- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marinea2 #274223 üzenetére
ilyenekenek mindig udvarisana válaszolok valamit egy röhögő smielyval. Kaptam már fifában én is 16 soros olasz anyázó üzenetet, múlkor vki arabul írt nem is tudom mit gondolt az még gugli fordítóba se tudom beírni
De ezek sztem arra mennek hogy válaszolsz aztán ban ezért nem szabad belemenni, ettől csak ők szánalmasak
Jelenteni én se szoktam senkit.
-
F-ECT$
titán
válasz
marinea2 #274217 üzenetére
Én csak annyit írtam volna, hogy így is elvertelek
Heathstone-ban kaptam anno nagyon sok üzenetet, a végén már jobban élveztem ezekre válaszolni, mint játszani
(Aztán abba is hagytam végül.)
Ja és egyébként azért a beírásért te is jelenthetted volna, elég sértő már az is.
-
allnickused
tag
válasz
marinea2 #274208 üzenetére
Miért nem állítod be az account menüpont alatt, hogy csak barátoktól fogadsz el bárminemű megkeresést? Azután csak a barátlistádon szereplők tudnak üzenni. Nem fognak felidegesíteni, kurvaanyázni vérpistikék, mert lelőtted őket egy játékban.
nemorino +1 (szinte egyszerre írtuk)
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
marinea2 #274184 üzenetére
Csak tipp, de mivel ahogy írod az epic fiók nem konzol/platform függő elvileg, simán egy másik account alól belépsz ugyanarra az epic fiókra, elvileg mennie kell.
Kivéve, ha az epic mégis a fiókhoz kapcsolva van és nem független/függetleníthető el. Ez passz.
De ennyi idő alatt már kipróbálhatttad volna is.
-
válasz
marinea2 #195988 üzenetére
Minimum 250 GB-os USB 3.0 csatlakozós külső tárolóeszközt lehet használni játékok futtatására is, csak PS-ről le kell formázni. A belső vinyón levő telepített játékokat át lehet helyezni, és beállítható az is, hogy alapértelmezetten a külsőre telepítsen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
marinea2 #152649 üzenetére
Nem igazán érdekel senki véleménye, ha valami tetszik, megveszem, ha nem, nem. (Szakértői vélemények mondjuk műszaki cikkeknél persze kivételek.)
Fordítva meg nem várom el hogy valakit érdekeljen a véleményem. Megalkotom, leírom, kimondom, onnantól kezdve szíve joga valakinek hogy érdekli-e vagy sem.
-
SH4D0W2011
őstag
-
wolf13
őstag
-
ldave
félisten
-
-
bexinho23
őstag
válasz
marinea2 #145011 üzenetére
Fura, mert a BF1-ben van rásegítés, de alig érzékelhető (közel 800 órám van benne). Mindig a top3-ban vagyok, az egyik legmagasabb kill-lel. Viszont akárhogy állítom az irányítást a Fortnite-ban, egyszerűen képtelenség célozni benne. Ráadásul ha még ugrálnék is... Tudom, az egyik FPS, a másik TPS. De a Fortnite-ban akkor sem érződik a rásegítés...
Vagy esetleg ki/be kapcsolható az aim assist, ami nálam ki lenne kapcsolva??
-
válasz
marinea2 #144782 üzenetére
1, fémtartalmú anyagot én nem alkalmaznék otthoni applikációval.
2, ahogy lentebb írták, nem a hőátadás a legnagyobb probléma ezeknél a gépeknél - amit a Kryonaut, vagy az MX4 produkál ebben a rendszerben, annál többet jobb pasztával sem fogsz tudni kihozni.De én még nem vagyok tulaj, csak olvasgatok...
-
N2O999
tag
válasz
marinea2 #144782 üzenetére
Tudod milyen anyagból van az APU hővezetője? Fel tudod úgy kenni hogy ne folyjon a hővezető sapka mellé?
Ha valamelyikre nem a válasz, én nem próbálkoznék a helyedben a conductonauttal, mert lehet lesz egy drága papírnehezéked a rövidzárlat vagy a korrózió miatt.
Ha nem szeretnél kockáztatni, jó lesz a kryonaut, mx-4 vagy nt-h1. -
törölt tag
válasz
marinea2 #144780 üzenetére
Az alapján amit eddig látok, tökéletesen felesleges. Nekem is van itthon CLU-m (gyak ugyanaz, mint a conductonaut), de ezek használata nem veszélytelen. Hogy úgy mondjam "eszegeti" a magot. De nem csak emiatt. Egy procihoz nélkülözhetetlen az a teljesítmény, mert nagyon kicsi a felülete, és relatíve (pl egy 7700K-nál, amin nekem is volt a CLU) nagy teljesítmény és hő keletkezik a kis felületen. Egy ilyen APU ezekhez képes lób@szó méretű(közel 3x akkora, mint egy i7 core egy slimben lévő, a pro-é még nagyobb).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
marinea2 #144506 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Bloodborne-nál.
Leszedtem a telefonomra a PS4 Second Screen-t. Azzal be tudtam gépelni minden adatot rendesen. Nem értem mi a fene lehet ilyenkor a szoftverrel. Mintha Japánul akarna az ember karcolgatni.
Utána meg előtte sem csinált ilyen hülyeséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest