Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Érdekes a helyzet. Elhoztam a melóhelyre a Redmi Note 10 5G-t. Nézem a kijelzőt, ott virít a VoWIFI kijelzés. Átraktam másik wifi hálózatra, ott is csatlakozott. Tény, hogy a korábbi 1-2 másodperc helyett elszöszmötöl 20-30 másodpercig mire a kijelzés kikerül a térerő mellé. Otthon nem tudtam rávenni a csatlakozásra. Kíváncsi leszek este mit mutat ha haza megyek. Biztos babrálnak valamit, csak kérdés, hogy otthon miért nem csatlakozott. Lehet fél óra múlva otthon is ment volna. Érdekes viszont, hogy a Redmi 6 nem sokat gondolkodik a csatlakozáson. 2-3 másodperc és kész is van amikor átállítom wifi elsőbbségre. A másik telefon nagyon soká vált át és van hogy le is szakad a vowifiről. Telefonhívás egyébként működik.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Azt hol látom a fiókomban, hogy mikor vehetek újra bünti nélkül telefont? Most jelenleg 39.000 Ft visszafizetendő készüléktámogatást számol fel. Legutóbb tavaly februárban vettem telefont a Yettelnél.
-
Bondix
aktív tag
No én így lőttem be itthon a WiFi-t a 130 Mbps teljesen jó nappal este vam hogy 150.
A Tré mobil 4G nálam 70 körül nyomja tehát a Yettel jobb az biztos.
A 4G kilőtem az olyan 80-100 között volt és azt is h ne legyen automatikus váltás így csak 5G-re tettem fixen
Csatorna automatikusra ha erre van jön ötlet akkor állítom de nem igen változott amiket próbáltam.
Csatorna szélesség lehetne 160 MHz de azt írják jön a 80 stabilab.
A DNS manuálisra tettem azzal a 8.8.8.8 ezt javasolták nem tudom van e értelme de most így van.
-
Landsmann
addikt
Van valakinek infója, hogy a Szeghalomra meghirdetett modernizációt nyélbe ütötték? Cellmapper szerint még nincs nyoma, de lehet csak nem járt arra egy fanatikus sem. Most nekem sincs utam arra.
-
Landsmann
addikt
Csináltam egy gyors tesztet egy Redmi 6-ossal. A VoWIFI hívás az rendben működik. A szám letiltása a beállítás ellenére is elküldésre kerül VoWIFIN és VoLTE hívások során. Viszont volt olyan, amikor a VoLTE-ról leváltott GSM-re, akkor nem küldte el a számot. A #31#telefonszám módszerrel sem tiltja le a számot. Szerintem itt központilag van egy paraméterezés nem beállítva vagy elrontva. Egyébként a hívószám tiltás beállításnál a telefon levált GSM-re, úgy küldi el a beállítást.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó reggelt!
Hívásértesítésről van szó... -
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem az almának kell támogatni, hanem a yetinek. Az pedig azt írja a VoWiFi oldalán:
Támogatott készülékek: Apple iPhone készülékek iOS 17-től -
4Grider
félisten
válasz
snooze
üzenetére
Tedd át a telefonod 2G only módba (kapcsold ki a VoWiFi-t is) és ellenőrizd le a hívásátirányításokat.
Nem elérhető esetén ha nincs ott a +36209400424, akkor állítsd be rá. Ha ott van és nem működik, VoLTE/VoWiFi kompatibilitási problémára tippelek, hiszen 2G-n tutira mennie kell. -
snooze
veterán
ha a hivásértesités szolgáltatást megrendelem a yettel honlapon,akkor mennyi iső mulva aktiv?vagy küld értesitést az aktiválásrol? link mert még nem müködik..
-
keram2009
tag
Sziasztok. Nem tudom egyedi a probléma vagy csak nálam van a hiba, de a mai napon nem tudom elérni a vowifi szolgáltatást ami eddig működött. iPhone 14 Pro ios 17.3.1
Az alábbi hibát irja a telefon. Mellette a Vodafone vowifi az működik. Se céges se otthoni digis wifin nem működik. Valakinek van hasonló gondja?
-
Akelaus
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen visszajelzi. Kipróbáltam amit írtál, ha kikapcsolom a 4G-t akkor elrejti a számot.
Viszont ez tegnapig, sőt talán még ma reggel is ment bekapcsolt 4G mellett.
Tegnap biztos, hiszen így használtam.Kilépés és visszalépés után is mutatja hogy letiltva.
Amit észrevettem, hogy ma egy idő óta nagyon nehezen kéri le a beállítást, és közben eldobja a 4G-t, vagy átvált 3G-re. -
LanyUs
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
yanna: igen tudom, én is yetteles vagyok ( még ). Feleségem is, de megoldás kell az óra miatt
4Grider: köszönöm! Akkor ez a teljes kép
Csak a hívás a lényeg, sms nem kell. Esetleg arról még van információ, hogy mi van a mobilnettel? Azt is átteszik a másik számra és tudják kezelni 1 előfizetéssel? -
Landsmann
addikt
Cellmapper weboldala másnak sem megy? Csak egy fehér oldal töltődik be a fejlécen kívül.
-
Akelaus
senior tag
Az készülék, vagy a szolgáltató valamilyen hibája, ha megjelenik a hívószámom, annak ellenére, hogy be van állítva, ne küldje el a hívóazonosítót?
Többször indítottam már újra a készüléket, és állítottam be, de még mindig kiírja a számot a másik fél készülékén.
-
4Grider
félisten
válasz
LanyUs
üzenetére
eSIM-re váltáskor mindenhol bukod a fizikai kártyát, még a Telekomnál is. De náluk és csak náluk, igényelhető multisim egy másik számmal, amire meg tudják oldani a fő hívószámod bejövő hívásainak egyidejű továbbítását, sőt a róla indított hívásokra is rá tudják hamisítani a fő számod. Amit nem tudnak megoldani, az az sms, mivel sms-t nem lehet továbbirányítani egy másik számra, illetve arra nem lehet ráhamisítani a fő számot.
-
LanyUs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"A legutolsó infó az, hogy egyelőre nincs Apple Watch eSIM-támogatás."
Tegnap voltam egy Telenor üzletben személyesen. ESim-re váltás esetén bukom a fizikai kártyát, tehát Telenornál nincs multi sim szolgáltatás. Én futásokra használtam volna egy Watch Ultra órát és nem akartam a telefont cipelni magammal a szántóföldekre is.
De ez így dupla bukfenc. Se Watch, se MultiSim.
Váltás szaga van a dolognak Telekom irányba... -
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát akkor nem tudom, hogy mit mondok rosszul. Vagy hogyan kellene ezt úgy fogalmaznom, hogy érthető legyen számukra.
-
Bondix
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen ez.
Nálam kb egyezik nappali mérés alapján.
Az hogy hajnalba 200 volt az egy dolog akkor nagy forgalom nincs sejtem, de a nappali kb azonos mint amit én mértem SpeedTest app-al is így ezért nyugtatótt meg az oldal. -
donjohnson
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
igen, 5g-n.
de átváltottam 4g-re, úgy is 290, de nem került fel sajnos az oldalra, hiába engedtem helyhozzáférést a mobilos böngészőben.szerk.: pc-n jobb oldalt reg. nélkül "kihagyom és mérek" vagy mobilon legalul mérés indítása gomb: https://szelessav.net/hu/sebesseg_meres
szóval mégis kell regisztráció, hogy bekerüljön az adatbázisukba a mérés. -
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
A 600 Mbps-ot valószínűleg nem az oldalon kiválasztható 4G technológián méred, tehát elvileg használható is lehetne az oldal. De nálam sem az, itt már évek óta nem mérek 4G-n olyan alacsony sebességet, amit az oldal kihoz hozzám.
-
donjohnson
addikt
válasz
Bondix
üzenetére
erre gondolsz?
https://szelessav.net/hu/aggregalt_sebesseg/mobil
nálam azt írja a yettelre hogy 41 mbit/s közben meg 600 mbit-et mérek. semmi értelme. -
Bondix
aktív tag
-
trec12
addikt
válasz
Bondix
üzenetére
Azért az 5G-n más ám és ez már elvileg SA 5G ráadásul. Most órák óta megy a tv tableten, boxon keresztül, megy a netrádói semmi döccenést nem tapasztaltam eddig. Szerintem neked az fontos, hogy stabil legyen ha 4G is.
Amúgy a teló wifijén 450 körül mérek a router közelében. Majd LAN-on összekötöm a laptoppal megnézem mennyivel gyorsabb úgy mert az nem tudja az AX-es wifit. -
Bondix
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Az a 300 Mbit nekem is tetszene...
Ma hajnalba mértem 200 de akkor kb mindenki is alszik 😂
Nappal az 70-110 között.
De ez 4G mondjuk 5G az nálam messze van telefonon is néha van néha nincs.
4G-nek megfelelő ez a 70-110 sebesség amúgy?
Trémobil előfizetésem is néztem telefonba mérve 4G az 40-50 körül van. -
trec12
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Három hónap ingyenes tévével együtt mind telefonon a 1220-on mind a boltban ezt mondták de pontosítok; 3 hónapon belül vissza lehet adni az egészet tévéstől és nem kell fizetni semmit. A határidőre kell figyelni nehogy kicsússz. (persze ha vissza akarod adni)
Amúgy első blikkre kellemes csalódás a cucc.
Nem gondoltam volna. 
Router ZTE de az is teljesen okésnak tűnik.
Itt három bázis is 5G-s körbe vagyok véve.
Sajnos kissé takarásban van kettő egy meg messzebb van de így is 300 Mbit körül megy felfelés 40-50. Úgy, hogy nem a legjobb helyen van a lakásban a router jelenleg. -
-
tobias40
veterán
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Egyelőre elcsomagoltam mert KODI alatt használom most,majd hétvégén előveszem és tesztelem...
-
-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na ma végre volt időm felhívni a 1220-at. Ott is ezt mondták, hogy nem lehet egy azonosító alá berakni a számlás és kártyás számokat.
-
Kronk
őstag
Sziasztok, nyilván buta kérdés, de a VoWiFi, miért nem megy roaming környezetben, mindenféle trükk nélkül?
Itt vagyok Csehországban, van VoLTE roaming, 5G, minden, csak a VoWiFi, nem megy.
Van egy cseh feltöltős Voda kártyám, azzal bezzeg bárhol megy, hovatovább, a múltkor az applikáción keresztül ki tudtam a fizikai kártyámat cserélni egy e-simre, kb 1 perc perc sem volt... -
snooze
veterán
sziasztok!
magyarázza el valaki,mi a rácio abban,hogy akinél nem érhetö el az otthonnet szolgáltatás,de van vezetékes net,az miért nem igényelhet yettel tv elöfizetést?nem terhelné annyira a mobilnetet sem.. természetesen van másfajta yettel mobil elöfizu.. -
Bondix
aktív tag
Kicsit állítottam rajta
A csatorna: automata helyet 11-re és a csatornaszélesség auto és 20 vagy 40 -nél a fix 40A sebbeseg meg is ugrott igaz ez éjjel volt de lehet ez miatt de a 217 az már szép.
-
Trailbreaker
tag
válasz
tobias40
üzenetére
A HDR tedd át adaptivra, mert alapból be van kapcsolva és úgy nem valami jó a kép.
A távirányító firmware-ét frissítsd le az RCU szoftverfrissítés menüpontban ennek többször neki kell futni mert elsőre nem sikerül, illetve ha befejezte kell egy kis idő, hogy észhez térjen de utána pörgősebb, gomb lenyomásokat gyorsabban fogja érzékelni és ezáltal a box reakció ideje is gyorsul én ezt tapasztaltam amikor még volt nálam Yettel TV.
-
tobias40
veterán
-
kk75
tag
Az Otthon Net, 3 hónapos próba időszaka engem is érdekelne.
De a szerződésben én nem találtam meg a 90 napos felmondási lehetőséget, csak a 14 naposat..
Ebből arra következtetek, ha 14 napon belül nem mondom fel, a nyakamon maradhat 1-2 év hűségidővel havi 8-9.000 ezerért.Ha valaki másképpen tudja, okosítson fel.
-
lala666
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Úgy is mondhatjuk

Bár inkább tér idő problémája van.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tobias40
veterán
válasz
lala666
üzenetére
Digihez nem tudok viszonyítani csak a sweet tv-hez és ott nem látok nagy különbséget,talán picit tisztább a yeti-é nem tudom.
Sport csatikba szerintem pont erős a yettel tv,nem látok benne hiányosságot és mind full hd ha jól gondolom.
Mondjuk jó lenne vmi progi amivel lehet látni a bitrátát,nem tudom van-e ilyen ami vagy tv-re vagy tv-box-ra lenne. -
trec12
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Én úgy vélem, hogy ez oda való ahol nincsen normális net. Ahol van rendes stabil drótos net (nem xdsl) oda ezt nem kéne erőltetni azt helyettesítendő vagy kiváltandó. Ennek ellenére biztos van akinek beválik. A Tv-nek vannak hiányosságai de árban - csak tévére előfizetve - sem olyan rossz ha azt nézzük nincsen hűség. Persze némi apróság, hogy kell hozzá valamilyen Yeti számlás előfizetés. Összességében nekem tetszik a Yeti megoldása.
-
tobias40
veterán
válasz
lala666
üzenetére
Ez igaz és nem leszólni akarom a yettel tv-t hanem összehasonlítani másik tv lehetőségekkel,főleg a képminőségre és stabilitásra vagyok kíváncsi!
Korábban kérdeztem a topic-ban és ezt a tanácsot kaptam hogy próbáljam ki és majd eldöntöm,ezért éltem a 3 hónapos "ingyenes" lehetőséggel.
Ami még nekem negatívum hogy nem lehet a csatlistát módosítani,nekem nem logikus a sorrend de van akinek ez nem számít.(nekem már megvannak a sorrendek,ragaszkodom hozzá..
)Mint írtam,ahol nincs más net és tv lehetőség biztosan jó megoldás,netet még nem teszteltem ,csak a tv-ről beszélek,nem trollkodni jöttem ide!
(nekem megvannak a filmcsatik másik megoldásból,igaz ott nem fullhd a hbo2-3,de ritkán nézem ezeket,ezért nem említettem) -
martonl
senior tag
válasz
lasz10
üzenetére
Az azért nem volt rossz sebesség. Nekem a Voda tudott 4 körül beltéren, ha jól rémlik, de ez is gyéren lakott rész. Kicsit beljebb haladva Bp. belvárosa felé már messze nem volt ilyen sebesség.
Most a modernizáció óta beltéren 10 körül, de inkább alatta van a letöltés (4G), de kint felmegy 100 fölé is. Sávokat nem néztem, de valószínűleg bent B20 van csak, kint meg vannak magasabb frekvenciák is. Ettől függetlenül a kijelzett térerő kint nem feltétlenül szokott több lenni a beltérinél a csatorna nagyobb sávszélessége miatt gondolom. Valaki írta, hogy a magasabb frekvenciákat preferálja a hálózat és még elég gyenge térerőnél is szereti azon tartani az eszközöket. Nyilván logikus is. -
tobias40
veterán
Kipróbáltam a yettel tv minőségét,nem vagyok tőle hanyatt esve,a sweet tv-hez hasonlítottam!
Kipróbáltam saját boxát is,nekem elég lassúnak tűnik,igaz mondom még csak egy este tapasztalata,ebből is inkább a KODI alatt néztem mert engem az jobban megmozgat.
Érdemi "képminőségbeli" különbséget sem láttam,igaz még csak egy este néztem.
Ami pozitív nálam hogy a Spíler-ek hd-ban jönnek és valóban szép a képe,a többi hd műsornak is de nem mondanám rá hogy húba ez mennyivel jobb mint a sweet tv.Majd még tesztelem,van rá 3 hónap,még írok rála ha vkit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak a hívás a lényeg, sms nem kell. Esetleg arról még van információ, hogy mi van a mobilnettel? Azt is átteszik a másik számra és tudják kezelni 1 előfizetéssel?
de átváltottam 4g-re, úgy is 290, de nem került fel sajnos az oldalra, hiába engedtem helyhozzáférést a mobilos böngészőben.
Nem gondoltam volna. 
Itt három bázis is 5G-s körbe vagyok véve.
Monda is a srác hogy 3 hónapig visszavihetem.