- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Kalandor #26845 üzenetére
Nem tudom, hogyan sikerült neki meglévő SIM-re aktiváltatnia, már ha valóban sikerült.
Azt még esetleg el tudom képzelni, hogy "átváltották" neki Domino Webes kártyára a bármilyen dominós vagy előfizetéses kártyáját, de hogy utána úgy működött, hogy csakis Domino Web volt rajta mindenféle hang alapú szolgáltatás nélkül, az 100%.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Kalandor #22581 üzenetére
Példaként említek neked egy esetet, konkrétumok és adatok nélkül. Egyszer egy érvényes meghatalmazással+aláírási címpéldánnyal bejött hozzám valaki, lecseréltetni a kártyát, közöltem vele a költségeket és a kártyacsere során feltűnt, hogy rövid időn belül már vagy 5-6. kártyacsere. Diszkréten rákérdeztem az okára és közölte, hogy igen váló-félben vannak a férjével és emiatt párszor 'meghibásodott', tönkrement a kártya... Pár nappal később jött egy e-mail, h. milyen jogon cseréltem kártyát az adott helyzetben, hiszen meghatalmazott nem volt, bontják a flottát, viszik a szerződéseket, felháborító, hogy ilyen megtörténhet et cetera, et cetera....
Hosszas nyomozás után kiderült, hogy a hölgy egy dolgot felejtetett el említeni, hogy a cégvezető a férje és éppen egymás alól cserélgették a kártyákat. Szerencsére védve voltam, de az első ilyen esetnél értettem meg, hogy milyen odafigyeléssel kell is ezt kezelni... Messziről jött ember sajnos azt mond amit akar- sok esetben él a House-féle szemlélet
-, de ha megjelenik, hivatalos okmányokkal igazolja magát, onnan már más a helyzet.
Ezt csak azért, hogy a papír nem minden és komoly következményekkel is járhat egy illetéktelen személynek végrehajtott kártyacsere, s feleslegesen senki nem fogja kockáztatni ilyenek miatt az állását. Engem sem az érdekel, hogy milyen papírok akadhattak a kezébe, hanem az, h. eljárhat-e...
-
sarkanyolo2
őstag
-
djculture
félisten
válasz
Kalandor #22583 üzenetére
Ez meg a szabályok és a bürokrácia sara. Rengeteg ilyen hülye törvény is létezik, amit a való élet gyakorlatában sokkal jobb lenne máshogy csinálni mert kevesebb ügyintézéssel járna, de nem lehet.
Mondjuk azt nem értem minek ügyvédi vagy közjegyzői irat hozzá. A cég képviselője ír egy meghatalmazást aláírja rányomja a pecsétet és az hivatalos irat és nem kerül semmibe. -
djculture
félisten
válasz
Kalandor #22579 üzenetére
Ez sajnos mindenhol így megy, bármit intézni csak a szerződött fél vagy annak meghatalmazottja tud. Ez ha belegondolsz egy védelem mert találsz egy telefont az utcán és bármit tudnál vele kapcsolatosan intézni akár, ha nem követelnék meg a fentieket. Sajnos a te esetedben ez kellemetlenséget és utána járást okoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kompakt vízhűtés
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Mesterséges intelligencia topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest