Hirdetés
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
yanna #105043 üzenetére
Ha két SIM van a telefonban, akkor az okozhat némi kavarodást. Leginkább az elsődleges SIM helyen lévő kártyáról megy. MIndkét kártyán nem lesz aktív. A Google saját bevallása szerint is csak egy kártyán támogatott a rendszer működése. Későbbiekben elérhető lesz mindkét SIM esetén. Nekem a Telekom SIM-en aktív, az van az elsődleges helyen is. De volt időszak, amikor automatikusan átmászott a másik SIM-re, a Vodafoneosra. Az istennek nem tudtam rávenni hogy visszamenjen a Telekomosra. Aztán vagy 2-3 hét után magától visszavándorolt.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
yanna #105043 üzenetére
akkor állítsd be a telódon a beállításoknál a google dns szerverét.
Here's how to switch to Google DNS on Android 9 or later:
Open “Settings” > “Network & internet” > “Advanced” > “Private DNS.”
Select “Private DNS provider hostname.”
In the “Hostname of the DNS provider” field, enter “dns.google.” (dns.google vagy 8.8.8.8 ha ip-t kér)
Apply the changes. -
zoli62
addikt
válasz
Sword #105027 üzenetére
Nem pont fordítva van. Az Otthonet routerek keresztül még rosszabb, mint telefonon a mobilinternet egy SIM kártyán. 10 és 100 Mbs között ingadozik. Reggel, és estefelé a minimumot éri el, talán éjszaka közelíti meg a 100 Mbs-et. A Digi FTtH nyilván gyorsabb. és stabilabb. A Telekom is valószínűleg.
-
zoli62
addikt
válasz
szaboi6512 #105024 üzenetére
Ha kevették, akkor nincs erről infó, így mondhatom úgy, hogy nincs mire hivatkozniuk.
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson #105036 üzenetére
Köszönöm! Ez megoldotta.
-
donjohnson
addikt
válasz
yanna #105031 üzenetére
próbáld meg ezt:
"Try going here:
https://myaccount.google.com/phone
Disable/Reenable the auto-verification, wait a few minutes. Check back on your Chat Features. You might have to clear cache after you've done this.
I wrote a little piece on Medium about my experience on this 🤓
https://medium.com/@jeremyc.na/google-messages-trying-to-verify-issue-fixed-29b03857627f
"
forrás, reddit: [link] -
yanna
addikt
Nem működő RCS kinek a sara? Már legalább 48 óraja "Állapot: Beállítás..."
-
Sword
őstag
válasz
trec12 #105025 üzenetére
Simán lehet, hogy a 2 vezetékes instabilabb. Rengeteg Digis panaszkodik, a családban nálunk is van több Digis előfizetés, az ügyfélszolgálat katasztrófa, a szolgáltatás minősége vetekszik a Vodafone-éval. Spoiler: nem a pozitív oldal csúcsán harcolnak...
Telekom... Van egy Telekom optika előfizetésem, az elmúlt 1.5 hónapban háromszor volt olyan net kimaradás, hogy még a T is észrevette és küldött sms-t, hogy hiba van, ingyen mobilnetet adnak, utóbbi 3 napig tartott. A többiről nincs tudomásom, nem monitorozom 7/24-ben.
A Yettelnél fél év alatt, egyszer volt központi kimaradás, egy fél éjszaka, nappal párszor volt kimaradás, amikor 2 napig egymás után történt, azt megoldotta egy távoli "modem reset".Összességében megbízhatóbbnak bizonyult, bár 3-4 különböző telepítési pontról beszélünk, teljesen más környezeti feltételek mellett.
Ha belvárosi Yettelt, belvárosi Vodafone vezetékessel kéne összehasonlítani, még sarkosabb lenne a különbség. -
zoli62
addikt
Lehet, hogy a három hónap próbaidőre belül elmondom az Otthonnetet, mert elég alacsony az elérhető letöltési sávszélesség, és inkább vezetékes optikai internetet kérek vagy a Telekomtól, vagy Digitől. A Yettel TV-t viszont meg szeretném tartani, L csomagban vagyok. Van hangalapú Yetteles előfizetésem, ami mellé újból megrendelhető a Yettel TV. Az a kérdésem, hogy hol van egyértelműen leírva, hogy ebben az esetben a Yettel TV L 6000 Ft/hó, mert én így ezt ebben a formában nem találtam?
-
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s #105021 üzenetére
ez a továbbfejlesztett script működik nálad? https://www.lteforum.at/mobilfunk/script-fuer-zte-router.20462/
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fenyi Leopol #105008 üzenetére
Átnézem újra ezt a videót és a másikat is, amit maga a script fejlesztő készített és bemutat minden beállítást.
Ilyen időzítőre vonatkozót nem láttam, pedig többször átnéztem a sima és a rejtett menüt is.
Sajnos sok eszköznél nem lehet állítani biztonsági okokra hivatkozva.
Pedig amíg az ember nem ismeri jól ki a mobilhálózatot a környékén és nem találja meg a házban a legjobb helyet és irányt a Routernek, addig hasznos figyelgetni mikor melyik csatornákra (cellákra) kapcsolgat át.Jó lenne nekem külső program is. Sima hálózati és Wifi adatokhoz sokféle van, de mobilnethez nem találtam Windowsra.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba197412 #105007 üzenetére
és
fokukac:
Köszönöm, hogy megnéztétek.
Érdekes, hogy nem mindenkinél egyforma, mégis azt jelzi az a legújabb.
A Script miatt (is) kérdeztem rá. Lehet fw verziótól is függ kinél működik. -
sirgeoff
tag
Kis színes VoWifi sztori, fogalmam sincs, hogy hány felvonás (lesz még).
Előzmény:
Kb egy héttel ezelőttig flottás voltam, azóta kikértem a számomat a flottától és most feltöltős vagyok, saját nevemen van a sim.
Flottás koromban sikerült bekapcsoltatni a vowifit a 1744-en, működött rendesen. Aztán jött az átállás kártyásra (plusz egy sim csere is), és azóta hiába próbálom a 1744-et, mindig elutasít, hogy nem vagyok jogosult.
Itt is, máshol is olvasom, hogy feltöltős simmel is be tudták kapcsoltatni a vowifit, így nem értem, hogy nekem miért nem sikerül. Mi az, amit mások "tudnak" én pedig nem...
Így hát felhívtam az ügyfélszolgálatot...
Ügyfélszolga hölgy felveszi, elsírom neki a bánatomat. Kis csönd, visszakérdez:
- ez melyik szolgáltatás?
- vowifi - mondom
- csönd... elnézést, melyik?
- vowifi
- csönd... megismételné kérem?
- vowifi, tudja ez a szolgáltatás neve
Kis türelmet kér, zene
- be van kapcsolva a wifi a telefonon és kapcsolódva is van?
- igen
- és a menüben engedélyezve van...
Itt lelőttem, és elmondtam, hogy egy héttel ezelőtt még flottás voltam és akkor ugyanezzel a telefonnal még működött. Nem a telefonnal van a bajom, hanem NEM TUDOM BEKAPCSOLTATNI AZ SMS-sel, mert nem vagyok jogosult
- zene
- elnézést, milyen telefonja is van?
- samsung galaxy s21
- zene
- akkor mi is a bajom pontosan?
- sms, jogosutlság. Másoknak megy feltöltősen is, nekem miért nem?
- zene
- Sajnos most nem tudja a választ, de továbbítja a kérdésem és visszahív ha megvan a megoldás.
Megköszöntem, viszlát.
Nem lehet egyszerű az élete szegénynek, nem tudom, hogy ők hogyan vannak tájékoztatva egy új szolgáltatás indítása esetén.
Mindenesetre ha van ötletetek, azt szívesen fogadom. -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #105010 üzenetére
Igen ez benne lehet a pakliban, nagyban múlik ugye a másik sim hálózatától. Technikailag ugye VoWifi, Szűk keretmetszet a mobilnet lehet. Mélyebb tapasztalataim nekem nincsenek vele 2 hónapig volt Netfone és Digi sim párban, talán 3-4 hivasom ha volt ez idő alatt olyankor amikor backupcall aktív volt.
-
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok,
Karácsonyra szeretnék iPhone 15 PRO-t vásárolni részletre. Az lenne a kérdésem, hogy habár a netes checkout folyamat nem kér a részletfizetésnél kezdőrészletet, ha bemegyek az üzletbe akkor lehetséges így módon csökkenteni a havi részletet?
Köszönöm előre is
-
MadMancs
veterán
válasz
barnibooo #105005 üzenetére
Nincs mit. Egyenlőre androidon se (csak Samsung, oneui feature). Oneui 5.0-al jött ez a funkció azaz tavaly decemberben. Csodálom hogy nem vette még senki át.
Diginél vettem többször hasznát, ahol ugye lefedettség foghíjas volt, de VoWifi adott volt (másik simen meg a mobilnet).
-
Krystal_s
addikt
Akik Yetteles ZTE MC801A-t használnak melyik FW verzió most a legújabb?
Nekünk 3 hónapja egy telefonos ügyintéző küldött rá egy másik FW-t, mint ami volt alapból.Más:
Nem találom sehol, neten sem, hol lehetne beállítani, hogy ez a ZTE Router ne lépjen ki 1-2 perc után a menüből?
Amennyiben nem lehet ezt állítani, létezik valami program, ami folyamatosan kiírja, hogy a Router melyik csatornákra van csatlakozva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest