- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
diegho #191061 üzenetére
"ha van bármi hibája, akkor az a próbaúton elő fog jönni."
Akkor vedd meg az Alteámat... :) Közel lakom, vagy legalábbis laktam. (Most már csak a szüleim.)
Hint: Van hibája, de nem fog előjönni a próbaúton.
A Peugeot-mnak meg olyan hibája volt, hogy félig melegen marha nehezen indult; meg kellett várni, amíg lehűl.
-
válasz
diegho #191059 üzenetére
Lassan (legalább fél év) nálunk is érik valami, ezért is követem az olyan történeteket, mint a tiéd.
Az árdurvulás meg megrémiszt.
És jó kis tanácstalanságba fullad a keresés.@(#191058) sagesz93
Természetesen minden márka/típus esetén előfordulnak egyedi esetek, már ha csak a magam példáját nézem, akkor is. -
parandroid
félisten
válasz
diegho #191047 üzenetére
90-100 között, tempomattal kb bármi elmegy 5 literből, ez annyira jól optimalizált működés. A kérdés az, hogy a kereszteződések, lámpák, eléd keveredő traktorok, kanyarodásra forgalmi helyzettől függetlenül csak álló helyzetből képes falusi sofőrök, stb leküzdése után mennyire dinamikusan szeretnél visszatérni erre a tempóra.
Mondjuk egy dustert venni gazdaságos közlekedésre, aminek emelt a hasa, nagyok a kerekei, légellenállásban legfeljebb egy ikeás pax szekrényt képes lenyomni, belül nem tágas, de legalább nehéz, az legalábbis véleményes. De legalább csúnya. Még ahhoz képest is, hogy suv, vagy mi. Persze falun jól lehet vele vegyülni. A minőséget mittudomén, mégiscsak egy olcsónak szánt román renault, ez legalábbis biztató (khm...).p
-
BigBlackDog
veterán
válasz
diegho #191047 üzenetére
Polonál a 115 lovas, DSG-s, 1.0 TSi-vel inkább 5.5 l/100 km körül volt a minimum fogyasztás két tankolás között. Igaz, tisztán országutazás sohasem volt, pályán meg tartom a 130-at. Egyszer autópályán (mikor nem lehetett haladni), 90-100 körül, tempomattal kijött 3.9 l/100 km-es érték (BC szerint).
Viszont a hibrid C-HR-el (1.8) könnyű volt az 5 liter körüli fogyit összehozni országutazás esetén, szóval a Yaris nem lehet rossz irány szvsz.
Dustert elvetném, magas építés és hát van egy sajátos
hangulataillata a belsejének. -
BigBlackDog
veterán
válasz
diegho #191039 üzenetére
Nem a Swift ellen beszélek, szerintem sem rossz választás. De index fórumon olvastam egy-két érdekességet (iszonyat érzékeny festés, kormánymű kopogások, kuplung rángatás) és elment tőle a kedvem. Nem tudom, hogy azóta mennyire javították ezeket a hibákat és személyes tapasztalatom sincs.
Pont a napokban mentem egy kicsit egy Fiestával. Valami egyliteres, turbós motor volt benne. Elég idióta felszereltséggel sikerült összehozni, szélvédő fűtés pl. volt benne, de tempomat már nem. Összességében nem panaszkodok rá (annyira), de szerintem előbb tenném le a voksomat egy Corsa/Clio mellett.
-
sagesz93
addikt
válasz
diegho #191032 üzenetére
Nekem is szürke a baleno, eggyel sötétebb árnyalat, sajnos azért lett ez mert már nem volt baleno az országban amikor vettük, ha tehettem volna biztos “színeset” választok vagy fehéret, jól áll ez a szürke kétségtelen, de a koszolódás faktor az eszméletlen
vagy csak engem zavar nagyon, de a kék, piros, fehér kocsik nem láthatóan koszosak 1-2 nappal mosás után mint a szürke és az ennél sötétebbek.
Swiftben szeirntem nagyon szép a piros, kék és narancssárga, meg a sárga de az Sport szín szerintem. Főleg ha fekete a tető hozzá.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
diegho #191024 üzenetére
Nagy eltérés nem hiszem, hogy van, bár még nem vizsgáltam, mert engem a 90%-a nem érdekel, hogy van-e vagy nincs, csak olyan összevetésbe, hogy ebbe és a suzuki-ba van egy csomó minden, a Dacia Sandero-ba pl. alapáron még klíma sincs. A sok kacat közel kiteszi az árkülönbség felét, úgy pedig a lehetséges új autók közül én is a Suzuki felé hajlok. Annyi, hogy ennek a hybrid rendszernek és az újdonságoknak nem ismerjük a megbízhatóságát, tartósságát.
Yaris-ba van 4,5-ért:
tolatókamera
távolsági fényszóró asszisztens
ABS
ASR
ESP
EBD/EBV
táblafelismerő
guminyomás ellenőrző
indításgátló
sávváltó asszisztens
fékasszisztens
centrálzár
szervo
tempomat
usb
érintőkijelző
6 hangszóró
multikormány
egy rakat légzsák, térdlégzsák
esőszenzor
kiegészítő fényszóró
alu felni
manuális klíma
[link]
A motor 1.5-ös 111 Lóerő és 6-os a váltó.Így hirtelen ami eltérést látok, az a tükör és ülés fűtés, valamint a lámpák.
A Suzuki-ba van egy mini hybrid rendszer, egyébként meg 1.2-es 83 vagy 90 lóerő és 5-ös váltó.[link] Itt írja hozzá a részecskeszűrőt. Vajon tényleg van benne, vagy már mindegyik új benzinesben is van
-
vzsryl
nagyúr
válasz
diegho #191016 üzenetére
Az egyik kereskedés 4.490.000-ért reklámozza, és ott is fel van tüntetve, hogy + ajándék. Érdemes megnézni őket, fent van hahu-n.
Szvsz. ennek a Swift-nek a piroson kívül minden szín jól áll, de eddig a kék volt a legvagányabb itt a környéken.A hiteled korrektnek tűnik, még 300k-t sem kellene ráfizetned, nem hangzik rosszul.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
diegho #191014 üzenetére
Engem most elbizonytalanított ez a 2017-es teszt a Yaris-ról a linkelt résztől: [link]
Mondom ennyiért a kinézettek közül a két japánból talán 0,5 millióval több is a Toyota, de annyival talán minőségibb is.
Megnéztem a 19 éves Ford-ba 1-2 mm-t tudok mozgatni azon a részén. A szivargyújtó meg Made in USA, és 1mm-t sem mozog.
A Swift-et megnyomkodtad belül, ott nincsenek ilyen hajló kínai műanyagok, meg 1cm-s illesztési hibák?
Egyébként magánszemélyként vennéd, és kell egy netes regisztráció valami hűségprogramra? Ha igen, akkor az takar valamit, vagy csak tényleg csak regisztráció?Egyébként, ha nem láttam volna a fenti videót, akkor a még ajánlanám is a Yaris-t. 4,5-ért már alu felnis, és 1500-ös a motor, aszem a csomagtartó is egy 20 lityivel nagyobb. Viszont ez kifutó.
-
-
zhali
csendes tag
válasz
diegho #190783 üzenetére
1 éves Baleno 14k km-re átlag 5.2 l főleg városi használattal. Reggel, délben, este 3-3 km-rel. Van Yaris 1.5 szivó is, hasonló használattal kb 6 l.
A Baleno nagyobb, 178 cm-rel saját magam mögött még táncolni is lehetne. Igaz ebből már nincs új. Nekem jobban bejött a Bali mint a Yaris, pedig az magasabb felszereltségű. -
vzsryl
nagyúr
válasz
diegho #190783 üzenetére
A Swift még városban is simán elmegy 5,5 alatt, még ha tiporja az ember, akkor se nagyon tud fölé menni. Nincs tömege, nagyon takarékos a motorja, nem SUV, hogy tolja maga előtt a hatalmas légtömeget, szóval ez ilyen. Egyáltalán nem meglepő, ha dízelszégyenítő fogyasztási adatokat produkál.
-
kisza25
félisten
válasz
diegho #190773 üzenetére
Ha munka eszköz akkor vágj bele, ezek már nem frank hitelek, forint alapon nem fog megduplázódni a törlesztő, ha meg ne adj isten úgy alakul el lehet adni úgy is, hogy van még hitel tartozásod, a tipo-t is úgy adtam el, banki része 3 nap alatt megvolt.
Mondjuk azért a 4literben annyira nem lennék biztos
A ceed szerintem 7litert minimum bekajál, az i20 is tud jól fogyasztani az 1,25-el, de az sem 4 litert -
Gombinyó
őstag
válasz
diegho #190776 üzenetére
Te tudod neked melyik éri meg jobban.
Rákérdeznék még a végtörlesztés díjára meg leosztanám havi szintre a kötelező/casco díját + a karbantartások árát és, ha belefér akkor van egy üzembiztos, váratlan költségektől mentes autód.
Az 1.5ös kifutó yarisra kérnék még ajánlatot -
Gombinyó
őstag
válasz
diegho #190773 üzenetére
Én a helyedben, mivel sokat mész és fontos, hogy üzembiztos legyen inkább ezt az utat választanám a swifttel. Nem ismerem a konstrukciókat, de a 7 év nekem soknak tűnik. Nem fizetsz jóval több kamatot, mintha csak 3-5 évig lízingelnéd? Biztos jó autó a clio is, de 7 évre nem kötném le magam az 1.0 tce mellett
a swift motorja tartósabbnak tűnik, de persze ez majd csak 7 év múlva derülne ki valóban.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
diegho #190773 üzenetére
Ha van tartalék arra, hogy 3-4-6 hónapig fizesd a hitelt, akkor is, ha gond van...akkor miért ne.
Mondjuk, én inkább a nagyobb havi törlesztőt választanám a rövidebb futamidő miatt.Ja, és Renaultnak szokott lenni akció, elég kedvező hitelfeltételekkel, érdemes rákérdezni.
-
ngaba
aktív tag
válasz
diegho #190764 üzenetére
Én a Bravon is elgondolkodnék, jó autó az. Pláne ha az 1.4 t-jet motor is játszik nálad (ami az egyik legmegbízhatóbb turbós benzinmotor a használt piacon). Apámnak ilyen van, a neten olvasható fűtésterelő típushiba jött elő eddig, de még garanciában, ezt leszámítva egyszer volt még szerelőnél (de elfelejtettem, h mi volt a baja, és gyorsan megcsinálták). Csak megy és megy, és t-jettel nem gyenge. És ugyan szeretem a mazdákat, de szerintem a Bravo szebb is. Plusz a rozsdától sem kell tartani...
A másik két autó szerintem alsóbb liga.
-
alázógyík
addikt
-
MM
őstag
válasz
diegho #190417 üzenetére
Ezen a konkrét példányon:
- belül a kesztyűtartó érdekesen áll
- full fapad (hátul kurblis ablak, nincs tempomat), de középen ott a navi, az biztos utólag lett beépítveSzóval 1x legalább szét volt szedve a műszerfal. II-es Megane-nál egyébként amúgy is zörög, de a III-asnál totál egyben van, ha nem kell szétszedni...
-
kisza25
félisten
válasz
diegho #190426 üzenetére
Akkor próbálgatni kell őket, az ibizámban sportülések vannak 180 cm 100 kg vagyok, ez kb a limit, mert én úgy veszem le magamról
grizlisandor: nem hinném,hogy jobban menne, ez csak 1025 kg és ez is egy 1,6- os blokk, csak rövidebb hajtókarokkal, így alacsonyabban van a nyomatékcsúcs, de nem is pörög annyit -
válasz
diegho #189958 üzenetére
A 115 le valtozatok is igy vannak, legalabbis amiket magyarorszagon helyeztek uzembe. Az osztrak behozottakban van reszecskeszuro. Fogyasztas nagy atlag 6.5-6.7 liter korul, de sokat varosozom. Most epp egy alpok roadtripen vagyunk, eddig 650 km-t jottunk szuper vegyesen: palya, foutak, hegyi utak, a bc 5.3–at mutat, de lassan tankolni kell akkor megszamolom.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
diegho #189946 üzenetére
+sky11, molnarpeter: Köszi szépen!
De nehogy úgy vegyétek, hogy panaszkodom, tudom, hogy autóra ennyi pénz kb. a vicc kategória. Pályára nem nagyon mennék vele, szóval a szívóbenzines jó lesz, de a biztonság számít szerintem a mai világban, ahol minden 3. ember 2 tonnás SUV-vel járkál.
Nyilván nem bombabiztos sem a Mégane, sem a Focus, de azért többet nyújtanak utasvédelemben, mint egy Suzuki vagy Clio. Hiába jó autók ezek, amikor a Suzuki tudomásom szerint kb. a Ladával egyenlő biztonsági szempontból. -
Zolás
addikt
válasz
diegho #189864 üzenetére
Más, amikor ismerem azt, akitől veszek, meg megint más egy vadidegenre bízni magamat. Sajnos a mai világban ez hatalmas hiba, nagyjából mindenki úgy akar előrébb-pénzhez jutni, hogy átver. Főleg ebben a használtautóeladás bizniszben, igen ritka, mikor őszinte embert találsz, aki elmondja a hibákat is. Minden utolsó hulladék agyon van szilikonozva, hogy vakítson kívül-belül.
-
Zolás
addikt
válasz
diegho #189860 üzenetére
Édekes elgondolás, hogy valaki, aki elhiszi, hogy a kereskedő-eladó nem fogja átverni, az a jó arc, meg nyugodtan kocsikázik azzal amit vett, aki meg alaposan utánanéz az autóknak, és nem ugrik bele bármibe azonnal, az egy túlaggódós idióta. Ezt a Dani vett egymilláért oktáviát részre értem.
Neki el kell adni. Sokkal könnyebb, ha rámutat valamire, és azt el is viszik. Ha meg átnézném, meg esetleg viszek is magammal valakit, aki ért is hozzá, az megint árt a biznisznek, szóval megint úgy van beállítva, hogy többet árt nekem, ha viszek egy autóhoz értő embert magammal, mint használ. Persze, elhiszem hogy ilyen is van, de azért a törött roncsból garázsban tartott, megkímélt, visszatekert autóból meg mégtöbb.
Jó olvasmány volt, köszönöm hogy megosztottad. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
diegho #189768 üzenetére
1.4 D4-D: semmi megrázó csak a szokásos dízeles kiadások: DPF, DMF ami költséges. Az injektorok tartósak benne de természetesen az sem örök életűek. A 2006 előtti motornál előfordul olajfogyás (ott is jellemzően ahol elnagyolták az olajcserét).
Arra figyelje, hogy ha dízelt veszel akkor könnyen beleszaladhatsz a környezetvédelmi korlátozásokba. Szóval 10 évre ne tervezz vele ha a városba is bejönnél vele. Már most sem lehet Euro5-el sem bejönni Pestre ha szmogriadó van és ez csak szigorodni fog (meg mondjuk általános érvényű is lesz majd)...
Az 1.3 CDTI az Fiat eredetű azzal sem szokott gond lenni. Nem jellemző rá a lánc nyúlás sem de az olajcserére az is nagyon kényes (30k-s periódust tartottat ne vegyél).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
diegho #189763 üzenetére
Az Auris-t nem drága fenntartani ha találsz értelmes darabot belőle (az az 5W30-as az off ahogy írod is) az jó választás.
Corsa: az 1,4-es oké az 1,2-est felejtsd el. Hiába 90 ló, azért van súlya és annyira nem megy jól mint várná az ember. A dízel se rossz választás mert nem sok lesz a városozás. Ott persze magasabb üzemeltetési költségek várhatóak a szervizelés terén kicsivel, cserébe keveset eszik. 5-8 év alatt már azért visszahozza még azt is ha esetleg 1-1 porlasztócsúcsot ki is kell cserélni (70k/db körül van garis felújított).
Fiesta: nincs vele tapasztalatom sajnos de rosszat nem hallottam róla eddig. Fusion-el van tapasztalatom csak de az meg tök más platform.
Minden esetre én nem szűkíteném tovább a kört, amiből találsz jó példányt azt vedd.
-
Gozarak
csendes tag
válasz
diegho #189646 üzenetére
Ebből az 508-at élőben is megnéztem. Beültem és akkor ért a csalódás. Nem vagyok nagydarab és magasságra is csak 181 vagyok de nekem olyan érzetem volt, hogy ez az autó szűk. Talán a pici elülső szélvédő méret miatt. Ha úgy adná az élet csajozni simán megvenném de napi munkára nem biztos.
A Lexus és a Volvo magasabb árkategóriában érhető el. Ha van is ennyiért az "fapados".
Az Alfa Romeo meg még mindig xenon fényszórót használ. Maradnék az adaptív (mátrix) lednél.
(plusz úgy tudom elég szűkös belülről de személyes tapasztalatom nincs) -
molnarpeter
nagyúr
válasz
diegho #189601 üzenetére
Fiesta 1.4-1.5-1.6 TDCI jó motor, céges 1.4 mk7-et használtam, a 3 ajtó zavart, illetve feláras üléssel keresném így hirtelen belegondolva. Amúgy nem vészes, tucat PSA dízeleket kaptak, van hozzá minden emberi áron, de kettőstömegű és részecskeszűrő ott már lesz.
Clio-ból gyengébb 1.5 dCi lehet érdekes, a 75 és 86 lovasokon Bosch rendszer van, kettőstömegűt meg lehet úszni velük ha jól rémlik. Összességében szerintem nem rosszak, persze a beltér nem Audi szint, de olcsón fiatal kocsi.
Corsa: 1.3 dízelnél EGR (pucolás) és vezérműlánc probléma gyakori, utóbbi nyilván nagyban függ az olajcsere periódus és használat összehangolásán. 5-ös váltóval talán-talán nincs kettős (Grande Punto/Punto Evo/Punto 3-ban legalábbis, ami ugyanaz lenne), Bosch rendszer, de a kis ccm mellett kicsit szerintem nagyobb a korom mennyisége, DPF-től picit jobban aggódnék.
Peugeot 208: 75 lovas 1-6 dízelt próbáltam, egyszerű kisautó az is, infotainment a tapis kijelzővel meh, viszont adott a tucatmotor, lendkereket meg kéne nézni alkatrész webshopban. Euro 6-nál nem tudom, kell-e bele AdBlue-t tölteni (308-ba kellett). C4-et is használtam egy ideig, arra megnéztem, egytömegűvel volt, de ott az Euro 5-höz járt az Eolys töltögetés.
Ezek ugrottak be elsőre. Ha van másik autó mellette, ami alkalmas hosszú utakra, akkor egy i-MiEV/iOn/C-Zero is érdekes lehet, nem sokkal drágábbak.
-
kisza25
félisten
válasz
diegho #188275 üzenetére
Az 1,2 12v kerülendő, lánc problémák, szelep átégés, (nálam az 6liter körül evett) az 1,4 szívó meg 7 liter körül eszik, de én nálam sok a hideg járat és az autópálya. Országúton ezzel os e lehet menni 6 liter körül. (Nálam minden legalább 1 literrel többet eszik, mint másoknál)
Az 1,2 tsi biztos jól kajol ezekben is, de azt még nem próbáltam, meg az 1,5M Ft-tól indul.
Az 1,4 1025 kg, a baleno titka, hogy 860kg
Az i20 1,25 annyival eszik tőle többet amivel nehezebb 980kg 6,3 lett vele az átlagom, tehát simán 6 alá vihető az is
Rakatsz bele LPG-t ? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
diegho #188275 üzenetére
1.9 SDI-ben semmi drága hibalehetőség nincs (adagolós, egytömegű, nincs turbó, se DPF), cserébe lassabb és régebbi évjárat ok (inkább 15, mint 10 éves). Mondjuk egy Ibiza szerintem egész pofás mai napig. Pár éve a Saxo/106/Micra 1.5D volt ilyen olcsón üzemeltethető, csak azok már elporladtak.
Fogyasztás: spritmonitor.de
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
diegho #188249 üzenetére
Jazz jó választás, de inkább 5,5-6 liter lenne a fogyi. Mondjuk az esetleges rozsda miatt lehet akár kevesebb is, weight reduction.
(#188250) dj79: Ennek kapcsán csak úgy eszembe jutott, hogy hiába nem másabb egy olaj- vagy fékcsere, hivatalosan csak az a szerelő nyúlhat hozzá, aki levizsgázott alternatív hajtásokból is. Nekem is meg kéne csinálnom, meg az általános villamosságban is jó lenne mélyebben elmerülni.
-
kisza25
félisten
válasz
diegho #187070 üzenetére
igen, seat ibiza sport 1,4 16v
BigBlackDog: mert a polo eleje olyan, mint a golf
SzlobiG: volt az is
mobal: párszor leírtam már: vírus on, munka off, nyaraltatás off és ebből tudtam gyorsan pénzt csinálni (tipo-t 3,3M eladtam, seatot 1,4M vettem)
Nem éri meg ilyen gyakran cserélgetni, éves szinten kb 300 eFt bukó egy autón, ha 3-4M Ft körül van az értéke, az más kérdés, hogy rákölteni egyikre sem kellett, szóval relatív.
A tipo 15 hónapot volt meg, azon 450eFt volt a bukó, de nem terveztem eladni, így alakult.
tboldi: kilincsel előre, vagy hogyan?Amúgy nem kereszteződésekben nem adják meg, az eleje, valahogy össze van húzva, így még kisebbnek tűnik, mint amekkora
-
tboldi
nagyúr
válasz
diegho #184652 üzenetére
Az újabb Jazzek nagyobbak valamivel.
Tudom, hogy teljesen szubjektív dolog, de egy picit mindig mosolyognom kell, amikor hozzám hasonló méretű emberek nem férnek el egy adott autóban, én meg simán.
Kérlek, ne vedd sértésnek, mert egyáltalán nem annak szánom, de vajon ennyit számítana az az 1 centi, amennyivel alacsonyabb vagyok nálad? -
rbalint88
addikt
válasz
diegho #184637 üzenetére
A fluence futomuve egy fos. A beltere sem
egy matyohimzes, de azt meg hunyoritva el lehet fogadni. Azt az autot a joisten is taxinak teremtette, arra kituno (egyszeru, igenytelen technika, tagas utaster), de szamomra elkepzelhetetlen, hogy barki, aki egy picit is szeret autozni, onszantabol, sajat penzen ilyet vegyen. Octavia 2 sokkal jobb auto, abbol is van szivo 1.6. -
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #184637 üzenetére
Ha jól emlékszem te is nagyra nőttél.
Én a 2 méteremmel a ferdehátú Megane 3-ban, ha kényelmesre állítottam az ülést, akkor nem ült be senki mögém. Motor az elég volt a ferdehátúba, a 6-os váltóval nem voltam kibékülve. Van a cégnél Laguna III hatcback, na az még kisebb belül, mint e Megane 3. Bezzeg haver Laguna II kombijában tengernyi hely van, kényelmesen elférek bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest