Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Na ezt nem is tudtam, hogy a Mondeoban a Toyota technika van. Köszi a tippet, így utánanézve sajnos az ötajtós tényleg kiesik, elég rossz formájú a csomagtartó, a kombi meg túl drága.
A Kia Nirot még megnézzük élőben, így képről hasonlóan szűknek / picinek tűnik, mint az Auris.
-
hobizoli
nagyúr
jo de ez megint az o sajat nyomoruk igazabol
amikor egy intel-nek megerte 3 evente csikszelesseget valtani 45-32-22-14nm-re egy tizenparezerforintos chippert is, es kitermeltek belole annak a koltseget, meg a RAM chip-k fillerek koltsegei mellett is megerte valtani a gyartoknak, akkor ezt a kedves autogyartok max maguknak koszonhetik
most vmelyik beszallitonak lenne eleg ver a pucajaban, es elkezdne gyartni 22nm-n, es auto hegyeket tudnanak eladni az o technikajaval, amig a tobbiek makettkodnak a csiphiany miatt
ha all az uzem, annak akkoris van egy alap fenntartasi koltsege
aszondana, dikk paraszt, 300k-val tobb, es viheted a jovoheten haza, mert nalunk nem kell verni ra 1+ evet, mint a béláéknál, szerinted melyik vevojelolt nem venne meg egybol?
1-2 honap alatt kitermelnek a gyartastechnolgai valtas koltseget, ehelyett meg van ez....
mar egy eve szopnak ezzel, ennyi ido alatt reg meg lehetett volna mar csinalni a validalast is
aztan egybol lehetne olyan tip-top User Interface is, hogy bokad lefosod, es nem olyan, mint amit az ID3-ban adnak ~15 misiert -
-
m.lala
aktív tag
Köszi srácok.
MM
Köszi a releváns infókat. Van egy padkázott felni, egy talán lyuk, de szerinte gyürődés a vezető ülésen/messze van tőlem csak fotón láttam [link] / és holnap meglátom a szervizkönyvet a németet és talán a magyart. Azért óvatos vagyok, bár eddig ezek apróságok, de pici szálka ha már ennyit kiad az emberfia.Abban esetleg tudsz segiteni mennyi a nagyszerviz intervalllum? 2016.06 az autó és 130nál jár óra szerint. Mert ha esedékes és nincs megcsinálva az alkupoziciónál sokat jelenthet.
-
KTU
addikt
Ha a kereskedés "nevére veszi" az autót, az másik történet.
Nem vevő szerepben van, csak közvetít.
Így lehetséges hogy kétgazdás autónál pl. 4 tulajdonos szerepel.
Az első és a második is beadta normális kereskedésbe.Nem olyanba, ahol a vevőt előre aláírt adásvételi várja, amit az autó előző tulajdonosa aláírt.
Így ha gond van, lehet menni a régi tulajdonoshoz, úgy hogy nem is tőle vették meg az autót. -
rbalint88
addikt
Nem hajlamosabb a vakitasra. Szabvanyos vetitesi kepet kell tudnia. Az izzotol fuggetlenul. Nekem van projektoros es tukros H7 halogen is a portan, egyik se vakit, de ha a tablakat is latni akarom, akkor a projektorost kell “vakitosabbra” allitani. A tobb szort feny miatt “kellemesebb” a tukros.
-
Tetszene nekem a peugeot (belső minőség, kényelem, jó automaták mostaniakban), de nincs normális benzinmotorjuk. Az 1,2-es háromhengeres, és a turbóst sokáig nem engedték itthon forgalmazni mert kénérzékeny. Az 1.6-os meg a prince motor javított változata (köszi az előbb haljon ki és jöjjön egy új). A dízeleik viszont pöpecek. Szóval ha dízel kellene akkor vennék peugeot-t (de nekem benzines kell ezért van egy 1.4t automata scross).
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest