Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
[kép]
Igen, így néztem!
A kék 'X' az én pozícióm! -
donjohnson
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
az nagyon messze van. kb. bármi bezavarhat.
nincs közelebb torony?
nézd meg a térképes nézetben asztali böngészőben a yettel-t kiválasztva: https://www.cellmapper.net/map -
slice14
veterán
Egyszerre kötöttem Otthon Net-tel, és annak látszik.
Nem hinném hogy más ügyfélazonosítót kapott volna, mert ü.azonosítóval adtam hozzá a fiókhoz, és mindkettő előfizetést látom a fiókban.
Ha meg lerázott, akkor legalább kedvesen tette.
ui: Ha meg tényleg lerázott, akkor meg 2-3 hét múlva bejelentem panaszra hogy nem látszik a fiókban a dokumentum.
-
goop
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Ez a lekoptató szöveg volt, de mindegy. Tegnapelőtt kötöttem új előfizetést, hazaértem, kb. 1 óra múlva, fiókból előfizetések törlés, majd újra hozzá adás után ott az új szám is, dokumentumokkal együtt. Minden automatikus, nem kézzel töltik fel...
Vagy más ügyfél azonosítót kaptál véletlenül, vagy valami hasonló gond lehet.
Nekem az összes ilyen volt, digitális aláírás, papírt semmit nem kaptam. (Szerencsére :-)) -
slice14
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elektronikus aláírás volt. Így nem értem a hozzáállást a 1220 részéről.
Vagy csak én fogtam ki egy lerázásra specializálódott kollégát. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajnos én sem láttam a szerződést,mivel a hölgyike nem mutatta meg, digitálisan irtam alá az üzletben,igy az egy év hüség kettö lett..küf flotta..ezt át lehet iratni?igaz,hogy a fiokban meg a kötbér egy év..ez igy akkor rendben van?
meg azért vannak más furcsaságok is a szerződéstbe..🤔🤔😔😔
-
-
slice14
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...
És ha felhívom az üfsz-t, talán nem kéne azzal elhajtaniuk hogy ott a papír alapú szerződés.
KÜF flotta, személyes üfsz-en kötve.
#107984 snooze: Én friss ügyfél vagyok számhordozással.
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
de a doksi miért nem jelenik meg a 3.fiokba??
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
azért ez nem igy van..🤔🤔van 3 elöfizum egy néven,egy számlán jön minden,egy fiokba látok mindent..
uj szerződés kötése után,ami mind a háromra ugyanaz,ugyababba az idöben,mégis csak két uj szerzödés látszik az elektronikus dokumentumok között,a harmadikba nem..az hogy lehet??? -
-
-
martonl
senior tag
válasz
vasskos
üzenetére
Amikor próbáltam, akkor kb. használhatatlan volt a sebessége (régen azért gyorsabb volt), de tudtommal megvan még a szolgáltatás. Vannak még eszközök, ha nem is telefonok, amik ezen a rendszeren működnek. A wap nem tudom, megvan-e még, vagy egyáltalán léteznek-e még wap oldalak.
-
vasskos
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de a gprs még elérhető a yettel hálózaton? (Retro telefonozás miatt kérdezem.) Köszi!
-
B.Ricsike
őstag
Mennyire jellemző, hogy rossz időben, erős szélben, viharban szórakozik az Otthon Net és a Yettel TV adás? 2024-ben ez még mindig fennáll? Mobilnet alapú szolgáltatásnál?? Vagy a bázisállomás ennyire gatya lenne?
Nemrég kötöttük és használjuk a szolgáltatást, most van egy kis szél, erre alig van Net és Adás.... Amikor embert akarunk küldeni a Holdra... Ész megáll.
Létezik? -
vence
aktív tag
Ilyenkor, feltöltés v. vásárlás után nem árt repülő üzemmódba kapcsolni a telót és kis idő után vissza.
Akkor újra bejelentkezik a hálózatba éa elméletileg így már helyükre kerülnek a dolgok.
Ez egyszerűbb, mint a kikapcsolás ... persze néha az sem árt a telefonnak se, ha vki nem kapcsolja ki éjszakára.
És nem arra ébred, mert nem minden okos kapcsol be ébresztéshez..
Bezzeg a "buták" bekapcsoltak!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fiam kártyájat feltoltottem 1500.- ft-al, most 2.500.- ot jelez az elozoből nyilván maradt.
De ezt nem tudja mobilnetre használni csak telefonálásra? Vagy valamit még allitani kell? Illetve feltoltes után kapott uzenetet hogy holnapig korlatlan mobilnetet kapott, de nincs mobilnet. Valamit ehhez is állitani kell? (Igen be van kapcsolva a mobilnet a telefonon) -
Landsmann
addikt
Na, eljött az újabb számlafizetési mizéria. A múltkor új mail címet adtam meg a Barion fiókhoz. Természetesen meg kellett adni hozzá a kártyaadatokat. Simán ment a fizetés. Mivelé a korábbi címhez meg törölve lett, no mondom most akkor megint megpróbálom, de tesztelem a rendszert. Az eredeti címhez megadtam a kártya adatokat. De hogy teszteljem a rendszert, nem jelöltem ki minden számlát, egyesével akartam fizetni. No, az első csont nmélkül ment. Nem kért jóváhagyást az OTP apptól. Kiírta, sikeres fizetés. Oké. Jöhet a másik számla. Ugyanezt végig vittem, feldobta az ablakot, hogy hagyjam jóvá a tranzakciót. Na, így nem szokott sikerülni a fizetés. Jóvá hagytam, természetesen nem teljesült a fizetés. Oké, akkor belépünk az utóbb regisztrált címmel. Helyzet ugyanaz, fizetés nuku. Na, akkor csináljuk webről. Belépek a Yettel oldalára az adott számlához, rányomok a fizetésre, bejön a Barion oldala. Belépek, rányomok a fizetésre, kiírja, hogy jóvá kell hagyni a tranzakciót. Telefonra megjön a banki értesítés. Jóváhagyom és láss csodát, ki lett fizetve a számla. Szóval ezek után már 100 %-ban biztos vagyok benne, hogy az a nyüves app a hibás. Nem tudom mit küld az OTP-nek vagy mit nem, vagy egyáltalán minek is a jóváhagyás, amikor az első számlánál nem kért ilyet és novemberig sem kért ameddig még normálisan ment a fizetés. Azóta scak a szarakodás megy. AZért fizetném az appból, mert ott ki lehet jelölni a számlákat, nem kell egyesével fizetni. De weben nem tudom kijelölni mindet, csak egyesével lehet.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy ide 100+ km-re van a router, így nem férek hozzá.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez szép és jó, csak az a baj, hogy tőlem elég messze van az az előfizetés és mivel online kötöttem ezért abban a fiókban van a szerződés is. Kurva anyjukat amúgy hogy ezt se tudják megoldnai, hogy abban a fiókban maradjon az előfizetés amivel meg lett rendelve. Aztán ha meg nem fizetem rögtön küldik a felszólítást... Le is lesz mondva az egész, egy forintot nem fognak tőlem látni az biztos...
-
donjohnson
addikt
-
Ngtx
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi! Nekem konkrétan semelyik telefonnál sem mutat készülékcsere opciót.
Úgy néz ki muszáj lesz be sétálnom egy Yettel üzletbe.
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok! Januárban megrendeltem az otthonnetet, amit ugye 3 hónapig nem kellett fizetni. Most viszont hogy rá akartam nézni nem látom a yettel fiókomban. A telefonos ügyfélszolgálat lerázott anniyval, hogy ők nem is látják, hogy lenne a nevemen előfizetés, pedig nagyon is működik. Mit lehet ilyenkor tenni? Megvárni amíg küldik a felszólítást, vagy élvezni az ingyen netet?
-
zzola
titán
-
donjohnson
addikt
ott van alatta a válasz, hogy hol látod (mindenkinek más mértékű, a hátralévő hűségtől függően):
"Lépj be a fiókodba!
A kiválasztott mobil termékoldalán lépj be a Yettel fiókodba, ha még nincs, regisztrálj email címmel! Belépve láthatod, hogy van-e jogosultságod a készülékcserére, ill. a készülékcsere költségeit is megnézheted."
vagy menj el egy üzletbe, és kérdezd meg ott.
-
Ngtx
aktív tag
Srácok! Valaki tud számszerűbb példát, hogy ez az összeg milyen mértékű?
Nem találom sehol, hogy konkrétan ez mennyi.
-
donjohnson
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
nézd meg a routerben az sms fület. hátha oda küldték.
amúgy ha nem te vagy a flottakezelő, akkor nem biztos hogy téged fognak ilyenkor keresni, hanem a céges kapcsolattartó személyt. nem vonják le nálatok a fizetésből ha túllépsz valami keretet? -
akaszajanos
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Vállalati flotta, nem OtthonNet, de egy ugyanolyan független ZTE 5G routerben van, mint amit a Yettel is adna.
(Mármint, tényleg céges, nem én rendeltem valami flottából.)Alapvetően nem okolom őket ezért, nem is használhatatlan így, egyedül a tájékoztatás hiánya fura nekem. Írhatnának egy SMS-t, vagy ilyenek, hogy azért mindennek van határa, úgyhogy X-ig lekorlátozunk Y megabit/s sebességre.

-
rin33
senior tag
Sztem Orosházán egy másik helyszínen is várható 5G (eNB 2254) ha az iPhone nem téved…
-
donjohnson
addikt
-
trec12
addikt
Akinek OtthonNet+tv van a 90 napos promóban milyen számla jött? Mert ugye elvileg 0 Ft de nekem készült valami számla de nem látom még.
-
Gloob
addikt
válasz
osonte
üzenetére
Elméletileg a posta fog küldeni emailt, sms-t, vagy mindkettőt. Abban lesz egy csomagkövetési szám, ha ez jelenleg még nincs meg. Azzal a számmal a posta nyomkövető oldalán, vagy a telefonos nyomkövető alkalmazásban meg tudod nézni hol van a csomagod. Ha azt az eladó ma feladta, annak holnap ott kell lenni, feltéve, hogy 24 órás szállítással adták fel.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Postán maradóra rendeltem online mobiltelefont és az ügyintéző azt mondta, hogy nyugodtan mehetek a kijelölt (holnapi) napon a postára, reggel nyitáskor már átvehető a csomag. Ma annyit kaptam emailben délelőtt 10 óra körül, hogy "Megrendelésedet elkezdtük összekészíteni"," Megrendelés állapota : Kiszállítás/teljesítés alatt" , A csomag várhatón ebben az időszakban vehető át: 2024.03.22-2024.04.02.Fogok kapni valamilyen postai csomagszámot vagy reggel csak menjek és próbáljam átvenni a nevem és személyim alapján?
Hogy szokott ez lenni?Előre is köszönöm!
-
nfsu17
veterán
Alig egy hónapja írtam, hogy drágultak a megújuló netcsomagok.
Most ránéztem, megint drágult.
1GB: 1200 > 1260
3GB: 2500 > 2625
10GB: 5000 > 5250Ha volt már, akkor sorry, gyorsan átnyálaztam, de nem láttam feltűnően.
-
Kajafun35
újonc
Nálunk most Jakabszálláson lett űber a mobilnet a yettellel. Eddig 120mega volt le, most meg 260 is akár. És ez 4G+ csak.

-
szabonagyur
félisten
válasz
akaszajanos
üzenetére
Nekem a Vodafone vezetékest kell újra indítani 1-1 nagyobb Xbox letöltés után/közben mert kb beáll az egész.
-
trec12
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
Én 600 GB körül tartok március 6. óta. Legalábbis a ZTELink alkalmazás szerint! Ha nem pontos akkor sorry. Igaz én semmit nem töltögettem. Yettel Tv, Youtube, Netrádió, Spoty és speedtestek kiváncsiságból. De most itt vidéken is és otthon is 500/50 körül megy. Érdekes egyezés aztán lehet nem jelent semmit. Pedig itt jobb a térerő neki ill. sanszos, hogy nem lógnak annyian a tornyon habár arányosítva lehetséges.
-
válasz
akaszajanos
üzenetére
Micsoda korlátozás.
Mire nem elég 100 Mbps?
És ezt hasonlítsd a Vodafone-os 10 Mbps-hoz. -
4Grider
félisten
válasz
akaszajanos
üzenetére
Melyik díjcsomag?
-
Cravaly
tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Köszi az infót, én is terveztem kipróbálni. Majd arról is írsz valamit, hogy mikor oldják fel?
-
akaszajanos
tag
Érdekesség: miután került hozzám egy PS5, amire letöltöttem minden frissítést és 2-3 játékot (valamivel több mint 300 giga pár nap alatt), a Yettel egyszerűen lekorlátozott.
Azt hittem, ennél nagyobb a tűréshatár, és TB körül jön a lassítás, meg a többi. Így a fordulónap óta (március 10.) úgy 500 giga ment el összesen.
Az eddig stabilan 5-600 megabites letöltés ma reggelre minden esetben megáll 100 megabit körül, nagyon feltűnően pont ott. A ping változatlan, a jelerősség is tökéletes, a ZTE router egy millimétert nem mozdult el.
Nem szidom őket, valahol megértem, meg ez is használható. Csak nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan megvágnak.
-
pdr755
aktív tag
válasz
vence
üzenetére
A konkrét problémák mint írtam szerintem igenis ide tartoznak.
Amúgy meg: január elején regisztráltál azóta 300+ hozzászólás született a tolladbol. Ennek mekkora része volt érdemi, és mekkora részét kellett mondjuk politizálás, flamelés etc miatt moderalni.
Nincs több kérdésem, bíró úr. -
vence
aktív tag
válasz
pdr755
üzenetére
Nem értem, hogy, hogy nem sikerül a felvetett konkrét problémákat beazonosítani, ezért párat - csak az utóbbi időből - leírok.
Nem tudom, mit szólnál, ha az ügyfélszolgálaton nem tudnál egy prepaid kártyát közel egy óra alatt sem aktiválni?!
Az ügyintéző pedig állítólag nem látja a hívásazonosítót, aminek közlésére rendelet kötelezi őket és ennek megadására nem is mutat hajlandóságot. Hogy tud ilyen ember problémákat megoldani, ha már a legegyszerűbbet se tudja (vagy akarja = nulla segítőkészség) ??
Miközben online elfogadható időn belül sikerült aktiválni.És mi is lenne itt szerinted, az a téma, amit (mivel is?)
"rombolni" lehet?De itt a lehetőség ...
Mondjál már nekem - légy szíves - pár ajánlható viszonteladót,
akikkel jó áron szerződni lehet - mindenki által hozzáférhető, nyilvános, meghirdetett tarifával!
(Más szolgáltató is lehet, esetleg diszkontos tarifák is jöhetnek.
Netfone kizárva!)És igen rengeteg általános probléma is van ...
és ezeket szóba hozni, szerintem nem politizálás. -
pdr755
aktív tag
Ha valami konkrét panasz/probléma van a szolgáltatással az még oké.
Amivel nekem gondom van, azok a csak ezért regisztrált témaromboló, "bezzeg németországban" és hasonló emberek, akik megfoghatatlan, általános hőbörgést öntenek csak a szolgáltatós topicokba, gyakran politizálással fűszerezve. -
forgat
tag
Nem tudom kinek, mennyire új infó, én eddig azt hittem az NSA csak b3-al vonja össze az n78-at, de éppen most a b1-el van együtt az n78.
-
bociusz
aktív tag
válasz
martonl
üzenetére
Igen, mindössze 60-70 méter átmérőjű területet fed le, ill. a lépcsők is lefelé tartanak.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen madarak?
Akváriumban mióta vannak madarak? 🙂 -
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztosan ott vannak a földre hullva, megsülve.

-
-
bociusz
aktív tag
Az Akvárium bejáratánál, a lépcsők tetejénél közelről is szemügyre vehető egy 5G sugárzó.
Ez az első publikus, kizárólag 5G-t adó helyszín.
-
azbest
félisten
válasz
hbala
üzenetére
Adategyeztetés amúgy sem árt számhorzodás előtt, hogy pontosan az irataidnak megfelelően szerepeljen. Nyomtasd ki vagy mutasd meg ott, hogy ha tényleg más szolgáltatósnak írja a mostani számodat. Szóval a legegyszerűbb tényleg az, ha bemégy. Esetleg videocseten is próbálkozhatsz, ha messze van. Ez a kép opció van iratbemutatásra adategyeztetéshez.
#107908 martonl
google, ászf szerint ülzeti mobilnetet most is árulnak, a prepaid az érdekes. -
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni számhordozás ügyben.
Évek óta a Telenor/Yettelnél van egy feltöltőkártyás számom, amit a Vodafone-hoz hordoznék, de az Nmhh száhordozós oldala azt írja ki, hogy Invitech-es a szám. A Voda azt mondja, hogy ezt nekem kell elintéznem a Yettel-lel, hogy írják át a szolgáltatót. Az a kérdésem, ha bemegyek egy ügyfélszolgálatra, ott tudnak segíteni? Vagy hová fordulhatok? -
donjohnson
addikt
válasz
unravel
üzenetére
próbáltad kikapcsolni az RCS-t, várni 5 percet majd visszakapcsolni az RCS-t?
"On Android, within the messages app, press the icon in the top right corner, go to Message Settings, RCS Chats, then turn off RCS Chats. Now switch it back on. It can take a few minutes but the number should then update."
-
Landsmann
addikt
Frissült a térkép. Amit eddig észrevettem, új 5G-t kapott Debrecen és Józsa, valamint Orosházán is megjelent az 5G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(én kérek elnézést...)