogy akkor 10 nap karantén...
10 napig filmet néztem és játszottam teljesen egészségesen!
-
FunPro
őstag
válasz
vargalex #282896 üzenetére
És játszok vele egyedül?
Nem az a baj, hogy nem lehet megoldani. Az a baj, hogy egy teljes infrastruktúrát fenn kell tartani a játék/játékok miatt. 3-4-akárhány telefon és persze a ps4. Én nem érzem úgy, hogy bármelyik digitális játék ér ennyit. Ennyi pénzből inkább beruházok valami fizikai társasra, amivel akár még a dédunokáim + haverjaik is játszhatnak.
-
FunPro
őstag
válasz
Alarikman #282893 üzenetére
Valószínüleg a sony ezért kukázta ezeket a játékokat és ezt a megoldást.
Amíg relatíve sokan veszik a játékot, addig van értelme életben tartani az applikációt. Amikor már nincs mögötte vásárlóbázis, fölösleges költeni az appra. Ha úgy működne, mint a just dance, akkor lenne mögötte app, cserébe kb. évente meg kéne venni a programot.
Én ezért nem adnék érük jelenleg magas összeget a használt piacon. A játék addig működik, amíg a 7 éves androidos teló kéznél van és működik.
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #282821 üzenetére
Én az első részt szerintem háromszor kijátszottam.
Érdekes mód, nekem a második rész volt olyan, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Az első olyan "egyedi". Amint az ember belerázódik a fura irányításba, onnantól jó játék. Érdekes mód, ugyanezt eltudom mondani a Mass Effect 1-ről és a KOTOR 1-ről is, azok valahogy még sem kapnak annyi sarat, mint a witcher 1.
A második résznek nem éreztem a kisugárzását, valahogy csak eluntam. Tényleg olyan átmeneti játék, ami nem jó semmire. Az első szerintem fura de jó, a harmadik kiforrot és jó, a második pedig valami köztes állapot, ami rossz.
-
-
FunPro
őstag
válasz
tylerddd #282153 üzenetére
Nekem egy kb. 10 éves logitech fullhd monitorom van otthon. Nincs rajta hangszóró, viszont van rajta audio output (output 3.5-ös jack csati). Szerintem egy csomó monitorban van ilyen, és így bármilyen 3.5-ös cuccot rá lehet kötni.
Én is így ps-eztem anno. PS4 HDMI -> MONITOR -> 2.5-ös olcsó hangfalszett (jack 3.5 csatlakozás)
-
FunPro
őstag
válasz
F-ECT$ #280945 üzenetére
Szerintem ehhez külön mentalitás kell.
Mármint, sokan biztos elég profik az önmegtartóztatásban. Én hajlamos vagyok rápörögni dolgokra, ami azt jelenti, hogyha van egy játék amivel játszani szeretnék, és úgy érzem számomra jó áron van, akkor azt megveszem.
Alapjáraton pc-n játszom, ott pedig a bundle-ök és egyéb sűrű akcióknak köszönhetően ez egy élhető mentalitás, főleg azért, mert minden digitális. És rám teljesen jellemző amit Dinomano írt, mert a majd 900 játékomból alig játszottam párral. Talán ha 130-at fejeztem be, de lehet hogy annyit sem. Sokkal szeretnék játszani, de amikor oda kerülnék fáradt vagyok és nincs kedvem, vagy mást szívesebben csinálok, stb. Jelen témában ez jelentéktelen információ.
Ami lényeges, hogy én ezt az adok-veszek kultúrát nem tudom átvenni, mert szerintem ahhoz az kell, hogy az ember csak egy játékot birtokoljon, csak azzal az egyel játsszon, és csak akkor vegye meg a kövit, amikor az előzőt eladta. Biztos nem ennyire sarkalatos, de magamról tudom, hogy engem ellepne a műanyag szeméthalom (lemezek), ha a fő profilom a fizikai kiadás lenne.
Pár hónapja vettem egy switch-et. Ott digitálisan minden irtózatosan drága és szinte semmire nincs akció. Erősen gondolkozom a fizikai kiadásokon, de aztán eszembe jut, hogy nem tudom és nem is akarom tárolni a műanyag szemetet. Az eladással pedig nincs kedvem foglalkozni, mert az lehet nagyon egyszerű és nagyon macerás is.
Erre egyébként azt találtam ki magamnak, hogy tényleg csak egy játékkal játszom rajta, és amikor azt befejeztem, akkor nyelek egy nagyot, és megveszem a kövi valamit egy kicsit nagyobb összegért. -
FunPro
őstag
válasz
DeFranco #280744 üzenetére
Szerintem az csak ilyen ajánló snitt a cartoon-on. Legalább is úgy rémlik, hogy vannak ilyen, hogy amire azt hinnéd hogy rendes epizód, az nem is epizód, hanem sorozat ajánló.
Viszont ami itt ugyan elég off de egyébként érdekes téma, az a hangsáv. Nem vagyok hangmérnök, nem is értek a hangmérnöki munkához, de talán már itt is a bőség zavara lesz a ludas. Mármint, a piacon van 20 millió féle tv, hatvanmillió hangbeállítással és technológiával, a külön vehető hangcuccokról pedig ne is beszéljünk. Sima sztereó, 2.1, 5.1, 7.1, dolby atmosz, és ez csak 4-5 valami ami így hirtelen eszembe jutott, mint "hangtechnika". Fixre nem lehet keverni, maximum ha itt is valami piackutató megmondja, hogy épp melyik az aktuálisan legnépszerűbb modell, és arra rádolgozni.
Ami on-t kitudok csikarni ebből a hozzászólásból és valamelyest ehhez hasonló téma, az a feliratok mérete a PS-en. Még nem láttam PS5-öt közelről, de szerintem a hangyafnyi feliratok ott is megmaradtak. Nyilván itt is érvényesült a csordaszellem, és a nagy képernyőn biztos élvezhetők a feliratok (mert ilyenre kötik rá a konzolokat az emberek), de amikor én egy kisebb monitorról játszottam kicsit messzebbről, kiguvadtak a szemeim, pedig azok még jól szuperálnak. Szerintem PC játék még nem okozott nekem ilyen gondot, és nem értem, hogy a PS játékokban miért nem méretezhető jobban a felirat.
-
FunPro
őstag
válasz
vargalex #280735 üzenetére
Sok esetben nem mindegy, hogy az ember zenehallgatás közben játszik vagy játék közben zenét hallgat.
Vannak olyan játékok, ahol a kettő szándékosan összemosódik. Például a régebbi extrémsport játékok, a gta vezetés közben, guitar hero, ilyenek.
Sztori alapú játékoknál én sem szoktam zenét hallgatni, de ahhoz az kell, hogy lekössön a sztori. A Horizon Zero Dawn például számomra egy olyan unalmas játék volt, hogy tisztán az életben nem vittem volna ki, folyamatos zenehallgatás mellett viszont plusz kikapcsolódásnak teljesen jó volt.
-
FunPro
őstag
válasz
consono #279415 üzenetére
Rólam tudni kell, hogy enyhén mazochista vagyok, így magába a játékba nálam belement 20 óra.
Számomra nagyon repetitív volt. Igazából ez a 20 óra még egész vállalható volt, csak nagyon azt vártam, hogy olyan lesz, mint az automata.
A replicant nagyon jrpg. Míg az automata nálam mind művészileg (zene, érzelmek, stb.), mind játékmechanikailag kiváló volt (androidok, podok fejlesztése), addig itt semmi ilyet nem éreztem. Az automata is tudott monoton lenni, de ott sikerült átlendülnöm. A replicant is tud érdekes és érzelmes sztorit felmutatni, de nagyon nem úgy, ahogy az automata.
A legnagyobb különbség a két játék között egyébként a befejezés. Az automata ugye úgy működik, hogy amikor az A végigjátszás végére érsz, akkor következik a B. A két végigjátszás között azért van különbség, mert vagy a sztori másik oldalát ismered meg más karakterrel, vagy magát a sztorit viszed tovább.
A replicant is tud hasonlót, de ott mindig a sztori közepétől indulsz, és csak a befejezés lesz más (tudtommal). Nincs az az isten, hogy én ezt a közepétől végigvigyem vagy 5x!
Összességében én a 10.000 forintot sajnálom, amit kifizettem rá. PC-n vettem, ott nincs cserelehetőség. Jobban jár az ember, ha végignézi a sztorit youtube-on!
U.I.:
Nem tudom ki követi figyelemmel a nier animét. Nekem nagyon tetszik, és bár automatára építi a sztorit, azért volt benne replicant easter egg is! -
FunPro
őstag
válasz
vargalex #279387 üzenetére
Igaz, nem nekem szólt a dolog, de pár dolgot megjegyeznék.
Ritka az olyan játék, ami tényleg tudja tartani a folyamatos 30 fps-t, bármiféle röcögés nélkül.
Szívtam már úgy, hogy valami nem tetszett a gépemnek, és mikrolagokkal voltam kénytelen filmet nézni. Nem volt buli!
Továbbá, ez is preferencia kérdése. Én ugyan "öreg" koromra már kezdem elviselni a 30 fps-t, de nekem a játék az minimum 60 fps. Ha nem egymás után látom a játékot 60, utána pedig 30-al, akkor elviselem. Ps-en egyébként elviselem a durvább dolgokat is.
Viszont! Az én szememet pl. a 60 fps-es videók zavarják. Rossz őket nézni! Olyan irreális. A film az pl. nálam a 24-30 fps.
-
FunPro
őstag
válasz
raziel01 #279149 üzenetére
Szerintem a Nioh is a könnyebbek közé tartozik.
Az elején sokat szívtam vele, mert a kedvenc souls buildemmel ugrottam neki, ami hiba volt.
Közepes páncél+ odachi, és nyert ügye van az embernek.
Viszont a souls 3 talán tényleg könnyebb. A legkönnyebb szerintem egyébként a Bloodborne, az lehetne a kiindulópont.
-
FunPro
őstag
válasz
consono #278987 üzenetére
Amikor pár éve kivittem a játékot, akkor írtam ide egy hsz-t.
A lényege az volt, hogy mostanra gonoszság a tlu-t más játékokhoz hasonlítani, mert anno nagyot szólhatott. Viszont azt is kiemeltem, hogy a telltale féle walking dead korábban jelent meg, tehát ez a hasonlat day 1 is helytálló lett volna.
Ez is biztos egy olyan dolog, ki melyikkel játszott előbb. Szerintem sztoriban erősebb a telltale (walking dead elaő évad), amin egy interaktív film esetén nem igazán kell meglepődni.
-
FunPro
őstag
A burnout paradise remaster mennyire magyar nyelvű?
Én úgy emlékszem, hogy amikor anno megjelent az eredeti játék, még a narrátor is magyarul beszélt. Ez most is így van?
-
FunPro
őstag
válasz
Rage47 #278801 üzenetére
Személy szerint nekem a blasphemous nem lett a kedvencem.
Arról nem tudnám elmondani, hogy nagyon sima a játékmenet, vagy hogy nem cseszte fel az agytekervényeimet a nem egészséges módon.
Futottak még kategóriában egyébként még belefér a guacamelee és az underhero.
Mind a kettő játékot nagyon élveztem, csak ha a mérce a hollow knight és az ori, akkor szegénykéim elbújhatnak. Ráadásul az underhero ismételten nem istenigazi metroidvania.
-
FunPro
őstag
válasz
Rigormortiis #278795 üzenetére
Hát, nehéz kérdés.
Mármint nem az, hogy jó vagy rossz játék-e, mert egyértelműen rohadt jó játék.
Én azt nem érzem metroidvanianak. Ha már a messengert kétségesnek tartom, akkor a dead cells a nagyon kétséges kategória.
-
FunPro
őstag
válasz
penge111 #278781 üzenetére
Én nem tudom megmondani, hogy számomra melyik lehet a legjobb metroid klón.
Imádtam a hollow knight-ot. A játékmenet sima volt, a grafikastílus szép és kellőképp nehéz a játék.
Viszont hogy tényleg az volt a legjobb?
Én az orit szebbnek és meghatóbbnak is tartom. Minden másban talán egy kategória a két játék. Ami a hollow előnyére szól, hogy az a játék hosszabb. Viszont úgy emlékszem, hogy annál a játéknál nincs egységes történet kezdés és befejezés, mint az ori-nál. Vannak opcionális boss-ok és mintha lenne end game content is.Ha azt nézem, hogy melyik játék az a játék, amelyik a legjobb metroidvania mint metroidvania, akkor az egyértelműen az Axiom Verge.
Ha a Messengert is besorolom ebbe a kategóriába (bár én nem raknám ide), akkor pedig nálam ő nyer, mint a legszórakoztatóbb metroidvania.
A grime-ot szeretném régóta kipróbálni, mert azt is nagyon dicsérik.
Amit oriic linkelt, az is jónak tűnik, bár ázsiai metroidos cuccal már szívtam meg (nem mintha a metroid önmagában nem lenne ázsiai mondjuk), a Bloodstained szeméylében.
-
FunPro
őstag
válasz
interstate76 #278764 üzenetére
Az armikrog logikai point&click.
-
FunPro
őstag
válasz
icemad #278670 üzenetére
Specifikusan mondhatom, hogy mondjuk a Last Of Us-hoz nem kell mesterdiploma, de ha lenne benne egy magyar felirat, az senkinek sem fájna.
Nekem pl. a nemezis játékom a Bayonetta. Azt a játékot azért nem vittem ki, mert egyszerűen nem tudtam most miről van szó. Akkortájt próbáltam be, amikor kihozták pc-re. Jött ez az interaktív intro, ahol elkezdik mesélni a történetet. Nem elég, hogy számomra olyan ismeretlen szavakat tartalmaz (mind a mai napig) ez az intro, hogy csak vakarom a fejem, de még nem is tudok/tudtam teljesen odakoncentrálni, mert irtani kell közben az ellent.
Aztán jön a következő wtf jelenet, aminél már elvesztettem a fonalat, mert itt nem tudtam odafigyelni.
-
FunPro
őstag
válasz
icemad #278667 üzenetére
Én ezzel egy kicsit vitatkoznék.
Magyarországon, Magyar emberekkel körülvéve nem fogsz megtanulni angolul.
Azzal kezdődik a dolog, hogy amilyen tanárt fogsz ki az elején, olyan hülyeségekre fogsz építkezni. Ha az alapokat nem érted meg, rosszul érted meg, cseszheted a többit. De tegyük fel, kifogsz egy jó tanárt, megérted a nyelvtan, mindenki happy.
Igen ám, de ezzel nem mész semmire, mert hiába érted meg mi van leírva, verbális kommunikációra akkor sem leszel képes, mert az angol egy retardált nyelv, amit több milliárd ember erőszakol meg, napi szinten.
Aztán ha szerencséd van, eljuthatsz arra a szintre, ahol én tartok. Megértem amit mondanak, elolvasom ami le van írva, angolul tanulok szakkönyvekből, videókból. De hogy egy fia értelmes mondatot nem tudok kiköpni magamtól vagy leírni hiba nélkül, az is biztos.
Most nyilván, ha az a cél, hogy érts és megértess, az angol egy könnyű nyelv. De attól, mert erre képes valaki, még nem tudja a nyelvet. Ahhoz több órát kéne napi szinten beszélni olyan emberekkel, akik TÉNYLEG tudják a nyelvet. Ki kell költözni 1-2 évre Angliába, többre mész vele, mintha idehaza tanulnád 20 évig. A kérdés, hogy ki akar kimenni külföldre vagy idehaza magántanárt fogadni erre a célra.
Ja igen, és azt se felejtsük el, hogy szép és jó dolog az angol, de a sok tajparasztnak előbb magyarul kéne megtanulnia rendesen. A televízióban, a rádióban, a sajtóban. Már mindenhol olyan emberek ülnek, olyanok jönnek szembe, akik olyan szintű MAGYAR helyesírási és nyelvtani hibákat vétenek, hogy betojok. És sajnos ez a szint.
-
FunPro
őstag
válasz
Tasunkó #278640 üzenetére
Elméletileg minél nyitottabb egy rendszer, annál sebezhetőbb. Tegyük fel, hogy tiszta paranoiás a Sony, és még ennyire sem akarja nyitni a rendszert. Megértem!
De azt a részét, hogy a játék egyik verziójához elkészítik a fordítást, és ezt nem aplikálják bele a régebbibe? Effektíve mi tartja őket vissza attól, hogy egy hivatalos patch formájában beletegyenek egy szövegfájlt a játékba?
Nyilván tudom mi. Nem éri meg, mert nincs benne haszon, dolgozni kell egy kicsit és különben is, vedd meg az újat, ha így akarod játszani a játékot.
Üzleti szempontból a Sony minden lépését megértem, de hogy lassan ők lesznek a legpatkányabb cég a piacon, az is biztos...
-
FunPro
őstag
válasz
icemad #278635 üzenetére
Talán sandbox hülyeségnek mondanám?
Nekem nagyon tetszik a játék, főleg a fizikája miatt. Ez az egyik gomb = egyik kéz fog, másik gomb = másik kéz fog mechanika nem egyszerű, de annál szórakoztatóbb.
Én több ilyen "hülye" játékot is tudnék mondani.
- Human: Fall Flat: Nagyjából ugyanez a játék, csak egy fokkal "komolyabb" hangvételű, ha lehet ilyet mondani. Az is elpoénkodja az egészet, csak ott a konkrét cél a pálya teljesítése.
- Suregon Simulator
- Goat Simulator
- I am Bread
- Gang Beasts -
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #278569 üzenetére
Adott egy dlc, ami akkora, hogy nem tudják leoptimalizálni prevgenre. Ha egy ilyenre egy év fejlesztési időt szánnak, akkor betojok.
Itt megint úgy érzem, mintha előjönne a Cyberpunk effektus, ahol majd elhiszem, hogy előre nem tudták, hogy szarul fog futni ps4 alapgépen...
-
FunPro
őstag
válasz
Lenry #278555 üzenetére
Én sok hülyeséget hallottam idén, de eddig ez visz mindent.
Én elhiszem, hogy kevés a kakaó a ps4-ben és nem lehet már az ambiciózusabb dolgokat megvalósítani rajta. De ilyet?
Én nem akarom elhinni, hogy februárban nem tudták azt előre, hogy a betervezett dlc-t nem fogja kihajtani a ps4. Alapból így kellett volna hirdetni! Vagy ami ésszerűbb lett volna, ki sem kellett volna adni!
U.I.:
Engem egyébként teljesen hidegen hagy a HFW, az összes tartalmával együtt. Ezen viszont már én is felháborodtam. -
FunPro
őstag
válasz
csecso22 #278483 üzenetére
Friss tapasztalat:
Az előfizetős szolgáltatásokra 14 "próbaidőt" ad a sony. Ez azt jelenti, hogyha most újonnan előfizetsz valamelyik plusz-ra, akkor a sony visszafizeti a pénzt. A visszafizetendő összeg mértéke a használattól függ.
Továbbá, a 14 nap csak új előfizetésre vonatkozik. Automatikus megújítás esetén már necces visszafizetésben reménykedni.
-
FunPro
őstag
válasz
laskr99 #278240 üzenetére
Én ezt teljes mértékben megértem, mert mindenkinek érdeke, hogy a garira szánt termék épségben megérkezzen a szervizbe, majd onnan vissza is kerüljön. Nyilván, ha a köztes szállítócég szétcseszi a cuccot, akkor azt én szívom meg, mert erre hivatkozhat az eladó, hogy szállítás közben megsérült a termék, így nem lehet javítani.
Azt viszont már kevésbé értem meg, hogy ehhez minek kell az eredeti doboz, miért nem jó egy a célját tökéletesen ellátó másik doboz. Alapból nem küldhetem rosszul csomagolva, mert ha a köztes szállító elhagyja a garancialapomat, akkor azt megint csak én szoptam be.
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #278230 üzenetére
Én úgy tudom, hogy idehaza semmilyen garanciális ügyletnek nem lehet feltétel az eredeti csomagolás.
Ami logikus, mert ha valamit beadok garanciába, akkor:
A) Meghalt. Ilyenkor én visszakapom az árát a termék pedig megy a hulladékba.
B) Javítható. Ilyenkor visszakapom a terméket.Elállás esetén kérhetik a gyári sértetlen csomagolást, ami megint csak logikus, mert a bolt nem tehető felelőssé a vásárló hülyesége miatt.
-
FunPro
őstag
válasz
Kristof9094 #278049 üzenetére
Biztos visszadobta a rendszer, amit lemondtam.
Amúgy ha meg tudtad rendelni, akkor már jó vagy.
-
FunPro
őstag
válasz
gangstagergo #278041 üzenetére
Ennyi helyen TŰNIK akciósnak.
Sajnos a vásárlás alkalmával lehetnek meglepetések.Viszont, ha már még egyszer kommentelek, akkor:
A csucsima director-s upgrade tehát most 3545 Ft a ps store-ban
A LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition pedig 5.138 Ft, ugyanott. -
FunPro
őstag
válasz
gangstagergo #278036 üzenetére
A csucsima elég kapós volt mindenhol.
Én be is estem két szék között a pad alá, mert megrendeltem konzolvilágról, aztán láttam euronicsban is, ami nekem kedvezőbb lett volna.
Lemondtam a konzolvilágosat, mielőtt megrendeltem volna a másikat. Mind a két helyen elfogyott.
Harmadik helyről megoldottam, még időben.Amúgy két észrevétel, bár szerintem ilyen áron úgy sem csap le már senki a csucsimára. Nem éri meg jelenleg director's cut-ot venni, mert így lemezesen + digitális upgrade olcsóbbra jön ki.
U.I.:
Amúgy az euronics mekkora egy szutyok! Ki tudják lopni a kosaradból a tételt. Nem tudom, még melyik oldal ilyen, de jobb helyeken, hogyha már a fizetésig eljutsz, akkor nem írja ki az oldal, hogy a termék jelenleg nem elérhető...
U.I. 2:
Jelenleg egész sok helyen van még kedvező áron:https://playstation-4-jatek.arukereso.hu/sony/ghost-of-tsushima-ps4-p394435747/
-
FunPro
őstag
válasz
Stauffenberg #278014 üzenetére
Ráadásul, még csak meg sem közelíti a dolog lényegét.
Elméletileg ez a dolog arról szólna, hogy ami már évek óta ott rohad a raktárban és nem kell senkinek, azt kiszórják 90%-os akcióval, hogy végre elvigye valaki.
Idehaza meg mindenre ráraknak egy 10%-os plecsnit, hogy "Akicós hülyegyerek, vedd meg!"
Előtte meg felviszik az árát 20%-al, ami elméletileg tilos, gyakorlatban viszont... -
FunPro
őstag
válasz
FollowTheORI #277963 üzenetére
Személy szerint, én több SSD-t láttam bedögleni életem során, mint HDD-t, pedig az egyik kicsit régebb óta van a piacon.
-
FunPro
őstag
válasz
raziel01 #277735 üzenetére
Számomra a Ni no Kuni sajnos egy elég nagy csalódás, igazából sajnálom, hogy megvettem.
Az elsőt végigvittem, a végének a nehézségi szintje nálam a sekiroval vetekszik. A jrpg-k alapja a grindeolás, én azt nem szeretem, így elég kis szinten ugrottam neki a bossnak.
A második rész negyedénél/felénél nálam elfogyott a sorozat, ami betudható a városmenedzsment, taktikus csata résznek. Én nem szeretem a kevert stílusú játékokat, anno a Van Helsing játékot is addig a pontig élveztem, ameddig nem jött be a tower defense.
Egy próbát valóban megérhet, csak senki ne várjon tőle sokat. Egyedi játék, de nem egy final fantasy.
-
FunPro
őstag
válasz
Elims #277690 üzenetére
Sajnos azt kell hogy mondjam, már nem ezeket az időket éljük.
A lemez már inkább csak hardverkulcs, nem tényleges adattároló. A dlc/patch ugyanúgy a felhőben van tárolva, azok nélkül pedig a legtöbb játék mostanában használhatatlan.
Ha bedöglik a gép talán tudsz venni másikat, de a mostani érában már úgy is ps5-öt fog venni az ember. Ami elméletben támogatja a 4-es lemezt, gyakorlatban viszont, beleírnak a szoftverbe egy kódsor, és már nem támogatja őket.
Szóval, én már nem állítanám, hogy a lemez örök és sérthetetlen.
-
FunPro
őstag
válasz
lazioforever #277566 üzenetére
Én személy szerint a 2k16-al befejeztem a karrierem.
Imádtam a sorozatot, de a 17-ben nekem már túl grindolósnak érződött a my carrier mód. És ez volt a 17. A jelenlegi kiadásba bele sem merek gondolni, hogy mennyire összefonódhatott a single és az online rész.
U.I.:
Egyébként bizonyos funkciókat, játékmódokat biztos elérsz plus előfizetés nélkül. -
FunPro
őstag
A probléma talán az lehet, hogy vannak olyan kábelek, amik csak töltésre vannak, adattovábbításra alkalmatlanok, mert az nincs bekötve.
Lehet ő is egy ilyennel próbálkozik, a ps meg standard szöveggel mondja neki, hogy "eredeti ps kábelt használj", ami lényegében semmi extra, csak az a kábel tud adatot továbbítani.
Erre csak azért tippelnék, mert ugye amikor nyomogatod a ps gombot, ő bluetooth-al kapcsolódik, viszont mivel nem olyan kábel van rádugva, ami adatot is továbbít, a ps nem tudja, hogy abba a joy-ba be van dugva a kábel.
Én egyébként még egy resetet is megpróbálnlék, mert úgy emlékszem, visszapárosítani úgy kell a joy-t. Egyszerre kell nyomni a touchpad bal sarkában lévő kis gombot (option vagy settings), meg a ps gombot, ameddig nem kezd el villogni a joy.
-
FunPro
őstag
Ha star wars, akkor kotor.
A bioware régen tudott valamit, be is kaphatja az EA, hogy így lezüllesztette őket.
Szerintem közepesnél jobb sw játék a kotor előtt nem készült, meg a kotor után se fog soha. Na jó, a lego star wars-ok, meg volt egy űrhajós, ami jó volt.
A probléma az, hogy hiába lehetne kihozni sok jót az univerzumból, soha nem fognak vele próbálkozni, mert a témából adódóan egy maistream, minden korosztálynak megfelelő semminek kell lennie. A lego azért jó, mert ott úgy ül le az ember, hogy egy gyerekes valamivel fog játszani. A kotor meg nem mainstream.
Igazából nekem egy ilyen régebbre visszatekintő sorozat esetében a Samurai Jack rajzfilm az etalon. Minden ilyen sorozatot úgy kéne kezelni, ahogy ők tették.
Az a sorozat futott x évig majd 20 évvel ezelőtt, akkor elkaszálták. Pár éve lehetőséget kaptak arra, hogy befejezzék a sorit. Ezek nem álltak neki a gyerekekkel szórakozni! Tudták, hogy aki ezt a sorozatot nézte, azóta vagy 20 évet öregedett, és ehhez méltóan zárták le a történetet. Respect! -
FunPro
őstag
válasz
Rigormortiis #277302 üzenetére
Hesitation is defeat!
Ha eljutsz addig, megérted.
Undorító egy játék, többször biztos nem fogom kivinni.
-
FunPro
őstag
válasz
forum_user #277297 üzenetére
Ott valami nincs jól beállítva.
-
FunPro
őstag
válasz
forum_user #277284 üzenetére
Amit néztél cuccot, azt érdemesebb megvenni, mert ugye az már támogatja az bluetooth 5-öt, meg valószínűleg stabilabb, mint a 400 volt. De a cucc csak ennyiben játszik szerepet.
Az, hogy a steam natívan támogatja a ds4-et, az már a steam saját fícsöre. Ha simán ráküldenéd a laptop bluetooth vevőjére a ds4-et, ott is menne a cucc, DS4Windows nélkül.
Első alkalommal be kell állítani.
Ehhez talán a steamet teljes képernyős üzemmódban kell elindítani, és ott kell beállítani.
Úgy rémlik, még beállítás után is kell valamivel szöszmötölni. Vagy azzal, hogy a shift+tab működjön, vagy azt kellett megakadályozni, hogy a kontroller csatlakoztatásakor ne induljon el a steam teljes képernyős üzemmódja. Már nem emlékszem melyik volt, igazából a beállítása sem bonyolult, és már lehet nem is aktuális.A lényeg, hogyha egyszer ez be van állítva, akkor be van állítva. Bármelyik másik géphez odaviszed, ahol a te profiloddal vagy bejelentkezve steamre, felismeri. Beállítással, mindennel együtt. Egyedül a töltöttségi szintet nem fogod látni.
Én a DS4Windowst csak nagyon speciális esetekben használom, igazából nem is tudom, mikor nyúltam hozzá utoljára, ugyanis, ha a steamhez hozzáadsz egy nem steam-es játékot, és steamen keresztül indítod el, akkor ott is működni fog a kontroller.
Persze, itt már lehet kényelmesebb a DS4Windows, mert pl. most egy EA játékkal akartam használni a kontit, de hiába adtam hozzá a játékot steamhez, nem akart működni. A megoldás az volt, hogy az EA launcher programját adtam hozzá steamhez. Így az EA indító szutymákját indítom steamen keresztül, majd a szutymákból indítom a játékot, amivel játszani szeretnék. Így működött.
-
FunPro
őstag
válasz
perge666 #277278 üzenetére
Igazából amikor megvettem, én is bajban voltam.
Aztán valahol írták, hogy érdemes megpróbálni egy usb hosszabbítóval. Na, ez volt a tuti megoldás!
Usb hosszabbítóval kivezettem az asztalomra, onnantól már hasított, mint állat.
Én a legtöbb játékomat steamre veszem, az meg natívan támogatja a ds4-et, így ds4windows-t sem használok nagyon.
Amin a múltkor meglepődtem, hogy xbox appon játszottam végig az új tmnt játékot, és az is natívan támoggatta a ds4 kontit.
-
FunPro
őstag
válasz
forum_user #277276 üzenetére
Én asus usb-bt400 -at használok már évek óta.
-
FunPro
őstag
válasz
Don.Corleone #276886 üzenetére
Konzol oldalon eddig azért nem volt belőle probléma, mert a tv-k eddig 30 hertzen ketyegtek.
Viszont, ahogy öregszem, egyre toleránsabb vagyok.
Mostmár csak akkor tűnik fel a különbség, ha közvetlenül leskálázok valamit 60-ról 30-ra, vagy ha hirtelen ránézek valamire.5 perc játék után már nem zavar a 30 fps.
-
FunPro
őstag
válasz
F-ECT$ #276862 üzenetére
Nekem erről mindig a transformers 2 film fog eszembe jutni. Igazából bármilyen szutyok film eszembe juthatna, amiben van egy "bombanő".
Történt ugyanis, hogy a transfromers 2-nél egy kisebb véleménykülönbség alakult ki köztem és a haverom között. Én állítottam, hogy a film így volt rossz, úgy volt szutyok. Ő pedig állította, hogy annyira nem is volt rossz a film, mert megan foxnak jó volt benne a segge.
Nekem erről az a véleményem, hogyha én egy filmet a nő segge miatt akarok megnézni, akkor berakok egy pornót. Egy film akkor is szar film lesz, ha 100 pontos nők ugrálnak benne 3 órán keresztül.
Ezt a logikát átvezetve a játékok világára, nekem iderakhatsz akármilyen fotorealisztikus assasin's creed-et, a játékban akkor is csak 4 fajta küldetés lesz, ami engem maximum 2 órán keresztül fog lekötni. Valaki viszont képes úgy beleölni 120 órát a játékba, hogy folyamatosan a grafikán csorgatja a nyálát.
Én meg beletudok ölni 50 órát egy shadowrun-ba, aminek meg más neki sem fog állni, mert "csúnya".
-
FunPro
őstag
válasz
Marcsello31 #276542 üzenetére
A mobilnet nem sebességkorlátos, ha intenzíven letöltesz?
Mert én amúgy már mindenféle pletykát hallottam. Ha megosztod, akkor lassú, ha letöltesz akkor lassú...
Nem tudom, hogy ez tényleg így van-e, vagy tényleg csak pletyka.
-
FunPro
őstag
válasz
Speeedfire #276515 üzenetére
Én egyébként nem tudom, miért tartja valaki megbízhatóbbnak az ssd-t.
Elméletileg annyiból jobb, hogy nincs benne alkatrész. Gyakorlatban egy hdd nagy valószínűséggel túl fog élni egy ssd-t.
Jártam már úgy, hogy még garanciás ssd az egyik pillanatról a másikra meghalt. Meghülyült a vezérlő chip, és kampó.
-
FunPro
őstag
A mazochista szint sem teljesíthetetlen egyébként. Sekirohoz képest egy laza nyári séta.
Egyébként nekem a souls játék nem attól souls, mert nehéz. Én például a sekirot sem éreztem souls játéknak, pedig az még a családon is belül van.
Nekem a soulshoz kell az, hogy egyéni karaktertípussal mehessek, a cuccokat egyénileg kombinálhassam, a karaktert személyre szabottan fejleszthessem. Az ellenségek, bossok pedig tanulható movesettel rendelkezzenek, ne pedig egy érezhetően scriptelt qte legyen az egész harc.
-
FunPro
őstag
válasz
Stauffenberg #276397 üzenetére
Én személy szerint azt sem tudom, hogy azt miért sorolják souls-hoz. Ennyi erővel az újhullámos god of war is lehet souls játék.
Jó, a fallen order mindenhonnan összelopkodott mindent, és összegyúrta. Így akár még azt is mondhatom, hogy souls elemeket tartalmaz. De hogy maga a játék nem souls...
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
vargalex #276266 üzenetére
Ráadásul, nagyon leragadtunk a 19. században, ahol otthon ülünk és várjuk a futárt.
Foxpost, mpl automatából mondjuk egy pajszerral ki tudom aplikálni a csomagomat, de nem biztos, hogy örülni fogank neki.
Így belegondolva, a pajszer arra is jó lehet, hogy megfenyegessem vele a postás nénit, hogy adja oda a postán maradó csomit. Bár a profik erre a célra pisztolyt használnak.
-
FunPro
őstag
válasz
Krystal_s #276172 üzenetére
A sima gyulladás is kisugárzik csukló-alkarra.
Egyébként a legjobb krém talán a melegítős kínai balzsam.
Szeretem kombinálni biciklis kesztyűvel.Amikor a szokásosnál jobban előjön a probléma, akkor este szoktam csinálni egy olyat, hogy bekenem a fájó részt, felveszek egy kesztyűt és lefekszem aludni.
Lehet csak placebo, de 1-2 nap alatt ettől helyre jön.
Eddig csak egyszer jártam úgy, hogy napközben is rajtam volt kenőcs meg fásli.
-
FunPro
őstag
válasz
Elims #276169 üzenetére
Az egér csak áthelyezi a problémát a mutató ujjra. Tapasztalat.
Amint írtam, erre sajnos nincs megoldás. Előjön -> pihentetés, fáslizás, borogatás, kenegetés.
Talán egy kisebb kontrollert meg lehetne próbálni, csak azt nem tudom, hogy melyik kontroller kisebb, mint a gyári ds4.
(Azért tippelek kisebbre, mert amikor én pc-n használtam a logitech f310-et, akkor nekem is sűrűbben fájt a kezem. Nekem az a konti már nagy volt, pedig amúgy teljesen normális a kézméretem. Jó, nem az a nagy lapát parasztkéz, de na...)
Végeredményben a folyamatos forgató mozdulat a probléma, ami minden analognál jelen van. A genetika egy nagyon köcsög dolog tud lenni.
-
FunPro
őstag
válasz
Kendek #276166 üzenetére
Nekem amúgy már játszanom sem kell hozzá.
Redmi note 8 pro telefonom van, ami 16 centi magas.
Egy kézzel használva akkorát kell nyújtóztatni az ujjam, hogy pár óra után megfájdul.Máemint, ha napi pár órát használom a telefont. Nem kell folyamatos használatra gondolni. Elég egy intenzívebb üzenetváltás vagy hírolvasás.
-
FunPro
őstag
válasz
Krystal_s #276165 üzenetére
Az ínhüvelygyulladásra a pihentetésen kívül nem létezik gyógymód.
Annyira nem érdemes vele szórakozni, mert amikor romlik, akkor már az egész karra kiterjed a fájdalom. Rosszabb esetben akár be is gipszelhetik a kezet.
A gyógyulást lehet segíteni gyulladáscsökkentőkkel. Lehet placebo, de én be is szoktam fáslizni a kezem, ha rosszabb a helyzet. Jó érzés neki a meleg.
Meg amúgy én ropogtatni is szoktam, amit kifejezetten tiltanak.
A lényeg, hogy egészséges pihentetés mellett úgy pár nap, max egy hét alatt el kell hogy muljon.
-
FunPro
őstag
válasz
kill_switch #275626 üzenetére
Az ókori egyiptomiak civilizált népek voltak.
Ezek modern vademberek, semmi kultúra...
Kíváncsi lennék, hogy az indiánoknál vagy a busmanoknál divat-e.
-
FunPro
őstag
Szerintem amúgy azért, mert fölösleges energiabefektetés lenne hónaljszőrt modellezni, viszont a kérdésben semmi trollkodás nem volt.
Ez ugyanaz a kérdéskör, mint amit frankdelgado is írt. Az ördög a részletekben lakozik. Az adott életvitellel pl. nem tud elhízni. Akkor mitől hízott el? Mint a lou2 esetében a izomcsaj, aki olyan izomtömeget épített fel a poszt-apokaliptikus világban, amit még most is is megirigyelhetnénk.
-
-
FunPro
őstag
válasz
nincsnév007 #275112 üzenetére
Ez amúgy nagyon off, de én a series s mögött is valami háttérhatalmi ténykedést érzek.
Elég gyanús, hogy csak azt a konzolt tudod megvenni, ami nem szolgál ki feltétlenül hosszú távon, és még tudjál hova váltani.
Mondjuk ez lehet annak is az oka, hogy az x-eket viszik, mint a cukrot.
Csodálom egyébként, hogy ps5-ből nincs hülyeverzió.
Vagyis, a sonynak több esze van, mint a microsoftnak. Ők a hülyeverziót szórják ki globálisan, aztán majd később jönnek elő az okossal. -
FunPro
őstag
Elmondom nekem ezzel mi a bajom.
Én olyan vagyok, mint egy kisfiú karácsonykor.
Ha játékról/filmről van szó, nem érdekel előre, hogy mi van benne.
Az legyen meglepetés!A véleményem úgy sem fog megegyezni a tesztelőjével, sokszor csalódtam már agyonajnározott játékokban.
Nekem elég annyi, hogy nagyjából tudom mi a stílus, meg nézek róla néhány képet.
(Film esetén mondjuk képek helyett a színészek lehetnek döntők. De ott legfőképp a téma meg a stílus.) -
-
FunPro
őstag
válasz
S e t h #275085 üzenetére
Én JANUÁRBAN zúztam totálra egy céges autót.
(Én vezettem, mikor totálra zúzták, de ez most lényegtelen)A lényeg, hogy akkor rendeltünk egy újat (VW). Olyan június környékén szóltak (talán akkor volt a határidő), hogy nem tudják időre gyártani, választhatunk egy extrát az általuk megadott listából.
MÉG MINDIG NINCS ÚJ CÉGES AUTÓNK!
Amúgy azt sem tudom, hogy ilyen konzolkészlet állapotok mellett hány helyen lehet például részletre venni ps5-öt...
Én is például beszoptam a készlethiánnyal, mert most húzták be a telekom optikát. Simán vehetnék kedvezményesen, kamatmentesre egy ps-t vagy egy boxot, új netcsomag mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest