- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
burgatshow #104994 üzenetére
Vagy dual SIM-es készülékeknél akkor is tud fogadni bejövő hívást a másodlagos SIM-en, ha az elsődlegesen éppen hívásban van.
Ezt eszembe se jutott eddig megnézni. És valóban így működik. Android esetén is.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
burgatshow #104994 üzenetére
De akkor Telekomos kártyával miért nem dob el?
-
burgatshow
veterán
válasz
sfdrakex #104988 üzenetére
Vagy dual SIM-es készülékeknél akkor is tud fogadni bejövő hívást a másodlagos SIM-en, ha az elsődlegesen éppen hívásban van. Legalább is az iPhone-ok így működnek.
#104992 martonl: Akkor nem lenne ott voWifi kapcsoló sem.
#104993barnibooo: az iPhone-ok esetében maga dönti el, hogy mikor melyiket használja, de ne kérdezd, hogy mi alapján. Még erőszakolni sem lehet (ja de, ha lerakod airplane módba, csak akkor).
-
orsib78
tag
válasz
sfdrakex #104982 üzenetére
Digi a netszolgáltatóm. Unifi AP-im vannak, PfSense routerem... Korábban a Telekommal hibátlan volt a VoWIFI ugyanezzel a telóval, ugyanezen a Wifi-n... Ha kikapcsolom a Wifi-t, akkor sem tudom aktiválni a VoWIFI-t, akkor is ezt a hibaüzenetet kapom, szóval nem értem, hogy a funkció aktiválása, hogyan függ össze azzal, hogy milyen WIFI-m van itthon. Ha mondjuk elmegy a netem, akkor max. visszavált rendes yeti hálóra, de attól még nem deaktiválódik a korábban már sikeresen bekacsolt VOWIFI fukció nem?
-
orsib78
tag
Hali. Aktiváltattam a VoWIFI-t az előfizumon. Egy iPhone 13 Pro telefonom van. A szolgáltatást van amikor nem is tudom altiválni a telefon menüjében, mert hibaüzenetet ír ki, néha sikerül, de egy idő után megint azt veszem észre, hogy ki van kapcsolva az opció a telefon menüjében. Próbáltam a hálózati beállításokat resetelni, de ugyanaz. Írtam a Yettel üsz-nek is, de bájosan csak ennyit írtak: "Nyilvántartásunk szerint a VoWifi szolgáltatás sikeresen aktiválódott az előfizetésén, ennél több információval nem tudunk szolgálni."
Hehe... Hát ez marha, jó szerintük minden rendben van
Akkor mégis miért kapom a képen látható hibaüzenetet? Én vágom, hogy valószínűleg jelenleg béta teszteljük a szolgáltatást, de azért legalább kamuznának már valamit, hogy "továbbítottuk a műszaki kollégáknak, vagy ilyesmi...".
-
zoli62
addikt
Egy régebbi LG HD TV-n az áruházban nem találom a Yettel TV applikációt, pedig frissítve van. Létezik, hogy nincs meg?
-
zoli62
addikt
Már ennek is lehet örülni hétvégén. [link]
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #104960 üzenetére
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
zzola #104948 üzenetére
Ne harapdáld,hülyén van megfogalmazva több helyen a beharangozás,ingyenes (bekapcsolás),csak kicsit furcsán szerkesztették a szöveget.
Teszek fel én is egy hülye kérdést:
Csak saját beállított Wifin műxik a vowifi?
Ha van wifi,de nem csatlakozok rá,akkor gondolom nem műxik.🤔 -
Apa+Fia
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Így már tiszta.
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv mindenkinek! Nekem valami nem tiszta a VOWIFI hívással kapcsoatba. Most ingyenes vagy nem? Va egy feltőtős karim xiaomi mi 2 lite teló, beállítva VOWIFI ,híváskor jelzi is, de a egyenlegről le is veszi a hívást.
-
Fecó88
tag
Sziasztok mióta nem minősül a újságárusoknál bevezetés elektronikus bevezetésének? Régebben annak minősült most egy 1000ft számláztak érte. Azt tudtam ha üzletben fizetek akkor ennyi de most már a lapker is faja.
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
tomp azt nem tudod hogy miért két külön tornyot visz fel cellmapper amikor 1000% hogy ugyanazon a tetőn van mindkettő? Hiába törlöm és megyek egy kört ismét úgy viszi fel hogy 1-3-7-20 és mellé 8-28 torony pedig azonos árbócon vannak.
Egy másik tetőn ahol meg költözés volt szomszéd tetőről ott már egyben mutatja 1-3-8-20-28-at és ha törlöm akkor is egyben viszi fel már -
Landsmann
addikt
A múltkor elvileg akjtiváltam a telefonon az SA módot. Ma volt lehetőség tesztelni. Az elérhető hálózatok között lkátott Yettel 5G-t. Vodafone és Telekomot nem. Ez már akkor az SA 5G hálózat lenne? Rácsatlakozni nem tudott a telefon, nem olyan adatszolgáltatás van rá rendelve. Netmonsterben NSA-t mutatott. Korábban nem néztem, hogy látott-e volna Yettel 5G hálózatot.
-
Krystal_s
addikt
válasz
CellWalker #104914 üzenetére
Írtam korábban, hogy nálam nem működik a Script. Sokszor próbáltam.
Set 4G-nél megadom a csatornákat 1+3+20, vagy akármit, aztán a 3 közül csak az egyikre csatlakozik rá, még akkor is, ha előtte pont ezekre volt csatlakozva. Jobb esetben kis idő múlva felcsatlakozik még az egyikre. Pár órát marad úgy és reggeltől újra átcsatlakozik magától a B8-ra. Valami felülbírálja a Scriptet. Olyan, mintha magasabb prioritása lenne a B8-nak.
Itt és itt is írtam róla korábban... -
VGYke
addikt
Sziasztok! A telefonszámom szerepel a "telefonkönyvben", tehát akármelyik internetes tudakozóban a számra rákeresve, ott a név, lakcím, stb.
Pedig a Yettel fiókom beállítása ez:
Ilyenkor mit tudok tenni?
-
VGYke
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #104863 üzenetére
Mi is az a 3 napos korlatlan net? Nekem nincs app-om, böngészőből lépek be a Yettel fiókomba....
-
Ubi
tag
válasz
Dean92 #103624 üzenetére
Szia! Érdeklődnék, hogy sikerült-e megoldást találni a LAN3/WAN port problémádra? Én ugyanezzel küzdök. Már az is megfordult a fejemben, hogy talán nem jó a router és ekkor láttam meg a bejegyzésed. Ha megoldódott megosuztanád a trükköt, hogy sikerült? Köszi a válaszod!
-
zoli62
addikt
válasz
lala666 #104910 üzenetére
Köszi. Mik azok csatornák, amikről biztos nem lehet felvenni? A közszolgálatiak biztosan benne vannak. Azon kívül esetleg vannak kurrens csatornák, ahonnan nem lehet műsorokat felvenni? Jó lenne olyan csatornalista a weboldalon, amely jelzi, hogy hol van visszajátszás, és hol van felvételi lehetőség.
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #104876 üzenetére
Korábban egyik fórumtag írt egy hasonló hibát, ezért gondoltam valami hiba lehet. Persze ráfeszülök, amikor nem tölti be a weboldalakat, nem tudunk tv-t nézni, vagy PS-en játszani. Itt nincs más net. Amikor megigazítjuk, akkor fél napig teljesen jól működik.
"Ez egyértelműen hálózat konfiguráció."
Úgy állították be központilag, hogy a leggyengébb B8 kap prioritást?
4 cella érhető el, abból 3 jó, akkor miért megy rá pont a 8-ra és sokszor egyedül csak arra, miközben annak a leggyengébb itt a jelerőssége is? Amit korábban elküldtem képet privátban, azon is látszik a B8 sugárzási iránya ellenkező irányba van állítva. Csoda, hogy a Router látja. Miközben a 3, 20 csatornák sugárzási iránya mutat a legjobban a házunk felé.
Ez a Router 3 csatornát tud összevonni, mégis sokszor egyedül a B8-ra áll rá. Beállítás után egész éjjel jó volt reggelig, aztán nappal megint átcsatlakozott a 8-asra, csak mellette még maradt a B1, vagy B3.Miért nem lehet a ZTE-ben prioritást állítani, vagy lefixálni mikre csatlakozzon? Egyszerre csak 1-et enged a sávválasztásban és a zárolásban is.
A Scriptben tudok megadni többet, de nem tartja meg. Router igazítás után magától csatlakozik 1+3+20-ra, ezt az értéket beírom a Set 4G-hez, akkor azonnal átvált az egyikre, többnyire a B20-ra és ledobja a többit, aztán kis idő után csatlakozik még a B1, vagy B3-hoz, de 3 csatornára már nem áll vissza magától.Olvastam a témában külföldi fórumokon is és sokan állítanak be fix csatornákat, csak nem tudom ezen hogy lehetne.
-
CellWalker
tag
válasz
Krystal_s #104873 üzenetére
Üdv a klubban!
Bizony vannak olyan körülmények, mikor egy (vagy több) sáv tiltása(!) megsokszorozza az elérhető sebességet.
Nem Cell Lock kell neked, hanem azt beállítani, hogy melyik sávokon engedélyezed a kapcsolódást.
Találsz egy javascriptet itt.
Ezt a komplett karakterhalmazt másold vágólapra, majd (Chrome böngésző esetében) "Oldal hozzáadása..." a könyvjelzősávon, névnek azt adsz amit akarsz, az URL mezőbe pedig másold be a vágólap tartalmát. Mentés.
Jelentkezz be az MC801A oldalára, majd nyomd meg az előzőleg létrehozott gombot a könyvjelzősávon. Kapsz fent egy extra menüt. Bal oldalon a "SET 4G" gombot nyomd meg, a felugró ablakba pedig írd be a kívánt kombinációt (pl. 1+3+20). Innentől csak ezen a három sávon fog működni a modemed. Ugyanitt az "AUTO" bármikor visszakapcsolja az összeset. Szerencsére ennél a modemnél nem kell újraindítás a sávok változtatásakor, így szabadon lehet vele játszani menet közben.
Érdemes csak két sávval is próbálkozni (1+3, 1+20, vagy 3+20), ez a feltöltést tudja megdobni ha eltalálsz két jó sávot, és kizárod a harmadikat ami ebben gyenge (felfele csak két sávot tud összefogni, míg lefele ötöt). Ez teljesen helyfüggő, nálam pl. a 3-as sáv, ha beteszem az 1 meg a 20 mellé, 6-8Mbit lesz a feltöltés, míg csak 1+20 esetén van 70-80Mbit/s.
Jó kísérletezgetést
-
Chalez
őstag
válasz
4Grider #104908 üzenetére
Az a durva, hogy számítógépről nézve a yetteltv.hu oldalon határozottan jobb a minőség, mint a TV-n. Nem mondom, hogy hibátlan, de határozottan jobb. Ezt a TV-n nem tudnám valahogy reprodukálni? El nem hiszem, hogy egy LG OLED ennyire nem tudna megbirkózni a tartalommal. Gyakorlatilag TV-n a labda el-eltünedezik ha erősebben megrúgják. Talán a TV nem tökéletes hibajavító algoritmusa? Hát lesz még dolgom a beállításokkal, az biztos.
-
zoli62
addikt
válasz
lala666 #104910 üzenetére
Nem is annyira rossz a Yettel TV L csomaggal, úgy, hogy benne van az HBO. Gondolkodom azon, hogy lemondom a Vodafone TV-t, mert az ügyfélmegtartó havidíj is több mintt négyezer. Egy kérdés: a csatornák nagy részéról fel lehet venni bizonyos műsorokat? Azért kérdezem, mert a visszajátszónál pont fordítva van. A csatornák nagy részénél nincs visszajátszás.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Chalez #104906 üzenetére
A voda tv-jéhez képest még a telekom iptv is vacak minőségre, itt pedig 25p-s streamekről van szó. Így nem csodálkozom. Ráadásul egy 65 colos oled tv-n rögtön észre lehet venni a különbségeket. Egyelőre nem arrafelé halad Magyarországon a világ, hogy egyre jobb minőségű online streameket toljanak az arcunkba. A digi tv elmúlt egy-két évbeli lebutítása már előrevetíti a voda tv várható minőségrontását is. És máris nem lesz konkurencia, marad az egyenfos. Talán még a mindigtv online streamek nyújtanak az átlagnál jobb minőséget (jobbat, mint ami dvb-t-n jön).
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Úgy esett, hogy költöznünk kell, és Yettel OtthonNet+TV-re vetemedtünk... Most csak tesztelem még a régi lakásunkban. A TV előfizetés valójában csak sportadók nézése miatt van nálunk, hagyományos értelemben mi nem TV-zünk. Na most alapbeállítással igencsak hulladék a minőség egy focimeccs közben. Egyelőre nem jöttem rá, hogy tudnék rajta javítani. A TV egy LG OLED B9 65", és szerencsétlen a labda mozgását, de a játékosokét sem tudja normálisan megjeleníteni. Az elődje Vodafonos digitális TV jel volt, az mondhatni ehhez képest perfekt volt.
Van valami, amit érdemes állítgatni? A TV-t alapesetben mindenféle ilyen olyan mozgás és képjavítók nélkül használtam eredetileg.
Kissé kétségbe vagyok esve, hang és kép tekintetében nemigen tudok egy szint alá menni, de ez így egyelőre egyokádékkalnagy nullával egyenlő. -
-
lala666
őstag
válasz
donjohnson #104903 üzenetére
Csak a csatornák vannak ,max az nem bizony.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #104901 üzenetére
Az oldal szerint jár.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest