Új hozzászólás Aktív témák

• 1430

senior tag

válasz manchester85 #7811 üzenetére

Ne aggódj, tapasztalatom szerint minimum 3 számjegyű készletek szoktak érkezni az iPhone 4 16GB-ból a WebShop-ba! ;)
    Például februárban az egyik nap nem volt készleten, másnap meg 134 db volt, amit 3-4 nap alatt elvittek. És akkor még az előrendeléseket nem is vettem figyelembe.

St3ven
    A #7822-ben van a lényeg, de ez az aktiválási díj úgy működik, hogy minden aktiválás után terhel a rendszer aktiválási díjat, és ebből az elsőt jóváírja. Az már csak hab a tortán, hogy a számládon először a jóváírás fog megjelenni, és csak utána a terhelés...

Dave1984
    Összefoglalva: ahol lejárt a hűség, felmondhatod, ahol még tart, ott csak a készülékkötbér kifizetése esetén.
    Amúgy most tényleg a 2x40 Ft a probléma? Nem elbagatelizálni akarom, de más szolgáltató csomagjával sem fogsz annyival jobban kijönni, illetve ha lebeszélitek az 1890 Ft-ot, akkor nem is lesz érezhető a havidíj emelkedés.
    Az L csomag esetén jelenleg 523-578 perc jön ki a havidíjból, májustól 499-549 perc. Tehát itt 24-29 percet veszítesz, ami már húsbavágóbb, de még így is jó ajánlatnak számít (már csak a többi "tartalom" miatt is).

danilla
    A "bátran"-hoz csak annyit tennék hozzá, hogy tájékoztató jelleggel kapod az értesítést, szóval ha későn vagy pontatlan adatokat kapsz, ez akkor sem képezheti reklamáció alapját! :N

evooo
    1-én éjszaka biztos nem volt számlazárásod (mivel 03.31-én éjfélkor volt), tehát ha 1-én kikapcsoltad a 100-as csomagot, akkor 1 napra kiszámlázza a rendszer áprilisra (33Ft), és az addigi forgalmadból 1 napi részt ír jóvá (33,3MB), ha pedig többet forgalmaztál, akkor túlforgalmazásod keletkezett (2Ft/10KB).
    Ha csak 2-án kapcsolod be a Go!Net M-et, akkor az áprilisra 29 napra számlázódik (957Ft >> már az aktiválás napjára is számlázódik) és megkapod a teljes 100MB-os keretet, amit a hónap végéig használhatsz fel.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák