- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
donjohnson #115982 üzenetére
Nincs sajnos. De ha az ablajhoz teszem a telefont akkor néhe beugrik. Arra gondoltam valami jelerősítő nem létezik?
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Sajnos lakáson belül nem tud a telefonom rákapaszkodni a 4g+-ra kint azonnal mindenhol! Nagyon pici kellene ahhoz, hogy a lakáson belül is működjön. Ehhez kellene nekem valami megoldás, ha létezik! Köszi a segítséget előre is!
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Ma be kellett mennem a legközelebbi Yettel üzletbe, lejárt szerződés meghosszabbítása miatt. Érdklődtem az 5g fejlesztés iránt. Azt a választ kaptam, hogy július és augusztusban pest megye van terítéken. Állítólag időszakosan át leszünk kapcsolva a telekom hálózatára. Amíg a fejlesztés megkívánja. Remélem most már a kissebb települések is sorra kerülnek (faluk). Ezek szerint ez már megyénként fog haladni ahogy kivettem az ügyintéző szavaiból. Valaki esetleg hallott erről bővebben?
-
Csaba197412
csendes tag
Köszi! Már megoldódott. Nem a szolgáltató hibája volt. Újra kellett a telefont indítanom.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Egész Cegléd területén megszűnt az 5g de a 4g+ is. Más városokban is ez van, vagy csak itt?
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Lehet csak én vagyok türelmetlen, de figyelem az 5g térképét a Yettelnek, és hát egy ideje semmi nem változik. Ha igen egy egy település. Sajnos így egy évszászad is kevés lesz mire mindenkihez elér az 5g.
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
szabonagyur #114192 üzenetére
Nálad lehet, én meg sem közelítem sajnos.
-
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Tavaly nyár óta figyelem hogyan halad a Yettel az 5g fejlesztéssel. Sajnos az utóbbi hónapokban konkrétan a térképen nem igazán látok új helyszíneket. Bár a 4g fejlesztés sincs még teljesen kész. Viszont ahol van 5g az nagyon jól teljesít. Azért a városok zömében már van 5g, a kisebb települések viszont nagyon le vannak maradva. Szerintetek az idén elkezdik a kistelepüléseket is felszerelni 5g-vel?
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #109700 üzenetére
Könnyen lehet az is!
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
szabonagyur #109694 üzenetére
Azért nem gondolom, hogy a felhasználók miatt lett ennyi mert akkor fokozatosan lassult volna be. A másik hogy éjjel ill hajnalban ismét gyorsnak kellene lenni, mert akkor kevesen lógnak rajta. De ez hajnalban is lassú. Itt más probléma van, nem tudom mi csak találgatok. De hatalmasat léptünk hátra az biztos. Ami még érdekes ez az otthonnet sebessége, de telóra is korlátlan netem van. Azzal a bázistól kb 200m-re tiszta rálátással mérve is ilyen a sebesség! Tehát az adatmennyiség felhasználása sem ad magyarázatot erre. Várunk és majd meglátjuk.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Eddig elégedett voltam a Yeti nettel. 250-300mb/s letöltéssel. Sajnos kb két három napja, erőteljes a visszaesés kb 70-80mb/s a letöltés. Mindet 4g+ eddig is azon töltött le és most is. Mi történhetett? A rálátás nem változott, ami még lehetséges az a szándékos lassítás. Elértük az 1Tb adatmennyiséget, lehet ez a probléma? Bár van három tévére előfizum a yetitől, arra is sok adat elmegy.
Szerintetek mi lehet a gond? Nagyon sajnálnám ha ez így maradna. -
Csaba197412
csendes tag
-
Csaba197412
csendes tag
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Kb 1800m távolságra a toronytól, erdők is vannak közben, nincs rálátás a toronyra. Ez a sebesség 4g-n azért szerintem nagyon jó! Ja és csúcsidőban.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Két évvel ezelőtt vásárolt készülék számláját hogyan tudom letölteni? Tehát nem a havi aktuális számlám hanem a részletre vásárolt készülék számlája kellene jótálásos javítás miatt. Sajnos a yettel oldalon belépve csak a havi számlákat találom. Köszönöm ha segítetek!
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Miért nem frissül a lefedettségi térkép? Valaki tudja? Ráadásul semmit nem mutat csak ha a 2g- t nézem.
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
donjohnson #107150 üzenetére
Szia. Ezt telefonnal wifin is megtehetem?
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Yettel ZTE MC801A router. Lakáson kívül van mert így nagyon jól jön a net. Utp kábelen bevezettem a lakásba az internetet. Itt egy régi három antennás Tp link router osztja szét a netet. Sajnos felére vagy inkább az alá csökkentve a sebességet. Ha lecserélném egy wifi6 routerre javulna szerintetek a netem vagy lehet az utp kábel miatt zuhan a sebesség ekkorát. Köszi ha segítetek! További szép estét!
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
4Grider #106508 üzenetére
Leírom a lényeget is. A router bár beltéri lenne de nekem kint van elhelyezve. Vezetéken bevezetve a lakásba egy másik routerbe. Nem nagy dolog de nagyon jól működik. Plexi lapból készítettem egy dobozt ami szellőzik de a víz nem jut bele. Fémből semmiképpen nem jó a doboz mert leárnyékolhat! Sajnos nálam is voltak ilyen gondok amit Krystal_s leírt. Viszont így jól működik a nap 24 órájában, a legrosszabb esetben is megvan a 130-140 Mb. Mégegyszer leírom kb 2,5 km a torony és nincs rálátás. Lehet szerencsém is van, hátha tudtam ezzel segíteni. Egy próbát megér szerintem.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Ha mobilon netezek akkor is van lehetőség beállítani a frekvenciákat melyiken akarok netezni? Ha igen hogyan kell? Sajnos állandóan a B20 ra csatlakozik fel és az nagyon gyenge. Lehet butaságot kérdezek de nézzétek el nem vagyok ebben egy nagy szaki. Csak amit itt olvasgatok. Köszi
-
Csaba197412
csendes tag
-
Csaba197412
csendes tag
Csak én látom úgy, hogy az 5G fejlesztés nem halad sehova. Vagy csak türelmetlen vagyok?😅
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Yettel otthonnet előfizetésem van, és van hozzá egy ZTE MC801A routerem. Sajnos a lakásban nagyon gyengén teljesít, letöltés feltöltésben is és a ping is gyenge. Az lenne a kérdésem, hogy külső antennát lehet e ill milyen külső antennát javasolnátok hozzá. Kültéren egyébként általában 200/30 mb a sebesség a ping is jó. Köszi a segítséget!
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #101971 üzenetére
Csemő, Pest megye.
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
donjohnson #101968 üzenetére
Köszi! Ezt én is figyelem folyamatosan, nálunk tavaly januárban megtörtént a modernizáció. De azt honnan tudhatom, hogy éppen 4g illetve 5g fejlesztés zajlik az adott településen?
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok! Valahol mostanában kapcsolt be 5G szolgáltatást a Yettel? Sajnos a térképek nem igazán frissülnek. Ha így haladnak 2050-re talán sikerül az ország 50%-át lefedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest