Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ügyfélkapun nekem egy 40 karakteres káromkodás a jelszavam.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm, sanszos hogy a Yettel app csak 8 karakter hosszú jelszót tud " felismerni "
Yettel fiók belépés esetén.
Eredetileg én egy 22 karakteres jelszót adtam meg ( tudom manapság nem divatos ilyet csinálni 😁 )
Elkezdtem vissza törölni az app-ban a jelszó mezőt, egészen 9 vissza törölt karakterig hibát ír, viszont ahogy elérem a 8.-at, úgy már azt írja hogy a jelszó vagy e-mail cím hibás.Na közben meg zárolták a fiókot... 😁
-
CellWalker
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Mert az is. Attól még ugyanúgy egy ötödik generációs adatkapcsolat, csak sokkal kisebb sávszélességen.
Az a baj, hogy sokak fejében az van, hogy 5G = közel végtelen sebesség.
Az 5G kb. 1,3* hatékonyabb a 4G-nél ugyanazon sávszélesség (frekvencia) esetén. Tehát ahol átfér 100Mbit/s 4G-vel, ott nagyjából 130Mbit/s megy át 5G használatával.
-
TeeJay
félisten
válasz
INGJOKE
üzenetére
Mondok jobbat...
A tegnapi netlehalás miatt a telepen facebook csoportban sokan jajgattak
Telekom és Vodások, erre beírtam hogy Yettel 5G hasít meg a DIGI is
Aztán jött egy IQ harcos és meg akarta magyarázni nekem hogy régebben olvasta hogy a telepen már van 5G ő Vodafone-os és neki is milyen tuti 5G van már arról a panel tetejéről amit írtam. Utána világosítottam fel hogy a környéken sincs Vodának 5G csak maximum a kamu 5G, a panel tető amiről meg beszél az Yettel N78-as torony és csak Yetteleseknek Vodásoknak nem az adja
Szóval a gyök2 IQ-s alakok annyit látnak a telefonon hogy 5G és már elhiszik hogy az is
-
csaszi75
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A yettel fiókkal sokszor van kavarás... hogy email, telefonszám, vagy épp mivel lépsz be.. itt nincs összekeverve valami?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Realme 6 és Realme 9 pro +
Egyik sem jó.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
tedd fel másik telóra az app-ot és nézd meg azzal is. hátha megvan még a régi xiaomi-d.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
akkor sem jó
érdekes.. -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Úgy értem, hogy ha a telefonon a billentyűzet úgy van beállítva, hogy pont és vessző után automatikusan tegyen szóközt, akkor ha ilyen karakter van a jelszban, láthatatlanul egy szóközt is beszúr utánuk. Ha számítógépen csinálod, akkor nincs automatikus beszúrás. Ja, ha a webere is mobilról lépsz be böngészőből, akkor igazad van, ott is hozzáfűzné.
-
zzola
titán
Lehet volt már kérdés, Otthonnet szolgáltatást bármennyit lehet kötni, illetve mindegyikre jár - akár párhuzamosan is a 90 napos próbaidő ?
Kösz -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a yettel app-ban a yettel fiókos belépésnél van egy olyan hogy "Elefeljtetted a jelszavad?" funkció.
azzal ha ha küldesz magadnak jelszó-emlékztetőt és megadod ugyanazt a jelszót akkor nem enged be? -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Innen próbáltad, (https://fiok.yettel.hu/) vagy a Yettel weboldaláról, www.yettel.hu?
Ja, weben beenged. Nálam, fordítva volt. Ha a speciális karakterek között van pont, a billentyűzet nincs úgy beállítva, hogy pont után automatikusan szóközt is tegyen? Nekem ezzel is volt gondom másik appban. -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs ékezetes karakter a jelszóban? Nekem egy idő után ez okozott problémát. Évekig nem volt vele gond.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Megváltoztattam a Yettel fiók jelszavam, Böngésző be enged, viszont az app hibát ír.
Adat törlés, app újra telepítés megvolt.
Vajon mi lehet a bibi? -
viktorhu
veterán
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
A helyzet az hogy ez viszont nem magyar sajátosság, az 5G-vel kapcsolatos marketing hülyítést máshol is gyakorolták.
Az USA beli AT&T szolgáltató például olyannyira hogy "5G Evolution" nak nevezte el a 4G+-t amikor 5G még nem volt nekik. Ezt az amúgy sokszor teljes joggal szidott magyar szolgáltatók sem mernek megcsinálni (vagy ha igen menne rá a bírság) -
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezzel értek egyet én is 100%-ban. Vérpistikét nem érdekli, hogy dss vagy n78. Csak azt látja hogy az egyik szar a másik király
-
donjohnson
addikt
válasz
pdr755
üzenetére
tipikus példája amikor a marketingesek erősebben érvényesítik az akaratukat. ez a mai világ.
én a telekom helyében nem nevezném 5g-nek ami 46 mbit/s körül tud (most tegyük fel hogy a max se több sokkal ezen a frekvencián).
46 mbit/s kb. 6-8 évvel ezelőtt volt menő mobilon.
lehetett volna 4,5g-nek vagy 4g low energy-nek hívni, ha jobb mint a 4g, de lassabb mint a normális, fejlődést mutató 5g, mert ez így átverés. -
pdr755
aktív tag
-
Hát ez nem túl szép. Mindegyik otthon a nappaliba ugyan az a teló. Mindegyik 5G és mindegyik saját szerverén mérve.
-
válasz
4Grider
üzenetére
hát max. nem 4k-ban streamel a kollega, hanem full HD-ban, és akkor egyből csak a töredéke kell.
Szoktunk nyaralásokra magunkkal vinni média-lejátszót és Horvátországban egy csomó helyen ilyen mobilnetes megoldás van apartmanokban, ilyen 10-15 mbittel, és simán szokta bírni az is. -
trec12
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Kábeles neten szépen elmennek a streamek ilyen sebességnél. Feltéve ha nem több/sok streamet toltok egyszerre. Mondjuk routeren is múlik. Mobil interneten már nem lennék benne biztos. Ahogy itt olvasom még a csillagok állásán is múlik bizonyos helyeken néha mit tud a cella. No meg a router.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Üzletből elhoztam egy csomagot, TP-Link modemet adtak, az üzletkötő szerint ez jobb mint a ZTE. (passzolom, mert nem értek hozzá.)
Lakhelyemen ennyit tud most a Yettel. Stabilan 50-100 Mbit között, ami talán streamingre elég lehet (Disney 4k, Netflix).
Ez a 3 összefogott sáv zavaró picit, mert az esetek többségében B3-on lóg az eszköz.

-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Írva pedig ez van: "2023. november 13-án pedig az egész ország területén lekapcsoljuk 3G-hálózatunkat."
-
-
barnibooo
aktív tag
válasz
CellWalker
üzenetére
De, sőt biztos! Mélygarázsba volt.
-
CellWalker
tag
Gondolom direkt ilyen a hálózat konfig. Automatára állítva a modem se csatlakozik már soha B28-ra, pedig a ZTE MC801A-n régebben láttam ilyet, hogy mind a 4 elérhető sávot összefogta indokolt esetben. Persze a B28 csak rontott az összképen, ha kimaradt, mindig jobb volt a sebesség.
-
barnibooo
aktív tag
Nem lekapcsolták? Budapest, belváros. -
tomp
félisten
Németeknél nagyon sűrűn használta a telefont a B20-at és a B28-at egyszerre párban. Itthon vajon miért nem rakja össze a telefon?
Kint még a B20+N28 is megy.Viszont a Yettel oldalát nem ártana naprakészen tartani.
Német roaming:
Telekommal már nincs. Vodánál pedig 5G is van, nem csak 2G, 4G.Mosonmagyaróvár környékén egy pillanatra volt B28+B20+B8-as 3CA de utána a B20-at és B8-at dobta a telefon...
-
TeeJay
félisten
válasz
CellWalker
üzenetére
tomp régebben írta hogy bezavarna a határ túloldalán a szolgáltatóknak így ott nem nyomják 20MHz-en a B3-at. Ez gondolom valami közös EU megegyezés lehet cserébe minden határmenti szív
-
rin33
senior tag
Pl. Gyulán van több helyen B7 de tornyonként csak 1-1 szektoron, csak azon amelyik forgalmasabb területre ,,néz”. A többi irányba marad a 10Mhz B3 és a B28. (B8 is van elvétve)
-
CellWalker
tag
-
rin33
senior tag
A hátár közelében kb. 10-15 km-es sávban miért nincs B8 a modernizált állomásokon? (B28 van) A 900 Mhz zsúfoltabb mint a többi sáv? A B8 LTE ennyire zavarná a külföldi GSM hálózatot?
-
bkiky01
senior tag
Zalaegerszegen lett új 5g torony? Belvárosba nem jön?
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közük van mivel magán linkjük van de azt nem érintette a spórolás.
Maga a Yettel TV a Dataplexből megy mivel a Cloud szolgáltató szervere(Kaltura/Amazon) a Dataplexben megy.
A VodaTV is onnan megy csak nekik nem jut ki az épületből az adat. -
aprokaroka87
nagyúr
Ahogy nézem a Yettel ( Cetin ) nem is lehetett volna ebben érintett.
Mert nekik nincs semmi közük a Dataplexhez ( egyébként most is tanultam valamit, ezek külön helyszínek 🙂 ) -
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Ugyanezt szeretném, de mint mondtam, engedné online is kötni és a számlázási címet amúgy is kitölti a weboldal a fiók adataim alapján.
Akkor jól gondoltam, hogy ez működtethető így.
-
donjohnson
addikt
válasz
zzola
üzenetére
ha üzletben kötöd az előfizetést akkor lehet kérni nem lakcímkártya szerinti címre.
én így csináltam.
a számlázási cím más (lakcímkártya), illetve online fizetem amúgy is.szerk.: meg amúgy nagy valószínűséggel működni fog a címeden, mert egy házzal arrébbról is tudsz csatlakozni a bázisállomásra. csak esetleg lassabb lesz.
-
zzola
titán
Elgondolkodtam az Otthonnetre váltásra. Különösebb igényem nincsen, csak menjen a streaming szolgáltatás akadás mentesen (Disney, Netflix). A címemen most csak a Basic-et dobja fel, viszont egy házzal feljebb már a "rendes" Otthonnetet adja be. Mi van akkor, ha a szolgáltatás címét egy házzal feljebb adom meg? Engedné a megrendelést végigvinni weben.
-
tomp
félisten
Eltaláltam.
UPS adta fel a szolgálatot. Gondolom elment a betáp aztán a szerencsétlen UPS-re több szervert kötöttek be mint amennyit elbírt volna... -
tomp
félisten
Akkor szerencsére csak egy részét érinti a leállás.
Az Amazon Cloud szervereit nem.
Lehet egy switch ment ki(spóroljunk szóval nem kell backup) vagy megint a tré bekötés miatt a UPS mondott viszlátot... -
tomp
félisten
Amúgy a Yettel TV megy?
Mivel az is a Dataplexből van adva. -
flash-
veterán
mióta a yettelnél a kedvezőflottás mobilnetem van,azóta időközönként, illetve néhány kikapcsolásnál(nem mindig) a hozzáférési pontok nevénél a beállítások magától átállnak.
APN nél a "net" átáll "online" ra, és az ipv4 átáll ipv6 ra. igyhát nem megy a mobilnet. vissza kell allitani kezzel ezeket.ez milyen már ? mi okozza? mi a megoldás?
(telefon:xiaomi pocophone f3 )(nekem itt pest megyében egyértelműen a telekom mobilnet volt a jobb,ez a yettel nagyon bugos)
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha a környéked a Dataplexbe van kötve akkor érinthet. Ha nem akkor szerencsére nem.
A másik kettőt erősen érinti mivel több hálózati szerverük is van a Dataplexnél. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vodánál tuti van baj, T -s hívással is volt gondom. Yettelesekkel simán beszéltem eddig.
-
válasz
akaszajanos
üzenetére
Nekünk Tplink van, de ha 2 eszközön mérek sebességet, akkor se vált 5G-ra. Max amit láttam, hogy B1, B3 és B8-at fog össze.
-
yanna
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
Na végre, pozitívum.
-
akaszajanos
tag
Köszi mindenkinek!
Úgy tűnik, csak be kellett melegednie kicsit a routernek (persze csak viccelek ezzel), de most már LTE+ és 5G között mozog. A felirat mondjuk nem számít sokat, így is 4-600 megabit közötti értékeket dob a Speedtest, bármit is mutat épp.Hogy ne triggereljen a dolog, már ki is kapcsoltam a ledeket rajta.
A lakás amúgy tetőtéren van, és azért álltam értetlenül a dolog előtt, mert az egyébként érzékeny iPad maximális térerőt mutatott 5G-n, bármerre sétálgattam vele épp a szobák között. Pedig kifejezetten érzékeny az antennája, mindig jól mutatja az állapotsávban, hogy mennyire gyengül a jel... ritkán mutat 5G-n ilyen stabilat.
Az antenna sajnos nehezen kivitelezhető, mert nincs terasz sem, csak igen jól záró Velux tetőtéri ablakok, így egyedül a laposkábel lenne megoldás, valamilyen kiragasztható antennával (talán a Nokia volt ilyen a korábbi yetteles időkből, mármint, mintha azt adták volna egy ilyen antennával).
Na mindegy, csak attól ijedtem meg, hogy valamiért le van tiltva a routeres 5G a kártyán. Szerencsére nem. BÚÉK.
-
donjohnson
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
akkor csak gyenge nálad az 5g és nem akarja megtartani.

nézz be a mobilinternet topikba, ott épp külső antennát ajánlanak hozzá a legutolsó pár hsz-ben: [link] -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Nem lehet hogy akkor vált 5Gre ha nagyobb adatforgalom történik rajta? Ha letöltesz akkor is 4G-n marad?
-
akaszajanos
tag
válasz
4Grider
üzenetére
A 4G-re felregisztrál, csak az itt elég gyenge, ezért szeretnék 5G-t.
Mivel ez flottásként alapvetően hívásra képes kártya, az APN is online, ezt a router ügyesen beállította magának. (Ha NET-re állítom, hibára fut.)
Viszont megfogadtam a tanácsod, kapott egy gyári visszaállítást az egész. Indulás után magától elvégzett mindent, fel is csatlakozott 5G-re, és mértem is azt, amit ugyanott az iPaddel korábban.
Majd visszaállt 4G-re 1-2 perc után, és most újból nem tudom visszarakni az 5G-re. Ismétlem, az iPad szerint a térerő maximális 5G-n, a lefedettségi térkép szerint is teljesen oké itt minden.
Ennek ellenére már mozgattam is a lakásban a routert, hátha...
#105721donjohnson tény, hardveraprós, de olyan embertől vettem, aki már nagyon sok különféle hálózati cuccot értékesített itt, és eddig egyetlen panasz sem volt rá a visszajelzések alapján. És nincs is letiltva, mert megy 4G-n hónapok óta, csak az új helyen most pont nagyon gyenge már a 4G, és kéne az 5G. -
donjohnson
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
a system log rész mit ír a webes felületen?
vodafone vagy telekom simmel se megy?
hardveraprón vetted? számlát kaptál hozzá, hogy hol vették?
a yettel is független routert ad bérlésre. nem azonnal tiltják, hanem hónapokkal később amikor elég ideje nem fizetik az előfizetést. -
4Grider
félisten
válasz
akaszajanos
üzenetére
Valami user errorra tudok csak gondolni, ha ugyanez a sim ugyanezzel a ZTE routerrel máshol működött, itt meg még 4G-re sem regisztrál fel.
Gondolom az már alap, hogy adat vagy hangcélú sim esetén eltérőek a beállítandó apn-ek (net és online).
A ZTE auto módba van állítva, nem piszkáltad el a régi helyszínhez képest ugye? Ha piszkáltad, állítsd a routert alaphelyzetbe a megfelelő menüponttal. -
akaszajanos
tag
Haló,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy olyan ZTE routerem, amit a Yettel is, ad, csak független. Eddig csak 4G-s helyen tudtam használni egy flottás kártyával, ott hozta is a 200 megabites értékeket, most viszont olyan helyen vagyok már, ahol van 5G is, méghozzá kiváló térerővel.
Az iPademben hasít is, de ha átrakom a kártyát a ZTE-be, nem is csatlakozik fel 5G-re, és nem is regisztrál fel.
Van valami megoldás erre? Már igyekeztem végignyomkodni a router beállításait a weben. -
lipido
senior tag
Sziasztok. Mint olvastam, a ZTE MC801A routerhez csak 5G-s kulso antenna csatlakoztathato mokolas nelkul. Tudnatok nekem ajanlani belteri/kulteri antennat? Elore is koszonom

-
tomp
félisten
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Így van.
Az MNB által kiadott kőzleménytől számított 60napon belül fog emelkedni.A tarifacsomagok havidíja a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változik, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül.
Yettel oldalán jól láthatóan lehet olvasni.
-
bul07
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nézd meg a linket nem én találtam ki.
És álltalában egymás uttán mennek a cégek. -
bul07
nagyúr
válasz
Landsmann
üzenetére
Voda flotta oldalán ez van [link]
A lenti havidíjak 2024. február 29-ig érvényesek. 2024. 03. 01-től a flottás ügyfelek részére a díjkorrekció a KSH által mért adatok alapján automatikusan meghatározott 22,01%-os mértékében kerül megállapításra.
Így én arra számítanék hogy a többi szolgáltató is ennyit fog emelni, és ha jól tudom 30napal előtte kell bejelenteni
-
Krystal_s
addikt
Ez a beállítás kellene nekem, csak a Yettel FW-ben nincs ilyen. :\ Kivették?
Nem lehetne ezt elővarázsolni?
Ebben egyszerre több 4G sávot is lehet kiválasztani amikre fixen rácsatlakozik.
Nálam meg ilyen. Itt a 4G-nél csak 1-et lehet, vagy Mind-et.

Érdekes, ha nem számít, hogy adott címen már van egy OtthonNet, mert a napokban jött email is és a Yettel fiókban is kiemelten az előfizetéseink mellé ajánlja fel újra az OtthonNetet. Kíváncsi voltam, beírtam a címet és tényleg elérhető, kosárba is be tudtam tenni. Viszont most újra ilyen ZTE-t adnának, nem TPLinket.
Majd valami még ki lesz próbálva, mert az apartmanunkba (ami a környéken van) is kellene net a mostani helyett, csak apám azt hitte a lakcímkártya miatt nem lehet még egyet családon belül....Vannak mobilok, enyém Cat 13-at tud (a Sony leírása alapján). Külön adatkártyával nem próbáltam. Nálunk 0-24-ben kell a net és nem 1-2 órás tesztre lenne szükség. Szegény mobil az egész házban nem tudom hogyan bírná megosztani a netet, tv, min 2 gép, PS... egyszerre.
Amikor mobilról szoktam netezni és 1 gépre megosztani, akkor is nagyon melegszik még külső akksival is.
Lehet másik kártyával próbálom majd ki, viszont...
Melyik APP lenne a legjobb és abban hogy tudom majd figyelni mikor milyen sávokra csatlakozik? Most csak a ZTE menüben látom. -
tomp
félisten
Új és megérkezett az emelés!
Prime+ EU-s adatkerete kb 4GB-al növekedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest