- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
KDavid17 #11762 üzenetére
mind a kettő jó és használható ebből is az látszik és hasonló áron van, szimpátia vagy nézőpont kérdése az egész
aki túlzottan nv-s vagy túlzottan atis az már akkor is odaképzel mindenféle anomáliát ha nincs is ott, pláne olyanok is vannak akik ki sem próbálták(!) de tényként kezelik
áthívnék egy vérbeli nv-s, hozza a kedvenc játékait, telepítse föl a gépemre, adok neki textúrahibánként 500Ft-ot(Isten látja lelkemet!), persze azt hiszi majd 10000Ft-tal megy haza, de 0 Ft-tal fog hazakullogni,
és el fog ámulni hogy ez is visz ultra fokozaton mindent, még a crysis-t ispedig szerinte ipari hulladék
-
TTomax
félisten
válasz
KDavid17 #11762 üzenetére
És BIAHH-ban te láttad az esőben a teherautókat a 4870-el?
Mert szerintem akkor irdd meg a topicban a beállításaidat,lehet szívesen vennék... amúgy a 180.43 az WHQL???Ja nem az...csak egy béta driver....kíváncsi vagyok te milyen effektet látsz radeonnal mert a DX10.1 amit a radeonok futtatni tudnak azok ebben a játékban nem effekteket tartalmaznak,csak mintavételezést ha jól tudom,tehát jobban fut radeonon elvileg de amúgy mégsem...elnézést a pongyola megfogalmazásért... remélem kb érted mire gondolok
(#11764) GuB3Ra
Na ehhez nem tudok mit mondani,mert mire a FC2 kijött nem volt radeonom... -
Beowulf_78
addikt
válasz
KDavid17 #7645 üzenetére
Nem akarok semmit se elkezdeni...miért itt már meg se lehet említeni az Atit?
Ez nV topik. Nem fikázva volt az Ati, de ha úgy is hangzott ez inkább annak szólt hogy az Ati tulajok azon csámcsogtak a 4xxx topikban meg ugye itt is hogy a nV sehol se lesz FC2-ben a DX10.1 hiánya miatt...ezért jegyeztem meg amit megjegyeztem. Semmi valótlant nem írtam, a tesztből "táplálkoztam". Azt még nem is írtam oda ha a GTX 280 alap eredményét nézed azt simán tudja pl. az én 260-as kátyám, és máris nő a különbség a 4870 és a 260 között.
Én a tesztekben mindig a 280-at nézem alapon. Kb. annyit tud a kártyám, lehet kicsit még többet is. A kolega által linkelt tesztben amiből már az általad hiányolt patch fel van téve, a 4870 X2-nél jobban megy a GTX 280, az az mondhatom azt hogy az én 260-am is.
Pusztán örülünk az FC2-re optimalizált drivernek, ez volt a lényege. -
ImI87
őstag
válasz
KDavid17 #7224 üzenetére
Szerintem nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt, és dőlj hátra!
Aztán telepíts fel 1-2 jó játékot, élvezd ki a kártyád nyújtotta élményeket, és majd ha valóban itt lesznek az új kártyák, és látjuk pontosan mnnyivel lesznek jobbak, akkor lehet elgondolodni, hogy megéri-e cserélni, és mit érdemes venni...........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest