Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
Hoorus
üzenetére
Xiaomiknál nincs logika hogy melyiken megy és melyiken nem. Szerencse kérdése. Redmi 6, Note 10 5G megy, Redmi 5+, 8, 9 nem megy.
Azért azt se felejtsük el, a Xiaomik egyelőre nem támogatottak. Ennek ellenére van néhány amin működik. Bízok benne, hogy amikor támogatottá válik amárka, akkor több készüléken is elindul a szolgáltatás. -
Hoorus
őstag
Xiaomi-ra nincs valami praktika, amivel működésre lehetne bírni ezt a vowifi-t? Nagyon kellene hozzánk, mert alig van térerő a házban sajnos nálunk..

-
MC Pite
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Mert először még nem frissültek a szolgáltatói beállítások, és mert nem vettem észre a bekapcsoltuk sms-t. Mikor jött a nem jogosult, akkor láttam hogy előtte leokézták.
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Biztos ami biztos, jobb sokszor mint soha
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, vowifit próbálnám belőni, elvileg pixel ims nélkül is megy (de ha nem, akkor azzal előhozom telefon oldalról).
Szombati válasza a yettelnek:
Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy VOWIFI ? Hanghivàsok WIFI hàlòzaton keresztül szolgàltatàsodat aktivàltuk! Üdvözlettel: YettelRádobtam.még egy sms-t, hogy frissült a telefon (5G már van), válasz:
Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy a Szolgàltatàs megrendelésére nem vagy jogosult. Bövebb informàciòért hivd a +36202000000-s szàmot. Üdvözlettel: YettelMost akkor wtf? Küf-ös vagyok, ami elvileg lakossági, ahol már elvileg él. De mielőtt szerencsekereket játszok azbügyfélszolgálatosokkal, utánanéznék hogy most akkor már publikus, vagy nem?
-
4Grider
félisten
válasz
Landsmann
üzenetére
Jó eséllyel ezek a VoIP szolgáltatók Magyarországon nem is állnak senkivel üzleti kapcsolatban, ide a hívás már az x-edik partneren keresztül jön. Egy külföldi trunk-öt pedig nem fogsz letiltani azért, mert a hívások 0.001%-a csalás. Hatóságnak lenne esélye utána járni a külföldi társhatóságok segítségével ezeknek a VoIP szolgáltatóknak, kérdés, mennyi idő alatt és mennyi időre érnének el vele sikert.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Feljött ez az ablak ma mikor bekapcsoltam a kis tv boxot ,de mi a fenevel tudok oda navigálni a távirányítóval a frissítés gombra?
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Annyit tudna tenni, hogy az ilyen VOIP szolgáltatók IP-jét fekete listára teteti. Aztán majd az előfizetőik, használóik, akik normálisan használnák, majd azok kényszerítik rá a szolgáltatót, hogy vessen véget annak, hopgy bármilyen telefonszámot be lehet állítani, hogy mi látszódjon hívónak. Csak gondolom, se idejük, se kedvük bíbelődni az ilyesmivel. Talán az NMHH hathatna oda, hogy blokkoléás alá kerüljenek az nilyen szolgáltatók IP címei. Nyilévánvaló, hogy nem csak ilyen jellegű csalásokra és nem csak nálunk használják illegális tevékenységhez.
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Verzió ugyan ez.
-
csaszi75
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Jah, nem lehet a weboldalon.. de ez jó kérdés, hogy mennyi visszaélés lehet ebből, hogy belép valaki az online fiókodba, és igényel a nevedben egy eSIM-et, majd kizár.. Ez lehet egy mögöttes indok.. De sokkal kényelmesebb, ha a weboldalon meg lehet csinálni az eSIM-re váltást

-
yanna
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ott a képen a VPN. Minden gyári (Poco X3 pro), és ezelőtt 2-3-10 napig tökéletesen működött ugyan ebben a felállásban, semmit sem mókoltam a telón. A telefon topikjában merült fel a probléma kb. 2 napja, akkor néztem rá én is. Egy hónapja 1000 % jó volt.
-
MadMancs
veterán
válasz
qltsar
üzenetére
Voda eSIM QR is többször használható.
Maga a QR vegig ott van my Voda fiókban, aktiváló kód ami nem jelenik meg újra amíg nincs leválasztva épp használt készülékről. Tapasztalatból írom. ( 2 éve illetve 1 hónapja is így működött).
Egyedül Telekomnál egyszer használatosak a QR kódok.
-
qltsar
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm
!Direkt rákérdeztem minden "modern" megoldásra, köztük erre is, hogy a MyVodafone fiókom alatt esetleg nem láthatom e a QR kódot, de ott helyben még kártyát sem kaptam, hanem az ügyintéző monitorán lévő QR kódot kellett kameráznom, és úgy setupolni, majd közölte, hogy nem tud más módszerről, hogy a többi szolgáltató ne így csinálná, és közölte, hogy minden egyes költöztetésnél be kell mennem...3 hetes a történet, lehet, hogy azóta változott valami.
-
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, csak egyre inkább el fog ez terjedni.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy eSIM-re váltásnál a kapott QR kóddal, és adatokkal többször is tudom e aktiválni az eSIM-et, esetlegesen több készülékben is - természetesen nem egyszerre, de ha úgy adódna van lehetőség arra, hogy pl.:
S23+ - > eSIM beállít, majd 1 hét múlva -> eSIM eltávolít -> iPhone -> eSIM beállít -> 4 hét múlva eltávolít -> S23+ -> eSIM beállít. - vagy ennek fordítottja.
Azért szeretnék tisztában lenni egy ilyen lehetséges scenarioval, amennyiben valamilyen oknál fogva valamelyik készüléket szervizeltetni kellene (4 hetes javítási idővel kalkulálva).
Vodafone-nál pl. minden egyes alkalommal be kell menni - legalábbis amikor a TUTI-s eSIM-et csinálták, akkor ezt mondták, ha elveszik a készlékről az eSIM profil, akkor újra kell kezdenem a folyamatot személyesen, nem lehet átvinni.
Köszönöm előre is
! -
válasz
zoli62
üzenetére
De nincs mit tenni vele szolgáltatói oldalról.
Valaki azt "hazudja" egy teljesen más hálózatot használva, hogy xy, yetteles számról hív.
Ezzel a Yettel nem tud mit kezdeni.
A hatóságok előtt is ismert ez a fajta visszaélés, biztos hogy amit tud, a Yettel is megtesz az ügyért, de a kismillió VoIP-szolgáltató mellett szerintem nem biztos, hogy ez olyan könnyű helyzet. -
4Grider
félisten
válasz
zoli62
üzenetére
Ha nem a yeti hálózata irányából közlekedik a hívás a hívott fél hálózata felé, akkor azzal a yeti sem tud mit kezdeni. A Telekom is csak azokat a hívásokat tudta letiltani, ahol az ő hálózatukon keresztül megy a hívás, azt is csak úgy, hogy tiltja az adott hívószám külföldi hívásainak(roaming) lehetőségét.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég baj. Pedig kezdeni kell valamit ezekkel az esetekkel is.
-
zoli62
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Én is megkérdeztem köszönöm, de ennek írásbeli nyomának is kellene lennie. A Yettelnél ez nagyon sokszor hiányzik, de már a Telenoros idők kezdete óta így megy.
-
-
zoli62
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ez a bajom, hogy nem látható. Megint csak a kommunikáció hiánya. Persze ha megreklamálom, megvédik magukat.
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
dns.google-ra azt mondja, nem tud csatlakozni... Elengedtem... Eddig működött normálisan wifin is, mobilinternettel is.
-
Tutu7030
veterán
válasz
FattyDove
üzenetére
Ilyen volt nálunk is a családban 1-2 éve. Még majdnem össze is vesztek, hogy miért hívtál - nem is hívtalak - de hívtál, itt vgy a listában - nem is hívtalak, nézd meg, nem is vagy a kimenő hívásokban!
Pár hónapon keresztül egyszer-kétszer előfordult, azóta meg nincs ilyen. 
-
FattyDove
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
De kurva jó... Rákerestem a számomra és a kihivott.hu szerint az OTP nevében hívogatom az embereket..
-
FattyDove
őstag
Van valami furcsaság...
A második ember hív fel engem az elmúlt időszakban, hogy állítólag én hívtam őket. Nem scam, mert minden esetben megbeszéltük, hogy ez fura, mert nem hívtam és ennyiben is maradt a dolog. Kimenő hívásom nem volt. Akivel most beszéltem azt állítólag kétszer is hívtam, de elsőre nem tudta felvenni, utána meg elvileg felvette, de néma volt felőlem a vonal.
Egyszer egy 20-as, most pedig egy 30-as számról történt meg.
Vodától vittem át a számom a Yettelhez több mint 1 éve eSim-et használok.
Ötlet?
-
Landsmann
addikt
válasz
yanna
üzenetére
Ha két SIM van a telefonban, akkor az okozhat némi kavarodást. Leginkább az elsődleges SIM helyen lévő kártyáról megy. MIndkét kártyán nem lesz aktív. A Google saját bevallása szerint is csak egy kártyán támogatott a rendszer működése. Későbbiekben elérhető lesz mindkét SIM esetén. Nekem a Telekom SIM-en aktív, az van az elsődleges helyen is. De volt időszak, amikor automatikusan átmászott a másik SIM-re, a Vodafoneosra. Az istennek nem tudtam rávenni hogy visszamenjen a Telekomosra. Aztán vagy 2-3 hét után magától visszavándorolt.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
yanna
üzenetére
akkor állítsd be a telódon a beállításoknál a google dns szerverét.
Here's how to switch to Google DNS on Android 9 or later:
Open “Settings” > “Network & internet” > “Advanced” > “Private DNS.”
Select “Private DNS provider hostname.”
In the “Hostname of the DNS provider” field, enter “dns.google.” (dns.google vagy 8.8.8.8 ha ip-t kér)
Apply the changes. -
zoli62
addikt
válasz
Sword
üzenetére
Nem pont fordítva van. Az Otthonet routerek keresztül még rosszabb, mint telefonon a mobilinternet egy SIM kártyán. 10 és 100 Mbs között ingadozik. Reggel, és estefelé a minimumot éri el, talán éjszaka közelíti meg a 100 Mbs-et. A Digi FTtH nyilván gyorsabb. és stabilabb. A Telekom is valószínűleg.
-
zoli62
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ha kevették, akkor nincs erről infó, így mondhatom úgy, hogy nincs mire hivatkozniuk.
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm! Ez megoldotta.

-
donjohnson
addikt
válasz
yanna
üzenetére
próbáld meg ezt:
"Try going here:
https://myaccount.google.com/phone
Disable/Reenable the auto-verification, wait a few minutes. Check back on your Chat Features. You might have to clear cache after you've done this.
I wrote a little piece on Medium about my experience on this 🤓
https://medium.com/@jeremyc.na/google-messages-trying-to-verify-issue-fixed-29b03857627f
"
forrás, reddit: [link] -
yanna
addikt
Nem működő RCS kinek a sara? Már legalább 48 óraja "Állapot: Beállítás..."
-
Sword
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Simán lehet, hogy a 2 vezetékes instabilabb. Rengeteg Digis panaszkodik, a családban nálunk is van több Digis előfizetés, az ügyfélszolgálat katasztrófa, a szolgáltatás minősége vetekszik a Vodafone-éval. Spoiler: nem a pozitív oldal csúcsán harcolnak...
Telekom... Van egy Telekom optika előfizetésem, az elmúlt 1.5 hónapban háromszor volt olyan net kimaradás, hogy még a T is észrevette és küldött sms-t, hogy hiba van, ingyen mobilnetet adnak, utóbbi 3 napig tartott. A többiről nincs tudomásom, nem monitorozom 7/24-ben.
A Yettelnél fél év alatt, egyszer volt központi kimaradás, egy fél éjszaka, nappal párszor volt kimaradás, amikor 2 napig egymás után történt, azt megoldotta egy távoli "modem reset".Összességében megbízhatóbbnak bizonyult, bár 3-4 különböző telepítési pontról beszélünk, teljesen más környezeti feltételek mellett.
Ha belvárosi Yettelt, belvárosi Vodafone vezetékessel kéne összehasonlítani, még sarkosabb lenne a különbség. -
zoli62
addikt
Lehet, hogy a három hónap próbaidőre belül elmondom az Otthonnetet, mert elég alacsony az elérhető letöltési sávszélesség, és inkább vezetékes optikai internetet kérek vagy a Telekomtól, vagy Digitől. A Yettel TV-t viszont meg szeretném tartani, L csomagban vagyok. Van hangalapú Yetteles előfizetésem, ami mellé újból megrendelhető a Yettel TV. Az a kérdésem, hogy hol van egyértelműen leírva, hogy ebben az esetben a Yettel TV L 6000 Ft/hó, mert én így ezt ebben a formában nem találtam?
-
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
ez a továbbfejlesztett script működik nálad? https://www.lteforum.at/mobilfunk/script-fuer-zte-router.20462/
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fenyi Leopol
üzenetére
Átnézem újra ezt a videót és a másikat is, amit maga a script fejlesztő készített és bemutat minden beállítást.
Ilyen időzítőre vonatkozót nem láttam, pedig többször átnéztem a sima és a rejtett menüt is.
Sajnos sok eszköznél nem lehet állítani biztonsági okokra hivatkozva.
Pedig amíg az ember nem ismeri jól ki a mobilhálózatot a környékén és nem találja meg a házban a legjobb helyet és irányt a Routernek, addig hasznos figyelgetni mikor melyik csatornákra (cellákra) kapcsolgat át.Jó lenne nekem külső program is. Sima hálózati és Wifi adatokhoz sokféle van, de mobilnethez nem találtam Windowsra.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
és
fokukac:
Köszönöm, hogy megnéztétek.
Érdekes, hogy nem mindenkinél egyforma, mégis azt jelzi az a legújabb.
A Script miatt (is) kérdeztem rá. Lehet fw verziótól is függ kinél működik. -
sirgeoff
tag
Kis színes VoWifi sztori, fogalmam sincs, hogy hány felvonás (lesz még).
Előzmény:
Kb egy héttel ezelőttig flottás voltam, azóta kikértem a számomat a flottától és most feltöltős vagyok, saját nevemen van a sim.
Flottás koromban sikerült bekapcsoltatni a vowifit a 1744-en, működött rendesen. Aztán jött az átállás kártyásra (plusz egy sim csere is), és azóta hiába próbálom a 1744-et, mindig elutasít, hogy nem vagyok jogosult.
Itt is, máshol is olvasom, hogy feltöltős simmel is be tudták kapcsoltatni a vowifit, így nem értem, hogy nekem miért nem sikerül. Mi az, amit mások "tudnak" én pedig nem...
Így hát felhívtam az ügyfélszolgálatot...
Ügyfélszolga hölgy felveszi, elsírom neki a bánatomat. Kis csönd, visszakérdez:
- ez melyik szolgáltatás?
- vowifi - mondom
- csönd... elnézést, melyik?
- vowifi
- csönd... megismételné kérem?
- vowifi, tudja ez a szolgáltatás neve
Kis türelmet kér, zene
- be van kapcsolva a wifi a telefonon és kapcsolódva is van?
- igen
- és a menüben engedélyezve van...
Itt lelőttem, és elmondtam, hogy egy héttel ezelőtt még flottás voltam és akkor ugyanezzel a telefonnal még működött. Nem a telefonnal van a bajom, hanem NEM TUDOM BEKAPCSOLTATNI AZ SMS-sel, mert nem vagyok jogosult
- zene
- elnézést, milyen telefonja is van?
- samsung galaxy s21
- zene
- akkor mi is a bajom pontosan?
- sms, jogosutlság. Másoknak megy feltöltősen is, nekem miért nem?
- zene
- Sajnos most nem tudja a választ, de továbbítja a kérdésem és visszahív ha megvan a megoldás.
Megköszöntem, viszlát.
Nem lehet egyszerű az élete szegénynek, nem tudom, hogy ők hogyan vannak tájékoztatva egy új szolgáltatás indítása esetén.
Mindenesetre ha van ötletetek, azt szívesen fogadom. -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Igen ez benne lehet a pakliban, nagyban múlik ugye a másik sim hálózatától. Technikailag ugye VoWifi, Szűk keretmetszet a mobilnet lehet. Mélyebb tapasztalataim nekem nincsenek vele 2 hónapig volt Netfone és Digi sim párban, talán 3-4 hivasom ha volt ez idő alatt olyankor amikor backupcall aktív volt.
-
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok,
Karácsonyra szeretnék iPhone 15 PRO-t vásárolni részletre. Az lenne a kérdésem, hogy habár a netes checkout folyamat nem kér a részletfizetésnél kezdőrészletet, ha bemegyek az üzletbe akkor lehetséges így módon csökkenteni a havi részletet?
Köszönöm előre is
-
MadMancs
veterán
válasz
barnibooo
üzenetére
Nincs mit. Egyenlőre androidon se (csak Samsung, oneui feature). Oneui 5.0-al jött ez a funkció azaz tavaly decemberben. Csodálom hogy nem vette még senki át.
Diginél vettem többször hasznát, ahol ugye lefedettség foghíjas volt, de VoWifi adott volt (másik simen meg a mobilnet).
-
Krystal_s
addikt
Akik Yetteles ZTE MC801A-t használnak melyik FW verzió most a legújabb?
Nekünk 3 hónapja egy telefonos ügyintéző küldött rá egy másik FW-t, mint ami volt alapból.
Más:
Nem találom sehol, neten sem, hol lehetne beállítani, hogy ez a ZTE Router ne lépjen ki 1-2 perc után a menüből?
Amennyiben nem lehet ezt állítani, létezik valami program, ami folyamatosan kiírja, hogy a Router melyik csatornákra van csatlakozva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hónapon keresztül egyszer-kétszer előfordult, azóta meg nincs ilyen.