- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #6765 üzenetére
remélem ha kijön a far cry2 valami hasonló logautos cikket összeütsz mint a crysisnál..
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #6765 üzenetére
...inkább erre nem mondok semmit
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #6758 üzenetére
Hát meg
Én 14k-t kapok, hd3850-el kaptam 12-t. Ennyi... Vantage GPU Score (11K felett) szerintem sokkal jobban megmutatja a kártya erejét, a procitól függetlenül
-
Bluegene
addikt
válasz
és az SLI? hah vicc
TTomax-nak sincs igaza, mert a 4850/4870CF folyamatosan javult a driverekkel, kijavították a hibákat, pláne a csúcs a 4870X2 ami CF technológia, szal erre azóta nagyon rágyúrtak, de TTomax-nak kábé a 8.7-es driverrel van (rossz) tapasztalata, nemsokára itt a 8.10-es majd csodálkozni fog ha valaki egyszer a logoutban összeveti a 4850CF-et a gtx-szel
-
vers
tag
válasz
nem ebbe a topicba valo, de ez bullshit amit állitasz, az ujabb programokban a cf szarrá gyaláz mindent
tesztelj unigine-el aztán meglátod, persze a crysisal lehet jönni ami cf elleneshwsw-n van egy topicja
gtx280 =50 fps
4850cf = 70 fpscsak ennyi a különbség az uj programokban
-
Eliot
tag
válasz
Beowulf_78 #6751 üzenetére
Bocsesz ezt nem tudtam akkor én is adok egy fekete pontot
-
vers
tag
válasz
Beowulf_78 #6748 üzenetére
én mint jelenlegi ati tulaj azt mondom hogy tök mindegy hogy 70-es vagy 260-as a különbség hangyafasznyi
viszont a 4850cf verhetetlen, 20ezer 3dmark6 pötty -
Eliot
tag
válasz
Beowulf_78 #6748 üzenetére
Most mér bántod lehet belép a csapatba
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6587 üzenetére
és a gumi??? hát ki venné rá nekem a hátsógumikat??
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #6587 üzenetére
Hát amiben butított Forma1-es motor van (pl 599 GTB) abban szerintem lehetetlen...
de egyébként tényleg jó kérdés...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Beowulf_78 #6652 üzenetére
Amúgy te vagy az, aki tényleg mindenhol felpörög és írja a hülyeségeit, hogy az ATI -k nem reagálnak a húzásra FPS -ben. Na, ekkora hülyeséget.
Próbáltad már? nem...
Nem kell itt magasztalni, az új Catalystokkal rengeteget gyorsultak...
És én azzal a szándékkal jöttem ide, hogy megkérdezzem, hogy a GTX280 -asok mennyire jól húzhatóak.Erre kérnék egy válszt, pls, de nem tőled. Mert valszeg az lenne, hogy a GTX280 húzva alázza a 4870 X2 -őt is.
Én addig nem kritizálok semmit, ameddig nem látom élőben mit tud. De itt tudok a tesztekre támaszkodni, és abból egyértelműen az ellenkezője jön le annak, amit te mondasz.
Bakk, ne már te akard megcáfolni pc -s oldalak összehasonlító tesztjeit.
Asszem nem lesz GTX -em, már látom milyen emberek tartoznak ebbe a táborba.(tisztelet a kivételnek.) de éljetek csak a tévhitetekben. -
MPowerPH
félisten
válasz
Beowulf_78 #6647 üzenetére
A tesztek mást mutatnak.
Akármelyik tesztet nézem mindegyik a 4870 -t hozta ki győztesnek, csak nálatok van máshogy.
De gyere csak. Beletolok még egy 4870 -t azt meglátjuk mit tud.
Amúgy ezt se tudom, hogy honnan vetted, én csak 50MHz -t húztam a GPU -n,100MHz -t a ramokon és átlagban 8FPS -el kaptam többet Crysis alatt. Szóval nem értem ezt a nem reagál a húzásra dolgot. Jó, biztos nem 3DMark 06 meg Vanage -vel kell játszani, mert abban az ATI sehol nincs, de az csak erőfitoktatás. Had ne linkeljek be már teszteket külföldi oldalakról is. Neked se volt még radeonod, honnan tudod?
Nem értem, érdekes emberkék járnak erre. Keltik itt a kártya rosszhírét, azt még közelében nem volt egynek se.
GTX260 -ból melyiket érdemes venni? Ami tuti, hogy tuningos darab.
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6647 üzenetére
valahogy éreztem h te felpörgeted magad!
íme egy elégedett GTX260 tulaj
remélem a hó végén én is meg leszek elégedve a 280assal -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #6519 üzenetére
Hogy jobban mennek az vagy par tiz Mhz? Nem oszt nem szoroz, de az biztos, hogy 10k-t nem fizetnék erre. (alig van kulonbseg a GTX260 es a 216SP-s GTX kozott, nemhogy azonos kartyak kozott, ha huzzuk is oket)
Koltseghatekonysag celjabol, egyszerubb gyartas utan tesztelni mint elotte valogatni a GPU-kat meg a ramokat. Minosegibb alkatreszeket csak custom PCB-s valtozatokon lattam. (az eddigi OC-s karik kozul. Azt is elvetve) -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #6516 üzenetére
Szerintem csak valogatnak a teszteleskor. Egy reszuket, amelyek tutira mennek egy bizonyos orajelet, azt felcimkezik XXX OC AMp-re.
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6446 üzenetére
elindítum a furmarkot és kilövi a gépet... :S
az a helyzet h ez azóta van mióta az új samu 2253bw-m van....
ettől még lehet h a vga a kaka...
az új masinával kiderül... a hónapban!
de addig nincs játék -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6446 üzenetére
nincs húzva a vadállat 7600GTm
de lehet h a riva-val megnézem játék alatt, kipróbálom, köszi
már csak az a baj h nem fogom látni az eredményeket, hisz kilövi és megáll a gép, kikapcsgom hosszan és restart...
van mégjobb ötlet, furmarkkal biztos tüzes a kártya ha ott is csinálja akkor megnyugotam...ott látom a hömérsékletet -
jilian
addikt
válasz
Beowulf_78 #6433 üzenetére
hmm...fincsi
tudnál egy ilyet nyomni "gyári" beállításokkal is?
csak a különbség miatt!
plz -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #6300 üzenetére
csessze meg...jó hogy mondod...úgy maradt még amikor bennt volt az E8500...
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #6300 üzenetére
Nyílván megy vmi fícsőr (c1e, eist, speedstep etc), ami idleben visszaveszi 6x-ra a szorzót a 8x v 9x-eről.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #6268 üzenetére
hm,nincs,de azt könnyen tudok szerezni....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #6266 üzenetére
sosem csináltam,floppym sincs...
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #6152 üzenetére
na ez jó volt Fáttérrr!
-
VinoRosso
veterán
válasz
na kolléga ne tessék ám szidni a 4850-et a 6600GT óta nem volt ilyen jó ár/teljesítméy arányú vga a piacon, nekem is olyan van, abszolút best buy volt 31k-ért zsír újan 3év garival
-
Motion_Blur
félisten
válasz
De gonoszak vagytok
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #6077 üzenetére
Fele annyi garral, azt tedd hozzá.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5962 üzenetére
Ha nem haragszol, ezt most nem veszem be...
1920x1200 nem az az oriasi felbontas, hogy egy 70-80k-s VGA ne birkozzon meg vele. (AA nelkul)
Egyvegben nyomjak a szoveget a full HD gamingrol, csak vasat keptelenek gyartani ala. -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5994 üzenetére
Hát nem tudom, ezek szerint kevés pontot kap a procim?
Amúgy nem a TOP listára akartam felkerülni, a cél a 20K volt, és a hangsúly a VGA beállításon volt, erre írtam, hogy rekord............(780/1560/2520). Nem nagyon emlékszem, hogy valakinek ment ennél többet.
De nem a 3DMark06 érdekel, csak megnéztem, mit tudok kihozni a gépből. Elég is volt egy időre a bench-ből, már nagyon meguntam...........#5996: Az a valaki én voltam.
Fogalmam sincs miért, de feltettem az új drivert, és a Riva megnyitáskor kiírta, hogy nem ismeri a drivert. (ami érthető is, mivel 1 napos) Persze működik vele, lehet állítani mindent, de hiába néztem a monitoring fület, nem vette vissza az órajeleket..........
laragirl #5998: hát ezek szerint nálad is megy, akkor valszeg a hiba az én készülékemben van.
de mi lehet a gon? régi driver uninstall, restart, (esetleg driver sweeper), restart, új driver fel, restart............ v.mit máshogy kéne csinálni? -
ent
őstag
válasz
Beowulf_78 #5996 üzenetére
Wáá, 3D-ben fórumoztál, ááállat
-
KTTech
veterán
válasz
Beowulf_78 #5992 üzenetére
Crysis Warhead-ben néztem, igaz a nagyobb stabteszt majd csak vasárnap lesz.
-
ImI87
őstag
válasz
jól mondod!
én azt sem értettem soha, hogy nagy felbontáson minek erőltetik az AA-t?
szerintem az AA a kis felbontás miatt keletkező recéket kompenzálja, így nagy felbontáson egyszerűen nincs rá szükség.........De a Crysis kivételével a többi játék teljesen jól játszható fullHD-ban, és max beállításokkal. Én próbáltam eddig Airborn-t, CoD 4-et, CoH OF, ezek simán mentek a húzott 260-as karimmal.
Lényeg a lényeg, értelmetlen dolgokért fölösleges hőbörögni.......
Most pedig megyek, és egy max proci+vga beállítással megdöntöm a 20K-s határt a 3DMark06-ban!
-
vers
tag
válasz
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5954 üzenetére
Nem 1680-rol volt szo...
Es ha "csucs" VGA-n vissza kell venni a grafikai reszletessegbol, az mar gaz...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #5954 üzenetére
ZOTAC 260 GTX újonnan 49,9K
Most úgy néz ki, hogy szombaton ilyen érkezik, 4giga Corsair társaságában
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5916 üzenetére
Mivel nézed a fordulatszámot? Az Everest egy korábbi verziója nálam csak ~530rpm-nek látta mig aRivatuner ~1050rpm-nek 30% mellett én sem tudtam, hogy most akkor mennyi is....frissítettem újabb Everest-re és már az is ~1050rpm-et ír 30%-nál tehát reális a 2000rpm 60%-on sztem
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #5916 üzenetére
Nálam 60%-on 2000-2100 rpm között...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #5913 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #5893 üzenetére
márpedig mi mást vennék alapul, teljesítmény veszünk
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #5893 üzenetére
Egyetértek!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #5824 üzenetére
De. Sütve, lila káposztával finom. Hamm.
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5773 üzenetére
Najó, feladom...........
Figyelem, mindenki moddolja szét a kártya bios-át, ezentúl csak az írhat ebbe a topikba, aki már megtette!
biggamer: igen, holnap érkezik
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5755 üzenetére
Hát igazad van, kinek a pap, kinek a papné..........
Nem vagyok én fosós, csak ez azért más, mint pl egy lapon bios-t frissíteni.
Nekem tökre megfelel így, Riva meg úgyis megy a monitorozás miatt, ram van bőven, és van/(holnap lesz) 4 mag is, amiből választhat magának egy szimpatikusat.
Azt meg kibírum, hogy mondjuk havi 1x driverfrissítésnél újra belövöm a Riva-t. -
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5749 üzenetére
"Mert mindegyik 260, és 280 1,12V-t kap."
Erdekes en nem igy tudtam.GTX260-bol van ketto fele tipus 1.06V es 1.12V-os mig 280 as kartyak mind 1.18V-t kapnak.
GTX260 - Performance Level 3
GT200 Board - 0651f004 = Voltage: 1.06 V
GT200 Board - 0651s004 = Voltage: 1.12 VGTX280 - Performance Level 3
GT200 Board - 0651s000 = Voltage: 1.18 VNekem a BFG GTX 260 OC-s kartyamon a biosban 1.06V van adva gyarilag! [link]
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5747 üzenetére
Figy, nem akarok kötekedni, de tök fölösleges a bios-sal baszakodni. Linkeltem korábban egy logout-os cikket, amiben le van írva, hogy rivatuner-rel hogy lehet király ventibeállítást csinálni. 2 perc az egész, és tökéletes......
TTomax, ez neked is szól!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5749 üzenetére
Szerintem gyári OC miatt van annyi.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #5747 üzenetére
Na azt nekem meg kell tanulni... de ha már BIOS-t buzerálok akkor lehet adni egy plussz feszt is?
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5706 üzenetére
Ekkora különbség nem lehet a pasztától, ne is akarj meggyőzni mert nem hiszem Most meg akarsz hazudtolni?
Én is használtam egy s mást és én tapasztaltam ezt pedig én azt hittem, hogy az AS5 milyen jó nekem és meglepődtem nagyon én is....többnyire egyhangúak a tesztek ha még 20 cikket megnézek ott is és igen jól szerepel a Noctua....biztos nem fake az összes, de persze én is azt mondom, hogy a saját tapasztalat ér a legtöbbet
Először én is olvasgattam, hogy ez milyen jó és mondom kipróbálom, de biztos nem lesz jobb az AS5-nél...aztán vettem belőle és igen meglepődtem.....csak pozitívat tudnék mondani róla....amúgy a saját procimat is átpasztáztam(8200) ~kb. 1 hónapja és ez volt korábban[link] most a Tjmax 100 tehát -5°C, ezt meg pont ma teszteltem a 4GB ram miatt[link] még ha + 5°C-al több volt mondjuk akkor aszobába akkor is simán megvan az 5°C különbség..........mind1 én csak Noctua-t vagy MX-2 használnék semmi mást téma lezárva
strebacom Pont ma használtam én is és nálam is 3D órajelekre kapcsolt és csak akkor vette vissza amikor bezártam a programot...azt nemtom miért
-
Mans20
addikt
válasz
Beowulf_78 #5664 üzenetére
) Másodjára is lekentem ezt a retket de már elegem lett,nyakig pasztás lettem.
Mért kellett ilyen hulladék műanyagból csionálni a vga t nem értembooigie84:ha így álsz hozzá akkor biztos elqrod,szerintem rakd össze te a géped az úgy nagyobb öröm.Mondjuk te tudod.
-
Rusher
őstag
válasz
Félreértesz cimbora....én nem azt mondtam, hogy melyik jobb vagy rosszabb.....Te ezt írtad az említett két pasztára a kollégának: Az meg a másik hogy sokkal jobb nem lesz ezektől a pasztáktól a hűtésed és nézd meg én mit írtam...azt sem mondtam, hogy minél vagy mennyivel jobb, de tény, hogy az egy nagyon jó paszta és miért lenne drága? Én konkrétan 790Ft-ért vettem. Mit bizonygassak neked? Van róla millió teszt és azok nem azt mutatják, hogy ez egy alapszintű cucc. Én egy 8500GT passzív kártyát pasztáztam át előtte AS5 ~50-51°C, Noctua ~44-45°C és egy 2140-es procit ahol AS5 ~44-45°C, Noctua ~37-38°C(maghőmérséklet). 1-2 teszt netről[link] [link] [link]
-
Laraxior
titán
válasz
tudod...mindig van valaki, aki jobbat szebbet olcsóbbat mondd mint amit Te mondasz....
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5661 üzenetére
MX-2
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5652 üzenetére
mesélj már nekem a ventivezérlésről...biosos,vagy rivás...de jobb lenne az utóbbi.
-
Rusher
őstag
válasz
Miért ne lenne jobb? A Noctua paszta nem drága is igencsak jó....nála drágábbaknál is
-
boogie84
veterán
válasz
köszi
pisti88+: iponnál csak ezek vannak, innen rendelem a gépet.
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #5649 üzenetére
én csak proci alá tetetek majd pasztát, mit gondolsz oda jó valamelyikük??
NOCTUA NT-H1 , THERMALTAKE CL-O0027D - TG2TG1 vagy TG2 a jobb??
-
Mans20
addikt
válasz
Beowulf_78 #5646 üzenetére
Én Noctua NT H1 et akarok rárakni,nekem bevált a 6200 es NV n
meg a 1400es tualatinon.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5512 üzenetére
Tudod mi sem arra mentünk hogy elsők legyünk... Csak végigtoltuk, mellesleg úgy visszük (vittük) ahogy akarjuk, és az magán probléma hogy te full nehézségen tolod, jáccani akartunk vele nem görcsölni hogy mindíg piros képernyő lesz az akarat vége.... És igen nagy kihívás volt ha tudni akarod, legalább akkora mint neked az hogy ne szolj be a HSZ-ra
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5497 üzenetére
szia
ezekkel a beállítsáokkal milyen FPS-ed van a Crysis-ban?Cod4?
akinek van GTX280-a az irjon nekem please pár FPS adatot hogy 1680x1050 very high melyik játékban milyen FPS-e van........
köszönöm csak érdekel konkrétan meg a rendszert is irjátok le hogy miben üzemel......
hálás lennék nagyon
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #5497 üzenetére
ez kész
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #5493 üzenetére
jó csak szóltam neki vehet ugyanannyiért gyengébbet is ha akkora nv fan
nekem mind1, csak gondoltam szólok neki nehogy rosszul járjon, oly nehéz feltételezni rólam hogy jóindulatból szóltam h nézze meg a grafikonokat?
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5485 üzenetére
Ez a 180.xx-s driverek neve.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5481 üzenetére
köszi a választ.....
1680 ban akarok gamelni olyan moncsit is veszek majd............
köv kérdésem lenne olvastam a gtx280 a legerősebb az egy csipes megoldások közül és hogy minimum 550w táp kell a rendszernek ha ilyen kari van a gépbe de még is mi lenne az ideális mert gondolom ez a minimum 550w hamar kifingja a lelkét............
és ha gtx 280-nak ekkora táp kell akkor mekkora kell a 4870x2-nek????
szerintetek mennyi ideig lesz elég a gtx280 hogy az ember a gémekkel fullon tudjon játszani?(very high 1680x1050)
ja és november 18 need for speed undercover!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5486 üzenetére
Ugyvan nálam csak ugy engedi a cuccost, de egy kicsit lejjeb vettem a gammást, és a kontrasztot és máris csodálatos a kép...!
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #5481 üzenetére
remélem a 1680ig még jó lesz a 260as..
ha jól tudom egy XFX XXX változat majdnem hozza az alap 280as teljesítményét... -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5436 üzenetére
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Beowulf_78 #5438 üzenetére
Jaértem, de akkor ha F1.200 lenne akkor méggyorsabb lenne nemde? Na itt rontotta el az nV, már ezt is tudjuk
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5433 üzenetére
Nem én irtam engem nem érint sosem mondtam hogy odaverem a tiedet, nem is mondhatom, mert nemtom hogyan megy csak tesztekből, de kár erre szót pazarolni, nyomassuk a blúzt, és aludjon jol mindenki!!!!
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5433 üzenetére
egye fene...bár még teljesen szűz a rendszer,de megcsinálom Én...aztán meg Pisti is
vicceltem hajjá megérdekli a rákot milyen márkájú szedvicssütő nyöszörög a gépedbe
nah jelentkezem mindjárt
az enyém vayg az övé? Az enyém biztos hogy nem! de nem állítok semmit..mindjárt beszélnek a képek.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5430 üzenetére
óhh nagyuram... légyszíves hagy játszunk....
az én korrektségem meg Te ne kérdőjelezd meg. Csináltam egy tesztet 1024ben.... ha azt írom hogy minden high,szűrők nélkül,akkor az úgy is van. Ha nem vetted volna észre,akkor sem csináltam másik tesztet,mikor Pisti belökte azt a másik eredményt,amivel megelőzött,és írta hogy ő a tuti. Érdekli a rákot,nekem ennyit ment és kész....
Pedig megtehetném hogy csinálok egy AVG 90FPS eredményt,kutya se mondaná meg igaz-e vagy sem... más úgysem csinált ilyet 280 AMP!al.... mégse tettem...vajon miért? Biztos mert nekem az számít hogy király legyek... LoLLeR -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5430 üzenetére
Okés fater nyugalom, ne háborogjá nemvagy te tenger...
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5394 üzenetére
Sry visszaolvastam tleg kicsit "nagyot váró" volt....nem új motor van alatta?Nem én nem vártam 200Fps-t,de nem is gt200-am van...te is "csak" 1680*1050-be játszol és aki full HD-be játszik/ana az mit vegyen megint 280sli-t?ezért vártam többet ....2900XT-vel 28-30fps-el toltam végig High-on és ott néha beröccent akk most sem rakhatom veryhigh-ra?
Most te használtál vmilyen élsimit?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5382 üzenetére
Enthusiast grafikát nézted? Az hogy megy?
mod: Jah látom nem.
#5396: Minek vettél 2900XT-t? 8800GTX-el többre mentél volna...
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5389 üzenetére
Már most 63.000 Ft a BOX-os változat [link], remélem karácsonyig lemegy 60 környékére.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Azért vhogy többet vártam
Habár még jönnek az új driverek meg patchek és akk jobban fut majd.......VeryHigh-t meg se próbáltad?
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5387 üzenetére
" Ez csak azért jó nekünk mert a Yorkok árát le fogja nyomni. "
Úgy legyen, Ámen.
-
DEJVID
őstag
válasz
Én singlebe nem nagyon használtam gránátot. Multizni meg nem nagyon szoktam vele. De az tetszett, hogy ugy kellett felszedegetni. Nemtommér de teszett
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5384 üzenetére
A Core i7 940-est még talán meg is tudnám majd venni, csak mennyi lesz az ára mire kishazánban eladósorba kerül.
Az jobb lesz mint a Q9550-es ?
És ha igen mennyivel, jobban tuningolható ?
Mennyit számít a Cache gaméban ?
A Core i7 940-ben 8 MB a Q9550-esbe azt hiszem 12 MB. -
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5373 üzenetére
Ez gyors volt.
Kiváncsi vagyok a gaméra meg arra is, hogy viszi a kareszod különböző beállításokban.
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5367 üzenetére
Persz, hogy normális pont az a jó benne, hogy nem kapcsol feljebb és nem kezd süvíteni 100%-on
A tiéd amúgy világít? Most nem azért, mert anélkül már sz@r a kártya ha nem világít csak mégis....
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5353 üzenetére
Es mennyier raktad ki az aproba?
Amugy en ket zsak krumplit adtam erte... nemis mert szotyit. Draga volt?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5348 üzenetére
260? hmm..akárhogy is számolok az 4 kártya ára..nekem csak 3 kell
62 volt ez a Zotac... tudom fájó..de igen,olcsóbb volt mint a Tiétek
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5301 üzenetére
Hátmajd ha legközelebb teljes szétszedés lesz, akkor elviszem políroztatni.......
Én amúgy procit nem políroztatok, a gari miatt. Hűtő az sima ügy, de a procimra van 2,5 év gar, nerm szívesen cseszném el........... -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5301 üzenetére
Én is megvettem volna a feketét, csak én már 1,5-2 éve vettem ezt, akkor meg még nem volt.
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5292 üzenetére
Hát mi valahogy hasonló vízeken evezünk..........
260 überOC, jó kis kari. Korábban már leírtam, jól meg lehet tépni, és ad is valós + teljesítményt. Én is nagyon vacilálzam, hogy 280 vs 260, de utólag nagyon örülök, hogy spóroltam 35-40K-t. Ebből a pénzből valójában 25-30K értékű telj. ellensúlyozható egy 2 perces Rivatuner beállítással.
Nem kérdés, hogy jobb-e a 280, csakhát racionálisan gondolkodva, nem éri meg a felárat. Ennyi.........Nekem is TRUE Black 120-am van, jól hűt, és nagyon szép. Korábban HR-01 Plus-om volt, arra aztán ráfért a polír, mert úgy billegett az asztalon, mint egy keljfeljancsi.
De ez a TRUE gyárilag sík volt, szal nem nem tartottam fontosnak a polírt. Ilyen nagyon miniatűr félkörös barázdákat lehet felfedezni rajta. Ez valsezga megmunkálás miatt van, de anno tényleg volt egy ilyen TR cikk, hogy direkt nem gyártják tökéletesen síkra, mert így lesz a legoptimálisabb. Kérdés, hogy mi az igazság, dehát a mérések mindent tudnak igazolni.Ha esetleg a quad-dal nagyon melegedne, akkor elküldöm egy pilírra, hátha hoz pár fokot. A házam pedig elég jó, és így nagyon elégedett vagyok a hűtővel. 2 Noctua istenkirály venti van rajta, és egyszerűen cool'n'quiet. (Ezekkel csak annyi a baj, hogy hülye fosszínűek
)
-
keIdor
titán
válasz
Az a baj PH! teszt szerint a CF-el meg SLi-vel, hogy még mindig nagyon driverfüggők, főleg az SLi és mind a kettő rohadt bugos tud lenni az új játékoknál. Az őszi gamedömpingen mindig félhet az ember, hogy most akkor a 2. VGA hogyan fog működni. A másik nagy gond vele az 512MB. HD4870 CF esetében nem adódik össze az 512MB+512MB, hanem marad 512MB, így hiába van 2 GPU-d, ha elfogynak a memóriából. X2-n nem hiába van 2GB már rájöttem... Személy szerint hanyagolnám az SLi-t meg a CF-et is ezek után. 2560×1536-os felbontással meg csak a gond van, folyton cserélheted a VGA-t (vagy VGA-kat). Semmi más csak egy pénznyelő... 1920×1200-on érdemes szerintem meghúzni a vonalat, oda elég még 1 kártya és azt se kell 3 havonta lecserélni. (évente azért ajánlott)
Az X2 mint kiderűlt más tészta... félig-meddig hardveres CF is, azzal nincs ennyi gond, és van elég memória is. Neked is már csak X2-re érdemes cserélned szvsz, és csak arra! SLi-hez még drága alaplap is kell... úgyhogy tartsd meg azt a 260-at.
Amúgy nekem sima TRUE van, legjobb léghűtés, amivel valaha dolgom volt.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5291 üzenetére
de az enyém nem alap GTX280
AMP! edition fater...AMP
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5296 üzenetére
De azt sem, hogy garancia lejarta elott, a homoru procikat egybol kezdik majd gyalulgatni.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5294 üzenetére
Valahol olvastam egy hivatalos Thermalright nyilatkozatot , hogy egyes hutobordaik illeszkedesi feluletet szandekosan terveztek igy. (ha megkapom belinkelem) Bar lehet csak kamuztak...
-
schwartz
addikt
válasz
Ha a nickel-t galvanizalassal vittek fel "hajszalvastagon" akkor majd jol ledaralod. Sehogy sem egyezik illesztese az IHS-el?
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5172 üzenetére
Pedig az.
(a leggyengebb amcsi marka
)
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5143 üzenetére
CRT monitornál is 60-at adott meg default.
Emlékszem, mikor még az volt az elterjedt minden drivercserénél kisűlt a szemem...
nyugodtan nyomd csak be a 75-öt. Látni lehet nem látsz különbséget, de baja nem lesz tőle, az fix...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5134 üzenetére
Engine függő... nálam valamelyik játéknál látni, valahol meg nem. Ahol látom bekapcsolom, úgyse látok különbséget 60 meg 120 között... egyébként 75Hz-et is tud minden TFT...
-
DEJVID
őstag
válasz
Na akkor Te lehet hogy pont tudsz segiteni. valami ilyesmi gondom van hogy szétesik a kép. hl2ben pl mikor vmi hídnak az állványzatán kellett menni, és az rezgett a közepén, a monitoron nem rezgést, hanem hullámzást láttam. vsync segitene? vagy kisebb aa? vagy annak ehez semmi köze?
-
pisti88+
senior tag
válasz
Ezt sem tudtam, de ezzel együtt én sem kapcsoltam be sosem...
Szexi az uj E.T fejed -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5128 üzenetére
Képekről, meg trailerről jól néz ki a game, de ha szar a játékmenet, vagy a grafika tényleg nem ér sokat
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5128 üzenetére
Vista alatt 1280x720, XP-nel meg 1600x900 es a max wide felbontas egy 1680x1050-es monitornal Mercenaries2 alatt.Ha szeretnenk pl 1680x945-os felbontast akkor a kovetkezot kell beallitani az nVidia vezerlopultban: [link] Kiprobaltam mukodik es igy mar nem olyan csunya a jatek...
Akit erdekel itt egy 1680x945 meres: [link]
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5126 üzenetére
úristen
ez nagyon gáz
pont most kaptam hírlevelet az ea-tő, gondoltam meg kéne nézni, de mostmár kihagyom
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Én maradok egyenlőre a 260-nál most egy Gigabyte aurora 570es fogta meg a fantáziám
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5114 üzenetére
Koszi az infot! Feldobtam megegyszer a Vista 32bit-es 177.98-as driver es eddig mukodik rendesen de ha rajovok, miert es mi allitotta el a digital vibrance-t akkor kozlom.
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Ennek örülök.
istenem "280an"
kettőnyolcvanan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest