Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az OTA-s megjelenésre gondolok. Ezekre:
2023.02.16. A.07
2023.03.10. A.08
2023.04.09. A.09
2023.05.06. A.10
2023.06.27. EX01 (580)
2023.08.08. EX01 (590)
2023.09.19. EX01 (591)
2023.10.13. EX01 (595)
2023.11.22. EX01 (596)Kár ha nem megy, talán majd 1*. Itt fontos lenne. Jönnek az 5G-s hírek, de még 23 decemberében sincs megfelelő net a Dunakanyar hegyei között. Bár, sokkal jobb van mint a Telekomnak. Cserébe nagyon jó wifim van, több telket lefedek.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az L csomagot választottam, de HBO Max-hoz nem kaptam kódot. Azt külön kell kérni? Az RTL és a TV2 kódot megkaptam.
-
-
OP11-en aktívált VoWIFI-vel egyelőre semmi. Talán az új szoftverben lesz hozzá kapcsolódó. Ha menetrend szerint jön, akkor most a napokban jelentik meg, de sztem abból még kimarad.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Yettel szerverrel a legjobb mivel ilyenkor házon belül megy.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az LG-n a guide gomb a DVB-C műsorújságját hozza be.
Most az előbb próbáltam és állandóan hiba történt üzenetet dobál, miközben a hang megy. -
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Fejlesztett bázisokon távolról megoldható a B1 bővítés, így gondolom néhány hónap.
-
Csaba197412
csendes tag
-
-
zoli62
addikt
Pénteken reggel aktiválták a Yettel Tv-t, amit telefonon rendeltem meg. Előtte egy hete pedig személyesen rendeltem meg az Otthonnetet. A net átlagos, erről már írtam. A Yettel TV-t mennyi ideig próbálhatom ki, vonatkozik rá a 3 hónap, ami az Otthonnetre? A Yettel fiókokban nem látom a Yettel Tv előfizetést, és nem is tudom hozzáadni, így azt se tudom, mennyi lesz a havidíja, elektronikus dokumentum sincs róla.
-
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Ha az egyik frekvencia tekintetében határon vagy, vagy két/több bázisállomás között félúton, akkor ez logikus.
-
snooze
veterán
most néztem csak az appot, nem mindenkinek ajánl fel egyedi ünnepi meglepetést az appban?
-
4Grider
félisten
-
Krystal_s
addikt

Ilyet is tud, ha 3 cellához (1,3,20) egyszerre kapcsolódik. :\ Miért nem tartja állandóan így, amikor nem is terhelt egyik cella sem? Ennek a gyagyás ZTE-nek miért kell minden reggel 6-kor és este 10-11-kor magától átállni az ellenkező irányba sugárzó, leglassabb, leggyengébb jelerősségű B8-ra mintha időzítve lenne? Aztán pár cm elfordítás után miért tud egyszerre visszacsatlakozni a másik 3 cellára, amik nem terheltek és ebbe az irányba néznek és sokkal erősebbek?
Lehetséges, hogy hibás ez a Router az első perctől, én meg hülyének vagyok nézve, hogy ez így jó?
-
Krystal_s
addikt
Olvasom, hogy egy ideje a Yettel már nem ZTE MC801A Routert ad az OtthonNethez, mert elfogytak.
Mi van olyankor, ha valakinél cserélni kell a már meglévő ZTE-t, mert hibás? Mit adnak helyette? -
Krystal_s
addikt
Valaki légy szíven segítsen!
Elegem lett a ZTE-ből (MC801A). Néha pár napig jó, de már megint naponta min. 2-szer fordítani kell jobbra, vagy balra, mert ledobálja a csatornákat miközben jó a térerő. Elfordítom erre arra, aztán újra felcsatlakozik más csatornákra is.
Úgy döntöttem kipróbálnám a Cell Lockot, ami már itt is sokszor lett ajánlva. (aztán, ha az sem jó, akkor ZTE csere, mert ez nem normális így)
Nézem a Scriptet és a Hibakeresési oldalt is és én úgy látom csak 1 db csatornát lehet lockolni. Nekem 3 kellene. Nálunk csak akkor jó a net.
Most is lassú volt, 10-20 Mbit. Ránézek, már megint csak B8-on van (4G),😡 hogy miért ezt a sz@rt erőlteti nem tudom felfogni, amikor itt az a leggyengébb, a leglassabb. A cellmapper szerint teljesen ellenkező irányba szórja a jelet.
Persze, amikor kicsit fordítok a Routeren már át is áll, ahogy most is tette és a 10-20-ból 160 Mbit/s lett a sebesség, ami nagyon nem mindegy. Pedig pontosan ugyanott van a Router az ablakpárkányon, csak pár cm-t jobbra, vagy balra fordítom, van amikor vissza ugyanoda...Ezekre szeretném lefixálni, amiken most is van. Hogyan tudnám?
4G csatlakoztatott sáv 20.0MHz@800(B20) + 20.0MHz@1800(B3) + 15.0MHz@2100(B1)
4G jelerősség -99 dBmMegnéztem a PCI és EARCN értékeket is. (igazán kellemes időtöltés nő létemre ilyenekkel foglalkozni, de itt nincs más net)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére

Vegul appot es chrome-ot hasznaltam vegyesbe, es ugy tudtam nemi meccset nezni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az androidos emnetty app is meger egy miset. Amig mukodik nincs vele gond, szepen megy a lejatszas, de ha kedve tamad es leall aztan ujra be nem jon.
Es meg minoseget sem lehet rajta allitani.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
TV app
-
donjohnson
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
a külső vpn/reklámblokkoló helyett használj brave browser-t, chrome alapú és van benne beépített reklámblokkoló, megmarad a magyarországi ip címed a használata közben: brave broswer, google play
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
lehet az lesz.
Megnezem az appot is, lehet az jobban fog menni.
-
donjohnson
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
nem használsz valami vpn-t vagy reklámblokkolót?
ha nem magyarországi az ip címed, akkor szoktak ilyet adni bizonyos oldalak. -
LyonnaisFan1
őstag
Lehet mar valakivel volt ilyen, nincs kedvem most keresgetni.
Nos...
Korhazba kerultem, es kenyszerpihenot kell tartanom x napig.
Lattam a yettel appban 3 napos korlatlan netet, megrendeltem, meg is kaptam, most is arrol irom ezt.
Nem valami szelveszgyors, de lehet a lefedettseg sem a legtokeletesebb 4g halozaton.
Hogy ne unatkozzak a kenyszerpihim alatt neha neznem az emnettyet online oldalon keresztul, viszont...
Ilyenbe futottam bele. Magyarorszagrol yetteltol probalnam nezni az emnettyet, es ez fogadott.
Ez a tartalom csak magyarorszagon erheto el.
Valami otlet, hogy mukodokepesse tehessem? -
Beüzemeltem a Yettel TV-t. Az egy dolog, hogy élesebb a kép, de a fényereje is nagyobb, mint a Digis adásnak.
A csatornák rendezése nem várható a közeljövőben?
TV nézésből hogyan lehet visszajutni a Műsorújságba? -
VGYke
addikt
válasz
tome0001
üzenetére
Nekem SMS megjött, ki/bekapcsolás, később újraindítás megvolt, VoWiFi nincs Samsung A53 telefonon. Ugyan ezen a helyen, ugyan ebben a csomagban, asszony Samsung A51 telefonján, már jó régen van.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
Nem lehet külön regisztrálni a Yettel TV-re, a régi MyTV fiókok pedig már nem élnek, mert az a szolgáltatás megszűnt.
Az új Yettel TV-be pedig meglévő Yettel fiókkal lehet belépni, vagyis annak az adataival, akkor ha a fiókhoz tartozik TV előfizetés. Szóval az első lépés hogy egy számlás előfizetésre megrendeled valamelyik TV csomagot, és utána fogsz tudni a Yettel fiókod adataival belépni. -
válasz
zoli62
üzenetére
A két évvel ezelőtti regeddel persze, hogy nem enged be, mert ez a szolgáltatás idén indult. (Az még a régi Yettel TV volt, ráadásul ha emailcímmel regisztráltál, akkor az nem is kötődött semmilyen Yettel előfizetéshez.)
A kollégák alapszinten (pl. letiltott regisztráció újraaktiválása, szolgáltatás alapszintű hibakeresése) akár most is tudnak segíteni. De igen, a tuti, a hétköznap, munkaidőben történő hívás, akkor valóban van technikusi segítség, ha a 1220-on nem tudna segíteni az ügyintéző. -
TeeJay
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Amelyiket átrakják a másik tetőre ott már van régóta 5G N78 csak közös tető Telekommal és gyanítom egyszerűbb egy szabad tetőre átmenni ahol van hely bővíteni mint közösködni pár árbócon és oda rakosgatni mindkét szolgáltatónak mindent
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van egy két évvel ezelőtti akkori Telenor tv-hez való regisztrációm, de azzal már jó ideje nem enged be. Egyébként egy harmadik email címmel is próbáltam regisztrálni, arra még azt írta, hogy foglalt. Több ötletem nincs. Csak napközben van technikai ügyfélszolgálat, ilyenkor nincs érdekes módon.
-
-
zoli62
addikt
Más se tud belépni a Yetteltv oldalán? Direkt csináltam egy új fiókregisztrációt, mert a régi Yettel Tv regisztrációmmal már nem tudok belépni. Amikor pedig a tv-t akarom pin kóddal, akkor beírom az oldalon a kódot, és a köszönöm üzeneten kívül semmi sem történik.
-
pdr755
aktív tag
válasz
whiskeys
üzenetére
Akkor alapban valami nem stimmel. A muterom 2020 nyarán vett készüléket ilyen csomaggal (korlátlan beszéd+ 5gb internet) és 9500 körül volt neki. Mostanában szóltam neki hogy intézze el mert van olcsóbb, készülék nélkül 11 hónap hűséggel 8500 Ft.
Yettel S talk+. Ha 11 ezret fizetsz mindenképpen csereld le a díjcsomagot! -
Ubi
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Megnézem még egyszer a szoftvert hátha találok valamit és megnézem a log-ot is. Tudom, hogy tehetek mögé routert vagy egy pár ezer forintos switcet is, de sokkal egyszerűbb és esztétikusabb lenne ezzel az eszközzel megoldani. Köszi a tippet!
-
donjohnson
addikt
nézd meg a router webes felületén a System tools / System log menüpontban, hogy mi történik amikor rádugsz valamit a lan3-ra. lehet hogy wan eszközt vár (másik bejövő internet), ahogy benne is van a nevében (lan/wan), és nem kapcsol át automatikusan lan-ra.
amúgy egy pár ezer forintos switch-el fel tudod bővíteni a portok számát, vagy egy másik routerrel aminek a lan portjait használod (és azon is kihagyod a wan-t). -
-
Ubi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Yetteltől vásárolt TP-LINK NX510v V1 AX3000 roterrel kapcsolatban!
A beüzemelése pofon egyszerűen ment. A Lan1-be ment az asztali gépem, a LAN2-be ment egy NAS, és a LAN3-ba (LAN/WAN) menne egy hálózatos nyomtató. Akárhpogy próbalok bele életet lehelni, nem megy. A router egyszuerűen nem látja a LAN3 portba dugott eszközöket. Próbáltam már a gépet és a nast is ide csatlakoztatni, de semmi. A nyomtató volt már a LAN1-ben is és tökéletesen működött. Akinek van ilyen routere meg tudná mondani, hogy ez a port egyáltalán switcként működik-e? Lehet, ho
gy a routerem egy hibás eszköz? Köszönöm a válaszokat és a segítséget! -
barnibooo
aktív tag
Emberek!
Főként iOS-esek.
Private Relay-el elvileg működig külföldön is a VoWIFI? Speedtest osztrák VPN-nel kipróbáltam és működött.. Meg is lepődtem. Lehet hozzá köze, hogy emiatt van így?+1 még egy kérdés.
Másnál is van, hogy a VoWifi (csak iOS-en) 2-5 percen belül visszavált normálra. Pedig ugyan azon a helyen a Samsung A72, végig VoWifin van.... Ötlet van esetleg? -
whiskeys
őstag
Sziasztok. Van egy yettel előfizetésem. Ha lejárt és újra előfizetek, akkor olcsóbb lenne a havidíjam. Hogy érdemes ezt csinálni? Lejár és utána megkötni újra másnap vagy mi ennek sora? Tudna segíteni valaki ebben? Köszönöm szépen.
-
donjohnson
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
a xiaomi-nál össze-vissza van. valamelyik firmware-nél eltalálták, hogy működjön vagy sikerült lemásolniuk egy működő telefonról. az egyik snapdragon-os, a másik mediatek-es.
az 5g-t meg nem mindenhol szeretik. ha pár lakó összefog, akkor leszavazzák és mehet a yettel másik helyet keresni magának.
-
TeeJay
félisten
Viszont csak azon a telón megy amire engedik mert Xiaomi Redmi Note8 volt gyereknek, sima feltöltős SIM kártya, mobilnet nincs neki és azon nem ment csak 2G hívás, mióta meg átadtam neki a Redmi Note 9S-t azon megy 4G-n VoLTE pedig ugyanúgy nincs mobilnetje

Másik téma: héten írt rám egy hölgy a szomszét panel tömbből hogy megszavazták közgyűlésen a Yettel torony létesítést az egyik lépcsőházi tetőn és elmondása szerint át költözteti a Yettel a szomszéd tömb tetejéről az övékre a sugárzókat. 50méter nincs a kettő közt vajon miért éri meg ennyi pénzért átszerelni mindent?
Vagy lehet hogy ahol Telekommal közösen vannak azonos tetőn ott szét fognak válni és külön helyre megy a Yettel? Esetleg lehet valami technikai akadálya vagy ilyesmi?
Ez a telepen már a második tető lesz ahol teljesen át rakták szomszéd tömbre a sugárzókat meg cuccokat és meglepő.
Mondjuk én pont jól fogok járni vele mert ahol most van arra a tetőre nem látok rá mivel egyvonalban van a mi tömbünkkel ahova meg teszik annak a tetetjét látom az erkélyről
Innen kerül át a másik tömbre ami 50méter kb. távra -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Elvileg iOS 14 óta van lehetőség privát dns beállításra.
Ez pl a next dns-hez tartozó dolog. -
donjohnson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
igen, régen androidon sem volt.
le vagytok maradva, iphone-osok.
így van, ha bejelented, kiderül. én nem szoktam arra járni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Androiddal kapcsolatban tévedtem, jó rég volt rá szükségem, akkor még nem volt Private DNS funkció, most rákerestem Google-ben (kifejezetten a cellular data-ra), ahol meg a találatok azt írták nincs, de közben látom ezek elég régi cikkek. De mindegy is, mivel iPhone-on nem vagyok kisegítve vele, ott csak VPN-t használva van lehetőség egyedi DNS-re mobilneten.
A kérdésem inkább arra irányult, hogy egyedi hiba-e nálam vagy más is tapasztalja. A Yettelnek mindenesetre bejelentem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Es ha beer pestre akkor mar mukodik a default yetteles dns is?

-
donjohnson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
android-on lehet, különben mi értelme lenne?
otthon a wifi routerben állítom, nem a telón.
amikor a yettel nem töltötte a logout.hu-t akkor is ez volt a megoldás és működött is mobilneten.
android-on így kell: [link]Go to Settings > Network & internet.
Select Advanced > Private DNS.
Select the Private DNS provider hostname option. -
4Grider
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ne viccelj már. Android beállításokban privát dns-nek hívják...
... És elég beírni oda annyit, hogy dns.google -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Sem Androidon, sem iOS-en nem lehet egyedi DNS-t beálltani mobilnethez, az csak Wi-Fi esetén érhető el.
-
tome0001
senior tag
Vowifi a 1744-re küldött SMS-sel, működik.
Aktiválásról visszaigazoló üzenetet kb 5 perc múlva kapatam csak, de az üzi elküldése után nyomtam egy restart-ot, és jó is lett.
Köszi a tippet! -
donjohnson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
ha google dns-t (8.8.8.8) állítasz be a telón a szolgáltatói helyett akkor nem szűnik meg a hiba?
-
FattyDove
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem feltétlen írtak hülyeséget, mivel a VoWifi az HD hívás, és ha vált wifiről vissza hálózatra a mobil (mert jobbra balra kolbászolsz), akkor csak akkor tud HD hívásban maradni megszakadás nélkül, ha tud VoLTE-re váltani, ahhoz meg kell net.
Visszafelé szintén ugyanez
-
Stauffenberg
nagyúr
Aki a környéken él, találkozott már valaki olyannal, hogy Érd, Diósd, Nagytétény térségében nem megy a mobilnet normálisan?
Ez most nem olyan, mint amikor az Androidos telefonomon ki kellett kapcsolni az IPv6 protokollt, hanem egyszerűen nem tölti be a webes szolgáltatások és weboldalak jelentős részét (de például a Messenger megy). A weboldalak egy pontig betöltenek, de nem tudja őket teljesen betölteni, csak teker-teker-teker a végtelenségig.
Airplane mód on/off sem hozza vissza. Budapestre beérve már nincs vele gondom.
Az elmúlt 3 napban tapasztalom.
(A készülék egy iPhone 14 Pro Max és a legutóbbi 17.1.2 iOS van rajta)
-
sirgeoff
tag
[link] https://www.yettel.hu/vowifi
Nehezen, de megszületett...
Csak azt nem értem, miért kell hozzá aktív internet szolgáltatás a sim kártyára...
-
trec12
addikt
válasz
Marcell1578
üzenetére
Nem csak azon nem megy van még így ezzel több készülék is sajnos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Es meg minoseget sem lehet rajta allitani.

Innen kerül át a másik tömbre ami 50méter kb. távra