- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cravaly
tag
válasz simpley #107295 üzenetére
Nagyon örültem, amikor 2018-ban bejött a Hello Data. Azt hittem, hogy végre eljutottunk oda, hogy normális áron, végre nem a biteket számolgatjuk. Nagy kár, hogy visszafelé megyünk, biztos akkoriban veszteségesek voltak. 2024-ben szerintem büntetendőnek kellene lennie az 1 GB-os csomagok értékesítésének.
-
simpley
őstag
Látom, megújultak a számlás tarifák.
Pocsék lett az összes. 1GB /hó + 100perc 4000Ft-ért? Gondolkodnom sem kell ezek szerint melyik szolgáltatót válasszam..
signed by simpley.
-
hklk
csendes tag
Sziasztok!
Jól értem, a 2in1 TALK és NET csomagok is megszűnnek?
4.17. 2in1 Net megújuló csomag, 2in1 Talk megújuló csomag (A szolgáltatás
értékesítése lezárásra került)final_ASZF_1B_20240408.pdf
[https://www.yettel.hu/letoltes/aszf_1b_predsz_20240408.pdf]
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz nfsu17 #107290 üzenetére
Nekem az a logikus, hogy ha rendelsz egy 500 Ft-os sim-et, amin alapból kell lennie egy 500 Ft-os szolgáltatásnak, akkor aktiválás után is pont annyi lesz az egyenleged, mint rá 5 napra. Csak éppen az lesz a különbség, hogy 5 nap után nem tudsz róla hívni, mert nem lesz rajta egyenleg (5 napig is csak 33 perc erejéig). Mindezektől függetlenül 5 nap után hívásfogadásra a sim-nek még jó darabig alkalmasnak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz nfsu17 #107283 üzenetére
valószínűleg ez van, amit leírtál.
nekem csak az az érthetetlen, hogy miért az ÁSZF-et kell bújni, miért nem lehet a honlapon jól láthatóan kiírni, hogy ez az 5 napos móka egy akció a sim vásárláshoz (Telekomnál is van ilyen Domino Extra), de az 5 nap nem azt jelenti, hogy utána kuka a sim / a telefonszám /, hanem az megy tovább, stb.
ez ott nem derül ki. A telekom honlapján viszont ezt képesek leírni, úgyhogy a paraszt is megértse.... -
bopeti98
őstag
válasz sweatyy #107274 üzenetére
Elvileg február 26-al megszüntették ezt a kedvezményt, és nincs helyette más. Engem is rosszul érint, de még nekem júliusig aktív szerencsére. Utána viszont fizethetek 4 ezer forinttal többet (2 előfizetés). Most matekoztam és így ezzel plusz a díjkorrekcióval pár hónap leforgása alatt 7500 Ft-al emelkedik majd az össz havidíjam. Azt hiszem ha lejárt a hűség én is erősítem majd a flottások táborát mert ez így azért elérte az ingerküszöböt.
-
nfsu17
veterán
válasz Landsmann #107285 üzenetére
Valószínűleg azért, amit 4Grider írt.
Bár akkor sem látom át még teljesen.
Ha weben akarom megrendelni, akkor ezt látom
Megjön a SIM, telóba be, lesz rajta 0 ft., 0 adat (gondolom)De számom attól már lesz, ha kell, el tudnak érni...nem?
Valami apróbetűs részt megint ki kellene keresni, hogy nekem mindenképpen kötelező megvásárolni ezt az 500 Ft-os "extrát"?? Mert ha nem, akkor 5 nap múlva deaktív lesz a SIM?
Ahhoz meg persze előbb fel kell tölteni min 1500-el, de inkább 3000-el.
Ez a logika így érthető lenne cég felől nézve, kapnak pénzt (előre) -
TMhun
tag
válasz Landsmann #107285 üzenetére
Az Expressz csomagok az általad inaktívan megvásárolt SIM-ekre kerülnek aktiválásra. Ilyen csomagokat lehet vásárolni pl. hipermarketekben. Ha üzletben kötsz szerződést, akkor arra a "sima" Feltöltőkártyás aktiválódik.
Egyéb különbség nincsen a Feltöltőkártyás és az Expressz csomagok között. -
Landsmann
addikt
válasz nfsu17 #107283 üzenetére
Lehetséges. Mondjuk én nem értem, hogy miért kötik valamilyen kiegészítő szolgáltatás megrendeléséhez? Akkor már egyszerűbb lett volna beletenni a tarifába kezdő perc vagy adat opcióval 5 napra.
Továbbra sem derült ki számomra, hogy mi a különbség az új Feltöltőkártyás és az Expressz közötti különbség.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zzola
titán
Arról van valakinek infója, hogy az olcsó, feltöltős kártyával vásárolható mobilok szolgáltató függetlenek?
Köszi. -
nfsu17
veterán
Amúgy én a következőképpen értem (nem ez a hivatalos, én így gondolom)
Az ÁSZF szerint ezek maradnak:
1.7. A Szolgáltató a Kártyás Előfizetés használatához különböző árú és értékű
elektronikus feltöltőkártyákat forgalmaz:
bruttó ár* Érvényességi idő
1 500 Ft 90 nap
3 000 Ft 1 év
5 000 Ft 1 év
10 000 Ft 1 év
15 000 Ft 1 év
Ha most én bemegyek a boltba és veszek egy kártyát, akkor ilyet nem fognak adni "natúr".*A Yettel Feltöltőkártya és Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifára (kiegészítő
szolgáltatás nélkül) önmagában új Előfizetői Szerződés kötése nem lehetséges
Viszont ha kérek mellé egy 500Ft-os (mi a xar ez? hangjegy extra) 5 napos
hangjegy extrát, akkor már engedi.** A Yettel Feltöltőkártya és Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifára csak az itt
meghatározott valamely kiegészítő szolgáltatás választásával együttesen
lehetséges az új kártyás előfizetői szerződés megkötése, valamennyi értékesítési
csatornán.
Tehát 500 Ft-ért kapok 1000 Ft lebeszélhetőséget 5 napig.
Jól látom?
1000 huf / 30 Ft/perc = 33,3 perc beszéd
Ez nekem 500 Ft-ba került.
Tehát 5 napig ( ) 15 Ft/perc díjjal tudok beszélni.Azaz a Y mindenképpen kifizettet az úf EFI-vel 500 Ft-ot (minimum ennyit, vagy többet 1500/3000 Ft).
Viszont eddig sem volt ingyen a SIM kártya (500, vagy 990 volt eddig? passz).
Az "akció" most az, hogy 5 napig 15 ft a percdíj 33 perc beszédig.
Amikor meg 990-ért (?) megvetted a SIM-et, akkor "kezdőegyenleget nem tartalmaz" szöveg volt mellette...nem? -
SztiviVander
őstag
válasz DrBubo77 #106994 üzenetére
Ahogy az várható volt, a mai küf flottás számlába került bele a tájékoztató, és az ami ki is van írva az url-en is, azaz április 3-tól és 15,3%. A korlátlan net 6011-ről 6930-ra emelkedik. Ebbe azért nem halunk még bele, feltéve hogy a szolgáltatás is legalább ilyen vagy jobb (pl. SA-ra való felengedés) marad
-
veterán
válasz 4Grider #107235 üzenetére
Esetemben ez is megvalósul, hisz van egy Yettel Prime Max+ előfizetésem. 5 napos alkalmi korlátlan routerben csak azért kellett, hogy ne a telót nyuzzam mint hotspot laptop stb számára amíg évente 4x 4-8 napra elutazok wifi mentes helyre. 🤷
De így inkább ez lesz. Vagy befogom erre a célra digi simet, nem túl acélos, de PDF fájlok , képek küldésére, fogadásra, webiroda elérésére ha lassabban is de megteszi.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Landsmann
addikt
Én használtam 5 napos kiegészítőt. Igaz, nem ezeket a több gigásakat, hanem a 150 mega+10 percet. Hogy mire? Cellmapperre. Ha mentem valahova, arra tökéletesen elég volt a 150 mega, mert nagyon kicsi adatot generál. Alapból azon a kártyás SIM-en nincs net, így hébe-hóba rendeltem hozzá. Nem mintha nem működött volna enélkül is a Cellmapper, de hamarabb felkerülhettek az adatok mintha wifi kapcsolatig kellett várni. Persze nyilván nem ez az általános. De azoknak is jó lehet, akiknek az adatkerete elfogy, de számlazárásig már csak pár nap van. Ha fontos, akkor a szükséges adatmennyiségből tud választani.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
DS39
nagyúr
válasz #37698048 #107273 üzenetére
de ezeknek a kiegészítős 5 napos cuccoknak mi értelme?
mi az az 5 nap? miért nem 30 nap a felhasználhatóság. (cserébe lenne kevésbé akciós)
ki használ fel 5 nap alatt 10 GB netet, és 6000 Ft-nyi beszélgetést? (ami 200 perc)vagy a Yettelnél már a bevándorlók és turisták a célközönsége a kártyás csomagoknak?
-
Landsmann
addikt
válasz #37698048 #107273 üzenetére
Nem hinném hogy így van. Az 5 napos kiegészítők egyike sem megújuló szolgáltatás.
A kiemelt rész szerintem arra vonatkozik, ha valaki megrendel egy 5 napos netet mondjuk, akkor azt nem tudja lemondani 2 nap múlva, hanem végig megy 5 napig.[ Szerkesztve ]
-
sweatyy
csendes tag
A YES! opcióról tud valaki valamit? Megszűnt várható helyette valami más 26 éven alulis kedvezmény?
A mai nappal lejárt a YES! opcióm nem is követtem a dolgokat folyamatosan küldte hogy lefog járni, még ebben a percben is azt írja, hogy hosszabbítsam meg látogassak el a yettel.hu/yes oldalra, az oldalnak se híre se hamva, egy üzletbe beszaladtam ott azt mondták fogalmuk sincs mi van most -
törölt tag
Kiegészítő tarifáknál ezt írja: "Az Előfizető az egyszeri díjas kiegészítő szolgáltatás törlését az előfizetői szerződés megkötése után nem kérheti."
Gondolom nem akartak NMHH vizsgálatot, és hagyniuk kellett a törlésre valamilyen kiskaput:
"A Yettel Feltöltőkártya és Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifára (kiegészítő szolgáltatás nélkül) önmagában új Előfizetői Szerződés kötése nem lehetséges, a tarifára azonban lehetséges a tarifacsomag-váltás, illetőleg a már megszűnt hívószámra vonatkozó, azonos Előfizető által történő újbóli szerződéskötés (visszaaktiválás). "
Magyarán: megszűnik a kiegészítő tarifa nélküli "sima" prepaidek forgalmazása, és aki nem szemfüles, és nem vált tarifát a kiegészítő tarifás díjcsomagokról a "sima tarifára", annak szívni fogják 5 naponta az egyenlegét.
KOMOLYAN: ki a fene lehet az a személy, aki ezeket a genyaságokat kitalálja ennél a cégnél? Mert ez ment telenor név alatt is 10 évvel ezelőtt is !!! -
veterán
Nyugi nyugi lassan jön majd Viktor és kibogozza, hogy mi van a feltöltős csomagokkal.
-
Landsmann
addikt
válasz SztiviVander #107269 üzenetére
És mindemellett szerintem itt is bevezetik majd hogy az 5G-re csak bizonyos előfizetéseket engednek fel. Csak itt ugye van NSA és SA hálózat is, ahol az NSA is elég jól használható. Kérdés, ha tényleg meglépik, a kettő között tesznek-e különbséget, vagy egyben kezelik. De ez már fantazmagória.
-
SztiviVander
őstag
válasz Krystal_s #107267 üzenetére
Tenyleg eltunt az appbol is hogy meddig is el a kartya. Gondolom amiatt lehet epp a keveredes hogy oszinten bevallott aremeles helyett megszuntetik a regi csomagokat (nekem is megjelent a feltoltosnel a tajekoztato szoveg) es atraknak egy 25 helyett 30ft/perc,sms diju "uj" csomagba. "Nem emeljuk 15-17%-al percdijakat, csak a havidijakat", aha vegulis annyival tenyleg nem. Csak 20%-al. Egyes net opciokat meg 30-40-el. Ez azert nekem ordenare gusztustalan. Nem az emeles, hanem ez a fullhulyenek nezos modszer. Ezeket siman meglephettek volna jan1-tol, azzal h a halozat modernizacio penzbe kerul, meg feltoltosnek is van 5G es kesz. Senki ossze nem kototte volna akkor a mostani inflacios emelessel. Talan arra szamitottak (vagy azt beszeltek meg korabban ) hogy a masik ketto is emel ezeken a dijakon is marciusban, csak hat egyelore nem ugy tunik.
[ Szerkesztve ]
-
S-IW
tag
-
Krystal_s
addikt
Feltöltőkártyás csomagoknál nem látom a weboldalukon, hogy feltöltés napjától meddig érvényes egy kártya? 90 nap, vagy fél-1 év, amikor majd újra tölteni kell rá, hogy ne kapcsolják ki?
Lehetne alaposabb a weboldaluk, mert van a családban 3-4 feltöltőkártya és szerintem senki nem emlékszik mikor töltötte fel és főleg arra nem meddig érvényesek. Legalább sms értesítést küldenek előtte?
Azt tudom más az 1500, a 3000 és a többi, vagyis volt, mert most megint új csomagok lettek és azoknál már semmit nem ír, az adott összegnél, csak az extrákra vonatkozó 5 napot.
Telekom jól láthatóan írja a dátumot, hogy meddig érvényes. -
donjohnson
addikt
válasz dethroner #107265 üzenetére
gugliba beírod hogy Yettel HU - Old Versions és kiad régebbi verziókat, amiket le tudsz tölteni és kézzel tudsz telepíteni: [link] vagy [link]
de szerintem ezeket hiába telepíted, azt fogják kiírni hogy frissítsd az app-ot. megpróbálhatod azért.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség a yettel appot olyan telóra felrakni, ami a minimum 8-as androidnál régebbit futtat?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
DS39
nagyúr
válasz csabaizoli80 #107261 üzenetére
Az ÁSZF változás tájékoztató szerint a váltás automatikus és a meglévő egyenleg és annak felhasználhatósága nem változik.
Utána következő feltöltést követően volt számomra kérdés mi lesz, de ahogy írták valószínűleg semmi, marad 30 Ft-osan továbbra is. Ezek az extra 5 napos dolgok maguktól nem lesznek aktiválva.
(Telekom honlapját nézve is ez a logikus, ezek ilyen belépő bónusz, ott is van hasonló a Domino esetén csak korrektebb, mert nem 5 napig használhatod el)
Voda a kormányé, nem javaslom. -
vence
tag
válasz Landsmann #107260 üzenetére
Nem fogom most leírni, de "csak" 36 eFt-tal vertek volna át - már, ami abszolút egyértelmű volt-, ha nem jövök rá és megkötöm a kétéves szerződést.
Most ezt írják:
"A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak."
Akkor mégis mit lehet lebeszélni az adott percdíjjal?!Vagy akkor nem percdíjakat kellene írni, hanem azt, hogy az induló csomag ennyi, meg ennyi "ajándék" percet tartalmaz.
Érdekes módon minden csomagnál 15 Ft-ra jön ki a percdíj, persze csak az induló időszakra!
(Tekintsünk most el a csak pár napig rendelkezésre álló adatkerettől.)Az persze nem látszik, h mi lesz utána, miből lehet választani.
Nevetséges!@ #107262Landsmann
Nekik az a "jó", ha minél áttekinthetetlenebb az egész kupijuk!Zavarosban lehet jól halászni! -tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz csabaizoli80 #107261 üzenetére
Áttesznek automatikusaan az új tarifába. Nem isd élrtem, hogy minek ez az 1-2 évenkénti állandó átnevezés. Nem egyszerűbb az ÁSZF-ben átírni az árakat, mint leírni, hogy melyik tarifából mi lesz? Ez megint csak káoszt teremt.
Amúgy nincs semmi tennivaló, április 8 és talán 20 között véágbemegy a tarifa váltás. SMS-ben értesítenek.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
csabaizoli80
kezdő
Üdv!
Olvasom itt a változásokat a kártyás csomagokról, faternak is jött az sms, hogy "megszűnik" a mostanija (azt sem tudjuk pontosan milyen van neki, még az én nevemen van, csak neki adtam, sima nyomógombos telóban használja a sim-et, 25Ft volt eddig a percdíj, talán Hello díjcsomag lehet....), most akkor mit kell ezzel kapcsolatban intéznem, mivel az én nevemen van, vagy ha nem teszünk semmit átkerül automatikusan egy másik "alapcsomagba", lényegében annyi a változás, hogy 30Ft lesz neki a percdíj, minden más (feltöltés/rendelkezési idő stb.) változatlan marad? Netet nem használ, csak az elérhetőség miatt van neki+néha telefonál is, melyik csomagba lépjen át? vagy csak a sima 30Ft-os/perc alapcsomag van automatikusan, net nélkül? vagy váltson szolgáltatót?
Vodánál is volt nekem mostanában hasonló a kártyás csomagommal, ott is ki akarták vezetni a régieket, aki maradt a régiben a 19FT/perc 25 vagy 30Ft-ra emelkedett ha jól emlékszem, én váltottam az újra és így 19Ft maradt talán...ez még tavaly volt, de gondolom most ők is emelnek akkor..... -
vence
tag
válasz Landsmann #107254 üzenetére
Elméletileg ezek a dolgok többszintes jóváhagyás után kerülhetnek/-nének csak ki.
Valakik ezeket jóvá is hagyják ...Nem tudom, h ez a home-office-nak tudható-e be, de leginkább katasztrófa ez a kupi, amivel állandóan szembesül az ember.
Németben fél óra alatt áttekinthető az-az 1-2 oldal, amiben minden lényeges feltétel, szolgáltatás benne van. És könnyebben megértem, pedig nem az anyanyelvem.
(Itt 38 oldal a Dominó és még nincs is minden benne, mert szanaszét van egy csomó dolog a mellékletekben.)
Nem beszélve a nyakatekert és pongyola fogalmazásokról, nyilvánvaló tévedésekről és a szándékos átverésekről.Egy biztos, az nagyon látszik, h semmit nem ellenőriznek, tesztelnek megfelelően, mert belefér ... leginkább minden belefér.
Sajnos még nagyon hosszan lehetne folytatni a sort.
Mindezt persze horror árakon kínálva.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz 4Grider #107256 üzenetére
Lehet én vagyok már agyilag zokni, de nem biztos hogy erre így kellene rájönni.
Korlátlan céges előfizetés mellett, nekem csak a privát telefonszám elérhetősége és rendelkezésre állása a fontos, ezért töltöm fel időnként. (A pénzt meg elvásárlom más szolgáltatásra.)
Ezért akadtam fent ezen az 5 napos dolgon, hogy akkor mostantól csak ezek lennének?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ha jól értem, az új ügyfélnek - tehát új kártya igénylésekor - belépéskor ezek közül választania kell egyet. Persze amikor lejár (az 5 nap), akkor automatikus hosszabbításról nincs szó, visszakerül az alap csomagba.
Az a gond, hogy ezt az ÁSZF-ben sem igazán fejtegetik, de a 30 Ft-os percdíjból nem nehéz rájönni...[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz Landsmann #107252 üzenetére
Már DS39 leírta, igen zavaró, hogy kártyás tarifáknál ezt adja de akkor az én kártyás 1GB havi netem 1500Ft-ért(vagy ki tudja már mennyiért) megmarad? Ez lenne nekem a lényeges kérdés, nem az, hogy pluszba mennyiért kapok netet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Landsmann
addikt
Én úgy látom, egy valami nem változott az elmúlt, mondjuk 20 év alatt. Nem lényeges, de adott esetben bosszantó. A honlapon rendszeresek az elírások. Emlékszek, volt időszak és ez egy több éves periódus volt, hogy amikor megjelent a közlemény valami változásról, pár nappal később meg ehlyesbítés volt a közleményre, mert valamit rendszeresen elírtak. Dátum, szolgáltatás értéke, stb. Most scak úgy véletlenül botlottam bele a hálózatfejklesztések kapcsán. A weboldalon, ahol a tervezett fejlesztések helyszíne és dátumai vannak felsorolva, azt írják, hogy 2024.02. 19. - 03. 31. Csakhogy valójában ez csak március 1. Nem nagy dolog, csak amikor rendszeresen belebotlik az ember ilyen apróságokba meg kacifántos megfogalmazásokba, amiket többféleképpen eleht értelmezni, elgondolkodik az ember, hogy aki ezeket leírta, el is olvassa utána, hogy mit írt?
-
DS39
nagyúr
válasz 4Grider #107251 üzenetére
Értem, köszi.
Kár hogy ezt a honlapon nem tüntetik fel normálisan.
Ha új ügyfél megy fel, és akar rendelni tőlük egy feltöltős sim-et, nem talál rá opciót az alapra (gyakorlatilag nem mutatja hogy jutsz hozzá az alap kártyás szolgáltatáshoz), hiszen csak ezeket az 5 naposokat mutatja.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Narxis #107248 üzenetére
Erre gondolsz?
Ez több szempontból is érdekesnek néz ki. Egyrészt adatjegy, de percet is ad hozzá. Azt írja, 20 % engedménnyel rendelhető, miközbern alul meg 0 Ft-ot ír. De az is ott van, hogy megújuló. Na most akkor ezt hogy is kell értelmezni? 5 naponta újul meg? A 0 Ft 20 % kedvezménnyel is 0 Ft.
De ha meg egy egyszeri alkalom, ami az első megrendelésre vonatkozik, akkor ezt azért jó lett volna leírni, mert kifért volna.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Díjcsomagváltással az alap kártyásba jutsz: 30 Ft a percdíj.
Ha ilyen 5 napos vacakra előfizetsz, akkor 15 Ft lesz a percdíj, ha lebeszéled mind az 500 Ft-ot.
1500 Ft-osnál már 10 Ft a percdíj és 3 GB mobilnet.
De ezekre nem kell előfizetned, ha telefonálni akarsz 30 Ft-ért. -
DS39
nagyúr
válasz Yahhher #107249 üzenetére
Kicsit zavaros, hogy a kártyás tarifa menüponton nem az alap szolgáltatást mutatja hanem a pluszban rendelhető extrákat.
Mindezt úgy hogy küldték ma az smst hogy az ÁSZF változás kapcsán megszűnik a kártyás csomag.
És akkor megnézve a honlapon ezek fogadnak helyette.
(És nyilván a +5 Ft a legkevésbé érdekes) -
DS39
nagyúr
Mi a bánat ez, hogy megszüntetik a kártyás csomagokat?
És olyanba tesznek át aminél feltöltés után 5 nap a felhasználhatóság?
Ezt mégis hogyan gondolták?[ Szerkesztve ]
-
TMhun
tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy csak és kizárólag személyes ügyfélszolgálaton lehet visszaigényelni a számhordozás okán megszűnt kártyás szerződésen megmaradt egyenleget?
-
Narxis
nagyúr
El kellett végeznem az adategyeztetést, szerencsére sikeres volt, mondom megnézem már milyen számlás csomagok vannak, aszondja Yettel Start Net e-Komfort csomaggal, 11 hónap hűséggel 10GB mobilnet 150 perc beszéd 7490Ft.
Ennél olcsóbb csak a Yettel start 1 GB nettel 100 perccel, e-Komfort csomaggal, 11 hónap hűséggel és akkor 3990Ft/hó de miért vennék ilyet mikor feltöltősként is megkapom az 1GB netet? A lebeszélhető percek nem érdekelnek, az sms-ek se. Szóval azért vannak árak és még szerintem ezután emelnek márciusban, nem?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
Digi-Vodafone off off!
Köszi!Xiaomi 13T
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #107232 üzenetére
Igaz, gondolom a Digi mobilosoknak továbbra is a Digi küldi a számlát (Márciusig vagy utána is?), csak a hálózat szűnt meg.
Ez azért jó nekik, mert felénk pl. most fog jönni Digi vezeték ha minden igaz, és gondolom majd semmilyen Voda mobillal nem lehet majd "jóáras" kombó csomagot kötni.#107233 DrBubo77 De jól mondom, két külön cég, lehet úgy is marad ld. amit fentebb is írtam. Egy tulajdonosnak lehet több cége is. Vagy pl. milyen gáz lenne nekik, ha a Digi vezetékesekről a Voda mobil-vezetékes hálózaton belüli hívásnak minősülne, de gondolom pénzmosásra is jó stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
válasz Viktor0610 #107224 üzenetére
Még csak az sem. Egyedül a Digi mobil része került a Voda alá, de a Digi vezetékes és műholdas része továbbra is külön cégként él.
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz Viktor0610 #107194 üzenetére
Ha jól látom a YES! opciót is megszüntették.
Arról van esetleg infód, hogy ha nekem júliusban lejár a YES! opció de akkor még jogosult lennék rá (éppen, pár hét híján) akkor még 1 évre tudom aktiválni, vagy már teljesen felejtő? Yettel S Net+ csomagról van szó.[ Szerkesztve ]
-
logper
lelkes újonc
Jól gondolom se a hang+adat sem a csak adat KÜF kártyák még nem jogosultak 5G Sa-ra?
-
MODERÁTOR
-
trec12
addikt
válasz Viktor0610 #107216 üzenetére
Vodafone a Digit megvette? Mindkettőt a 4iG vette meg.
-
SztiviVander
őstag
válasz azbest #107219 üzenetére
"Lehet átállok rá, mint fő netre."
En ezt tavaly szeptemberben leptem meg, hasonlo okok miatt, kuf flottas yeti net. Azota is atomstabil. es talan iden mar sa-ra is felengednek, bar panaszra a 6-700/90-el sincs ok. a telekom koaxan a gigaeros gigabitnek csufolt szolgaltatas harmad ennyit tud, dragabban.
-
@Madmancs
detto. prepaid plusz 5 napos a regi tplinkben mikor videkre megyek. ez igy azert nagyon gaz. plane hogy az volt a mondas a prepaid dijak es a kiegeszito szolgaltatasok nem emelkednek az inflaciokovetessel csak a haidijak. vegulis nagyon nem hazudtak, mert ez valoban nem 15%. kar. mert akkor caak 2250ft lenne. igy meg akkor kb 33%-ot emeltek, azt hagyjuk is hogy ha a kedvezmenyeket is beleszamoljuk akkor inkabb 43-at. -
veterán
válasz nfsu17 #107178 üzenetére
Elég szépen emelkedtek az árak. Utazás alkalmával egy routerben lévő prepais sim re szoktam rendelni 5nap korlátlant. Ez eddig 10% kedvezménnyel (utoljára 02.21-én) került 1980Ft-ba. Most 20% kedvezménnyel 3000Ft. 😅
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
azbest
félisten
válasz lazlow19 #107218 üzenetére
olyan, mint a hőtágulás: nem csak a tepsi nő melegítéstől, hanem a lyuk is rajta. Egyre nagyobb lyukon folyik ki a tészta.
#107220 Bferibörs
amúgy bár valsz rekord profitot csinálnak, de legalább van komolyabb infrastruktúra is. Lassan ott tartunk, hogy yettel 5g-vel nagyobb sebességeket ad, mint a környékemen elérhető vezetékes szolgáltatók. Azoknál eléggé leálltak a fejlesztések, sőt, csökkentettek újabb csomagokban feltöltési sebességet. Miközben azok ára is ugyanilyen arányban nőMost teszek majd próbát egy zte mc888 routerrel, elvileg a környékemen nagyon hasítani fog (pláne, ha sa-ra is felengednék bármelyik előfizetést). Csak nem a yetteles router bérlettel, hanem inkább vettem routert és valsz flottás korlátlan netetre fizetek elő, ami yettel hálózatot használ. Lehet átállok rá, mint fő netre.
[ Szerkesztve ]
-
lazlow19
friss újonc
Még szerencse, hogy a kedvezmény a duplájára emelkedett.
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #107198 üzenetére
Azert nincs am mindenhol gigabit optika meg bp-en se (nalam is a jonektekakoax a telekom allaspontja), nemhogy egy akkora orszagban mint az usa. Massal meg nemigen mersz 20 alattit. Ehhez kepest yetivel 12-18, nagyon ritka a 20-23.
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #107213 üzenetére
Pld. A plusz net árakra.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
vence
tag
válasz Viktor0610 #107213 üzenetére
Hát ez az!
Szerinted ez normális egy "működő" piacon?
Ez inkább olyan maffiás dolog így!Rendesebb helyen ez minimum azonnali kartell-vizsgálatot indítana Milyen kár, hogy ilyen hivatalokban olyan emberek "üdülnek", akik nem szeretnek dolgozni!
(De nem 4 szolgáltatót kellene mondani?
van vmi frissebb statisztika a piaci részesedésekről?)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vence
tag
válasz Viktor0610 #107209 üzenetére
Ahhoz azért egy kisebb csoda kellene, hogy addig ne bukjon meg ez a szuper, minden szempontból kontraproduktív rendszer.
Addig majd csak észreveszi vki illetékes, hogy fordítva ülünk a lovon!
Épp jön a sorozat mongol testvéreinkről, hátha abban is megemlítik, hogy lassan tőlük is lemaradunk!
@ Bferibörs
Amíg ide valami jelentősebb új szereplő nem jön, addig érdemi változásra nem igen lehet számítani![ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz Landsmann #107206 üzenetére
Vigyáznak, nehogy érdemes legyen felmondani az előfizukat!
Két év alatt azért ez nagyon durva emelés, amikor elméletben minimum stagnálni kellene az áraknak hazai viszonyok között is.
És akkor még nem vettem figyelembe az extra magas induló árakat és a jövedelmek közötti különbségeket.Hát nem tudom hány embernek jön ki nálunk az órabéréből, egy minimum korlátlan beszélgetést (+ minimális netet) tartalmazó csomag havi ára.
Szerintem, ahol nem az IKÁ-t alkalmazzák, ott - jó magyar szokás szerint - vastagabban fog majd a ceruza.
Legalábbis az utóbbi hsz-ok alapján.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #106914 üzenetére
Na hát ma voltam bent megkérdezni, megkérni, hogy rakják már át. De azt mondták ezt nem lehet megcsinálni. Mindig külön számra rakja az előfizetést, meg kártyást.
Ha ott veszek egy kártyás számot akkor is.
Érdekes, mert az előző ilyet oda tudta rakni. -
Landsmann
addikt
válasz Fecó88 #107188 üzenetére
A havidíjas szolgáltatásokra vonatkozik a 15,4 %-os emelés. A kiegészítő szolgáltatások ebben nincsenek benne.
Azért érdekes ez is, mertt a havidíjasokra van beharangozva a díjemelés, a kártyásokra nincs. De mily érdekes, éppen a havidíjasok díjemelésével esik egybe az, hogy megszüntetik a jelenlegi kártyás csomagokat és újakat vezetnek be, magasabb percdíjjal.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
donjohnson
addikt
válasz logper #107192 üzenetére
marketing bullshit az egész. attól hogy SA-n fog menni az 5g-jük attól még nem lesz gamer.
NSA-n is tudsz mérni 20 ms-ot ha közel mész a tornyhoz, ettől még nem lesz állandóan megbízható a kapcsolat. aki normális gamer az vezetékes netet használ és nem 5g-t.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
autotaxmo
őstag
válasz autotaxmo #107203 üzenetére
Na most talaltam meg elvileg a yettel oldalan, hogy az uj csomagok nincsenek felsorolva az inflacio kovetos emelesek kozott. Akkor ezek szerint tenyleg csak a tegnap ervenyben levokre vonatkozott a dijemeles es az uj csomagok kimaradnak az emelesbol de ki tudja meddig.
-
autotaxmo
őstag
válasz Viktor0610 #107199 üzenetére
Koszi szepen! Mert eddig szerepelt a weboldalukon hogy ha jol emlekszem a marcius 5 datum ahol bejelentettek hogy inflacios aremeles lesz, na ezt most nem talalom sehol es a mostani kiirasuk nagyon ketertelmu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest