Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Deck #86561 üzenetére

    Összehasonlítás a Telenor konkurens csomagjával.

    2 év hűség mindkettőre
    azonos adatmennyiség (50 giga)

    Telenor: 4792.- Ft
    Telekom: 11.490.- Ft

    Telenor: használható a telepítési címtől eltérő más címen
    Telekom: fizikailag használható más címen, de napi 2k felár

    Telenor: havi 2500 Ft benne van egyéb szolgáltatásra (adatbővítő, netes tv)
    Telekom: nem tudunk róla jelenleg, hogy van-e benne valami plusz (feltételezésem: nincs)

    Telenor: az 50 giga mellett korlátlan böngészés és email a csomagban
    Telekom: egyelőre nem tudok ilyesmiről

    Tömören: amennyiért a Telekomnál a korlátozottan hozzáférhető és korlátozottan használható csomagot adják, annak a feléért kijön a Telenor 2x annyi adatot tartalmazó csomagja, +100 giga éjszakai nettel, HBO Go-val és korlátlan böngészéssel és emaillel.

    Ezt szerintem nagyon meg kéne gondolni a Telekomnak, hogy van-e értelme, illetve azt is át kéne gondolnia nagyon gyorsan, hogy van-e valódi válasza a korlátlan adatforgalomra. Telik az idő, és nincs. (A mobil L és XL nyár végéig korlátlan net promóciót nem tekintem annak, szerintem ez egy tűzoltás jellegű akció, amivel addig megpróbálják megállítani az elvándorlást, ameddig ki nem jönnek a végleges megoldással.)

    Egyébként nem haragszok rájuk. Valószínű, hogy váratlanul érte őket a telenor korlátlan csomagja (bár a telekomos és a vodafonos homenet csomagok a piacon vannak egy ideje), és egy nagy vállalatnak lassú a reakcióideje. Valószínű, hogy kijönnek egy olyan csomaggal hamarosan, ami számukra is anyagilag vállalható, ez persze nem biztos, hogy találkozik az előfizetők elképzeléseivel. Lesz egy kis átrendeződés a telekommunikációs piacon, de már nagyon rá is fért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák