- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
vargalex #283211 üzenetére
Azt írtam, hogy nálam van érezhető különbség akkuidőben.
Örülök, hogy Neked tök jók a kontrollereid, de ezek használt eszközök, teljesen lutri, hogy voltak használva, valószínűségekkel tudsz javítani az esélyeken. Az pedig valószínűbb, hogy a v2 a kora miatt jobb (akku- és elhasználódás)állapotban van mint a v1, garancia nyilván nincs rá.
Jobb esélyed van a v2-vel mint a v1-el, jobb esélyed van kettővel mint eggyel, ennyi.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
vargalex #282903 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy nem ismerem a szóban forgó játékot, de HA ilyen típus, akkor vannak alternatívák. Nyilván egy piaci játékot jobban megírnak, tartalmasabb lesz, kérdés, hogy generál-e ez a plusz érték olyan fizetőképes piaci igényt, ami miatt megéri az ingyenes alternatívák mellett belefektetni az extra erőforrást a hozzáadott értékbe.
A mellékelt ábra szerint nem, de ez az indok nem ugyanaz, mint hogy a sony gonosz/irigy/töketlen és ezért nem tartja fenn a szolgáltatást, vagy csinál új játékot.
Én a Kahoot-ról is csak annyit jegyeztem meg, hogy mi az ingyenes részével végigtoltunk egy jó estét, nem mi gyártottuk a kérdéseket, hanem a gyáriakat használtuk, változatos témákban disney hercegnőktől kémiai kötésekig sok mindent érintve.
-
FunPro
őstag
válasz
vargalex #282896 üzenetére
És játszok vele egyedül?
Nem az a baj, hogy nem lehet megoldani. Az a baj, hogy egy teljes infrastruktúrát fenn kell tartani a játék/játékok miatt. 3-4-akárhány telefon és persze a ps4. Én nem érzem úgy, hogy bármelyik digitális játék ér ennyit. Ennyi pénzből inkább beruházok valami fizikai társasra, amivel akár még a dédunokáim + haverjaik is játszhatnak.
-
Alarikman
senior tag
válasz
vargalex #282890 üzenetére
Mi azzal küzdünk a Knowledge is Power-el, hogy az Android 15-ös telóm ki dobál a játékból. 14-el nem volt gond.
A Chimparty meg a nejem teloján állandóan újra "kapcsolódik" azaz a szereplő folyamatosan ki-be kapcsol, az elején a kanapén. Szóval nem tud a család jatszani sajna. Egyedül a Frantics ment múltkor hiba nélkül nálunk.
Nagyon sajnálnám, ha a frissítések hiányában el kellene engedjük a játékokat. -
vargalex
félisten
válasz
vargalex #282888 üzenetére
A Sony playlink oldalán már korrektebbül le van írva:
Szóval, Android verziótól függ, de egy mai telefonra, ha korábban nem adtad a fiókodhoz, nem tudod telepíteni. De továbbra sem értem, mert ugye, ha már volt telepítve korábban a fiókodon, akkor az aktuális Android verzióra is fel tudod rakni és elvileg működni is fog (vagy lehet, hogy nem jól értem...)
-
-
-
-
-
válasz
vargalex #281964 üzenetére
RPi4 a javasolt hozzá, ahhoz viszont nagyon kellett a natív kód. Így teljesen gyors és stabil, vagyis gyakorlatilag használható lett.
Persze egy átlagos PC-n már elég jól elfut a Python szkriptes megoldás is, de a sebességbeli különbség azért itt is egyértelműen érezhető. -
balintka
addikt
válasz
vargalex #281862 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat! A gép külsőleg elég szépnek mondható, de azért semmiképp sem új. Hosszú távra terveztem (volna) a PS4 Pro-t, ezért is szerettem volna egy megkímélt, újszerű példányt. De most nagyon a PS5 Slim felé hajlok így.
PS4 slim-et elvettem már, még akciósan is túl van árazva...
-
balintka
addikt
válasz
vargalex #281858 üzenetére
Ha a start/stop count alatt a bekapcsolást érted, az 2900 felett van a vinyón.
1 TB-os HDD-m lenne több is, eleve 2 db van, amiket a One X-ekből kivettem. De sztem maradok a PS5 slimre váltásnál és ott eleve már fel se merül(het) az SSD csere. 1 TB bőven elég lesz nekem mivel 0-ról kell a játék könyvtáramat felépíteni.
Nekem nem a vinyó üzemideje a problémám (mivel cserélhetőÖ, hanem hogy a gépben is ugyanennyi van, ha ezzel használták.
-
Guitar14
senior tag
válasz
vargalex #281828 üzenetére
Nem csak a négyzet számít.
Nekem ajánlottak már vezeték nélküli Dualshock 2-t aliról, hogy az nagyon jó. 20 perc után örökre a szekrénybe dobtam. Az analog deadzone ami számomra 3x rosszabb mint a circularity probléma.
Általában az olcsó analogoknál az egyik irányba majdnem nulla a deadzone míg a másik irányba jelentősen, érezhetően nagyobb.
FPS-nél finom irányzáskor és autós játékokba nagy sebességgel való haladáskor ezek a finom mozdulatok kulcsfontosságúak. Célzok sniperrel és hozáérek jobbra már mozdul balra meg eltolom van 3 milit és meg se mozdul.
Ez is kimutatható a teszten persze amit küldél. Finomakat kell mozgatni minden irányba és látjuk, hogy hol mekkora deadzone.Bogyi007 kontrollerén én is kíváncsi lennék ezekre mert ezek sokszor játékba valóban nem derülnek ki.
-
Dinomano
őstag
válasz
vargalex #281784 üzenetére
Tudom, mivel játszottam mindkettőt. Felhúzták a játékot a Part II. game-mechanikáira, grafikát, modelleket mindent. Sztori persze nem változott, de akkor is a remake-et kapták a PC-sek. Nem erre gondoltam, inkább olyan esetre, mint mikor a FF XIII jelent meg 4 év késéssel PC-re. Valamint Horizon Zero Dawn-ra és God of War-ra is várni kellett.
-
F-ECT$
titán
válasz
vargalex #281760 üzenetére
Alapvetően jó taktika egy picit lemaradva vásárolgatni, ha kibírod, hogy nem az épp sztárolt játékkal szeretnél játszani. Single cím esetén ez tényleg csak egyéni döntés kérdése, de egy multinál viszont már lehet nem lesz szerver, vagy játékos a szerveren, ha 5-6 évvel ezelőtti címről van szó.
PS5 only cím azért van pár, meg olyan is, amihez a DLC már csak PS5-re jött ki. Most pl a Helldivers 2 nagyon pörög, 5 éve múlva már lehet sehol sem lesz, nem fogsz tudni vele játszani.
Miért jó most a PS5?
-Már most is vannak PS5 only címek. (Egyébként már az Astro önmagában megéri a váltást szerintem.)
-Vannak PS5 only DLC-k.
-Egy csomó PS4-es játék kapott PS5 peccset, így jobban / szebben futnak.
-Jobb a kontroller.
-Gyorsabbak a töltési idők a PS4-es játékok esetén is.
-Halkabb a gép.
-Jobban tartja az árát, mint a PS4.
Lehet azt mondani, hogy a PS4-et most olcsóbb venni és olcsóbbak rá a játékok, de ha a PS5-öt nem tartod meg addig, míg elkezd nagyon esni az ára (PS6 megjelenése után), akkor a vételi árának 50-60%-áért el tudod adni 5-6 év használat után, és ha lemezen veszel hozzá játékokat, amit a végigjátszás után eladsz, akkor a játékok se drágábbak rá, mint a PS4-re. -
Dinomano
őstag
válasz
vargalex #281709 üzenetére
Köszönöm, felírtam a címeket, meg utánanéztem, hogy mi az ami mindenképpen érdekel. Kontrollerrel is játszhatóak valamennyire a játékok, vagy kell mindenképpen a motion kontroller?
Láttam még valamilyen Ubisoft-os cartoon grafikájú játékot, sassal kellett repkedni zöld, post-apoc szerű Párizsban. -
Dinomano
őstag
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
vargalex #280836 üzenetére
A játékból akkor dob ki, amikor közben érkezik a PS frissítés...
..ha olyankor jön ki frissítés, amikor a gép nincs bekapcsolva, akkor pedig az első bekapcsolás után nem lépteti be automatikusan a fiókot, ahogy szokta és nem is jelez semmit, hogy miért. Nekem kellett rájönnöm. Külön be kell lépnem a menübe és lekérdezni. -
Dinomano
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
vargalex #280735 üzenetére
Sok esetben nem mindegy, hogy az ember zenehallgatás közben játszik vagy játék közben zenét hallgat.
Vannak olyan játékok, ahol a kettő szándékosan összemosódik. Például a régebbi extrémsport játékok, a gta vezetés közben, guitar hero, ilyenek.
Sztori alapú játékoknál én sem szoktam zenét hallgatni, de ahhoz az kell, hogy lekössön a sztori. A Horizon Zero Dawn például számomra egy olyan unalmas játék volt, hogy tisztán az életben nem vittem volna ki, folyamatos zenehallgatás mellett viszont plusz kikapcsolódásnak teljesen jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest