Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemespet
újonc
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezek szerint hiába van nálam 4G+ és mérek 170 200 Mb/s sebességet akkor is max 50 amit enged. Ne is próbáljam meg 5Gs router-el tesztelni,mert akkor is leszabályoz 50 -re?
-
The Stig
kezdő
Nem tudom volt-e már szó róla,de a Yettel 15.3% emeli a havidíjakat március 5 től.
-
Dave1984
őstag
Kérdésem lenne.A Yettel tv szolgáltatás ára is emelkedik 15% al, vagy csak az internet (otthonnet)?
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Nagyon nem.
Az OtthonNet Lite csak a nevében OtthonNet, amúgy egy "sima", korlátos netcsomag. -
-
csernak75
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát azon a csomagon egy valós QoS-el beállítot 50/25 Mbps sebesség korlát van?
Csak mert az ÁSZF szerint a sima még 2022 ben kötött otthoni netem 300/60 Mbps lehetne de felfelé jellemzően 80-85 Mbps is megvan. (B1+B3 ULCA)
-
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi!
-
donjohnson
addikt
válasz
Schnorkel
üzenetére
ha benyomod a link gombot (két láncszem összekötve) és oda illeszted be, akkor kattinthatóvá válik:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20240119/arat-emel-a-yettel-itt-a-bejelentes-igy-dragulnak-az-elofizetesek-664049 -
Schnorkel
tag
https://www.portfolio.hu/uzlet/20240119/arat-emel-a-yettel-itt-a-bejelentes-igy-dragulnak-az-elofizetesek-664049
-
gemespet
újonc
Sziasztok! Otthon net basic esetében van le-feltöltés sebesség korlátozás vagy amit tud a 4g azt engedi?
-
szkaroly
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi a segítséget! Most már csak arra kéne rájönni miért nem fogadja el a kártyát, egy-két hete vásároltam könyvet, befizettem a upc-t, villanyszámlát simán.
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Én OTP-s ATM-en szoktam.
Kiválasztom a "Számlafizetés" menüpontot majd a Yettelt. Utána megadom a telefonszámot 2x.
Az ATM kiírja mennyi a számla, illetve a Yettel is küld üzenetet az összegről. Kifizetheted a teljes összeget vagy akár te magad is megadhatsz egy tetszőleges összeget. -
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
otp bankautomatán van olyan menüpont, hogy számlabefizetés, yettel számlabefizetés. beírom a telefonszámot és kiírja, hogy mennyit kell fizetni, megerősítés, és levonja a bankkártyáról, majd kiadja a bizonylatot róla.
szerintem így működik a raiffeisen atm-nél is. de menj el, nézd meg. -
4Grider
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
"a Yettel üzletekben történő számlabefizetés nem felel meg az e-komfort feltételeinek, ezért 2022. október 1-től a Yettel üzletekben történő számlabefizetés esetén az e-komfort csomag tarifacsomag szerinti nem teljesítésének díját, a következő számládban kiszámlázzuk az érintett hívószám kapcsán."
Szerk.:
"ATM bankautomatán keresztül történő befizetés esetén továbbra is megillet az e-komfort csomag feltételei szerint a díjkedvezmény. " -
szkaroly
őstag
Epack-os vagyok, az app nem fogadja el a kártyámat. Ügyfélszolgálaton tudok kártyával fizetni?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Én is itt éreztem volna logikusnak de nem mutatja. Gondolom az ios app hibája. De nem baj, az sms-es megoldás működik rendben.
-
Scoway86
csendes tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Szia. Szerződéskötéskor kártya szintű jelszót állítottak be. Elég sokat szívtam én is ezzel , mire több email váltás után kiderül, hogy ügyfél szintű kód kell. Ezt én ügyfélszolgálaton igényeltem. Ugyanúgy 4 jegyű kód mint a kártya szintű kód. Yettel appban nem látható az elektronikus dokumentumok, csak a webes felületen. Nekem elsősorban csak a szerződés módosítás jelent meg, ami az ügyfél szintű kód igénylés miatt történt. Utána újra emailt kellett írni, hogy tegyék fel az eredeti szerződést is és kb. 3 nap múlva jelent meg a dokumentumok között.
-
N.Atti
újonc
Ha esetleg van itt olyan fórumozó, aki Yettel üzletben dolgozik, kérem, hogy írjon privátot.
Köszönöm! -
-
4Grider
félisten
Yeti kártyáink leszakadtak a VoWiFi-ről (a másik kettő szolgáltatóé megy ugyanitt). Másnak is döglődik a VoWiFi?
Szerk.:
Na, leírtam, erre visszamásztak a yeti sim-ek is VoWiFi-re.. -
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi, ez működik. Akkor az appal nem foglalkozok.
-
A Yettel app nekem nem mutatja a feltöltős egyenlegemet. Esetleg tudnátok segíteni, hogy ezt hol kéne látnom az ios appban? Csak azt látom, hogy nincs percem, nincs adatom, de az egyenlegemet nem látom sehol, csak 0 perc, 0 mega stb.
-
Oliverda
félisten
válasz
labeda
üzenetére
Most nézem, hogy van külön kártyaszintű és ügyfélszintű jelszó is (minek?
). Honnan tudhatom meg, hogy melyiket állította be az ügyintéző? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát akkor lehet nekem csak sima (pin)kódom volt a fiókhoz, mert csak az ügyfélszolgálat tudta beállítani.
És ez a négyjegyű lehet az, amit Oliverda is beállított. -
Oliverda
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerződéskötésnél beállítottam egy négyjegyű jelszót, azzal adtam hozzá az előfizetést a fiókhoz.
-
-
Oliverda
félisten
Valaki tudja, hogy az előfizető szerződést hol tudom megnézni vagy letölteni? Átnyálaztam a Yettel fiókot, de még lehetséges menüpontot (pl. dokumentumok) sem találtam rá.
-
tomp
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Azért meglepne ha egy modem/router nem dual fw-es lenne. Azaz ha beszakadna frissítés közben az egyik akkor bebootol a másik. Az meg, hogy mit írnak a leírásban inkább hagyjuk...
Azoknak a 80%-a már régóta nem érvényes...Az automatikus fw frissítés letiltottad igen. De ha kritikus hibajavítást adnak ki az fel fog menni ha akarod ha nem.
-
Krystal_s
addikt
Akkor utoljára a nehéz felfogásúak kedvéért, mert most már tényleg sok és egyesek hülyének nézik az embert!!!
Ahogy már kb 20x leírtam. Nem az a gond, ha frissítenek és nem érdekel mikor, ha normálisan teszik! Ez ilyen mindenhol, természetes és 1 perc lenne. Itt az megtévesztő, hogy a Router beállításokban lehet tiltani az automata frissítést és átrakni manuálisra. Természetesen akkor is jönne frissítés, csak előtte jelezné és nem tenné fel magától.
Az volt a gond, hogy nem a megszokott módon történt, ami kb 1 perc és egy átlag user észre sem veszi, simán belefér. DE ez 4-5 perc után is csak villogott mint egy futófény és mivel sehol semmi leírás nincs róla fogalmam sem volt mit jelent ez a fajta villogás.
Minden led villogásnak jelentése van, amit a user manualban szoktak írni, de ennél nem, ezért fogalmam sem volt mi történt, csak megijedtem, hogy tönkrement.
Kicsit vártam, majd fogtam és kikapcsoltam.
FW frissítés közben NEM szabadna kikapcsolni!ui: Amúgy, aki itt ért hozzá, vagy volt már nála ZTE-re frissítés, akkor is ilyen sokiág tartott?
Saját eszközökön már többször frissítettem, de mint írtam 1 perc szokott lenni. -
Off off!
Köszi! -
vence
aktív tag
Itt sajnos csak elvileg van piacgazdaság !!!
Ugyanazok a multik egész másképpen adják elő pl. Németo.-ban.
Az igazi különbséget persze a sokszereplős, esetenként 3 szintes értékesítési lánc és az ebből adódó erős verseny adja.Egy példa:
- - nálunk
"Örüljetek, a számhordozás díjmentes!"Ja-ja ... de jobb helyeken ezért ... 20-50 EUR,
"Köszönjük, hogy minket választottál!"
- üdvözlő egyenleg jár!Ide kapcsolódó téma:
Számhordozásos környezetben csak a korlátlan csomagok elfogadhatóak, más megoldás polgári jogi szempontból is aggályos (lenne) !!!10 Euro körül ez el is érhető bármikor, korlátlan SMS-sel és 20+ GB
nettel és 5G!-vel is.
(Van is szinte mindenkinek, aki használja a telefont, a netes lehetőségektől függetlenül is.)
(Nálunk ugye csak az 5G leginkább 4 eur +)A szolgáltatások egyre olcsóbbak, ill. ugyanannyiért egyre többet adnak, a fenti, átlagosan 20-25 GB októberben még csak 10 volt!
És No.-ban is rekord infláció volt/van!
- csak nem ezen a területen!
- és működik a piac, folyik a harc az ügyfelekért!Ez a mostani helyzet szépen igazolja, milyen elhibázott és átgondolatlan volt ez a szabályozás
(félretéve most a versenyjogi problémákat).
Az inflációt nem lekövetni kell - mert így ez inkább tolja -
hanem fékezni és nem visszafelé, hanem előre gondolkozni.Ezen szabályozás nélkül senki nem mert volna 15%-ot emelni,
amikor a tervezett infláció sokkal kevesebb.
És ez így szépen végigpörög a gazdaságon, mindenki beépíti az áraiba. Különösen a kicsik, mert ők nincsennek alku-pozícióban.Akik pedig a költség oldallal jönnek, én még nem hallottam, hogy a nagyok veszteségesek lettek volna.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Ne feledd neki mindig kell a net saját bevallása szerint.
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Ne viccelj, egyedi routert szoftvert támogatás semelyik szolgáltatónál sincs. A bázisállomás frissítése meg logikusan 1-2 óra körül van, azt egyedi kérés akkor fogja halasztani, ha sok résztvevős rendezvény esik arra az időpontra.
-
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
tégla lesz.
egyébként nem azért kapod ezeket a frissítéseket mert bejelentetted hogy hiba van nálad?
vagy most mégse szóltál nekik januárban?
ha meg nem szóltál, akkor azért szólj hogy ne küldjenek rá többet hajnalban mert akkor dolgozol.
ha jól tudom, ezt valamennyire tudja szabályozni a szolgáltató. -
kerobi
senior tag
Inflaciokoveto aremeles home netre nem vonatkozik (hivatalos oldal)
-
Krystal_s
addikt
Frissítettél már saját Routert,vagy pl laptop, pc alaplapi BIOS-t? Folyamat közben kapcsold ki és nézd mi fog történni. 🙃
"Ha a routert kikapcsoljuk a firmware frissítés közben, az súlyos problémákat okozhat. A frissítés egy összetett folyamat, és az eszköz kikapcsolása közben megszakadhat. Ez eredményezheti a firmware fájl sérülését vagy a router működésképtelenné válását."
-
trec12
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
És a te vagy bárki emlékei igazolják a mostani történéseket? Ugyan....Mit old meg?
-
Oliverda
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az unalmas politizálással légyszi menjetek át az ezzel foglalkozó topikba!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ok,neked is engedek ,igazad van
-
szabonagyur
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Pedig Te nem engedsz a saját vélt igazadból.
Az pedig, ha a net és a TV ár emelkedése a legfontosabb és nem tudnak lemondani róla (engedni belőle, lentebb váltani) régen baj a köreidben.
-
-
pjen
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Persze az áremelkedések az első egy ben vannak, de nem a Tv és a net.
-
szabonagyur
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem lelkemre vettem, csak mindenki olyan kemény az egész országban és mégsem lép sehova.
Nyugi én tettem érte már, hogy ne zavarjanak ezek a dolgok

-
-
pjen
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Szerintem ez még a 10000 be sem fér bele.
Max kitörli, csodálom, hogy eddig senki nem törölte. Viszont, ha a vélt vagy valós okokat nem lehet leírni olyan súlytalan az egész. -
-
pjen
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Vannak itt sokkal nagyobb gondok a Tv és a net áránál.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jaj,lelkedre vetted
Akkor te kivétel vagy, nyugi
-
szabonagyur
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Lassuk mit lepsz ha mar lebirkazol mindenkit
-
-
pjen
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
15% inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz 2024. március 1-jétől a Magyar Telekom – közölte a távközlési vállalat.
Senki nem védi az áremeléseket, elszenvedjük. Nagyon félre érted.
Például szerepelhetne a nemzeti konzultációs kérdőíven: Egyet ért ön azzal, hogy elüldözzük a DIGI t és az álltaluk olcsón kínált rendszert dupla áron adjuk. -
-
válasz
Dave1984
üzenetére
A piacgazdasági környezetről, a törvényekről (mit lehet, mit nem) nagyban tehet az éppen regnáló hatalom. Ha a románokat nem üldözték volna el, most nem az lenne a gondja a szolgáltatóknak, hogy mennyit emeljenek, hanem, hogy mennyit csökkentsenek, hogy a Digi ne szipkázza el minden szinten az ügyfeleket.
Dehát mint tudjuk a cél nem a minőségi szolgáltatás nyújtása jó áron. Lásd digi kirablása, voda nemzethy üzletpolitika. Ez olyan, mint a rezsicsökkentés, jól hangzik, de ha nem lenne, már sokkal olcsóbb lehetne a gáz pl. De nem ez az érdek. Orbanisztánban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Honnan tudhatom meg, hogy melyiket állította be az ügyintéző?
Nemi ironiaval. De az se megy at...