Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Á, felesleges hiszen Brüssel tehet mindenről....
-
Dave1984
őstag
Számomra nagyon fura a legtöbb ember hozzáállása.Elvileg piacgazdaság van,ahol a szereplőknek minél jobb szolgáltatást kéne nyújtani a konkurenciával szemben, minél kedvezőbb áron.
Itt meg mosolyogva még meg is értjük hogy szegény multi hát nem tehet mást mint emelnie kell különben éhen hal persze,holott nem nekem van évről évre mint kisember milliárdos bevételem,hanem nekik.
Azt mondom legyen infláció követő áremelés,de akkor másik oldalról legyen reálbér csökkenésével csökkenő havidíj! -
trec12
addikt
válasz
vence
üzenetére
Ki van ez találva, hogy a szolgáltató még véletlenül se járjon rosszul. Mondhatnánk kis túlzással; így könnyű. Fullba kifizettik mindenkivel. De mit is pontosan? Megérne egy átfogó elemzést, hogy mégis milyen kölségeik mennyire mentek fel ergo indokolt-e így vagy jó-e ez a szabályozás. Mert, hogy jól járnak vele az tuti.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Igen, sajnos pont én éltem át. Az amúgy is "stabil" net mellett nem jött jól. Egyáltalán nem érdekelne, ha nem láttam volna és nem kellett volna restart.
Azt hittem mások is jelzik, hogy mi történhetett ilyen hosszú ideig. :\
Az emberek azt veszik komolyan, ami velük történik. Majd olvasgatok tovább...
Képet láttad itt?ui: Amúgy tegnapelőtt éjjel valamikor a Box frissített, ami még a TV-t is bekapcsolta (nem nálam), a nagy fényre kelt a család. Ők akkor alszanak.
-
vence
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szerintem, ha bizonytalan a helyzet és több nap,
akkor illik /kell (?) cserekészüléket adni!Ez talán a rendelkezésreállás mértékéből derül ki, pár nap talán belefér, de ha jön valami akkor ott a veszély, hogy fizetniük kell.
Ez az áramszünetnél egy érdekes játék,
ha elmegy az áram, akkor
szinte mindig közel 4 óra múlva kapcsolják csak vissza!
addikt
válasz
csernak75
üzenetére
Nyilván a biztonsági patch-ek telepítésének az engedélyezését/tiltását a zte nem bízza a juzerre (a hüvej igen) mert akkor az is ki lenne kapcsolva rögtön utána meg azon menne majd a hiszti hogy feltörték a routerét és hogy képzelik ezt hogy nem frissítik. Igazi semmisejóország
-
vence
aktív tag
Mostanában, ahogy nézegetem a csomagokat a honlapon
már állandóan beadja az alábbi fegyelmeztetést:"A tarifacsomagok havidíja a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változik, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül."
Ha jól tudom, 22,+% körül van/várható az adat.
A Voda már nyomja is:
"Megértőek vagyunk, csak 15%-ot emelünk!"Szerencsésebb helyeken meg folyamatosan mennek lefelé az árak,
ill. rohamosan nő a csomagokban a net (most ~20 GB)
és már az 5G is benne van
egy 10 EUR/hó átlagos korlátlan csomagban.
Min. órabér 12,50 € volt tavaly ... -
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gyártó??? A Routert nem a ZTE frissíti, hanem a Yettel!
Nekünk pár hónapja csinálta meg egy telefonos ügyintéző a hibák miatt. Ezért is tiltottam le utána az auto frissítést, hogy csak figyelmeztessen, mert örültem, hogy hogy végre jó volt akkor.Elég lett volna, ha szerződéskötésnél egy leírást nyomnak a kezünkbe, (vagy online user manual írná), hogy Yettelnél/ZTE-nél ilyen hosszabb ideig történik a FW frissítés és nem csak átlagos 1 perces restart, mint az megszokott máshol, amit észre sem veszel és nem is kell a felhasználónak kikapcsolni. Nem tudom itt mi történt.
Sokan nem értik a lényeget.
Az egy dolog, hogy felül lett bírálva a beállításom, nem azért akadtam ki, hanem mert nem normális ideig történt a frissítés, hanem vártam kb 4-5 percet és még akkor is csak villogtak a ledek egymás után, mintha megzavarodott volna. Ki kellett kapcsolnom és akkor megsérülhetett volna. Köztudott és a Routeres topikok is tele vannak elrontott FW frissítés utáni behalt eszközökkel. Egyiknél sem volt backup...Ezen szerintem nem a gyári FW van. A ZTE oldalán DL_MC801A_STC_SAV1.00.01
Ahogy elnézem sokan nem érzik a súlyát, mennyire nem egyszerű cseréltetni a Yettelnél, mint ahogy azt gondoltam korábban, hogy beviszed és kapsz újat. Leadod, bevizsgálás x nap,hét, addig neked nincs szolgáltatás, ha nincs saját eszközöd, aztán ha azt állapítják meg te rontottad el,akkor fizetned kell. Cserélni sem tudnak olyat, ami már nincs nekik....... pár hete írta itt valaki.
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi még annyi,ha most felmondom kb mekkora kötbérre számíthatok?
Ugye 3 hónapig ingyen volt minden.
Tehát hogy kell osztani szorozni?
Gondolom a 1220 se tud információt adni, hogy erre a csomagra vonatkozik e majd az infláció követő áremelés?
Igazán ezen múlik,mert tudtam ennyi lesz,de 17-18 ezret azért na nem ér, még ha elégedett is vagyok a szolgáltatással. -
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ.Átnéztem a számlát, sajnos stimmel.
7990ft az Otthonnet havidíj+1000ft a ZTE bérlet+Yettel L csomag 4000ft+HBO max 1590 ft.
Mondjuk nem tudom ha azzal felhívom az ügyfélszolgálatot hogy picit sokallom,engednek e az Otthonnet árából?
Ha jól értelek várható erre a csomagra infláció követő emelés is?😔
-
-
vence
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Mostanában akarok rendelni és nézegetem a feltételeket ...
- Úgy rémlik, telefonos elérhetőség megadása rendelési feltétel, "technikai okokból" ...
Gondolom azért, h ilyen esetekben küldhessenek egy kör-SMS-t,
persze napokkal az esemény előtt!!
- e-Mail detto ...(A bankok általában így csinálják. Nem győzöm törölni az értesítéseket.)
És igen, ilyen munkákat éjjelre időzítenek.Valami távfelügyeletet (beállítások módosításának a jogát !!)
is emlegetnek, ott a routerek leírásánál.
Szóval, ettől még több jog is ki lehet kötve ÁSZF vagy szerződés mellékletekben.Ilyen problémákat azért nem árt írásban, egy rövid mél-ben jelezni, hogy leszokjanak az ilyen dolgokról ...
Mert az ügyfél felel az eszközökért is (router), ilyen kikötés is van.
Mondjuk, ha nem küld értesítést, akkor a szolgáltató felelőssége.
De az esetleges kárt, nem lenne egyszerű érvényesíteni ...
Akkor már figyelnének!
------------------Valaki, választ erre >>
#106152Köszi!
-
-
Krystal_s
addikt
-
Krystal_s
addikt
válasz
bopeti98
üzenetére
"Arra valószínűleg fel vannak készítve ezek az eszközök, hogy frissítés közben az ügyfél kihúzza, vagy pont áramszünet van."
Akkor semmi gond, azon kívül, hogy jól megijesztett így elsőre. (máskor már tudni fogom)
Amúgy kötve hiszem, hogy fel lennének készülve egy menet közbeni restartra. Azt még egy komolyabb BIOS frissítés sem tudja. Hol érdekli őket? Most is akármilyen hiba van, neked kell futkozni és még a csere sem olyan egyszerű, beviszed, állítólag bevizsgálják jó kis ideig, addig nem tudom mit használsz és mivel nincs ilyen eszköz kapsz valami gyengébbet, ami nálunk már nem lenne használható. -
Dave1984
őstag
Sziasztok. Megjött az első otthonet+tv számlám.Hát nem kevés 14500ft.
Kérdésem ezt is fogja emelni a Yettel márciustól? Optikai ugyanilyen csomaggal jelenleg több,mint 2ezer ft al olcsóbb nálam 😁 igaz Telekom amihez nagyon nem szívesen mennék vissza, viszont ha ezen emelnek még akkor kuka a Yettel! -
bopeti98
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ez a router a szolgáltató tulajdonában van, végülis akkor frissítik amikor szeretnék és nyílván az éjszaka közepe a legideálisabb időpont. A többi szolgáltató is szokta frissíteni az ügyfélnél kihelyezett eszközöket, és ők sem szólnak előre mivel ez egy pár perces művelet. Arra valószínűleg fel vannak készítve ezek az eszközök, hogy frissítés közben az ügyfél kihúzza, vagy pont áramszünet van.
-
Krystal_s
addikt
válasz
zzola
üzenetére
Aha, szerinted ez így normális, hogy így oldották meg? Lászik még nem voltál ilyen helyzetben. De megnézném te mit tettél volna. Összevissza villogásnál, az az első, hogy mindenki újraindítja.
Aztán egy szép tégla lehetett volna belőle.
Hibás fw miatt meg nem tudom ki és honnan hozott volna ide egy másik ilyen eszközt. (költői)
Pont az ilyen és egy esetleges hibás fw elkerülése miatt tiltottam az automata frissítést, ami jó hogy ennyire semmit nem ér.Volt annyi eszem és próbáltam utánanézni mit jelent az a fajta futófény villogás, van nekem is ZTE user manual, de sehol nincs ilyen leírás. YT videó sincs róla, semmi. Ilyenkor mindenki arra gondol behülyült a cucc és kikapcsolja, ahogy én is tettem kb 4-5 perc után. Amúgy jó párszor frissítettem már fw-t a saját eszközeinken és sosem tarott ennyi ideig és nem is villogott ilyen hülyén.
-
helgi
aktív tag
LG65UH850V-re Yettel tv appot hogy lehetne használni? Nincs a letölthető appok közt.
-
Krystal_s
addikt
Ezt mégis hogy képzelik? 😵💫
Előbb egy fontos dolgot csináltam a neten, csak úgy hitelen elment a net. Ránézek a Routerre, látom a ledek futnak. Nem villognak, hanem talán a network signal 1, 2 fel, aztán megint ismétlődött kb 50-szer. Kicsit vártam, hátha magától helyreáll-e, de semmi. Gondoltam ennek annyi. Aztán elegem lett és kihúztam a konnektorból, majd vissza... akkor mintha mi sem történt volna visszajött a net és kiírta, hogy sikeres frissítés?
Ez azért is érdekes, mert:
1. A Routerben tiltottam az auto frissítést.
2. Amennyiben annyira fontos, akkor miért nem jeleznek valahogy, te user frissítünk és nehogy közben áramtalanítsd az eszközt? Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Honnan kéne tudni, hogy frissítenek és ne húzd ki menet közben??? Simán tégla lehet így egy eszköz. Okos ember volt akárki is csinálta gratulálok. Mintha Teljesen véletlen, hogy vártam pár percet és nem azonnal áramtalanítottam! 🤬
-
vence
aktív tag
Köszi!

Mi a helyzet a routerrel ??
A honlapon azt írják, h nem lehet választani ...A címemen csak 4G van, de szeretném máshol is használni,
(ugye van az a 10 nap bárhol).Gondolom az 5G-s rú 4G-re is jobb ... ??
.... vagy melyik a legjobb?+1
Igen-igen!
Nem pályakezdő pedamókus vagyok,
annak csak töredéke a nyugdíjam.
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az lehet, hogy a yettel nem szererti, de fórumtársnak hasznos lehet. Három hónap az három hónap.
-
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem azt mondta az üfsz, még ki is kértem a hívás azonosítót, ha lemondja es mindent vissza ad az új szerződéssel ujra indul a 3 hónap.
-
-
vence
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Rossz gondolat volt! :-D
És melyik az ajánlott router, ha a vétel (mobil rész)
a fontosabb
és felénk nincs 5G!Emlékszem, h volt itt vita ZTE < > TPLink témában.
----------------
A próbaidő után eldönthetem, h csak a netet kérem és a
TV-csomagot nem?
Kipróbálni szeretném, de nem nagyon tévézek. -
SztiviVander
addikt
válasz
vence
üzenetére
Nem usb modemet adnak hozza, ugyhogy vagy megcsinalod a wifit, vagy veszel egy usb-s lan vagy wifi adaptert. Vagy telefonba teszed a kartyat es azt dugod a gepre. Elso harom honapra nulla ft-ot kell fizetni, le van irva, hogy jon ebbol az a gondolat h berletet esetleg kene fizetni?
-
vence
aktív tag
Melyik router ajánlott az OtthonNet-hez?
A próbaidőre számítanak router-bérletet?USB-n átadják ezek (valamelyik) a netet?
(Nem megy a WiFi a laptopomon,
LAN csatija pedig alapból nincs!)
-
-
hentes555
senior tag
válasz
Sword
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor a TV Box bérlés marad.
Még annyi kérdésem van, hogyha mondjuk bemegyek napközben a Yettelhez, kötök szerződést Net+TV-re, akkor ott rögtön megkapom az eszközöket és azokat akár aznap használhatom is vagy hogy megy ez?
Illetve ha jól tudom a TV Box tud 4k-t, ehhez elég a hozzá adott HDMI kábel vagy másikat kell vennem, ami mondjuk "magasabb" szabványt tud?
-
Danecay
addikt
Nekem egy 2020-as Samsung TV-m van, amin elérhető az app, csak kb. használhatatlan, van, hogy már elsőre sem tölt be csatornát, vagy ha mégis 1-2 csatornaváltás és feketeség, csak a 230-ról való lecsatlakoztatás majd újra csatlakoztatás segít, tehát konnektorból be és ki. Még novemberben jeleztem nekik a hibát, de nemrég írtam nekik ismét, más internetet érintő rendellenességgel kapcsolatban is, majd másnap felhívtak.
A Samsung TV applikációra vonatkozóan azt az infót kaptam, hogy bár reprodukálni nem tudták a nálam jelentkező hibát, amit én videófelvétellel is alátámasztottam, viszont pár héten belül kikerül a Samsung TV App Store-ba egy újabb verzió, aminek jelenleg éppen a tesztelése folyik.
Ezt csak azok számára írtam le ha másoknál is lenne ilyen probléma, lehet hogy lesz javalulás a közeljövőben. A jelenlegi applikációnak a verziószáma 9.25.0. egyébként. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
hentes555
üzenetére
Hivatalos oldal szerint:
Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari
Android TV és Android box Beta teszt verzió (9-es vagy annál újabb verziók) -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Yettel TV milyen okos TV-kre érhető el?
Van egy LG 49UJ635V típusú 4k okos TV-m, viszont ha belépek az "alkalmazás áruházba", akkor nem találom a Yettel TV alkalmazást.Én csinálok valamit rosszul vagy erre a TV-re nem is érhető el az alkalmazás és csak TV Box-szal működne?
-
-
kerobi
senior tag
Ti fel tudjatok telepiteni a 2.17.2 es verziot android tv-re? Xapk-t talaltam de nem telepul fel meg segedprogival sem. Sharp tv-m van a 2.13.3-ast meg fel tudtam mokolni a tv-re, de boldogabb lennek az uj verzioval.
A TV google playben van szerb es bolgar jettel, de magyar csak elore megy (nincs). -
Sziasztok. Tudom ott az összefoglaló, benne linkek, de azokon csak annyit írnak sokszor a kedvezményekről, hogy telepítsd az alkalmazást, de mivel még nincs Yettel kártyám, ez így nem megoldható.
A kérdésem pedig az lenne, hogy vennék egy feltöltőkártyát kipróbálni és szeretném megtudni, milyen netes, beszélgetéses, percdíj csökkentő opciók vannak. Ennek függvényében próbálnék ki egy kártyát. Valaki tudna segíteni ebben és leírná? -
-
vence
aktív tag
... és ha minden igaz ez a "Bárhol" lehetőség, csak 10 napig költségmentes havonta !!!
Melyik router ajánlott az OtthonNet-hez?
USB-n átadják ezek (valamelyik) a netet?
(Nem megy a WiFi a laptopomon,
LAN csatija pedig alapból nincs!
A próbaidőre számítanak router-bérletet?
-
kerobi
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nincs ilyen menupont
-
juve600
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
+1
-
kerobi
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Nem tudom hol lehet bekapcsolni a barhol modot ez huawei router. Kicsereltettem a routert, talan egy fokkal stabilabb, de ez is levagja a netet terhelesnel.
Azt mondtak a kotber miatt nem tudjak mas tipusu routerre kicserelni csak huawei, van meg nekik valamilyen zte 5g.
Még ha levagja a netet, de legalabb auto ujracsatlakozna es ne lenne 5 perc egy reboot... -
adika4444
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi!
Igen, üzemszerűen lett átrakva bridge-be, rendesen el is érhető kintről, inkább a technikai része érdekes. HA traceroute-tal megnéznéd te, vagy bárki, szerintem így lenne, hogy az 1. hop késleltetése nagyon kicsi.
-
donjohnson
addikt
válasz
adika4444
üzenetére
volt egy időszak (pár hónapja), amikor 24 óránként, de most azt megszüntették, most több napig ugyanaz az ip-m, ahogy látom. szóval gyakorlatilag amíg meg nem szakad a mobilnet. akkor kapsz új ip-t ha kihúzod a routert a konnektorból és bedugod újra.
ha rendesen bridge mode-ba raktad akkor akkor nincs a zte-n dhcp. ez a bridge mode lényege. a wan IP (szolgáltatói ip) jelenik meg a saját wifi routereden is.
jó helyen nézed a dhcp-t?
nem a saját wifi routereden (második router) van a dhcp szerver nálad? -
adika4444
veterán
Hali!
Yeti OtthonNet és IrodaNet esetében mennyi idő után erölteti ki az IP-cserét? Innen írva egy hét rémlik, de egy végpontra rutinszerűen ránéztem és látom, hogy már több, mint két hete változatlan a publikus IP-je :u
Illetve még egy kérdés:
Adott egy bridged módú ZTE MC801A és DHCP-n azt nézem, hogy egy /30-as subnetből ad IP-t, ahol az első cím szerintem a ZTE-é, a második pedig a rákötött eszközömé. Ez lehetséges, hogy így van, tehát a ZTE a DHCP szerver, átjáró és emiatt elpazarolnak egy IP-t, ami gyakorlatilag csak technikai szerepet tölt be? Traceroute alapján 2--3 ms-re van ez a cím, szóval abban biztos vagyok, hogy a ZTE adja... -
Krystal_s
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
A legközelebbi torony 3 km, amin 1, 3, 8, 20 sávok vannak.
Másik irányba a torony 4,36 km, ahol 1, 3, 8, 20, 28 sávok vannak.
Ellenkező irányba 5,28 km-re van egy torony, ahol szintén van B28 is,
de PCI és Cellazonosítók alapján csak a legközelebbi toronyhoz kapcsolódik a Router mindig és a rejtélyes B28, amire pár hete néha felcsatlakozik főleg éjjel, azonosító infók alapján a közelebbi toronyhoz tartozik.
A másik 2 toronyhoz tartozó sávok pci és callaazonosítói teljesen mások. Korábban már felírtam, de most újra megnéztem mindegyiket Cellmapperen. -
sfdrakex
nagyúr
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam például tegnapra volt bejelentve hálózatmodernizásció, de a megjelölt tornyon az égvilágon semmi nem történt.
Biztos a hideg miatt nem volt kedvük felmászni a víztoronyra
-
tomp
félisten
válasz
CellWalker
üzenetére
Ezek csak a publikus linkek azaz a forgalom egy része(pl Yettel TV) nem is látszik sehol.
-
csaszi75
őstag
válasz
CellWalker
üzenetére
A BIX-en két lába van a CETIN-nek.. 25 G volt ezen általad linkelt képen látható időpontok előtt is a másik lábon..
De ugye látni, hogy CETIN Szerbia is be van kötve a BIX-be.. vajon miért? Lehet azon keresztül kapcsolódnak a nemzetközi hálózatok felé a Balkánon keresztül? Simán el tudom képzelni
De a legegyszerűbb ha indít valaki egy traceroute-ot mondjuk izlandi címre
Vagy csak Angliába
majd bemásolja ide 
-
vence
aktív tag
Gondolkodom az OtthonNet kipróbálásán, de ...
(weblap szerint rendelhető a címre).Hely:
Vidék, kis falu, tornyok kisebb hegyeken.3 x 4G, 5G nincs!
(Vezetékes személyes okokból nem opció!)Ha mind a három alapszolgáltató csak 4G-n érhető el,
melyik hálózatban gondolkodjak?
Melyik jobb technikailag?Melyiknél jobb az esély 5G-re (vagy más fejlesztésekre) ?
Lehet erről információkat szerezni ?Az is fontos lenne, hogy utazás közben
(tömegközlekedés) vagy random helyszíneken,
viszonylag jó netem legyen.
Nem nagyobb adatforgalomra, csak web-böngészés.
Kisebb webes játékok (elfogadható ping is kellene).Ezek alapján kellene - első körben - a szolgáltatót kiválasztanom.
Köszönöm a segítséget!
Milyen router közül lehet most választani a Yetinél?
A próbaidőre számítanak routerbérletet? -
CellWalker
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudok mást mondani, minthogy a fenti kép valódi, a valósággal pedig nehéz vitatkozni.
Ha megnézed cellmapperen, Balatonfüred és Tihany között látsz C sávos kapcsolatot a vízen. Még nyáron voltam vitorlázni, és futott a cellmapper az A52s-en a hajóban. Pedig akkor még az SA se volt élesítve az állomásokon.
-
4Grider
félisten
válasz
CellWalker
üzenetére
Ha megfelelően lehetne látni 9 km-ről egy C sávos állomást, akkor a Balaton déli partján lehetne forgalmazni az északi part megfelelő aau-in. Gyakorlatilag meg a Balaton közepén vitorlázva közöd nincs a C sávon müködő bázisállomásokhoz. És ez vízfelület...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CellWalker
üzenetére
3700-as freki 9,5 kmről telefonnal?
-
4Grider
félisten
válasz
CellWalker
üzenetére
Ezt most komolyan írtad? Szerintem ma már ne igyál többet...
-
CellWalker
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem kell mindenhova optikát húzni, már relatív olcsó lakosságiban is vannak 1Gbit/s vagy afelett teljesítő mikrók, állomást telepíteni meg pláne nem kell kilométerenként (én pl. 9,5km-ről látok megfelelően egy C sávos állomást, egyedül az SA hiánya miatt nem tudom használni), csak oda, ahol van realitása annak, amit az előbb kifejtettem.
Ezt a megfelelő pozícióban levő, megfelelő információk birtokában levő döntéshozók meghatározzák. Legalábbis egy ideális világban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Assassin's Creed: Valhalla
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest