- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
pjen
félisten
válasz SztiviVander #105395 üzenetére
Köszi Neked is. Letörőltem.
-
SztiviVander
őstag
Akkor az egy adathalasz sms, ami egy sms gatewayen at jott. Gondolom volt benne link is, amire rakattintasz akkor vagy ott kerik be mindenfele adatod vagy kerik hogy kattints egy masik linkre es majd ott. Ahogy a yettel irta, torold. Mivel sok olyan kamu sms jon mostanaban ami ugyanazt a gw-t hasznalja mint sok valid kuldo (futarcegek pl) igy letiltani nem erdemes a szamot mert aztan meg az se jon aminek kene. Ez van, egyre pofatlanabbak a csalok es egyre inkabb az elbutitott emberekre jatszanak.
-
pjen
félisten
válasz donjohnson #105386 üzenetére
Nem használom,.azért nem értem . 06 20 900 al kezdődő számmal jött. Hívtam Yettelt ők nem tudnak semmit. Azt mondták töröljem, töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Nem tudom volt-e már szó a Yettel app-ban a mobil parkolásról. Mostanában azt használom, igaz bétának jelzi, tapasztalatom alapján tökéletesen működik. Jobb, mint a wallet verzió, tényleg csak egy gombnyomás, nem kell az SMS-re manuálisan pluszban küldésre nyomni, elvégzi automatikusan. Leállítás ugyanúgy, az alkalmazásban egy gombnyomás, majd megy az SMS automatikusan. Úgyhogy részemről megy a piros pont.
Szerk: iOS-en, de gondolom Androidon is ugyanígy.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
törölt tag
Sziasztok!
Vásároltam egy yettel feltöltö kártyás sim kártyát és próbálnám online aktiválni de mindig azt dobja ki,hogy rossz telefonszám vagy icc szám...
Minden jól írtam be ami a kártyán szerepel de mégse enged tovább.
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
Üdv. Jött SMS kibertámadás az Easy parknál és hozzá fédtem az adataimhoz. Szerintetek mi ez? 06 20 as szám.
-
donjohnson
addikt
-
veterán
válasz Krystal_s #105375 üzenetére
Bár Yettel TV-m nincs, de Xiaomi TV-men van egy (play ből is telepíthető ) app, azt meg kell nyitni és akkor válik láthatóvá WIN számára a TV. De valóban célszerűbb lenne CC kompatibilis alkalmazást használni.
Alternatíva, Chrome képes átküldeni full képernyőt CC-n. Választható hogy csak ablak vagy a teljes képernyő.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Krystal_s
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Yettel ZTE TV Box (ZXV10 B866V2) tényleg tudja a Miracastot, vagy csak a Chromecastot? Itt pl azt írja igen, de a menüben csak Chromecastot látok.
Androidos mobilról át tudom küldeni rá (a TV-re) nem csak média tartalmakat, hanem az egész kijelzőt...
de Windows alatt nem. Több gépen próbáltam (újabb Dell notebookok, támogatják ezt a funkciót (Intel) ). Chromium alapú böngészőkből bizonyos videóknál, ahol Cast jel van, azokat simán át tudja küldeni a (boxra) TV-re, de ahol nincs jel ott csak fekete képet küld át.
A teljes kijelző képét viszont sehogy sem sikerül. Nem tudom mi lehet a gond.
Win beállításokban a Csatlakozás vezetéknélküli megjelenítőeszközhöz menüben nem jelenik meg az Android TV (zte box), de az Egyéb eszközöknél látja, csak csatlakozni nem lehet rá.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
-
CellWalker
tag
válasz bacskait #105351 üzenetére
Ó, az nem távolság. 3km-re simán jön 650Mbit/s egy egyszerű telefonnal, persze optikai rálátás esetén.
A padlástér is megfelelő hely lehet - kompromisszumokkal természetesen - az antenna számára, ha az állomás irányába azért van némi kilátás. Ezt azonban így már tényleg nem lehet megmondani, innentől kezdve kísérletezni kell.
-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Ma nap tesztelgettem (A72).
Valamiért még mindig Telenor HU-t ír ki, de ha egy másik kártyát teszek be a Telenoros mellé, az már Yettel HU -t ír. Érdekes. Másnál is van ilyen?A másik a backup call. Nálam eléggé érdekesen ment.
Ezt így szépen kiírja, rendben. De hívni egy 30-ast lehetetlen. Se búgás, se semmi, de a másik oldal csörög. Felveszem, semmi hang, majd a hívás bontódik. 1220/1414-et hívtam backupról azt ment, bár nem tudom, hogy ment is ki hang...
Másnál is volt ilyen?
-
4Grider
nagyúr
válasz mucsgyver70 #105365 üzenetére
Telekom szerintem nem ad kártyás előfizetőknek.
-
pjen
félisten
válasz mucsgyver70 #105360 üzenetére
Köszönöm és Neked is 4Grider
-
4Grider
nagyúr
Rengeteg pro és kontra érv van mellette, ellene.
Ha pl. ellopják a telefonom, akkor nem tudják belőle kiszedni a SIM-et, vagyis el kell ássák, meg kell mikrózniuk, szét kell törniük, ha nem akarják, hogy távolról megtaláljam. Ha viszont fizikai SIM van benne, azt könnyű kivenni, mert nem védi semmi. -
-
tomp
félisten
válasz Sly189 #105353 üzenetére
Ha már eSIM-re váltottál érdemes lett volna a Yettel eSIM oldalát elolvasni...
"Hogyan tudom áthelyezni az eSIM-et másik készülékbe?
Biztonsági okokból, amíg az eSIM aktiválva van a készülékbe, a QR kóddal való más készülékbe való aktiválása nem lehetséges.
Az eSIM áthelyezésének folyamata:
1. Készítsd elő az eSIM aktiváló kódját tartalmazó kártyát
2. Deaktiváld az eSIM-et a régi készülék beállítások menüpontjában
3. Győződj meg arról, hogy új készüléked rendelkezik aktív internethozzáféréssel vagy csatlakozz WiFi-n keresztül egy internetes hálózatra
4. Aktiváld ez eSIM-et új készülékében az eSIM aktiváló kód használatával"Deaktiválást ír és nem törlést.
-
Sly189
senior tag
válasz RoyalAirForc #105350 üzenetére
Ezt de megmondtad most nekem... Nem hiszem, hogy átlag usernek, aki telefont cserél tudnia kéne az eSIM minden egyes részletét, azon kívül, ami a kis lapra van írva.
-
DrBubo77
veterán
válasz CellWalker #105314 üzenetére
Na, akkor időnként én is térképezek NR Only módban.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bacskait
tag
válasz CellWalker #105336 üzenetére
Kb.1200-1300m légvonalban a távolság.
Tetőteres a ház, felette járható padlástérrel. Ami gond lehet, az az hogy a légvonalban a 2. ház olyan magas, mint a miénk.
A padlástérről megoldható lehet, hogy kívülre kerüljön az antenna. Jobban szeretném, ha a padlástérben megoldható lenne, mert az nem annyira macerás. -
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #105348 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor rosszul értelmeztem. M Talk volt eddig. Akkor ha lejárt, irány az s Talk.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
MODERÁTOR
-
whiskeys
őstag
Sziasztok
Yettel S Talk+ tarifacsomag mindenki számára elérhető vagy csak 26 év alatt?"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
veterán
válasz 4Grider #105345 üzenetére
Ha eSIM törlés sikertelen volt. És gyári visszaállítás után nem kérte külön (alapértelmezett hogy marad) eSIM törlését, akkor nem kizárt hogy eladott telón van még az eSIM aktiválva.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
adika4444
addikt
válasz donjohnson #105338 üzenetére
Köszi, meg is van! Holnap fogjuk majd tesztelni, mit bír. Remélem hozza majd amit a MikroTik nélkül, router módban.
üdv, adika4444
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Yettel eSIM benne volt a telefonomba, használtam, majd a telefon eladásra ment így az eSim-et töröltem belőle, majd a telefonon elvégeztem a gyári beállítások visszaállítását.
***idő közben fel is adtam a csomagot***
Az új telefonba viszont a QR-kód beolvasásánál azt írja, hogy még használatban van...
Flottás előfizetés, így a yettelbe nem állnak velem szóba - szerintem - bár nálam van a kis kártya amit adta, illetve a céges levelezésekben látszik, hogy én használom a számot. Van értelme így bemenni egy ügyfélszolgálatra? Tudnak valamit tenni vajon? -
donjohnson
addikt
válasz adika4444 #105337 üzenetére
van rajta bridge mód, csak le kell csatlakoztatni a kapcsolóval a netet előtte (repülőgép üzemmód).
forrás: [link]
először egyik nyíl aztán a másik. utána visszanyomod a netet rajta.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
adika4444
addikt
Hali!
Adott egy Yettel ZTE 5G CPE, OtthonNet csomaggal. Az a gond vele, hogy MikroTik routeren át a sebesség töredéke érhető csak el. Lehet azzal gond, hogy ez az eszköz a duplaNAT-ot nem szereti és a plusz NAT-oló eszköz miatt kisebb a sebesség? Ha ez így van, van rajta bridged mód? Elsőre nem találtuk
üdv, adika4444
-
CellWalker
tag
válasz bacskait #105322 üzenetére
Ezt látatlanban nem egyszerű megmondani, de mivel van beltéren is valamennyi jel, feltételezhető, hogy elégséges a P-34, vagy a műanyag borítású, amit linkeltél. Én mondjuk biztosra mennék, csupán néhány ezer forinttal drágább a P-60. A P-62-t pedig nem találtam meg itthoni forgalmazónál.
Esetleg az segíthet még, ha elmondod milyen távol van az Egység utcai állomás légvonalban, illetve felszerelhető-e a kültéri konzol és az antennák olyan helyre, ahonnan szabadon rálátnak az állomásra (illetve a modemnek is közel kell lennie a kábelezés miatt).
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #105318 üzenetére
Konkrétan valami írott dolog erről?
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
SztiviVander
őstag
válasz INGJOKE #105326 üzenetére
Mobilszolgáltató már van, minek kettő? Azt is csodálom hogy csak most adják el a részüket belőle. A reptér kártya meg üti a mobilcéget
Mellesleg a privatizációnak nevezett fosztogatás után már amúgy se túl sok minden maradt amit megvehetnél, akkor se ha épp a megfelelő oldalon lennél[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
nem unjátok még ezt a sok politikai célzást..............
-
slug
senior tag
Kiszall az allam [link]
-
bacskait
tag
Köszi! Így már értem.
Akkor csak lesz valaki előbb-utóbb aki jár erre és mappeli telefonnal. -
bacskait
tag
válasz CellWalker #105313 üzenetére
Köszönöm szépen!
Most már csak az a kérdés, hogy a P-34, a P-60, a P-62 vagy a korábban linkelt ATK-LOG ALP 5G MIMO 2x2 Antenna (https://www.antennak.hu/index.php?atklog_alp_5g_mimo_2x2_antenna_6983800mhz_5m_kabel_sma_dugasz&kat=216&id=1814) legyen. -
lutyes
csendes tag
válasz Trailbreaker #105310 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Működik!
-
Landsmann
addikt
válasz CellWalker #105319 üzenetére
Mikor néztem még csak egy volt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz CellWalker #105316 üzenetére
Na, ha én ezt tudom, akkor egy hétel ezelőtt Debrecenről lett volna fent adat. Az idén már nemigen megyek, de ha igen, akkor megcsinálom.
Azt leteszteltem, hogy ha be volt kapcsolva a telefonon az SA mód, akkor látta az 5G-s hálózatot, ha kikapcsoltam, akkor nem látta. Hozzátennén, csak Yettel 5G-t látott a 2-es posta előtt. Tehát a konkurencia nincs jelen, olybá tűnik.Most látom, már van egy piros torony a 47-es lehajtójánál Debrecenben. Pedig elég jól kajtattam a városban, elég soka adatot gyűjthettem volna. Francba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Landsmann
addikt
Tehát aszt mondod, ha a telefont NR only módba állítjuk, akkor annak ellenére, hogy az adott előfizetéssel nem engednek fel az SA hálózatra, akkor mégis felmegy, vagy nem megy fel, de regisztrálja az adatokat, aztán ha nethez jut a telefon feltölti?
-
CellWalker
tag
válasz bacskait #105311 üzenetére
Azért nem látod, mert még senki se járt ott cellmappert futtató telefonnal, azt NR Only módba kapcsolva. Csak így lehet felderíteni a C sávos állomásokat addig, amíg nem aktív az előfizetésen az SA.
Az eNB1982-nél biztosan van C sáv (Egység utcai panel tetején).
[ Szerkesztve ]
-
CellWalker
tag
válasz bacskait #105115 üzenetére
Elnézést hogy sokáig nem válaszoltam. Az antennák telepítése sikeres, de sajnos használni a C sávban még nem tudom, bizonyos körülmények miatt itt csak akkor fog működni, ha az előfizetésen bekapcsolják az SA módot.
Ezt kétszer próbáltam meg kérni az ügyfélszolgálaton, sikertelenül. Eleve nem egyszerű elmagyarázni mit is szeretnék, aztán 10 perc zenehallgatás, majd azt a választ kapom, hogy ez itt még nem elérhető. Kár, hogy a telefon szerint igen, sikerült is a környék állomásait már feltérképezni.
Amennyiben nálad beltéren gyenge a C sávon a jel, biztosan jó megoldás a külső antenna felszerelése. Az itt elérhető 4G sávokon (B28, B20, B3 és B1) kivétel nélkül jól teljesít, feltételezem igaz ez a C sávra is. -
Sword
őstag
Lehet meg SA-sodtam? Még 9ms-t is láttam....Aktív használat mellett...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
bacskait
tag
Kérek szépen egy kis segítséget cellmapper.net -el kapcsolatban.
azt szeretném megnézni, hogy hol van az Yettel 5g torony a városban (Tata).
Valamit rosszul állíthatok be, mert 5g-re állítva egyetlen egy tornyot sem jelöl meg. -
Trailbreaker
csendes tag
válasz lutyes #105305 üzenetére
Advanced - Network - Internet - töröld a bekarikázott részt és utána indítsd újra a TP Link NX501v eszközt és működnie kell a LAN3/WAN portnak.
[ Szerkesztve ]
Telekom NET 1000/50 Kaon CG3006 + Telekom TV L + 2db SDMC SmartBox + DigiNet 1000/300 + Asus GT-AX6000 router
-
zoli62
addikt
-
lutyes
csendes tag
válasz zoli62 #105290 üzenetére
Erre a WAN/LAN portra és se találtam semmi működő megoldást hogy LAN-ként kezelje. Próbálkoztam már szinte mindennel ami eszembe jutott. Csak egyedüliként vagy harmadikként rádugva, ki és bekapcsolt állapotban, de sehogy nem jött össze. Pedig a TPLINK oldalán azt írják hogy automatikusan érzékelné a csatlakozás típusát, de akár mit próbáltam mindig azt írja hogy WAN és nem ad netet. Arra is gondoltam már hogy mivel gyári beállítások visszaállítása után is tudja a Yettel beállításokat és pl. a forgalmi statisztika menűpont sem elérhető, lehet hogy valamilyen módosított firmware van rajta, ami miatt nem működik az a port lan-ként.
-
Schnorkel
tag
válasz csaszi75 #105303 üzenetére
A HWSW cikkben benne van:
A korábbi konstrukciók sajátossága volt, hogy azok igénybevételéhez adott esetben két külön szerződést is kellett kötnie az ügyfeleknek, egyet a szolgáltatásra, egyet az eszközbérletre. Ezért előfordulhatott, hogy noha készülékértékesítés nélkül a jogalkotó szándéka szerint legfeljebb 12 hónapos határozott idejű hírközlési szolgáltatásra vonatkozó szerződés köthető hazánkban, az eszközbérletre vonatkozó határozott időtartam ezt a gyakorlatban felülírta.
Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
csaszi75
senior tag
válasz aprokaroka87 #105301 üzenetére
De miért engedik el? Meg akarják szüntetni ezt a csomagot s megpróbálnak majd átterelni másikba?
-
donjohnson
addikt
válasz aprokaroka87 #105301 üzenetére
már kaptunk sms-t erről.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha valakit esetleg érint
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest