- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDavid17
aktív tag
válasz
SSJPeter #12188 üzenetére
Nem akarok flamelni, de
Ez már megint olyan, hogy valaki úgy okos, hogy nem volt mind2 karija.(4870 és GTX260)
Honnan vetted, hogy hangosabb? Nekem mind2 volt, egyiknél se állítottam semmit egyik programban se. 3d-ben és 2dben egyaránt ugyanolyan "hangos" volt. Most különben nem tök mind1 kinek milyen gyártótól származik a VGA-ja. Játsszatok! és ne ezen vitatkozzatok......szerk.: Aki nem játszik, az élvezze abban amiben használja
-
KDavid17
aktív tag
válasz
TTomax #11763 üzenetére
Nem, nem láttam. Nem vittem végig. Elhiszem, hogy vannak ilyen texturahibák de még mindig jobb mint hogyha befagyna :S miért milyen driverrel néztem volna akkor, az nvidia csak 2-3 havonta ad ki whql drivert( kivétel amikor nem
) Far Cry 2 - ről meg annyit, hogy sokkal jobban néztek ki a felhők és pl a fáknál sokkal szebbek voltak az árnyékok is. A tűz is sokkal szebb. A warhead mondjuk jobban futott rajta és tetszett, hogy alig fogyaszott idleben
MIND1 többet egyik topicba se írok.
Mindenki azt a kártyát(gyártót) dícséri amilyen van neki... és egy-ketten mindig felhoznak egy pár olyan hibát ami a konkurencia kártyáinál van, egy ketten túlozzák is(ezek a szavak nem hozzád szoltak TTomax) És vannak olyanok, akik már annyira fanatikusok, hogy ölnének is...
-
KDavid17
aktív tag
válasz
TTomax #11746 üzenetére
Én meg gtx260-ról váltottam 4870-re, Far cry2-ben több effektet nem láttam nvidiaval, 180.43-s driver volt fent és lehet, hogy lassabb lett 4870-nel de -1-2 fps-t megért az a pár "látható effekt".
BIAHH teljesen lefagyott mindig(180.43-s driver), régebbi driverrel ment (178.24), de ott mindig textúrahibák jöttek elő( a karinak nem volt baja, többször is próbáltam wint újretenni, teszteltem is más játékokkal, furmarkkal) szóval csak a driver miatt lehetett.
Idleben lehet hogy melegebb a 4870 ( persze, hogy ha nem szabályzom a ventit), de játék alatt nem melegedett be annyira.
Én egyik oldalon se állok, de ami itt megy a fórumokon az már néha dühítő.(mind2 oldalra gondoltam)
És nem bántam meg a cserét!Sárpac #11750: én ezt nem hoznám fel a helyedbe, még nem volt ilyen kártyád, különben is
te honnan vetted ezt, hogy sok 4870 már a határon van a 750mhz-cel? Én 850-n is próbáltam, 20 perc furmark + 3dmark vantage-al és nem hibázott. -
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7811 üzenetére
?
-
KDavid17
aktív tag
Itt 1 FC2 benchmark alapórajeles gtx260-nal, a proci(e8200) 3,6-n ment.
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7647 üzenetére
Jó bocs, csak...felvoltam már húzva idegileg
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7639 üzenetére
El akarod megint kezdeni az nv vs ati témát?
semelyik atis se jött ide, különben is ha jobban megnézed akkor a 40xx-s széránál nem használták a FC2-s hotfixet(kivéve x2) -
KDavid17
aktív tag
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek mit csináljak?
Szeretnék majd gtx290-t venni vagy lehet 70-t
Majd megjelenéskor adjam el a gtx260-t vagy most cseréljem el 1 kisebb karira+kp-ra? -
KDavid17
aktív tag
Mintha még nem linkeltétek volna
:
178.13 whql driver -
KDavid17
aktív tag
Rivatunerben beállítottam előszőr 650/2100-t le is futott 3dmark Vantage.
De amikor 700/2200-ra állítottam akkor újraindult a gép.
Mi lehet a gond vagy nektek se fut ezeken az értékeken?
Előre is kösz! -
KDavid17
aktív tag
Nektek melyik driver van fent?
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5485 üzenetére
Ez a 180.xx-s driverek neve.
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztam egy alapórajeles Zotac GTX260-nal. Hűvös, halk... mi kell még?
Eddig Gridben és warheadben próbáltam és nagyon jól szuperál!
különben mikor lesz a "Big Bang 2"? -
KDavid17
aktív tag
OFF
Valaki nem szeretné GTX260-asát 4870-re cserélni ? -
KDavid17
aktív tag
válasz
Dark KillerX #3723 üzenetére
Különös nekem nincs ilyen problémám.
Játékok amivel néztem eddig: COD2, COD4, R6V2, Crysis, GRID, Conflict Definied Ops. -
KDavid17
aktív tag
[link]
remélem még nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest