- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gozarak #189641 üzenetére
Skodával csak óvatosan, nálunk van pár Superb dízel a flottában de elég sok idegesítő nyűg van velük. Eszik a vizet újkoruk óta, random nem működnek benne extrák... Inkább Passat, megéri a felérat (főleg, hogy nem neked kell kifizetned).
Insignia oké, de egy Toyota Camry vagy Lexus IS/ES is jó irány.
-
Somatom
veterán
válasz
Én úgy látom, hogy vagy matekozunk, vagy megjelenünk. A kettő együtt nem megy. Megjelenni stílustól függően egy Rolls -szal, Ferrarival, vagy egy MB G63 AMG 6x6 -tal lehet. Múltkor belecsöppentem egy Top Gear részbe, amiben kabriókat teszteltek. Joey -nak jutott a Jaguár. Az öreg azt kérdezte tőle:
-Tudod, hogy mit mond el rólad egy kabrió Jaguár?
-Mit?
-Azt, hogy nem telik Aston Martinra.
Ennyit a megjelenésről. -
válasz
A Skoda, VW 2 éven túli, 2+2 garanciája már nem ugyanaz, mint az első 2 évben; csak importőri, mindenbe belekötnek.
Superbet főleg a politikusok és vazallusaik használnak, ezért én azt biztos kihagynám.
A Mazda rohadás-veszélyes, viszont céges autóként neked ez kb. mindegy, érdektelen.
Az Insignia egész rikta manapság, kis egyediségét ad.
A Passat meg a legjobb, de annyi van belőle, hogy ez a legkommerszebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest