- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Gyuri27 #283257 üzenetére
Persze, a PC verzió is tartalmaz magyar feliratot. De az, ahogy a kolléga is írja, egy Remake, ami a Part II után jött ki. A PS4-es remasteredben nincs (hivatalos) magyar felirat (ahogy az eredeti PS3 verzióban sincs), de az 8 évvel a Part I (és 6 évvel a Part II) előtt jött ki. Akkor még nem volt divat (vagy nagyjából standard) a PS exclusive játékok esetén sem a magyar felirat.
-
Tasunkó
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Gyuri27 #281015 üzenetére
Ja, a házi fordítások legalább rendesen meg vannak csinálva, nem ilyen gyászos tükör/gugli/szövegkörnyezet nélküli fordítás mint pl. a GOW ragnarök meg a Póki 2... az hagyján, hogy a fordítás eszeveszett gagyi, még tele is van helyesírási hibákkal. Ezeket egyáltalán megnézni/teszteli valaki?? Én mindig minden typot észreveszek és rengeteg van benne.
-
icemad
nagyúr
válasz
Gyuri27 #281005 üzenetére
Az én véleményem szerint pont a warez miatt lett egyre kevesebb magyar feliratos játék. Annak idején pl x360-ra csomó fifa kapott magyar kommentárt is. De rengetegen warezoltak annak idején, még piacokon is volt csomó lemez. Így meg nem érte meg ezekkel foglalkozni a cégeknek, mert relatív kevés lemez fogyott. Ps még aránylag jól áll ilyen téren. Xbox, switch már nem annyira. Ocolusra meg szerintem nincs is magyar feliratos játék.
-
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Gyuri27 #280715 üzenetére
Nem kell ahhoz tool... az adott oldalnál a címsorban a lakat/előtti ikonra kattintva a legtöbb böngészőben mostmár eltávolíthatóak az oldal által használt sütik mind és akkor nem kell brute force mindent törölni, vagy alkalmazásokat esetleg tönkrevágni ilyen cleaner progikkal.
-
Dinomano
őstag
válasz
Gyuri27 #280300 üzenetére
Ezt a "zsírhűtőt" én is néztem neten. Elméletileg bármilyen magasítás jó lehet? Nemrég apró kis építkezés volt nálunk, hozzátoldottunk a házhoz, maradt pár vékony hulladékléc. Konzol alá téve (esetleg lecsiszolom, lefestem), jó lehet az is, nem? 1x2 cm vastagságúak kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest