Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Most pedig kezdjük el irigyelni &rew-ot

-
ferkoboy
senior tag
Lemaradtam mint a borravaló!
Ja még egy dolog a hyo-ról.
hyo-klub.extra.hu fórumjait érdemes átolvasgatni.
Lánc ami gyárilag rajtavolt igaz, hogy O gyűrűs, 2 hete cseréltük le. NoName. 13xxx km, s már nyult rendesen. Szerintem egy gagyi sza*. Most kapott DID 520VX-et. Mindjárt más.
Csak hogy lásd, nem magasztalom én a Hyo-t. Vannak apróbb hiányosságok, de ezek nem vészesek.[bocs Ali, a hsz nagyja nem pont neked ment]

-
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
na de abból már a 350-es is 6-70 LE volt
nem véletlen, hogy megveri az R1-et 
Régen rd350-et akartam, elég brutálisak. -
qpakcovboy
őstag
Vegyetek egy jó SV-t abból nem lehet baj.
650-es jó kezdésnek ezres meg folytatásnak..Egész éjjel ömlöt ez a ge.i eső. Ma sem lesz semmi gurulás, de legalább egy garázsom lenne, akkor kitakarítanám a láncot
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
te nagyon okos.talán ha kivennétek a folytást a gépből...
nem szokták korrekt módon folytani a 2Tt,ezért teljesen elszúrják a teljesitménygörbéjüket.ha az összes folytást kivennétek,akkor kéne összehasonlitani.
ettől függetlenül sztem vegyél vissza indulataidból, pH arról hires,hogy közösségek alakulnak ki, akik segitik egymást. és nem hülyeségekekkel idegesitik a másikat. -
Tothgera30
veterán
válasz
feca81
üzenetére
Egyik haveromnak van egy Yamaha Tzr-e (2006-os, kék) én meg mentem egy Derbi Gpr-el, amelyiket én szoktam szerelni. Hát a Gpr úgy otthagyta a Tzr-t, mint a macskát sz@rni. Ha tisztában vagyunk a gépekkel, akkor kiderül hogy a Derbi 10 lovas, a Yamaha meg agyon van folytva, így nem bír menni! A Honda Cbr 125 R-re visszatérve, a kis vasparipa keveset eszik, és még megy is, de ne hasonlítsuk össze (pl.
Cagiva Mitoval, mert a mitó többet eszik, jobban megy, de können szét lehet hajtani és akkor sokan cserélik a blokkot, mig a Cbr bírja a strapát és még nem hallottam olyat hogy megöltek volna egy ilyen drága teremtést. 
-
feca81
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
az en Cagiva Frecciam megelegedett az 5,5-tel.es hidd el nem volt kimelve a gazmarkolat

-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ugyanazon ccm-ben soha ne hasonlitsuk ossze a 2t-t a 4t-vel.koztudott,h a 2t hajazza a 4t-ket.majdnem azt mondom,h dupla annyi ccm-u 4 t felveszi a versenyt a felakkora 2t-vel. 125-osok kozott az aprilia RS a leggyorsabb motor.szorosan koveti a mito,majd a TZR.utana jon a a tobbi.
-
feca81
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem folyik ott semmi,TZR az istencsaszar

-
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
nekem is az az egyetlen dolog nem tetszi kbenne.a sebessegfokozat jelzo meg marhara nem fog hianyozni.1-2 kor,es fordulatbol boven tudni fogod,hol jarsz.hyobol hasznaltat kell venni.sokan gyorsan eladjak,mert kinovik,es buknak rajta nagyot.te mg megveszed a 3 eves gepet majd felaron.sztem ha mindenaron 250-esben gondolkodsz ,akkor hyo
-
feca81
aktív tag
hallod en ugy elszegyelltem magam a kuton,mint meg sose. kolcsonkaptam egy ilyen 125-os CBR meregzsakot. rendes akartam lenni,gondoltam telitankolom,v legalabb 2ezerig nyomok bele.mar piroson volt a mutato,es teletankoltam 1700Ft-bol.soha eletemben nem tnkoltam iylen kevesert
rohejes a fogyasztasa
marmint rohejesen alacsony -
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
beirod googlebe a hyosung gt250R-t es kidob 6milliot
ugyanugy nez ki,mint a GT650R.csak kisebb. sok alaktresz megegyezik a ket modell kozott. sot jobbat mondok,felmesz youtube-ra es ott akar onboardot is nezhetsz! ott aztan megtudod,milyen szaguldozni egy ilyen kis szepseggel! -
Stalker-2572
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Úgy jött ki, hogy kitesztelték és egyesek már kezdik gyártani a 144-es crossokat

-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt nem kellene leírnod hogy mit nézel a TV-ben
... ja
... vagy... azt... akartad írni hogy én mit nézek
. Hát elnézést kérek, de tévedtél, nem szoktam TV-t nézni, mert inkább motorozok, vagy a számítógépem tuningolom
! Te (nállam) "jó eséllyel többet látott motorosnak" gondolod magad, hát szerintem tévedsz Pityukám, de a te dolgod mit gondolsz, csak majd jön a nagy pofára esés! Sajnálom hogy idéztem az írásodból, de te írtad! Amúgy tisztelet, mert látom hogy van egy Aerox-od és
. Ja, és nem muszály annyi hozzászólást magadnak írni, szerintem írd egybe és nem foglal annyi helyet! -
bajnokpityu
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
és milyen gyönyörű 180as hengereket lehet kapni a mitokhoz

és ez hogy jött ki? reálisnak reálisnak hat. nem 1hengeres 4Tről volt szó. -
-
Stalker-2572
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
1 vs 1 hengerben 144 2t - 250 4t a reális párosítás.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
De bazz... A japánok ilyenek. Viszont ebből tucat vas lesz, egy MV-t birtokolni meg olyan mint a mai magyar piacon egy R34-es skyline-t. Nem tudom érzed-e a különbséget, de azért én rácsüccsennék egy MV-re, és nem biztos, hogy utána vennék japánt.
Nagyon jók a japán gépek, az echte japánok még jobbak, de dizájnra, meg fílingre nem nagyon veheti fel a versenyt japán széria egy MV-vel, vagy 999s-el, vagy egy fasza Bimotával.
Nekem erről ennyi a véleményem.
Egy dologgal tudnának lekenyerezni a japán kollegák, ha a seggem alól kiütnék az MV-t egy NR-el. Ennyi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
oké,higgy a marketingnek.azt nem vágom,ha a prospektusnak hiszel,nem egy nálad jó eséllyel többet látott motorosnak,akkor mit keresel itt?hogy annak higgy(mellesleg Tüzi barátunk sosem irta,h a CBR125ös sportmotor),aki a prospektust megerősiti?
gondolom a győzike meg a mónika só jól leköt,hiszen az életről szól. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
"nagy duzzogva" elfogadnék egy MV Agusta F4 Tamburinit."
Jaja. Én is kb így. Leköpném, elküldeném az anyjukba őket, hogy meg mertek sérteni, elkérném a kulcsot, és a tarkómig érne a pofám széle örömömben, otthon meg sűrű elnézéskérések közepedte mosnám le a nyálat a gépről

-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az lehet hogy a 2T jobban megy, de egy 125ccm-es bevágja a 9 liter benzint 100km-en, míg a 125ccm-es 4T Cbr 3-4 literrel beéri. Amúgy én nem mondtam hogy köze lenne a nagymotorokhoz a kis Cbr-nek, csak azért írtam sportmotornak, mert a honlapjukon is úgy írják, szóval ha nem tudsz olvasni, vagy korlátozott látási képességeid vannak, akkor ne köss bele, mert ha utánnaolvasol akkor sok minden kiderül! Kérem azért hülyeségeket ne írjunk! Az olasz motorokra visszatérve, vannak ott is jó gépek, de én már csak ilyen japán motoros vagyok, de azért "nagy duzzogva" elfogadnék egy MV Agusta F4 Tamburinit.

bajnokpityu: Amiket ajánlottam azokat a márkákat ismerem és próbáltam! Ohhh hogy lehet ez? Talán azért mert motorszerelő vagyok, szóval ne alázz le másokat ha nem ismered őket!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Abből én a GasGas-t kihúznám

-
fejescsv
csendes tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
szia.
akk te mit ajánlanál? kezdő motornak.
Sport mocit. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
jaja,nekem sincs a robin.15km-t birt ki az a rohadt spirál.de van fordulatszámmérőm.nem cserélném el

-
Stalker-2572
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Haver Simsonról Honda Fireblade-re ült át. Levizsgázott rajta aztán ment is ki Dániába csőgázon

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
nagyon jó fej vagy h ennyi márkát ajánlasz.csak nem minden márkának minden tipusával mentél már,és tulajdonolnak a környéken?ja,hogy nem? akkor miért ajánlod?
-
bajnokpityu
félisten
a probléma ezzel az,hogy a merevebb nem jobb.jó darabig egyre többet merevitgettek a sárgák,majd állitolag rossi hatására az R1es vázát a nyakánál szándékosan legyengitették.a gyengités tuti,az állitólag rossira vonatkozik,mert M1nél kérte ő ezt anno.nagyon egyszerű az oka:ha merev a váz,akkor a pilótához nem ér el az útfelületről a visszajelzés.
valamint mire a nagy mell az MVnél?a változó szivócsőre?yamah is használja pár éve.csak az talán be is indul párás reggeleken.az olaszok sok mindent újitanak,és sokszor nagyon jó irányban indulnak el,de nincs pénzük,kedvük rendesen kidolgozni az ötleteket.japcsik ellopják az ötleteket, korrektül kidolgozzák,és kiadják szériában.hja,szemetek,lopnak,és fele áron eladják a jobb motorokat.hát ez van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy
üzenetére
én is veled értek egyet.tuti h nem azonos minőség a hyo a japcsikkal,de a hyo propagandája szerint: "amennyivel rosszabb,annyival olcsóbb is".mondták az SVvel való összehasonlitásra.
ráadásul a 250es kategóriában a japcsik nagyon sok borzalmat árulnak,ezeket egytől egyik übereli.talán kivétel a kawa,de hirtelen semmi más nem ugrik be.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csoda
Egy 125ös 4T-t lever egy125ös 2T. Mik vannak hallod
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
a kiscbrnek világon semmi köze a nagycbrekhez.sem teljesitményben,sem vázikusan rugózásban nem ér fel a nagy CBRekhez.csak marketing miatt lett cbr a neve.
szal azt hogy sportos,és h gyors felejtsd el.lehet keveset eszik,megteliidomos,meg van aki szerint szép,de hogy nem sportos az tuti. a 2T 125 azok általában sportosak,de a CBR basszus...
láttál már 125ös kupát?6 körön 2t vernek a 4Tre,pedig amit lehet kihoznak belőlük.sem kanyarsebességben,sem teljesitményben meg sem közelitik a 2T 125ösöket.szal mindenki tudja h legjobb 125ös sportmotor gyakorlatilag minden szava nem helytáló...
-
ferkoboy
senior tag
válasz
fejescsv
üzenetére
Hali!
Hallgass csak Tüzire.
Ne vegyél Hyosung-ot. Nem szeretem a konkurenciát.
Én eddig kb 3e km-t raktam bele, ma voltam éppkanyarvadászaton,s mondhatom egész jol megy már, persze fejlődni még lehet, de a mai egy csodaszép nap volt.
Kb 11e km-rel vettem, 2 évesen, tavaly ősszel. Most 14e párszáznál járok, eddig semmi bajom nem volt vele.
Iletve volt egy valami: Elsö gátlóra panaszkodtam sokat. Sőt olajat is cseréltem benne. Persze nem lett jobb. A tünet vmi olyasmi volt, hogy egy picit hibás uton mintha már csavarta volna ki akormánt a kezemből.Öcsém hatására lecseréltem az előző tulaj által pályán kagylósra kopott első gumit. Pár alkalommal volt kinnt velem de a gumi nem a legszebben kopott. Nemtudom miért, lehet hogy mert "csak" Heidenau volt, de ez nem is számit.
Első gumi csere. Conti RoadAttack. Azóta mintha kicserélték volna.
Nem bántam meg, hogy ezt a mocit vettem, nagyon jó tanulómotor. Fenntartása is sokkal olcsóbb. Kidolgozottságban rendben,hogy nem egy Honda, burkolatok ridegebbek, vékonyabbak, de ha nem teszed-veszed le-fel őket, akkor ezt meg nem mondod, max ha törik. Eddig én megusztam mindent, borulás, dőlés nélkül. Párszor jó is volt, hogy nem egy 4-600as gépen ültem. Máskor meg [egy-egy előzésnél] jobb lett volna egy erősebb, dehát előzni nem kötelező. Ha 2l-es benzines autós elkezdi 130nál még nyomni neki mikor előznéd...akkor inkább visszábbhúzódok, főleg ha szembe is jönnek.
Fogyasztása ok. Nem egy Tüzi-féle CBR125, hihetetlen 1,3l-el, de sztem a biciklim is többet enne ha tudná mi az a benzin. Bocs Tüzi, nekem ez kicsit szürreál.
Tudom, tudom, szélárnyék, de akkor is igy gondolom.
Fogyasztás - Hyo: temposan hazafelé 3,75l/100km. Ez alegutóbbi Kb 250km-es utamon nézve. Amugy 3,5l körül, de marokfüggő. Másoknál 3l körül.
Nem folytatom, ha kell vmi kérdezz. Igy is utálnak mások, mert nem Hondám van. Majd lesz az is...ha megtehetem. De a csajok az én mocimat nézik meg egy cbr600f3, és egy Hornet[600] mellett. Nekem meg pont hogy tetszik a fejidom. Föleg a lámpák, dehát izlések és pofonok. nem mondom, este egy xenon néha jó lenne, látást tekintve, de el lehet ezzel is közlekedni.
Gyertyák: 2 kell csak [v2]. Olaj: mindenestül 1,8l.
Kérdezz meg mást, ált. 3l fölött szinte minden gépbe.
Üdv!Ferkó
Ui: fenntartás ha számit, akkor ne másra hallgass, hanem magadra, illetvecsakészérvekre.
Pl. kötelező biztosítás.125-350ccm-> kb 7000/év
350ccm< ... -> kb 27000/év.
Ennyi, én 1év, s számtalan tipus megnézése után döntöttem igy. Nem akartam vén gépet, s rákölteni az értékének többszörösét. Majd a következő lehet egy CBF600N, vagy CBR600F4, Hyo Gt650R, esetleg Suzuki GSR600... Leghamarabb jövőre,de valószínűleg késöbb. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez igaz, de egy japán az egy sima tucatjapán. Semmi extra, egy nap jön veled szembe jóesetben 30, rosszesetben 130... Jó persze... Honda NR vagy RVF 750 nem fog

Azért egy MV Augusta nem nagyon jön szembe, havonta egy talán. Bimotát meg talán még nem is láttam. Főleg az elöl-hátul lengőkar állat rajta.
Szinte az összes japán sima aluvázas. Olaszok meg általában térháló acélcső-vázasak, ami sokkal merevebb, és jobb. Szinte mindegyik komolyabb cuccnál alap a brembo fék, meg az öhlins első hátsó. Félre ne értsd, Showa meg a KaYaBa se gagyi, de showát nem látsz GPben, csak öhlinst. Na már most...
Komolyabban tálalják az olaszok a motorokat, ezt el kell ismerned. MV meg már akkor motort gyártott, amikor Mr Soichiro Honda a csattogós lepkét húzta maga után... -
Tothgera30
veterán
Én már régóta nézegetem a kis Cbr-t és nagyon megfogott. Már csak azért is mert Hondás vagyok, és nagyon megbízható, keveset eszik, kényelmes, gyors, praktikus, szép, és... sorolhatnám még de minek, mikor mindenki tudja hogy ez az eggyik legjobb 125ccm-es sportmotor. De 50ccm-ben a Derbi Gpr, az Aprilia Rs és a Yamaha Tzr között folyik a kiélezett verseny.
-
Tothgera30
veterán
Ez érdekes, mert a Ducati, MV Agusta, vagy Bimota olasz gépek, és lehet hogy dekoratívak, gyorsak, szépek,... de nem olyan megbízhatóak és strapabíróak mint egy japán gép. Hidd el, mert én mindenféle motort szerelek (hobbiból) és a japán gépekkel (robogóktól kezdve, a sportmotorokig) nem volt annyi gond mint az olaszokkal. Szóval ne vegyél olasz gépet, ha motort veszel akkor a következő márkák közzül válogass (nem csak japánok) én csak ezeket ajánlom:
Suzuki
Kawasaki
Honda
Beta
Derbi
Gas Gas
Harley-Davidson
Husqvarna
Husaberg
Yamaha
Sachs
Vespa -
fejescsv
csendes tag
gugliban megnéztem.
Tényleg nem rossz,árban is ott van ahol a kawa.kicsit drágább a ninja 250r
És a hyo javára a műszerfal szól mert az a ninjában eszméletlenül retrós
bár mind2 ről hiányzik 1 sebességfokozat számláló.nem wok tapasztalt motoros nem tudom h hiányolnám-e de sztem bitos jól jön ahol már 6 fokozat között kell pakolgatnom.
szimónál 3 sebesség még oks
de azért ezek 2008 as 1-1,3 millás gépek szal igazán rakhattak vna vmi nagyon spéci műszerfalat is bele!! (sztem)
még az kérdéses h tényleg mennyire jó am a hyo mert tényleg nem jókat írnak róla... :S
bár igaz h nagy része pletyka.
jah meg nekem sem tetszik a hyo eleje pontosabban a lámpa. 1más alatt van :S olyan érdekesen -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem volt 125ös cbr-em, anno az elsők között voltam akik vettek itthon 125öst.
2.5-3 hónap alatt raktam bele 12500-13000 km-t, szervízköltség kimerült 800 utáni, majd 3ezrenkénti olajcserében, 8ezernél egy gyertyában, és szelepellenőrzésben. Ennyi.
Én inkább a karbis motort venném mint az injektorost. Volt, hogy elmentem 400km-t egy tankal, igaz ekkor ki is fogyott, és tolhattam a következő kútig, cirka 4-5 km... Fér bele ilyen 10 liter körül. De pestre mentem 1.3 literből is, ekkor kamion mögött szélárnyékban 90-100al pestig autópályán.Jó az a 125ös

-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
ja,a gt250 nagyon komolyan néz ki

a 400és a 600 között sztem óriási a különbség.600-1000között is nagy,de ott már kevesebb a difi.főleg nyomatékban.meg 180fölött.és még nehezebbek.
egy korrektül kinyitott 2T125 meg a 250es gyorsulását azért megnézném
valszeg a 250győzne,mert könnyebb jól váltani. -
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
pff,passz,elvileg a supersport jobban ki van elezve,de ezt nem tudom konkretan. de sztem tok mindegy,milyen kategoriaban van,ha bejon,tokeletes
amugy amcsiban jovla olcsobb a ninja.650-700-ert kapsz.csak mire behozod,lesz belole 1 milla.bar meg igy is olcsobb,mintha itthon venned,csak rengeteg az utanajaras -
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
hyosung GT250R. idomos valtozat. gyonyoruen megcsinaltak, 7-800-ert mar olyat kapsz,h megszolal. digitalis muszerfal,v2-es motor. a suzukitol sok fejlesztest atvettek. nagyon fain kis gep.en egy idoben,mikor tele volt a tokom ezzel,majdnem vettem egy hyot.vegsebessegre ne mmegy ugy,viszont egy sportkipuffal oylan szep, tiszta, oblos hangja van,h hihetetlen.ott alltam mellette,mikor kikanyarodott a srac.meglepodtem,mikor olvastam az oldalan a 250-es feliratot. nekem egyedu la fejidom nem jon be.amugy mindennel meg vagyok elegedve. hyorol meg csak olyannak kerd ki a velemenyet,akinek van.o tudja igazan megmondani,h valosak-e a hibai.nagony sok az alaptalan pletyka.van is itt a forumon egy 250-es hyo tag,ferkoboy szemelyeben
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
volt 125-os 2T-m. a 250-esek alapbol megbizhatoak,csak a gazdaik hozza nem ertese,es nemtorodomsege miatt ilyenek. elvegre ha azt vesszuk,h a japok maguknak csinaltak ezt,nem gyartanak maguknak sz.rt.
en nagyon imadom,es tuti meg fogom siratni ezt a kis vackot,barmennyire is megbizhatatlan. egyszeruen beleszerettem,es ha ujra ott lennek a vasarlas napjan,akkor is megvennem.egyszeruen gyonyoru.persze sok minden maskepp csinalnek,nem adnek erte ennyit,de megvennem.
a 125 2T meg nagyon jo,nagyon szep,de kinottem,es messze nem nyujtott nekem annyi elvezetet,mint ez a kis szocske.
a sor4 sztem jobban gyorsul,de errol kesobb meg is bizonyosodunk,ugyanis haverom aprilia 2T 125-osevel kihivott
-
feca81
aktív tag
en azert meg tartok a 400-astol.pedig eleg bevallalos vagyok.hozzateszem,edigi legnagyobb motor a vizsgamotor volt a seggem alatt,egy 600as bandit,v nem tom milyen.azal meg nem lehetett szaguldozni.na nem azert,mert nem birja,hanem mert ott volt a fulemben mindig,h lassits
a 125-os CBR es a 250-es FZR kozott nagy kulonbseg van.en innen gondolom,h azert a 400-as is odavag.de lehet csak a tapasztalatlansag beszel belolem. bar ha ezt a gondolatmenetet kovetjuk,sajat magamnak mondok ellent,mikor azt mondom a 400-as meg a 600-as kozott nem sok a kulonbseg.franc se tudja,beszelek ossze-visssza,elvonasi tunetek
roviden en ugy gondolom,kezdomotor egy 125,max 250,es utana lehet menni 400-ra, v 600-ra. -
fejescsv
csendes tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jó kis gép kár h nincs ez 250 es ben. mindenképpen ezt a kategóriát tehát ha jól tudom supersport ot akarom
mert ez néz ki jól legalábbis nekem ez tetszik
lehet vele vagizni 
Am a ninja 250 r miért nem supersport? sport/naked között van
gondolom nem naked mert vannak rajta idomok rendesen ezek szerint "csak" sport.
de mi a különbség a sport és a super sport között?
a ninja 600 asa meg az 1000 rese supersport kategóriába van sorolva de a 250 es meg sport/nakedba. -
SzalaiG
addikt
A fax kivan, h folyton esik az eső.

-
Tothgera30
veterán
válasz
fejescsv
üzenetére
Nekem a Honda Cbr 125R jön be, és ilyet veszek! Most három motorom van egy Simson SR 50, egy Honda Cbr 600RR és egy Honda Safari személyeiban találtam meg az igazi, bár most eladóvá vállt a Simo és a Safari és marad a két Cbr (ha meglessz végre a 125-ös).
-
fejescsv
csendes tag
-
bajnokpityu
félisten
legjobb eredmény amit találtam:
[link]de a lényeg:sajátot mértél már?olyan gyönyörűen tudok én is videót gyorsitani,ihaj.a sportmotoroos videon meg valahogy túl gyorsan pörög fel ugyanaz a gép.
és a cbr250RR meg egy elég spéci gép,nem éppen átlagos 250es.ez meg egy szaros 125ös:
[link]
vagy másik:
[link]hogy miért csipem ennyire a 2Tt,nemtom....
szivem csücske:
[link] -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
[link] a 400as fennt van 4 sec alatt

-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
félre ne érts,nem akarom én leszólni a 250et.hogy örültem volna egynek az ETZ helyett.de nem tartom egy jó vételnek ezt a kategóriát.inkább arra akarlak rávenni, hogy vegyél egy "rendes" használható motort,amire nem költöd rá gatyádat egy kiadós hajsza után.teljesen egyetértek,hogy a pici motor sokszor több örömmel jár,mint egy tank.csak a pici motor legyen már megbizhatóbb.de komolyan,sztem jobban jártál volna Te is egy komolyabb 125ös 2Tvel.teljes generál megáll 60ból,és az télleg kibir min 15e km-et 2 felújítás között.és az is megfutja a bűvös 180adat.gyorsulása meg a 250es FZRnek tök ugyanannyi mint egy gyári 125ös apriliának.és ar apriliából létezik 180as hanger is

-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem csinalja ezt,de en az alapokat irtam,valtas,gazreakcio,kuplungolas,kanyarodas stb.ennek elsajatitasahoz boven eleg a 250-es,es egy 400-as meg veszelyesebb,mert erosebb.nem azt modnom,h aszfaltszaggato,de ne nezzuk le a 250.est.tud meglepetest okozni... foelg egy kezdonek. sztem simson utan vagy 125-os,v 250-es
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
feca nem supersportra gondolt szerintem.
Egy 250-es is ~4 másodperc alatt van 100-on ami nem nagy különbség.400-ast nem vezettem még.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
a 250es is riszálja seggét kigyorsitásnál?1esben 120at megy?200 10mp alatt?motorféknél izomból beblokkol a hátsókerék,közben megmogyoróz?azért sztem meg irdatlan nagy a különbség 250 és a haccáz között.én 400ast vezettem legkisebb sor4et,de arra ezek a dolgok nem voltak jellemzők.
cserébe még inkább fordulékony,még könnyebben vezethető,még inkább kézben tartható.
véleményem szerint a 400as sem egy idegbeteg gép.ha valaki olyan idióta szuicidnak kikiáltott,mint én,akkor igaz az,h minden egyes kategóriát meg kell lovagolnia,de normális emberek akár ezressel is kezdhetnek.persze kisebb az esélye,h rendesen megtanul motorozni,tehetség kell hozzá. van barátom,aki egy 270kilós 130lovas régi ezresCBRel kezdett,és bizony jól tud motorozni.nekem tehetségem nem volt,szerencsére simóval kezdtem
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
full mind1, ott tartunk, hogy mind a 3 kategóriában bárki nyerhet az első 10 rajtoló közül, főleg a 125-re igaz, ahol a sok kis spermahajder 15 éves csak a győzelmet tartja szem előtt...
a rossi 9. hely már érdekesebb, de neki is mind1, honnan kell első helyre felkapaszkodjon. De tegyük hozzá, hogy 5 helyet veszít az első 100 méteren
-
feca81
aktív tag
válasz
Jodanovich
üzenetére
ellent kell mondjak.lattal mar eloben 250-es gepet? en igen,sot ! van is egy.es mocskosmod nem gyengek. a 180-at viszik ha kell,es szepen gyorsulnak is.jo,teny,h gyengebb,mint egy haccazas, de a 250->600 valtas egyaltalan nem meredek.a 250-esen megtanulja kezelni a motort,donteni,fekezni,gazreakciot,mindent. ha ezt egy 400-assal kezdi,lehet hamarabb ott olvassuk a halalozasi rovatban a nevet.
-
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
itt a legelso hozzaszolast olvasd el.ott minden le van irva,hogyan kll venni hasznalt motort.
amugy van meg a suzuki bandit 250, kawasaki zxr250(nem ma ninja,annak elodje) van amcsi zzr250 szinten kawa. yamaha zeal,bar ez mar osregi modell, az FZR elodje. 2T 250-eset ne vegyel,azok allatok.meghalsz az elso par km-en.szornyu,miket birnak. egy 400-as sornegyet gyalaznak,rohogve. bar a suzuki rgv 250-ese felemelo latvany.
miert 250-esbe gondolkodsz?legyen inkabb 125-os 2T.majdnem ugy mennek,mint a 250-es 4T-k,es olcsobb a szerelese. egy nem tul oreg NSR, v egy szep allapotu TZR sztem tokeletes lenne -
feca81
aktív tag
válasz
fejescsv
üzenetére
roviden: ha hasznaltat veszel,vigyel 2 motorszerelot,meg egy autoszerelot, h tudjanak vitatkozni,mi a baja a gyari allapotu motornak.mert ugyis mind igy hirdetik. ami annyit tesz,h amiota a gyarbol kijott,nem nyultak hozza. hasznalt, jo allapotu 250-est kifogni kb,mint szuz 27 eves gyonyoru csajt talalni. es itt nem a horoszkopra gondolok. a 2008-as ninja nagyon jo valasztas,az egy korrekt motor.bar sztem neked eleg lenne kezdetnek egy 250-es 1-2 eves hyosung. megy az is ,amenyire kell,es szep is,meg fokent olcso motor. oreg 250-est ne vegyel.max az enyemet,ha kesz lesz
en megvettem 335E Ft-ert,es mar tobbet koltottem ra,mint a vetelara.4. szerelonel jar.DE! ha meg akarsz tanulni jo penzert szerelni motort,kifejezetten ajanlom a 250-es FZR-t.
remelem segitettem
-
ALI_G
veterán
spa belga pálya egy k2-essel, nagyon zsír
szívesen mennék én is, de kanyarban szép 240-nel menni 
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére

-
Tényleg, egy kérdés hozzátok.
Szerintetek fel lehet jelenteni a biztosítót, ha az ideiglenes forgalomból kivonás időszaka alatt károkozás nem történt, de ugrott a B4 besorolásom A0-ra, és emiatt anyagilag hátrányosabb helyzetbe kerültem mindenfélre ok nélkül? Erről előzőleg nem tájékoztatott a biztosító.
Vélemény? -
ALI_G
veterán
picsába. Hazajöttem busszal, erre fel ma meg baszik esni.
Ti mentek valahova?
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Kérdés, hogy mi fele megyek

Mindig is tetszettek az ilyen africatwin - transalp szerű cucclik, dehát fiatalság-bolondság, hülyegyerek sportmotort vesz.
Csak az a baj hogy Kátyúországba nem való sportmotor.
Meg ha egyszer megindulok valahova nyugatnak, vagy nagyon keletnek, akkor ezzel több valószínűséggel érek célba, mint egy cbr-el 
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Há' monnyuk ez se randa

bár ennyiből vennék egy dominatort
vagy egy africa twint... nyami. eladó a cbr, veszek africát
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére

WR250
ps.: majdnem befért -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem véletlen, hogy megveri az R1-et

... ja
... vagy... azt... akartad írni hogy én mit nézek
. Hát elnézést kérek, de tévedtél, nem szoktam TV-t nézni, mert inkább motorozok, vagy a számítógépem tuningolom
. Ja, és nem muszály annyi hozzászólást magadnak írni, szerintem írd egybe és nem foglal annyi helyet!