- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
thomas77
senior tag
válasz
Doky586 #104330 üzenetére
A 80 percet most én sem látom, csak az 1GB-ot. Közben fel is töltöttem, így most a feltöltésért kapott perceket fogyasztom. A webes felület korábban mutatta a kezdeti ajándék perceket, de most egyáltalán nem mutat semmit, csak pörög a magenta karika.
A VoLTE sajnos tényleg elvész. A VoLTE szolfáltatás feltételeinél megtalálod, hogy csak az előfizusnak jár pillanatnyilag. Másfél éve ígérték a dominósnak is, hogy 2018-tól lesz nekik is. Nem lett azóta sem. Most meg már nem is ígérik. -
Soulfly842
addikt
válasz
Doky586 #104253 üzenetére
Az a legegyszerűbb, ha elsőnek a 1777-es telefonszámon csinálsz egy szerződés jelszót. Utána már simán hozzá tudod adni a telekom fiókodhoz ezt a szerződést is (ne az otthoni MT-vel lépj be, hanem vagy e-mail címmel, vagy facebook-val pl...) és utána ugyanúgy egyben kezelheted.
(#104272) zolikaDB
Azt nem írtad, hogy milyen csatornán:
Üzlet:
Hivatalosan 5 munkanap, de mivel kb. szabad idejükben tudnak csak a webshop 'rendberakásával' törődni az üzletekben (hogy pl. ne legyen öt napon túli) ezért sok esetben tovább érvényben hagyják.PickPackPont
5 nap után szerintem már dobják vissza a megrendelést.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Doky586 #104251 üzenetére
Érdekes mód én tegnap csináltam meg mind2 T-s számnál az "adategyeztetés" -t
Egyik számom eltűnt (T-s) a fiókból és újra hozzá kellett adnom/csatolnom és ez ment is fennakadások nélkül.A számhordozásos SIM rendeléssel kapcsolatban (12.29.-én amit rendeltem) ma ismét beszéltem "Online-Chat" keresztül egy ügyintézővel és sokra nem mentem vele, ezért írtam a T-nek egy e-mailt az ügyben, mert már kezdem elveszíteni a türelmem... (ezzel kapcsolatban)
-
válasz
Doky586 #104207 üzenetére
Ma 11-én pedig így mutat: [kép]
Tehát még mindig van mobilnet. Nem hiszem hogy 1 évre adták az ajándék 1GB-ot, vagy igen?
Az ajándék 80percet hogy lespórolták azt el tudom képzelni.Továbbra is kérdés: Azt hol látom a Telekom alkalmazásban hogy meddig él a 366 nap? (Ma még tudom, de nyáron már nem fogok emlékezni mikor mennyit töltöttem rá)
Új kérdés: postpaidról prepaidra váltáskor kitöröltek a Telefonkönyvből (Online Tudakozó), hiába keresek rá a nevemre, telefonszámomra: már sajnos nincs találat. Hogy kerülhetek vissza bele..??
A telekomnál az 1GB mobilnet az 1GiB vagy 1000MB (=0.93GiB) ?
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Doky586 #104115 üzenetére
A "jutsz" és a "juthatsz" között tudsz különbséget tenni? Sehol nincs leírva, hogy nem tarthatod meg a számod. Besétálsz egy boltba (mivel más fajta SIM kártya kell a Domino csomagokhoz, ez elengedhetetlen), és kéred, hogy a meglévő számodat tegyék át feltöltőkártyás konstrukcióba.
-
válasz
Doky586 #104113 üzenetére
Szia,
Zanzásítva: Valamikor biztos kivezetik majd, a telefonszámodat megtarthatod, a SIM kártya érvényességi idejét itt olvashatod: [link], a lejártát követően pedig feltöltési összeg függvénye: 2400 Ft-ig 180 nap, felette 366 nap, 15.000 Ft-nál pedig 488 nap, amennyiben elfelejted feltölteni, úgy a rendelkezésre állási idő letelte után még fenntartják a telefonszámodat 90 napig, ha azon intervallum alatt megy rá feltöltés, akkor egyszeri 300 Ft ellenében használhatod tovább a korábbiak szerint és használhatod mobilfizetésre is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
Doky586 #101145 üzenetére
A cellmapperen ha megnézed (pl. Szeged külváros esetén) külterületen vannak a rögzítési pontok: ott persze, hogy minden rendben.
Teszteltem pont eleget (Bp) hogy tudjam, ami utcán fullos, vagy annál egy szinttel kevesebb térerőben, az ugyanott épületen belül nálam pl. 1 pálcika beltéren (110dBm). -
313313
addikt
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Doky586 #101018 üzenetére
Jogos. Amúgy csak részben gondoltam én is a választ a kérdésedre, inkább alternativának szántam. Én a World GPRS Limit-et nem kapcsolnám be, szerintem azzal többre jön ki 1GB ha jól számolom. A bővítő ha lejár többször is aktiválható és talán a költségek is jobban kontrolálhatóak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest